מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
צריך חוות דעת על זיכרון הבא: Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader האים מישהוא ניתקל בבעיות תאימות איתו ומה היכולות של הזיכרון הזה. ERO
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי מדפסת ישנה ויש לה שבב שרשום עליו גם AMD ו גם אינטל מישהו יודע אם היה פעם שיתוף פעולה בין החברות ???
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות את הלוח והמעבד שלי ב600שקל gigabyte ga-7vtxh + axp1800+ שווה לי למכור ? תודה רבה. ;D
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטל 1.8.. לוח אם לא משהו מוכר וגם לא משהו וזכרונות SD-RAM! אני רוצה לשדרג את שלושתם.. יש לי 1500 שקל, ואני רוצה משהו ממש טוב שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים טובות! עם מדברים על תוספת של 100-300 שקל אז אין לי בעיה אבל יותר זה כבר בעיה..! תודה מראש לכולם!
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הכל אומנם סגור אבל ששאלתי את המוכר אם יש לו שקיות אנטי סטטיות הוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר... מה לעשות?!!? (אני הולך להשאיר את זה הרבה זמן)
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב, בגלל בעיות תקציב כרגע ומחשב עגלה (P3 800) החלטתי לקנות AMD. 1. אני מחפש אתר שיתרגם לי את המהירות של כל מעבד AMD מול מעבדי אינטל, למשל Athlon Barton 2500+ שיתרגם את ה2500 הזה למהירות של אינטל (למשל 2.4C, סתם דוגמה, לא שאני חושב שזה אמיתי). 2. אני קצת מפחד מלקנות AMD כי אף פעם לא עבדתי על מחשב AMD! כן כן מה שאתם שומעים, בחיים גם לא נגעתי במחשב כזה, כל החיים הייתי עם אינטל ואני לא רוצה סתם להסתכן, אז יש מצב שאתם תמליצו לי ותגידו לי באמת מה האיכות של הביצועים שלו ואם הם יתאימו לי לדברים הבאים: משחקים (אני גיימר קצת מעל הממוצע, לא כבד אבל משחק דיי הרבה) גלישה באינטרנט סתם לשמוע מוסיקה (חח כל הזמן יש מוסיקה במחשב שלי) עבודה עם תוכנות של גרפיקה (כמו פוטושופ 7 וכו') הרבה אבל…
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לקנות מחשב חדש ולפי המלצות המפרט לאוברקלוגינג חשבת ללכת על ה AMD 1800+ הלכתי לזאפ לבדוק מחירים וגיליתי שבתוספת מחיר לא גדולה אני יכול לקנות AMD2400 או אפילו AMD BARTON 2500 ואז הסתכלתי באוברקלוגינג שאנשים עשו, סידרתי לפי מגה הרץ עולה וראיתי שבערך 90% מכל המהירויות הכי גבוהות שהגיעו אליהם הושגו ע"י AMD 1700. יש לזה סיבה מיוחדת? אם כן מהי? ולסיכום: על איזה מעבד ללכת?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.6 ht והטמפרטורה שלו היא 46 מעלות האם זה בסדר? זה לא גבוה מדי?
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם של abit sl לabit-s? איך ניתן למצוא את ההבדל פיזי בניהם? כי קניתי sl והוא נראה בדיוק אותו דבר כמו s
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלם לכולם אני צריך את עצרתכם במציאת DRIVER לכרטיס קול אונבורד הלוח מחחברת MSI מדגם MS-6524 הלוח למעבד P4 תאור נוסף MICRI ATX MAINBOARD SUPPORTS SOCKET 478 intel "Pantum"4 ציפסט של חברת SIS MS-6524 -MSI תודה לעוזרים ערב טוב....
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה זה בנצ'מרק... ומה אני צריך לעשות עוד, אם נגיד ש לי לוח עם כרטיס מסך אוןבורד ואני מרכיב בלוח בAGP כרטיס אחר חוץ מההרכבה הפיזית מה אני צריך לעשות כי חבר שלי עשה את זה וב לא זיהה לו תכרטיס מסך שהיה VOODOO 3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זכרונות מעבירים נתונים של 64 ביטים כל פעם הציפסט מקבל 64 ביט כל פעם ומתקשר עם המעבד ב 64 ביט אז למה עכשיו כולם אומרים שהמעבד פועל ב 32 ביט ורק עכשיו מתחילים לצאת מעבדים ב 64 ביט ובדואל צאנל איך הציפסט יכול לעבוד עם 2 זכרונות במקביל עם כל אחד מהם שולח לו 64 ביט והוא יכול לעבוד רק עם 64??
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני משתמש חדש ולא מצאתי בארכיון הפורומים שלכם תשובה לשאלות שלי. קודם כל שלום לכולם קראתי הרבה בפורומים שלכם ובעקבות התרשמותי החלטתי שאני בשל לבחור במחשב חדש AMD . אני צריך מחשב סטנדרטי לגמרי- קצת משחקים , קצת אינטרנט , קצת סרטים . הבעיה היא שבכל חנות שאני הולך אליה אומרים לי : "מ קרה לך ??? amd ?? אל תתעסק !!! " "הבעיה שהמעבד מתחמם - ואין שום בקרה שתמנע ממנו להישרף " " המחשב יעבוד יותר מעשר שעות - בטוח נשרף המעבד " "ה- Bus של ה-AMD יותר צר " ואני אומר : "אבל קראתי ב-HWzone שאין שום בעיה לעבוד עם AMD והוא תומך בהכל ויש פונקציות שעובדות אפילו יותר טוב מאינטל" "בחיים לא יכול להיות" בקיצור - אני קצת מפחד מהקטע של ההתחממות - קראתי גם כל מיני דברים על משחות קירור ?! ומשהו …
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לפי אינטל, וגם לפי ידע כללי צ'יפסט ה-865P לא אמור לעבוד ב-800 FSB וכמו כן לא מסוגל לקבל זיכרונות DDR400. אולם לפי ASUS הלוח הנ"ל (P4P8X) דווקא כן מסוגל. למישהו יש מושג איפה הטעות שלי (או שלהם?) http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p8x/overview.htm
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קצת מושגים שברצוני לדעת. מה זה: auto detect pci clk הערכים שלו :enable\disable ומה זה spread spectrum? הערכים שלו: באחוזים, משו לא מובן, כמה ערכים , כמה חיובים כמה שלילים כולם עד אחוז וקצת פלוס אחוז וקצת מינוס תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
מה נותן ביצועים ורוחב פס של זיכרון טוב יותר ללא הבט תקציבי: לוח מבוסס 850E עים זיכרון 512 PC1066 HDR או לוח מבוסס 875 עים 2*256 PC3200 DDR -DC צריך תשובה דחוף יש לי היתערבות. ERO
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה דעתכם ציפסט 655TX תשובת מחץ ל ל875 או לא לאחרונה היגיעה הלוח הזה לארץ: http://www.gigabyte.com.tw/motherboard/products/products_ga-8s655tx%20ultra.htm ועל פניו ניראה כי במחיר של 115 דולר הוא אלטרנטיבה ל 875. ביקורות: http://www.clubedohardware.com.br/8s655tx.html http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1500&page=9 מה דעתכם אני לפני קניה. ERO
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות מחשב בחודש הבא (מבוסס אינטל) עם ערכת שבבים 865 השאלה מה עדיף 2.8 Prescott או רגיל ? הבנתי שהם גם יעלו אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרגע P3-1000 עם לוח של אסוס, רציתי לדעת אם אפשר להלביש על הלוח הנ"ל(CUV4X) מעבד סלרון נגיד 2600 מגה"צ. והאם זה באמת יהיה הרבה יותר טוב מהנוכחי? כי יש לי 768 זיכרון ואין לי כסף להחליף גם לוח וזיכרון. תודה רבה, יועד.
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-
-
המעבד שלי זה amd athlon xp 2500 אז בביוס עשיתי שבמקום שאם אני לא טועה זה יעבוד על 100 כפול 2 מגה הרץ או משהו כזה אז שזה יעבוד על 200 מגה הרץ ועכשיו כתוב שזה amd athlon xp 3200... עכשיו.. המעלות הם 60C... השאלות: האם זה באמת משנה משהו במהירות? (כי אני רואה שהמחשב עובד תותח חייה אין מה להגיד אבל אני לא יודע אם זה מזה בכלל או שזה השפיע או משהו) והאם הטמפרטורה סבירה? תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום!! חיפשתי מידע ולא מצאתי רציתי לדעת של איזה חברה הלוח. מה המחיר שלו? ואם הוא טוב תודה מראש למי שעוזר ???
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כן/לא ולמה התקציב הוא עד 550 שקל אז אם משהו אחר עדיף, שלא יעלה על התקציב הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
או של P3 או של P4 יש איזה חנות שמוכרת את הלוחות אם האלו ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון להשאיר את המעבד (וההרד דיסק אם יש פה אנשים שמבינים שיענו גם) למשך פרק זמן של חודש +- רציתי לדעת לאיפה להשאיר אותם ולמשך כמה זמן אפשר בערך? נ.ב. יש למטה תרד שלי... בקשה תעזרו לי שם
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-