עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ה-G320 של Giada הוא מחשב מיני עוצמתי שמיועד להתחבר למספר גדול של אמצעי תצוגה ולשרת את אלו ששטחי מסך גדולים הם חלק הכרחי בעבודתם. לקחנו אותו לסיבוב והגענו למסקנות מעניינות בשנים האחרונות אנחנו עדים לבקשות רבות להמלצות למחשבים שמסוגלים לשרת קהלים מאוד מסויימים של משתמשים. רבים מבקשים מחשב שמסוגל לבצע מטלות שאינן תובעניות במיוחד אך כן צריך לעשות זאת באלגנטיות ועל מסכים רבים. בדרך כלל אלו אנשי בורסה ועסקים, כאלה שצריכים כמות אדירה של שטחי מסך כדי לנטר ולעקוב אחריה שינויים במניות בזמן אמת, אחרי תחזיות ודיווחים בעולם ושאר מידע. המטרה היא להשיג מכונה שיכולה להתחבר לכמה מסכים בו-זמנית עם גודל קומפקטי, שהיא גם שקטה. נכון, אפשר לבנות מחשב נייח ולהתקין בו שני כרטיסי מ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gilsch,

מחפש לוח ישן ל- AMD 1.4 Athlon שתומך ב- SDRAM. רעיונות/הצעות יתקבלו בברכה.

3. Started by mnahari,

שלום אני מחפש שותפים לקנות זיכרון DDR2 מחו"ל מדובר בזיכרון 6400 CL4 של חברה לא מוכרת. המחיר הוא 185 ש"ח ל 1GB כולל משלוח. אם תהיה כמות גדולה יש מצב להוזלה במחיר!!! אני חייב תשובות עד יום א אז בבקשה מי שמעוניין להזדרז! אם אני עובר על חוקי הפורום בפירסום המודעה הזאת אני מתנצל מראש זו לא הייתה כוונתי! :-[ משה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. אחרי שוטטות קטנה באינטרנט מגלים במהרה שאפשר למצוא זיכרונות של CORSAIR בחצי מחיר מהמחיר בארץ (תבדקו ב AMAZON וב NEWEGG) ,הבעיה שאתרים מחול בד"כ לא שולחים לישראל , אם מישהו מכיר חנות בחול ששולחת לארץ והמחירים בה טובים כמו המחירים של AMAZON וNEWEGG בבקשה שתפו אותי ואת הקהל הרחב. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

אני מתלבט בין ASUS p4p800 ל ABIT IS7-E האסוס יקר בכ110 שקל מהאביט. איזה יותר טוב? לאיזה כרטיס קול טוב יותר? לאסוס יש כרטיס רשת GB לעומת זה של האביט, למרוט שהרשת שלי בכלל עובדת ב100, תמישד טוב שיש. איזה יתן OC יותר טוב (בתקווה שרק בעוד שנתיים שלוש) לאיזה יש ביצועים יותר טובים? האם שווה להוסיף 110 שקל על האסוס? תודה

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by PsyDream,

שמעו נכון בכל מקום אומרים שהקונרו יותר חזק מ-amd ומה שרציתי לשאול למה כולם ממליצים במפרטים לקנות מעבד amd 3500 במקום קונרו e6300????

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, עשיתי קצת קריאה על הלוח הנל, ומצאתי איזה נושא של Double Booting - שהבנתי שסודר רציתי לדעת אם יש עוד איזה אשיוס שקשורים ללוח הזה - הבנתי בגדול שזה לוח מאוד מומלץ אשמח לרשמים מאנשים יודעי דבר בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by urielka,

אני צריך לוח למעבד athlon רגיל שאתמוך עד 4ghz או לפחות3.2 ghz האם זה אפשרי וכמה זה עולה ואיזה לוח לא חשוב מעבד?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by nim901,

http://www.bit-tech.net/hardware/2005/06/27/amd_fx_57/1.html נראה נחמד ביותר, הוא גם כרגע ברוב הבדיקות מוביל על X2

• 71 תגובות
    • 8.9k צפיות
  10. Started by iyehuda,

מראה לי בתוכנה CPU Z שהוא עובד על 2G אותו כנ"ל הזיכרון יש לי זיכרון DDR2 2G 800 הוא מראה לי שהוא עובד על 400 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by nemesisx2,

אהלן חברה, יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200, רציתי לדעת מהו המתח האידיאלי בשבילו כדי שהוא יעבוד "פיקס". וגם רציתי לדעת אם יותר מידי או פחות מידי מתח פוגע במעבד. תודה

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by tberger,

שאלה לי: האם לצרכי אינטרנט ומשחקים פשוטים (בעיקר FLASH) ליבה כפולה תועיל או אולי אפילו תאט. נניח השוואה בין 3Ghz ליבה בודדת לבין ליבה כפולה 1.8Ghz. כלומר האם מערכת ההפעלה והתוכנות הרגילות משתמשות בליבה הכפולה או שרק באחת ואז יצא שכרי בהפסדי. תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shy,

שלום , מתלבט בין IP35 Pro של abit לבין GIGABYTE GA-P35-DS4 השיקול ללכת על לוח תומך P35 הוא תוספת קטנה יחסית במחיר שפותחת עוד אופציות בעתיד המערכת בכללי לא ל oc ןלא משחקים בעיקר תלת מימד ואפקטים ,אז אם תוכלו לחוות דעתכם תודה

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  14. אחרי שהגיע אליי מעבד משומש מאיביי (D945), והיה נדמה לי שהוא לא עובד תקין החזרתי לשולח והחזיר לי כסף. אני רוצה להזמין שוב ממוכר אחר, והמוכר כותב לי - LOCKED, CAN'T overclocking. מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by elad76,

רציתי לדעת אם עם זכרונות היניקס CL4 אני יוכל להגיע בOC מ6300 ל6600.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liav12,

מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל ולהתאים לו לוח אם טוב במחיר שפוי... תודה לעוזרים. [=

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Jarhead,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש עם תקציב נמוך שיהיה בעל מעבד קונרו. הוא רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם ?8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E? ב-470 ש"ח. בנוסף לכך הוא מעוניין לקנות Sapphire X1800GTO2 512 mb. לכן הוא דואג שהלוח אם לא מספיק טוב אבל אם הוא ישקיע יותר בלוח אם הוא לא יוכל לקנות את הכרטיס המסך הנ"ל אז הוא חייב לדעת אם הלוח מספיק טוב למרות שהמחיר שלו ממש נמוך. במידה ואתה לא ממליצים לו לקנות את הלוח הזה אז תמליצו בבקשה על לוחות אם לקונרו בטווח המחירים של 400-600 ש"ח. *הלוח אם לא יהיה למטרות אוברקלוקינג.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  18. האם זה תדר חלש ובגלל זה מערכת ההפעלה שלי עולה תוך 6 קווים? האם אני ישים זיכרון 512 בתדר של 333 Mhz ויהיה לי שינוי בביצועים? תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. אם אני שם סטיק אחד של ג'יגה זיכרון.... עד כמה ירגישו הבדל בביצועים לעומת אם אני ישים שתי סטיקים של 512 שיעבדו בדואל?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. איפה ניתן למצוא את רשימת הסטפינגס של barton 2600? אפשר לקבל לינק בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. האתר כבר לא קיים ואם הוא קיים תן את הלינק המדוייק.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. Started by hike101,

שלום. האם אפשר לשלב זיכרון 256MB CL2 עם זיכרון 512MB CL3? האם האיכות נפגמת? האם זה יכול ליצור בעיות קריטיות למחשב? אשמח לדעת כל מידע על הנושא. תודה .

23. Started by ToMeRv32,

שאלה קטנה - האם יכול להיות שסלוט זכרון נפגם בגלל ספק ג'נרי? כי יש לי ספק ג'נרי וסלוט זכרון שהפסיק לעבוד בשלב מסויים בחייו של המחשב הצעיר שלי אני מדבר על החיבור עצמו, לא על כרטיס הזכרון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by liav12,

אילו מבין שני הזכרונות האלו יותר טובים?...מהירים יותר וכו'...? אם למשל באיזשהו מחשב יש לי 512 מגה בייט ארדיראם ובמחשב אחר יש לי 512 דידיראם?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים