מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עשיתי קצת קריאה על הלוח הנל, ומצאתי איזה נושא של Double Booting - שהבנתי שסודר רציתי לדעת אם יש עוד איזה אשיוס שקשורים ללוח הזה - הבנתי בגדול שזה לוח מאוד מומלץ אשמח לרשמים מאנשים יודעי דבר בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני צריך לוח למעבד athlon רגיל שאתמוך עד 4ghz או לפחות3.2 ghz האם זה אפשרי וכמה זה עולה ואיזה לוח לא חשוב מעבד?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
מראה לי בתוכנה CPU Z שהוא עובד על 2G אותו כנ"ל הזיכרון יש לי זיכרון DDR2 2G 800 הוא מראה לי שהוא עובד על 400 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200, רציתי לדעת מהו המתח האידיאלי בשבילו כדי שהוא יעבוד "פיקס". וגם רציתי לדעת אם יותר מידי או פחות מידי מתח פוגע במעבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שאלה לי: האם לצרכי אינטרנט ומשחקים פשוטים (בעיקר FLASH) ליבה כפולה תועיל או אולי אפילו תאט. נניח השוואה בין 3Ghz ליבה בודדת לבין ליבה כפולה 1.8Ghz. כלומר האם מערכת ההפעלה והתוכנות הרגילות משתמשות בליבה הכפולה או שרק באחת ואז יצא שכרי בהפסדי. תודה
-
- 16 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום , מתלבט בין IP35 Pro של abit לבין GIGABYTE GA-P35-DS4 השיקול ללכת על לוח תומך P35 הוא תוספת קטנה יחסית במחיר שפותחת עוד אופציות בעתיד המערכת בכללי לא ל oc ןלא משחקים בעיקר תלת מימד ואפקטים ,אז אם תוכלו לחוות דעתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אחרי שהגיע אליי מעבד משומש מאיביי (D945), והיה נדמה לי שהוא לא עובד תקין החזרתי לשולח והחזיר לי כסף. אני רוצה להזמין שוב ממוכר אחר, והמוכר כותב לי - LOCKED, CAN'T overclocking. מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עם זכרונות היניקס CL4 אני יוכל להגיע בOC מ6300 ל6600.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל ולהתאים לו לוח אם טוב במחיר שפוי... תודה לעוזרים. [=
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש עם תקציב נמוך שיהיה בעל מעבד קונרו. הוא רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם ?8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E? ב-470 ש"ח. בנוסף לכך הוא מעוניין לקנות Sapphire X1800GTO2 512 mb. לכן הוא דואג שהלוח אם לא מספיק טוב אבל אם הוא ישקיע יותר בלוח אם הוא לא יוכל לקנות את הכרטיס המסך הנ"ל אז הוא חייב לדעת אם הלוח מספיק טוב למרות שהמחיר שלו ממש נמוך. במידה ואתה לא ממליצים לו לקנות את הלוח הזה אז תמליצו בבקשה על לוחות אם לקונרו בטווח המחירים של 400-600 ש"ח. *הלוח אם לא יהיה למטרות אוברקלוקינג.
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
האם זה תדר חלש ובגלל זה מערכת ההפעלה שלי עולה תוך 6 קווים? האם אני ישים זיכרון 512 בתדר של 333 Mhz ויהיה לי שינוי בביצועים? תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אם אני שם סטיק אחד של ג'יגה זיכרון.... עד כמה ירגישו הבדל בביצועים לעומת אם אני ישים שתי סטיקים של 512 שיעבדו בדואל?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא את רשימת הסטפינגס של barton 2600? אפשר לקבל לינק בבקשה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האתר כבר לא קיים ואם הוא קיים תן את הלינק המדוייק.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום. האם אפשר לשלב זיכרון 256MB CL2 עם זיכרון 512MB CL3? האם האיכות נפגמת? האם זה יכול ליצור בעיות קריטיות למחשב? אשמח לדעת כל מידע על הנושא. תודה .
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שאלה קטנה - האם יכול להיות שסלוט זכרון נפגם בגלל ספק ג'נרי? כי יש לי ספק ג'נרי וסלוט זכרון שהפסיק לעבוד בשלב מסויים בחייו של המחשב הצעיר שלי אני מדבר על החיבור עצמו, לא על כרטיס הזכרון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אילו מבין שני הזכרונות האלו יותר טובים?...מהירים יותר וכו'...? אם למשל באיזשהו מחשב יש לי 512 מגה בייט ארדיראם ובמחשב אחר יש לי 512 דידיראם?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האמת שאני כבר משתגע...! כרגע אני אמור לקנות את ה-ASUS Maximus II Formula שיש לו צ'יפסט P45.... אבל אני ממש לא יודע מה לקנות...נראה לי שעדיף לי X48...אז הנה הדרישות שלי כדי שתוכלו לעזור לי: 1. תמיכה טבעית ב-FSB 1600 2. תמיכה בקרוספייר (עדיפות לתמיכה ב-4 כרטיסי מסך של ATI אבל לא חייב...) 3. חייב לתמוך ב-DDR2 אני לא רוצה לוח שתומך רק ב-DDR3 4. בקרוספייר - עדיפות לכך ששתי הכרטיסים ירוצו במהירות X16 5. שיהיה סבבה ל-OC (אני לא רוצה לוח לאוברקלוקרים מקצוענים אבל שיהיה אוברקלוקר טוב) 6. עדיפות לתמיכה ב- e-SATA וזהו נראה לי... חשבתי על זה: ASUS RAMPAGE FORMULA LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131…
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני יודע שכרטיס עם CL2.5 יותר מהיר מכרטיס עם CL3, השאלה שלי היא האם ההבדל מזערי או בולט?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה יותר דיון והשקפה על מה שנעשה כיום בתעשייה ובעולם המחשבים. אם פעם הדבר הכי חשוב במעבד (בעצם לפני 10 שנים ויותר אולי הדבר הכי חשוב), זה היה איזה מעבד יש לך במחשב. ברגע שאמרת למישהו שיש לך 486 DX2 שפועל על 66 מגה הרץ, זה היה הכי חשוב. כל השאר היה פחות חשוב או משנה בכלל לכל היותר אנשים התעניינו אם יש לך 4 מגה זכרון והיו כאלו שרצו להתפרע אז קנו 8 (לא היה אפילו חשיבות לסוג הזכרון וכו') ובטח שאף אחד לא התעניין יותר מידי בלוח האם. כרטיסי מסך היו חסרי חשיבות לחלוטין. וכו'. אבל כיום אני שם לב לתהליך הפוך, כל מעבד בשוק כיום בין אם זה E8400 או E8200 (שעולה איזה 600 סה"כ ?!) או מרובעי ליבות כמו Q9300 (שעולה 1200 בערך?!) עושים את העבודה מעל ומעבר! גם מעבדים שניתן להשיג כיום…
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מדובר על מחשב למשחקים סטייל COD4.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח אם GIGABYTE ga-ep43-DS3L מגביל את המעבד E6300 לאוברקלוק. חשבתי להגיע איתו לרמה של E8400... מצטער אם זה לא בפורום OC וקירור, פשוט ראיתי נושאים כאלה פה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד לעבודה משרדי ( celeron\sempron) רציתי לדעת האם יש להם תמיכה ב64 ביט. או לחלקם לפחות? ואם כן לאיזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-