מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
א נירוצה לקנות 256mb ddr ואני מתלבט איזה לקנות. אני חושב שאני אקנה pc2700, של איזה חברה כדאי לי? אני רוצה זיכרון טוב, מהיר, עם קירור. שמעתי ש-GeIL טובים, ואיך OCZ? לא נראה לי שכדי לי להשקיע בcrosair. ובקשר לאוברקלוקינג: אני לא חושב שאני אוברקלוקינג, וגם אם כן אז קטן.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שלוש שנים, נשרף לי הלוח הישן (ABIT NF7-SL) ולחרדתי אני לא מוצא לוחות בשום מקום חוץ מאיזה ASROCK עלום... הצעות\הצלות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הביאו אלי מחשב שהקבלים שלו התפוצצו... האם החלפת הקבלים יכולה להחזיר את הלוח לחיים או שזה מת?? להחליף אותם ממש לא בעיה אבא שלי טכנאי אלקטרוניקה..אז בקלות..
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום פורסמה ידיעה ש AMD התחילו להפיץ ביפן semprom 3100 סוקט 754 שמיוצר בטכנולוגית 90nm, מה שאומר שבין היתר הוא מעבד קריר יותר מהדגם שמיוצר ב 130nm.. האם יש סיכוי שגם מעבדים אחרים בסוקט 754 ייצאו גם בגירסה של 90nm ? או שמכאן רק המעבדים לסוקט 939 יהיו כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמובן שיש הבדל של בערך 200 ש"ח במחיר.... והתקציב שלי מאוד מאוד מוגבל......אבל אם זה משפיע כל כך הרבה אני ישיג עוד 200 שקל ולא "יבזבז" את השאר... ככה : AMD Athlon XP 1700+ 0.13m Epox 8RDA+ NFORCE2 MB512 Winbond (או 2X256 , עוד שאלה מה עדיף - ומתוכנן OC כמה שיותר גדול כמובן!!!) אז השאלות למעשה : 1)מה עדיף 1X512 ל-OC או 2X256 בשביל ה-DUAL ? 2)מה עדיך 333 או 400 ? האם ה-400 ינוצל ? ואל תגידו לי לחשוב על הבארטון כי דבר כזה לא בתכנון....... תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את אחד מהמעבדים הבאים ממש בחצי מחיר: i7 940 Q9650 ההבדל בינהם הוא 15 דולר בלבד ככה שהכסף הוא לא שיקול. כרגע יש לי Q6600 4X2GB OCZ Reaper DDR2 800MHZ Gigabyte EP35DS3R 9800GT 1GB השימוש הוא בעיקר עיבוד תמונה. אציין שאני עובד על מערכת הפעלה של מק (מה שמכונה האקינטוש) הi7 יצריך החלפת חומרה כלשהי או שאני פשוט אוכל להחליף את המעבד וזהו?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח של ג'יגהבייט VAX ומעבד +2600 - כשבביוס אני בוחר TOP PERFORMENCE המעבד רץ ב-2.13 GHZ וכשאני לא בוחר באופציה הזאת הוא רץ ב-2.09 GHZ . המעבד הוא עם באס 333 החדש יחסית אבל עם הפונקציה עובדת הוא עושה לי ריסטים לעיתים קרובות - שאלתי היא באיזה מהירות הוא אמור לעבוד כרגיל ? ולה ה-TOP PERFORMENCE משפיע על המהירות שלו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה לא מתחיל מ1333 מגה הרץ?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 זוגות סלוטים בלוח אם (ASUS P5GDCV) צהוב כחול שחור וצהוב כחול שחור (הוספתי תמונה של הלוח) ויש לי 2 זכרונות של 256 השאלה שלי איך אני מחבר את הזכרונות מה שנקרא dual memory? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לזכרונות DDR2 בתקציב נוכחי של 1300 ש"ח 2GB ללוח P5WD2 E-PREMIUM למערכת עריכת וידיוא אבל עדיף תיזמונים טובים תודה לכל העוזרים מקווה שהבאתי את כל הפרטים להם אתם זקוקים
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טמפ' של 70 מעלות ב 64 BIT, האם זה בסדר? AMD 64 BIT 3000 SOKET 939... לוח אנ פורס 4 של גיגה בייט
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי מ 1.8 ל 1.9 ולכן צפיתי בסרטון הבא: עכשיו יש לי שאלה קטנה, בעמוד של ההורדה רשום לעדכן את ה BIOS & ME אבל בוידאו עצמו רואים בברור שהוא מעדכן רק ביוס. השאלה היא, על איזו אפשרות עלי לבחור? אני אומר שאני רוצה לעדכן את הביוס מאחר שישנה תופעה שלא מאפשרת לי לשמור שום שינוי שאני עושה בביוס. זתאומרת שאחרי שאני מבצע שינוי > שמור וצא, לאחר מכן הכל חוזר לברירת מחדל. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ובכמה ירד הe6400? :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הלוח GA-P35-DQ6 ורציתי לדעת מה ההבדל בין שתי יציאות הPCI-E שנמצאות על הלוח, אחת בצע כחול והשניה בכתום.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אז הרצתי את wcupid סתם לא יודע למה אני חייב לציין שידע גדול אין לי אז יכול להיות שאני סתם היסטרי טוב אז שמה אני רואה ב- system bus שזה עומד על 398 עכשיו לפי מיטב ידיעתי צריך לחלק ב-2 כדי להגיע למהרות הבאס האמיתית שזה יוצא 199 עכשיו ראיתי ב-multiplier שזה גם לפי מיטב הבנתי המכפלה והיא עומדת על 16 אז עכשיו כמו שקראתי פה באתר באחד המדריכים לפני כמה זמן מהירות המעבד היא הכפלת שני הגורמים הללו כלומר 199*16 זה יוצא 3184 אז למה יש לי רק 1600 מגה הרץ עכשיו יש פה משהו רוב הסיכויים שאני טועה אבל מה קורה פה מחה לתגובות בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שאני עושה בדיקה למעבד שלי מסוג - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 ע"י התוכנה סנדרה ,בסוף הרשימה אני מקבל מין הודעה מוזרה - Warning W235 - Processor core voltage (Vcore) is less than rated minimum. Unless the reported value is incorrect or the processor is a different type that is not correctly detected, the voltage is lower than it should be. If youre under-clocking the processor you may have pushed too far. לא עשיתי OC ,המעבד שלי מזוהה נכון , למה הכוונה שהמתח נמוך מדי (ממה שהבנתי) וכיצד ניתן לפתור את הבעיה :s05:
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. ברשותי מחשב Tohiba All in One דגם DX735-3201: http://support.toshiba.com/support/staticContentDetail?contentId=3173873&isFromTOCLink=false המחשב כולל מעבד Core i5 של מחשבים ניידים, מדור 2 (Sandy Bridge). דגם המעבד הוא 2430M: http://ark.intel.com/products/53450/Intel-Core-i5-2430M-Processor-3M-Cache-up-to-3_00-GHz לסדרה DX735 יש וריאציה עם Core i7 2670QM: http://support.toshiba.com/support/staticContentDetail?contentId=3173324&isFromTOCLink=false http://ark.intel.com/products/53469/Intel-Core-i7-2670QM-Processor-6M-Cache-up-to-3_10-GHz לפי מה שאני מבין, השוני היחיד בין המחשבים האלה הוא המעבד. אם כך הדבר, האם אני יכול לקנות את המעבד שבדגם המתקדם יותר, ופשוט ל…
-
- 6 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
כשאומרים מחשב 64 ביט, למה הכוונה ? מה הופך אותו ל64 ביט ? (אילו רכיבים) האם למשל הרכיבים האלה יכולים להרכיב מחשב 64 ביט : מעבד : Amd Athlon64X2 (AM2) 5400+ 2.8Ghz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט חדש ויש לי כמה שאלות. מבחינת מעבד, 860 או 930? האם יש החלטה חדש משמעית בנושא? מבחינת כרטיס מסך הכיוון כרגע הוא 5850 או GTX 465 , צריך עזרה גם בהתלבטות הזאת המלצות ללוח אם גם יתקבלו בברכה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
E7400 עולה 664 שקל E7500 עולה 799 שקל E8400 עולה 945 שקל אני לא מתכוון לעשות OC משמעותי עם קירור רציני והכל אולי משהו ממש ממש נמוך שלא צורך השקעה של קירור עכשיו הזיכרון CACHE של ה8400 כפול משל ה2 האחרים [3 מול 6] וגם המחיר שלו בהתאם.. השאלה היא אם זה משהו משמעותי עבורי שיהיה 6 או שאני יכול להסתדר מעולה עם 3? אם למישהו יש נסיון עם המעבדי 7 שלמעלה זה יהיה לי מצוין ואין לי כוונה לשדרג את המעבד אחר כך.. ככה שאני צריך משהו איכותי לאורך זמן אז בקיצור השאלה זה אם לא תהיה לי בעיה להפעיל הרבה תוכנות ומשחקים באותו זמן כמו פוטושופ COD אייסיקיו מסנג'ר ונגיד פרימייר [ואם עולה השאלה איך אתה משחק ובפוטושופ וכל זה.. אז זה לא קשור כי הכוונה היא שאני לא יצטרך לסגור את התוכנות בשביל לשחק א…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-