מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו Bios בעזרת התוכנה WinFlash יש את הקובץ הזה N4D623-3.zip שפותר את הבעיות: 1. Patch Dual-Core CPU performance problem. 2. Add Errata 123 option. 3. Add ACPI SRAT option יש מישהו שעידכן לעידכון הנ"ל?
-
- 40 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם בעיה זו קיימת עדיין בלוחות חדשים למעבדי AMD כפי שהיה בלוחות סוקט A
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ההתלבטות הסופית היא: i7 4790K עם לוח זול (עד 600+- שקל) i5 4690K עם לוח יקר וטוב יותר (עד 900+- שקל) אני רוצה לוח Z97 ומפוצ'ר ככל האפשר כמחשבה לעתיד אז בגדול זה לשים את הכסף על מעבד או על הלוח... השימושים פחות חשובים, רוצה את ההכי טוב במסגרת התקציב, ומחשב שיחזיק כמה שיותר זמן אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים והסבר שאלה נוספת, כמה זה קריטי BOX לעומת TRAY? פעם שמעתי שמעבדי BOX יותר איכותיים.. זה נכון? המון תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה בלוחות אם ל- amd 64 bit abit o gigabite ?????????
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
במחשב שלי הפעלתי אותה וירד לי הטמפרטורה של המעבד ל31 מעלות וגם של הלוח אם ל31 עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק עושה איזה פעולה בדיוק שזה גורם לקרור? והאם זה פוגם בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בנרות זכרונות של Winbond. לא הצלחתי למצוא אותם בשום חנות כאן בארץ. אולי מישהו יואיל לתת לי טיפ קטן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מערכת חדשה עבורי, ואני מתלבט לא מעט זמן איזה לוח לקחת בהתחלה, סימנתי את הSLI LE והקלאספייד של EVGA (למרות ההפרשים הגבוהים - לא הגעתי להכרעה אם התוספת שווה את ההשקעה) לאחרונה, שמתי עין גם על הUD7 שמציע לא מעט פיצ'רים שצדו את עיני. אני מחפש לוח עם פוטנציאל OC גבוה. חיבורי SATA לרוב. ואפשרות למערך כרטיסי מסך, וכל דבר נוסף יתקבל בברכה. אני פתוח להצעות נוספות. כמו כן, האם יש כבר סטפינג מוצלח עבור הI7 930? הוא שווה את תוספת הכסף, או שמא עדיף להשאר עם ה920?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום ראיתי שבדיונים קודמים היו שצידדו בזה והיו שצידדו בזה לא כל כך הבנתי... בכל אופן אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים כבדים. איך ה- Q8200 עולה יותר אם הוא פחות טוב?
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דגם:GA-M55SLI-S4 איזה מעבד של AMD שאין לו בעיה עם משחקים כן תומך בו? ואם יש איזשהו מעבד INTEL שכן תומך תגידו נהרס לי המעבד הישן שלי וגם ככה הוא עשה לי מלא מלא מלא בעיות עם משחקים איזה מעבד שכן תומך אתם יכולים להמליץ במחיר נורמאלי
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
א נירוצה לקנות 256mb ddr ואני מתלבט איזה לקנות. אני חושב שאני אקנה pc2700, של איזה חברה כדאי לי? אני רוצה זיכרון טוב, מהיר, עם קירור. שמעתי ש-GeIL טובים, ואיך OCZ? לא נראה לי שכדי לי להשקיע בcrosair. ובקשר לאוברקלוקינג: אני לא חושב שאני אוברקלוקינג, וגם אם כן אז קטן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שלוש שנים, נשרף לי הלוח הישן (ABIT NF7-SL) ולחרדתי אני לא מוצא לוחות בשום מקום חוץ מאיזה ASROCK עלום... הצעות\הצלות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הביאו אלי מחשב שהקבלים שלו התפוצצו... האם החלפת הקבלים יכולה להחזיר את הלוח לחיים או שזה מת?? להחליף אותם ממש לא בעיה אבא שלי טכנאי אלקטרוניקה..אז בקלות..
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום פורסמה ידיעה ש AMD התחילו להפיץ ביפן semprom 3100 סוקט 754 שמיוצר בטכנולוגית 90nm, מה שאומר שבין היתר הוא מעבד קריר יותר מהדגם שמיוצר ב 130nm.. האם יש סיכוי שגם מעבדים אחרים בסוקט 754 ייצאו גם בגירסה של 90nm ? או שמכאן רק המעבדים לסוקט 939 יהיו כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כמובן שיש הבדל של בערך 200 ש"ח במחיר.... והתקציב שלי מאוד מאוד מוגבל......אבל אם זה משפיע כל כך הרבה אני ישיג עוד 200 שקל ולא "יבזבז" את השאר... ככה : AMD Athlon XP 1700+ 0.13m Epox 8RDA+ NFORCE2 MB512 Winbond (או 2X256 , עוד שאלה מה עדיף - ומתוכנן OC כמה שיותר גדול כמובן!!!) אז השאלות למעשה : 1)מה עדיף 1X512 ל-OC או 2X256 בשביל ה-DUAL ? 2)מה עדיך 333 או 400 ? האם ה-400 ינוצל ? ואל תגידו לי לחשוב על הבארטון כי דבר כזה לא בתכנון....... תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את אחד מהמעבדים הבאים ממש בחצי מחיר: i7 940 Q9650 ההבדל בינהם הוא 15 דולר בלבד ככה שהכסף הוא לא שיקול. כרגע יש לי Q6600 4X2GB OCZ Reaper DDR2 800MHZ Gigabyte EP35DS3R 9800GT 1GB השימוש הוא בעיקר עיבוד תמונה. אציין שאני עובד על מערכת הפעלה של מק (מה שמכונה האקינטוש) הi7 יצריך החלפת חומרה כלשהי או שאני פשוט אוכל להחליף את המעבד וזהו?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח של ג'יגהבייט VAX ומעבד +2600 - כשבביוס אני בוחר TOP PERFORMENCE המעבד רץ ב-2.13 GHZ וכשאני לא בוחר באופציה הזאת הוא רץ ב-2.09 GHZ . המעבד הוא עם באס 333 החדש יחסית אבל עם הפונקציה עובדת הוא עושה לי ריסטים לעיתים קרובות - שאלתי היא באיזה מהירות הוא אמור לעבוד כרגיל ? ולה ה-TOP PERFORMENCE משפיע על המהירות שלו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה לא מתחיל מ1333 מגה הרץ?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 זוגות סלוטים בלוח אם (ASUS P5GDCV) צהוב כחול שחור וצהוב כחול שחור (הוספתי תמונה של הלוח) ויש לי 2 זכרונות של 256 השאלה שלי איך אני מחבר את הזכרונות מה שנקרא dual memory? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לזכרונות DDR2 בתקציב נוכחי של 1300 ש"ח 2GB ללוח P5WD2 E-PREMIUM למערכת עריכת וידיוא אבל עדיף תיזמונים טובים תודה לכל העוזרים מקווה שהבאתי את כל הפרטים להם אתם זקוקים
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טמפ' של 70 מעלות ב 64 BIT, האם זה בסדר? AMD 64 BIT 3000 SOKET 939... לוח אנ פורס 4 של גיגה בייט
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי מ 1.8 ל 1.9 ולכן צפיתי בסרטון הבא: עכשיו יש לי שאלה קטנה, בעמוד של ההורדה רשום לעדכן את ה BIOS & ME אבל בוידאו עצמו רואים בברור שהוא מעדכן רק ביוס. השאלה היא, על איזו אפשרות עלי לבחור? אני אומר שאני רוצה לעדכן את הביוס מאחר שישנה תופעה שלא מאפשרת לי לשמור שום שינוי שאני עושה בביוס. זתאומרת שאחרי שאני מבצע שינוי > שמור וצא, לאחר מכן הכל חוזר לברירת מחדל. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ובכמה ירד הe6400? :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-