מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני יודע שאני משגע אתכם עם ההתלבטות שלי אבל אני חייב עזרה כי אני מזמין מחר את המחשב , איזה לוח עדיף לי לקחת ? Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P או ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P ואל תתיחסו למחיר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום! אני אמור לקבל מחר לוח אם חדש לP3 שלי לאחר שהישן נדפק, ולא נותרה ברירה אלא להחליף אותו. לדעתי לא אמורה להיות לי בעיה להחליף לבד, אבל בכל מקרה רציתי לשאול אם יכולות להיות איזה שהן בעיות בהתקנה של הלוח, כמו הביוס או משהו בסגנון... תודה רבה! אילון.
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי הוא: pentium 4 1700 לוח אם ga-8smml sis 650 chipset כ. מסך gf 4 ti 4200 128 mb זכרון פנימי 256 sdram () דיסק קשיח 40GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי, ובגלל שהתחלתי לשחק במשחקים שדורשים יותר רציתי לשדרג אותו, לא לביצועים מקסימלים, אך לביצועים טובים. התקציב שלי: 1000 ש"ח. לפי מה שהבנתי עד כה הזיכרון והלוח אם שלי נחשבים דפוקים לגמרי (כל אחד בפני עצמו, וגם הלוח אם לא מאפשר החלפת סוג זיכרון לאחד טוב כמו DDR או RDRAM), ועם הכרטיס מסך אפשר עוד להחזיק מעמד. אז בעדיפות ראשונה (לפי זה) זה החלפת זיכרון פנימי ולוח. כמו כן, הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה זה בדיוק אוברקלוקינג ואיך בדיוק עושים זאת, כי לפי מה שהבנתי מקריאת הודעות בפורום זה גם משפר ביצועים. אני רוצה שדר…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את לוח האם הבא: Shuttle AN50R nForce3 150 Athlon 64 Skt754 DDR ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail לא מתאצי אותו בשום מקום בארץ , מישהו יכול אולי לעזור לי ? וגם, איך הלוח אם הזה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
עזרה בבקשה עבדו לי הדריווים של המחשב אז כך אני לא מבין כל כך בזה,אם אפשר לקבל לינק ישיר להורדה. יש לי אומנם מחשב מאוד ישן שמשרת אותי נאמנה לצרחים שלי . פירמתתי אותו ועבד לי הדיסק אם כל הדריווים שלא אמרו לי שאתם תותחים בזה. אפשר בבקשה זה מה שכתוד על הלוח: PC PARTNER AWARD 1998 PCI/PNP 686 149878156 זה פנטיום 2 450 אני חושב יש מצב למצואה או לזרוק אותו תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך המעבד הזה ולאיזה מעבד אינטל הוא משתווה בערך. ראיתי שהוא משהו כמו 1800 MHZ? מה כל כך טוב בו?
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
http://anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1956&p=25 מישהו בכל זאת הולך לקנות את המעבד הזה, עכשיו שהאת'לון 64/3000 כבר בארץ? ??? עריכה: הנה עוד קטע מייצג: http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=60000322
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות: א. למה לא מוכרים את ה P4 EE בארץ? האם אין תכנון להביא אותו? והמחיר- כמה הוא אמור לעלות?
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי AMD XP 2000 אבל אני יודע שישנם שני סוגים. מה שרשום על הליבה זה: AX2000DMT3C AGOIA0223TPGW יש מצב לאיזה OC קטן איתו?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה זכרונות בדיוק יש לי כולל הסוג (עם כל הפרטים לגביו) ושם החברה?? יש תוכנה לדבר הזה ואם כן מאיפה אפשר להוריד אותה?? :-\
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני לא יודע אם יש לי Dual Channel בבקשה תאזרו לי לבדוק. יש לי אכשיו 256MB 333MHZ אני רוצה לקנות עוד 512 האם אני יכול לקנות אחד של 400MHZ או שאני חייב 333MHZ ואם אין לי Dual Channel מה זה יעשה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל שאני קיבלתי את הלוח אם החדש שלי NF7-SL ולפני זה היה לי NF& ואני חושה שהוא הוציא את הביוס שחלי מהישן ושם לי בחדש ! אז איך אני יכול לבדוק שאני ילך לחנות וישרוף לו אותה ?כאילו איך אני יכול לדעת ב 100 אחוז ? איך גיליתי את זה מה שעשיתי זה ככה בלוח הרגיל שהיה לי NF7 עשיתי עדכון לביוס ל 22 ובחדש שקבלתי היה גם עדכון ל 22 וזה לא יכול להיות מה עשה עדכון לביוס ?אז זה בטוח שלי אבל איך אפשר לדעת במדוייק ? תודה לכול מי שעזר ועוזר לי בפורום הענק הזה !!
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חברה שלום, עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את ההשוואה הרצויה, ולכן אני שואל אתכם: איזה לוח יותר טוב GA-7S748-L או GA-7VT600-L? שני הלוחות הם פשוטים ועולים בסביבות ה-400 ש"ח. למעשה הם כמעט זהים מבחינת המפרט, ההבדל הוא ב chipset. ב-GA-7S748-L ה chipset הוא SiS 748 chipset וב-GA-7VT600-L ה chipset הוא VIA KT600 chipset. איזה מהם, לדעתכם, הוא יותר טוב? האם אפשר לקבל הפנייה להשוואה בין הלוחות? תודה על התגובות. עריכה: מצאתי את ההשוואה הזו: http://www.digit-life.com/articles2/roundupmobo/sis748-chipset.html לא מדובר בדגמי הלוח שציינתי, אך ניתן לראות כי ה KT600 מהיר קצת יותר מה Sis748, אך ה NVIDIA nForce2 Ultra 400 עוקף את שניהם בכל המבחנים. כמו כן מצאתי את הבדיקה הזו של ה Chipset: ht…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקיי, זה בעיה קצת מסובכת בשבילי לכתוב, אבל אני אנסה. קודם כל זה הכל התחיל כששידרגתי את המחשב. המפרט שלי כרגע הוא: Abit NF7-SL 2.0 Barton 2600 2x256 corsair צורב TEAC ודיוידי של טושיבה ועוד 2 דיסקים שלא נראה לי ממש קשורים לבעיה. עכשיו אם אני מפעיל את המחשב ממצב כבוי הוא מזהה לי את הצורב והדיוידי והכל בסדר, רק שבווינדוס הצורב לא צורב למרות שהוא מזהה אותו. ואם אני עושה היתחול למחשב אז הביוס כבר לא מזהה את הדיוידי ובווינדוס הצורב כן צורב. ניסיתי ג'ימפורים שונים וכבלים שונים אבל הם פשוט לא רוצים להסתדר ביחד. עוד פרט קטן שיכול להיות חשוב הוא שמשום מה, במנהל התקנים בווינדוס, כל התקני ה-IDE מופיעים עם הסיומת SCSI device ומופיע לי גם התקן נוסף שהוא בקר SCSI למרות שאין לי שום בקר …
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרגע פנטיום 3 1GHZ ולוח אם מדגם לא ידוע(יש לי אותו ממש ממזמן - הרבה לפני שהתחלתי להתעסק עם חומרה) מתוצרת PCPARTNER אם אני קונה ABIS NF7-SL ומעבד AMD 1800+ אני יוכל להעביר את הזיכרון שיש לי עכשיו(תוצרת לא ידועה- 256MB DDR) אליו?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות לוח עם שניי מעבדים ואני רוצה לדעת אם זה כדאי לי. שניי מעבדים של AMD ATLON 3200+ 64
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שישמש אותי עד לעוד שנה וחצי, חשבתי על ASUS P4P800, אבל שמעתי שעוד כמה חודשים יכנסו לשוק לוחות חדשים שהחיבור לכרטיסי המסך שלהם יהיה חיבור PCI שיחליף אץ חיבור AGP, אז שווה לקנות אותו או שהוא יצליח לעמוד שנה וחצי בלי החלפה? בקשר לזכרונות, חשבתי לקנות את KINGSTON 256MB 400MHZ PC3200 שיעבדו בדואל, נכון לעכשיו הם מצויינים אבל עוד כמה זמן הם יחזיקו עד שאני יצטרך להחליף אותם ל 512MB?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
-
-
שמעתי יש תוכנה לבדיקת התקינות של הזיכרון או משו כזה... יש כזה דבר? איך אני בודק איזה זיכרון יש לי? כמה עולה זיכרון טוב? נגיד 512 DDR? תודה!
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שאלווווווום, קבלו את הדילמה יש לי עכשיו מעבד 1.6 ולוח אם asus p4b עם 384 sdram מה עדיף לשדרג מעבד לathelon 2500 + לוח אם חדש+ זכרונות ddr חדשים? או פשוט מחשב חדש...אם לשדרג שלחו לי לינקים בבקשהההה לחנויות שירכיבו צוות לעניין! אגב יש לי כרטיס מסך radeon 9600xt ההתלבטות היא מהסיבה הפשוטה שעשיתי לאחרונה מודינג למארז ויש לי חלון צידי בצורת בילבונג ונאונים ומאווררים ואין לי כח לעשות הכל במארז חדש... (אגב תמונות בקרוב... היכונו להיגנב) מה עדיף אחים שלי??
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי בחוברת ההסבר של אסוס בלוח הנ"ל,ולא רק בו מצויינת הפיסקה הבאה: ATI RADEON 9500 and 9700 based graphics cards will work correctly with this mainboard only if their part number is PN XXX-XXXXX-30 or higher. הכרטיס שלי מסתיים ב10. מה זה אומר בדיוק ?לא יעבוד בלוח ה"ל?למישהו יש נסיון בנושא? אני מעוניין לקנות את הלוח הנ"ל אבל הנושא הזה מרתיע אותי תודה על העזרה ;D
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 החדש של אביט (זה עם הגורו) בהחלט לוח חביב ! נתקלתי בבעיה איתו, בכל מקום וביקורת שאני קורא רשום שניתן לשלוט בכל המאווררים המחוברים ללוח-נשמע נחמד רק בעיה אחת-אני מחבר מאוורר רגיל, ג'נרי בחיבור 3 פנים ללוח נכנס ל FanEQ של הUGURU אבל כל מה שאני רואה זה אפשרויות שליטה רק במאווררים של הCPU ושל הNB אז שאלתי היא-איך לעזאזל אני שולט בכל המאווררים המחוברים ללוח אם !? בתודה מראש לירן
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
למה מקביל המעבד הזה למעבדי INETL PENTIUM(הכוונה במהירות)?
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-