מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
גם מבחינת אוברקלוק וגם ביצועים: 1.Samsung 512MB DDR 400 Original 2. OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 3. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR תודה רבה לעוזרים!!!1
-
- 15 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athalon 64 3000+ אני רוצה לקנות לו את הלוח אם של Gigabyte GA-K8NNXP האם הוא טוב?? אם לא איזה לוח אם כדאי לי לקנות?? [glow=red,2,300]תודה![/glow] ;D עריכה: האם הכרטיסם קול בלוח אם כולל SPDIF IN/OUT?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי לוח EPOX 8RDA3I Nforce 2 . רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוח הזה לבין EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 ??? מדוע הוא עולה 150 שקל יותר ? לפי מה שקראתי בmanual של ה8rda3i הוא תומך בכל הדברים שה84da3 תומך...אז מדוע הוא יותר יקר?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם אביט IC7 ויש לי כמה שאלות: 1 הדרייבר ללוח נקרא Intel INF Update v5.00.1015 ? 2 איזה עוד דרייבר אני צריך להוריד חוץ מהאודיו? 3 האם הדרייבר של USB 2.0 Driver ושל SiliconImage 3112A SATA Driver באים עם הדרייבר של הלוח או שאת זה גם צריך להוריד? דרך אגב,הכל מהאתר של אביט http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=5
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול איזה לוח עדיף מבחינת פ'יצרים עמידות בOC וביצועים כללים וכל דבר אחר אם משהו יכול לתת לי סקירות או כל דבר אחר לגבי הלוחות הנ"ל אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
במקביל לעליית הביקורת החדשה על לוח האם ובעתיד הקרוב על לוחות אם נוספים ורבים החלטנו לפתוחל ת'רד מיוחד אשר יעסוק בלוחות אשר יוצגו בביקורות, מהדעתכם עליהם, מה הניסיון שלכם איתם, הצעות שיפורים, וכמובן עידכונים שוטפים על מהלך הביקורות והפתעות נוספות בדמות לוחות נוספים שיחשפו בקרוב כאן אצלינו בפורום, אז יאאלה, בואו נתחיל...
-
- 74 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום ישלי מעבד 2500 ברטון והייתי רוצה לדעת אם הלוח שלי מסוג epox 8k3a תומך במעבד לא מבחינת מהירות שעון כי אותה הוא מזהה אלא האם הוא מזהה את הקאש של ה512 בבקשה תעזרו לי אני חייב תשובה עד יום ראשון אם אני רוצה את המעבד או לא בנוסף שאלתי השניה מה עדיף לי וולקנו 7 פלוס מה שהיה לי? או את המאוור שאני מקבל עם ה2500 שלי? שהוא גם מנחושת אמרו לי.. תודה רבה לכולכם
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
איך מעבד barton 2500 נותן ביצועים בסנדרה אשר מקבילים ל2200 מבחינת נתונים יבשים חלקכם אמרו לי שזה לפי תוכנה מראה ביצועים ירודים אבל הביצועים בשטח בתאלכס מהירים יותר מ2400 axp אבל אני עדיין לא מבין איך זה? המעבד עובד על 1830 קיבלתי בתוכנה פי סי מארק 2002 רק 5500 על המעבד בעוד שלחבר שלי יש מעבד 2400 axp והוא מקבל 6500 איך זה הגיוני? אני אשמח אם מישהו שיש לו ברטון 2500 יפרסם את התןצאות שלו וישווה אותן לשלי תודה רבה משתמש מודאג
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס זכרון 512 מגה והשאלה שלי היא האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם הזיכרון יושב בסלוט מס' 1 בלוח או בשני או בשלישי???? יש לי אתלון 2600 ולוח של אסוס , כרגע כרטיס הזיכרון בסלוט השלישי DIMM3 תודה....
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
מה עדיף: Samsung או Kingmax Tiny BGA. עבור מערכת מבוססת AMD barton. ההבדל במחיר הוא רק 20 ש"ח ולכן זניח. אני שוקל לבצע OC. תודה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חחחח איזה אחד חמור אמר לי לי ככה מה אמד זה דפוק וזה ביכלל טוב למישחקים?? או וינדוס?? חחחח קיצר הוא כזה בא אומר שאינטל זה הכי טוב ואין מה להתוכאך בטח יש לו מחשב מה מודעות האלה בעיתון ששם כתבו "מעבד אינטל פנטיום הכי טוב בעולם"!!!! ולוח אם מקצועי מקורי שמותאם לעבדה מקצועית חחח בטח גם זיכרון sdram וכרטיס מסך אוןבורד חחחחח איזה פוץ
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כן אני יודע שכנראה הציקו לכם עם therad כזה כבר 14 אלף פעם ואני יודע שאני סתם n00b אבל אני רוצה לקנות מערכת טובה בכסף שלי ולכן באתי למומחים . המפרט הקיים: Athlon XP 1800+ (מלפני שנה וחצי) לוח אם Gigabyte (גם מלפני שנה וחצי) Gigacube R9600PRO (מלפני חודשיים) 256MB DDR 333Mhz (גם מלפני שנה וחצי) כרטיס קול, רשת ומארז גנריים. השדרוג הוא כאמור של המעבד, לוח האם והזכרון(גם מארז אם צריך) והמחשב הוא לצורך משחקים. תודה רבה חברה. ;D
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
היי אני בהתלבטות קשה איזה לוח לקחת :\ אני יודע שיש על זה תארדים רבים אבל לא מצאתי תשובה לכן פתחתי תרד חדש אני מחפש שיהיה תמיכה ברייד גם בכונני ATA רגילים ולא רק בסיריאל וגם כרטיס קול ברמה הכי גבוהה שאפשר הבנתי שבאביט יש סאונדסטורם לא מלא מחלקים של realtek? ובאיפוקס יש כרטיס של cmedia מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט הוא הכי כדאי היום ל-INTEL ואיזה הכי כדאי ל-AMD? איזה צ'יפסט מציג את הביצועים הטובים ביותר? איזה חברת צ'יפסט בכלליות עדיפה? כל דבר שאתם רוצים לרשום על צ'יפסטים והמלצות על צ'יפסטים תרשמו כאן. הצ'יפסטים המוכרים והידועים הם כמובן: SIS, VIA, INTEL, NFORCE
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בשבוע הבאה מעבד ולוח של AMD כיום יש לי לוח עם מעבד 1800+ אבל אני נותן אותו לאח שלי אז נשאר לי חור במחשב יש לי שני אופציות 1. לוח של ECS דגם N2U400-A עם ציפסט של NVIDIA שעולה בערך 330 ש"ח 2. לוח של ABIT דגם NF7 כנ"ל אבל עולה בערך 430 ש"ח אני לא רוצה RAID או SATA כי אין לי צורך אלא רק לוח חזק וטוב ללא בעיות משני האתרים של הביקורות זכו שניהם בתור לוחות די טובים , השאלה איזה מהם יותר מומלץ לאורך זמן. דבר שני איזה מעבד לקחת, האם יש הבדל רציני בין BARTON 2500+ ל 2600+ מבחינת ביצועים או אין הבדל משמעותי כלכך. אשמח לקבל תגובות יום טוב.
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי עוד מחשב בבית והוא: INTEL CELERON 400 64SDRAM ולוח אם של אינטל se440bx-2 http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/ מכיוון שאחותי עובדת על המחשב יום יום באיי סי קיו וכל מיני גלישה וזהו הוא התיישן כבר מזמן ואני לא מעוניין בשדרוג כי המחשב עובד בסדר יחסית לאחד בן 6 שנים... הקיצר אני רוצה להוסיף לו עוד 128SDRAM כדי שיהיה קצת יותר מהיר אני יודע שהמערכת היא חרא אבל זה מספיק לאחותי... ??? השאלה היא איזה זכרונות יתאימו ? האם אלה בסדר? http://www.pch.co.il/docs/pd1018970756.htm http://www.pch.co.il/docs/pd1009801659.htm ובכלל אם זכרונות אחרים זולים יתאימו תוכלו לתת לי קישור? בתודה רבה ניב
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם הזיכרון שווה משהו (DDR400) או שללכת על samsung וזהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום חברים מודה הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא הכי מעודכן נשרף לי המעבד הקודם שלי 2000 בגלל שהוולקנו 7 קרס לי והוא גרם לשרפה ולכן קניתי היום מעבד amd2500 512 זיכרון מה שאני ממש לא מבין אחרי שהגדרתי ללוח לעבוד ב166 הוא נותן לי בסנדרה תוצאה נמוכה משל המעבד axp2400 איך זה הגיוני גם הוא עובד על מהירות של 1830 מגה הרץ ולעומתו ה2400 עובד ב1.93 אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההגיון שבדבר ואת התצואה הנמוכה שקיבלתי בסנדרה תודה רבה לכולכם
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מחפש כבר פול זמן מקום שבו אני יוכל לראות כמה הספק המעבד שלי מייצר (בשביל פרוייקט קירור מים שאני עושה עכשיו) מישהו יודע היכן אני יכול למצוא את זה?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-