עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ReL,

קניתי אותו לשימוש רגיל משחקים אבל כדי שישפר את הביצועים שלי ויהיה הרבה יותר טוב מהקודם שהיה Biostar ואמרו לי שהוא גרוע מאוד , אלה הפרטים עליו : http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800&langs=01 אחרי שהחלפתי המחשב נהיה רק יותר גרוע יש סיכוי שהBiostar יותר טוב ממנו ?!

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by zagreb,

מה יותר משתלם לקנות אם אני מתכוון בעיקר לשחק? והאם שווה לקנות 2 זכרונות למפרט של AMD או שה-DUAL ב-AMD זניח? ואיזה עדיף ל-AMD 333 או 400? 1. CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 947.28 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 171.87 ] 1 Subtotal : ¤ 1714.09 2. CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, US…

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש זכרונות למחשב שלי (ראו "מפרט מחשב"). אני עדיין לא מבין מה בדיוק ההבדל בין זכרון רגיל, נאמר של קינגסטון, 512 400 MHZ שעולה 500 ש"ח, לבין אלו היקרים שעולים הרבה יותר. אני לא עושה שום OC, והסיבה שאני רוצה להחליף זכרונות היא בזמן שאני מפעיל תוכנות P2P, המחשב לא סוחב. יש לי 512 כרגע בדואל. בלי התוכנות הכל עובד יפה. מה אתם ממליצים? לקנות 1024 רגילים של קינגסטון 400MHZ - (3200 http://www.pch.co.il/docs/pd1961624325.htm או שללכת על זכרון יקר ומשובח 256X2 שעולה הרבה יותר? נגיד של muskin: http://www.pch.co.il/docs/pd-1790398697.htm תודה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by ReL,

אני החלפתי לוח אם וקניתי P4S800 , ועכשיו המחשב נהיה הרבה יותר גרוע , חבר שלי יש לו אותו לוח אם והמחשב שלי אמור לאכול את שלו, אבל אצלו פועלים משחקים בהרבה יותר טוב , אז הגעתי למסקנה שהבעיה היא בהגדרות , כי התקנתי את כל הדרייברים שיש , ומה לא עשיתי ... המפרט של המחשב שלי : P4 2400 MHZ 533 FBS 256 DDR SDRAM Geforce FX 5200 128 MB קיצר אני צריך את העזרה שלכם בהגדרות בביוס, אני לא מבין בזה אז רציתי לדעת אם אני צריך לשנות משהו , אם ההגדרות האלו נכונות : CPU speed [Manual] CPU External Frequency MHZ [133/33] Memory Frequency MHZ [Auto] DDR Voltag Adjustment [Auto] CPU Level 2 Cache [Enabled] Chipset Clock Mode [synchronoy או משהו כזה ] SDRAM Configuration [by SPD ] SDRAM Co…

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by ReL,

במנהלי התקנים רק את הדרייבר הזה חסר לי , זה חשוב ? זה משפיע ? ואיפה אפשר למצוא דרייבר אליו ?

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  6. Started by eddie_b,

מישהו יכול להסביר לי למה מקבילים ביצועי מעבדי האתלון למעבדי הפנטיום? כלומר,האם מעבד אתלון 3200 הוא גם מעבד פנטיום במהירות של 3200? האם מחירי האתלון נמוכים יותר ממחירי הפנטיום? תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by taltol,

נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. איך אני יכול לבדוק אם זה תקין ועובד כמו שצריך וכל זה? תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by flesh2,

יכול להיות שאני משיג את הזכרון הזה עם צ'יפים של BH5, אני רק צריך לדעת את הקוד של הזכרונות בשביל להבדיל בין BH5 לCH5 אני יודע שהקוד הוא משהו בסגנון: KHX3200A וnon A אני פשוט לא זוכר בדיוק ואני חיב לדעת במדוייק את הקוד בשביל לבקש אותו בחנות. ועוד משהו, יש מקום בארץ שמוכר את המושקין בלאק לבל 2 pc3500 בסטיקים של 256 במחירים הגיוניים? אם אין את הקינגסטון אני צריך ללכת למושקין ואני לא מצאתי שום מקום שהמחירים שלהם לא יקרים מידי. תודה רבה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Or ei,

אני מחפש זיכרון טוב לOC להגיע עד לפחות 230 איתו בתזמונים טובים שמתי עין על הtwnmos -http://www.pch.co.il/docs/pd299156302.htm ועל זה -http://pchardware.co.il/docs/pd1742426153.htmתנו ותיזמונים של 2-2-2 חשוב לי התאימות עם הלוחות NF2 הזיכרון שיש לי כרגע (ראה מפרט) עושה בעיות עם הלוח שלי (8rda 2.1+) וגם עם הישן a7n8x delux 1.4 בתקציב של עד 500 שקל

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by MDK,

שלום! ידידי היקרים, לפני כשבוע נהרס לי הלוח אם, gigabyte 7vrxp. מכיוון שהחנות לא מצאה את אותו הלוח בדיוק להחלפה, אני יכול לדרוש עכשיו לוח של חברה אחרת. אני צריך לוח אם שיתאים למעבד athlon xp 1800 palomino יש לי 2 סטיקים של 256 ראם DDR333 איזה לוח אתם מציעים? אני צריך כרטיס רשת מובנה... בתודה מראש, חברכם המתוסכל מתן נ.ב. (אגב, זה די דחוף אבא שלי לוחץ עלי לסכם איזה לוח עד מחר בבוקר. ואנ צריך מחשב דחוף לעבודה באקסס...

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by DrowNz,

שלום לכולם, אני עובר לאוסטרליה עוד חודשיים לחיות שם, עכשיו אבא שלי רוצה לעבור בלי מטען איתנו ולוחץ עליי למכור את המחשב. עכשיו רציתי לדעת את הערך של המחיר שלו כדי לראות האם שווה בכלל למכור אותו שיתן לאבא שלי סיבה לא למכור כי יש לי לעשות עליו קצת ניסויים : עכשיו אני מדבר על AMD Athlon 900Mhz Thunderbird , לוח אם Chaintech 7AJA, 2 סטיקים של 128 RAM של Kingston pc100, , כרטיס מסך gForce 2 mx 400 32mb , כרטיס רשת של Realtek RTL 8139 והשלל שלי שאני כל כך לא רוצה למכור ונותן הערך המרכזי במחירה הזאת הוא המסך שלי הלו הוא LG FLATRON 795FT Plus שלדעתי ממש מצויין! זהו, זה המפרט פחות או יותר, אין דברים מיוחדים חוץ מזה, כרטיס קול מובנה של AC97 , מאוורים פשוטים (2) , מארז פח פשו…

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by rampel,

קניתי (זכיתי ב "נט אקשן") פי סי AMD מעבד XP 2600 זכרון 256/333 קיבלתי אותו עם כרטיס מסך שיושב על לוח האם ולא בחריץ של ה - AGP כשאני בודק את ביצועי המערכת אני רואה שהכרטיס "סוחב" 32 MB זכרון מהזכרון הכללי כך שנשאר לי 224 MB . שאלתי: אם אשתול כרטיס מסך אחר ב - AGP האם גם הוא ימשיך לסחוב זכרון? (לי נראה שלא מכיון שהמסך יהיה מחובר אחרת)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zuq,

הגיע לידי לוח אם שמתאים לסוקט 7 נדמה לי שהוא מתאים רק למעבדי פנטיום אחד, או שאולי הוא מתאים למעבדים נוספים?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  15. היי אני רוצה להןסיף 256MB זכרון כרגע יש לי kingston 256mb ddr333 השאלה מה כדאי לקנות סטיק של kingston של ddr333 או של ddr400 תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by TechnoLogic,

קודם כל שלום לכולם, אני חדש פה אני מקווה שאני יילמד משהו מהאנשים כאן האמת היא שאני יודע שכן... בכל אופן, רציתי לשמוע את דעתכם על הרכיבים שאני קונה מחר, אז הנה הם: לוח אם: Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) זיכרונות: שני סטיקים של - GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg אגב - יש לי מעבד P4 2.4 GHZ, אין לו HT והוא גם לא 800 FSB. אז מה אתם אומרים? טוב? לא טוב? כל תגובה תתקבל בברכה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  17. יש לי את הלוח אסוס A7N8X דלוקס V2 . האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי איתו ואז להתקין עדכניים או ישר להוריד עדכניים ואז להתקין? דרך אגב חיפשתי גם דרייברים עדכניים ולא מצאתי אז אם למישהו בא לעזור לי אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. אני יודע שערכת השבבים זה כמה שבבים שמנהלים את העברת המידע בין רכיבי המחשב ובגלל זה הם בעצם קובעים את המגבלות ואת הטכנולוגיות שהמחשב תומך בהם אבל הביוס עצמו קשור אליהם? ואיזה שבב זה השבב של הביוס??

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by sella,

הורדתי את העדכון ואני מקבל קובץ BIN מה אני עושה איתו מה אני צריך להוריד מכאן http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html יש שם מלא עידכונים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by CZ3,

אני מוכר לוח אם: GIGABYTE GA-6VTXE VIA 694T AGPset socket-370 מעבד: Celeron 900MHZ זכרונות פנימיים: שני 64 SDRAM ?????? בכמה אני יכול למכור את זה ... ובדוגרי! בלי צחוקים בבקשה ... איזה אחד רוצה לקנות ממני כי יש לו מחשב גרוע אז הוא רוצה את שלי ... תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Pop3Sail,

אני רואה מלא תרדים על איך הכי כדאי לשים אותם וכל זה... אבל אף אחד לא אומר איפה משנים אותם :\ ואל תגידו לי "בביוס" איפה בערך בביוס? advanced? :\

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by shlomo_l,

אני זוכר שהיה עידכון דרך הWIN יעני תוכנה... אפשר בבקשה אותה? יש לי את העידכון של מספר 18 כי אני לא רוצה לעדכן את הביוס דרך הדוס כי אני גם לא יודע וגם זה יותר מסוכן אז אם אפשר את הקובץ הזה? כי חפשתי ואני עדיין לא מצאתי תודה! מצאתי כבר!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by matanyaniv,

שלום, יש לי לוח EP-8RDA+... כשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי בביוס שהמאוורר של המעבד כאילו לא פועל(למרות שהוא פועל) ועליית המחשב נתקעת... כשאני עושה ריסט אחרי דבר כזה המחשב עולה כרגיל. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by dR-TraNce,

ASUS P4P 800+Lan רציתי לדעת, על הלוח אם הזה יש כרטיס רשת 10\1000 יש עליו גם כרטיס קול נכון ? ואם יש עוד משהו ספרו ד"א הבנתי שזכרון של Kingstone הולך טוב עם ASUS.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by kined_of,

יש לי פה במחשב 256 זיכרון SDRAM (פנטיום 3) עכשיו אני קונה פנטיום 4, אפשר לשים את הזכירון SDRAM כתובפת ל DDR ? ד"א אם כן יהיה מקום ל 3 זיכרונות ? כי פה יש לי 2

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים