מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל ולהתאים לו לוח אם טוב במחיר שפוי... תודה לעוזרים. [=
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש עם תקציב נמוך שיהיה בעל מעבד קונרו. הוא רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם ?8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E? ב-470 ש"ח. בנוסף לכך הוא מעוניין לקנות Sapphire X1800GTO2 512 mb. לכן הוא דואג שהלוח אם לא מספיק טוב אבל אם הוא ישקיע יותר בלוח אם הוא לא יוכל לקנות את הכרטיס המסך הנ"ל אז הוא חייב לדעת אם הלוח מספיק טוב למרות שהמחיר שלו ממש נמוך. במידה ואתה לא ממליצים לו לקנות את הלוח הזה אז תמליצו בבקשה על לוחות אם לקונרו בטווח המחירים של 400-600 ש"ח. *הלוח אם לא יהיה למטרות אוברקלוקינג.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
האם זה תדר חלש ובגלל זה מערכת ההפעלה שלי עולה תוך 6 קווים? האם אני ישים זיכרון 512 בתדר של 333 Mhz ויהיה לי שינוי בביצועים? תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אם אני שם סטיק אחד של ג'יגה זיכרון.... עד כמה ירגישו הבדל בביצועים לעומת אם אני ישים שתי סטיקים של 512 שיעבדו בדואל?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא את רשימת הסטפינגס של barton 2600? אפשר לקבל לינק בבקשה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האתר כבר לא קיים ואם הוא קיים תן את הלינק המדוייק.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום. האם אפשר לשלב זיכרון 256MB CL2 עם זיכרון 512MB CL3? האם האיכות נפגמת? האם זה יכול ליצור בעיות קריטיות למחשב? אשמח לדעת כל מידע על הנושא. תודה .
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שאלה קטנה - האם יכול להיות שסלוט זכרון נפגם בגלל ספק ג'נרי? כי יש לי ספק ג'נרי וסלוט זכרון שהפסיק לעבוד בשלב מסויים בחייו של המחשב הצעיר שלי אני מדבר על החיבור עצמו, לא על כרטיס הזכרון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אילו מבין שני הזכרונות האלו יותר טובים?...מהירים יותר וכו'...? אם למשל באיזשהו מחשב יש לי 512 מגה בייט ארדיראם ובמחשב אחר יש לי 512 דידיראם?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האמת שאני כבר משתגע...! כרגע אני אמור לקנות את ה-ASUS Maximus II Formula שיש לו צ'יפסט P45.... אבל אני ממש לא יודע מה לקנות...נראה לי שעדיף לי X48...אז הנה הדרישות שלי כדי שתוכלו לעזור לי: 1. תמיכה טבעית ב-FSB 1600 2. תמיכה בקרוספייר (עדיפות לתמיכה ב-4 כרטיסי מסך של ATI אבל לא חייב...) 3. חייב לתמוך ב-DDR2 אני לא רוצה לוח שתומך רק ב-DDR3 4. בקרוספייר - עדיפות לכך ששתי הכרטיסים ירוצו במהירות X16 5. שיהיה סבבה ל-OC (אני לא רוצה לוח לאוברקלוקרים מקצוענים אבל שיהיה אוברקלוקר טוב) 6. עדיפות לתמיכה ב- e-SATA וזהו נראה לי... חשבתי על זה: ASUS RAMPAGE FORMULA LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131…
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני יודע שכרטיס עם CL2.5 יותר מהיר מכרטיס עם CL3, השאלה שלי היא האם ההבדל מזערי או בולט?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה יותר דיון והשקפה על מה שנעשה כיום בתעשייה ובעולם המחשבים. אם פעם הדבר הכי חשוב במעבד (בעצם לפני 10 שנים ויותר אולי הדבר הכי חשוב), זה היה איזה מעבד יש לך במחשב. ברגע שאמרת למישהו שיש לך 486 DX2 שפועל על 66 מגה הרץ, זה היה הכי חשוב. כל השאר היה פחות חשוב או משנה בכלל לכל היותר אנשים התעניינו אם יש לך 4 מגה זכרון והיו כאלו שרצו להתפרע אז קנו 8 (לא היה אפילו חשיבות לסוג הזכרון וכו') ובטח שאף אחד לא התעניין יותר מידי בלוח האם. כרטיסי מסך היו חסרי חשיבות לחלוטין. וכו'. אבל כיום אני שם לב לתהליך הפוך, כל מעבד בשוק כיום בין אם זה E8400 או E8200 (שעולה איזה 600 סה"כ ?!) או מרובעי ליבות כמו Q9300 (שעולה 1200 בערך?!) עושים את העבודה מעל ומעבר! גם מעבדים שניתן להשיג כיום…
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מדובר על מחשב למשחקים סטייל COD4.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח אם GIGABYTE ga-ep43-DS3L מגביל את המעבד E6300 לאוברקלוק. חשבתי להגיע איתו לרמה של E8400... מצטער אם זה לא בפורום OC וקירור, פשוט ראיתי נושאים כאלה פה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד לעבודה משרדי ( celeron\sempron) רציתי לדעת האם יש להם תמיכה ב64 ביט. או לחלקם לפחות? ואם כן לאיזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני נאלץ להחליף את הלוח אם והמעבד ולכן אני פונה אליכם. הכרטיס מסך שלי (חדש): Gigabyte GTX 660 Windforce OC 2 GB ספק: Antec VP550P התקציב למעבד: 1000 ש"ח פחות או יותר. לוח אם: 400-500 ש"ח. כרגע המעבד שלי הוא Q9550. הלוח אם הלך לי וביחד איתו אני נאלץ להחליף את המעבד. תודה רבה. (: *שכחתי לציין- המחשב לגיימרים. **קונה מ- IQPC.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לזכרונות 667 DC עבור המעבד והלוח אם P35-DQ6 הנ"ל בנפח של 4GB ואיזה תצורה הכי כדאי ומשתלמת כספית(1024X4,2048X2)???? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרגע לוח של Asus מדגם A7v333 עם Xp1800 עכשיו אני רוצה לשדרג, הבעיה היא שאני די מצומצם בתקציב... עכשיו ראיתי שאביט נותן יחס די טוב של עלות וביצוע... מה יותר טוב, Nf7-s או An7 ? ומה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הבנתי... כמו כן אם יש הצעות ללוח אחר יתקבל בברכה... נ.ב. חשבתי שהגיגה בייט טוב אבל ראיתי שהוא לא הצליח כמו בסדרות האחרונות של גיגה בייט.., נו מיילא... :-\
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
http://forum.lowyat.net/topic/698180/+0#entry17408738 האנגלית פה ממש פשוטה, והכל נוח ונעים לקריאה. אני ממליץ בחום. די מסכם את מה שנאמר פה בשבועות וחודשים אחרונים. בסופו של דבר, פרט להיתרונות ביישומים מאוד מסויימים כמו נניח עריכת וידיאו וכו', אין שום היתרון במעבדים מרובעי ליבות, ולעיתים אף יש בכך רק חסרונות (יותר חום, שימוש בחשמל וכו') ממליץ לקרוא, יש פה גם את המעבדים הכי אחרונים בטבלאות.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 3 שנים עם כרטיס זיכרון אחד 512 מ"ב DDR 400. מותקנות אצלי מס' תוכנות של עריכת סאונד שממש כבדות על המחשב, הכל תקוע כזה בקושי זז. האם זה יהיה נכון להוסיף עוד כרטיס 512 מ"ב לשיפור הביצועים או עדיף יהיה להחליף בכלל את הכרטיס ל- 1GB? מה יהיה ההבדל בין 2 האפשרויות? עוד פרטים על המחשב (אני מעתיק מהקבלה של הקניה, אני לא מבין בזה כמעט כלום): מעבד Celeron 2.7Ghz 533FSB 256K BOX לוח אם ABIT IS7-V2 כונן קשיח 80GB 7200rpm SATA כרטיס מסך אני מניח לא רלוונטי... אני מודע לכך שהמחשב "חלש" באופן כללי בגלל המעבד ולוח האם, אבל כרגע אין לי אפשרות לשדרג.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
אני חדש למה אין חוקים בפרום? OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series יש זיכרון יותר טוב מי זה? 2 זיכרון 800 256*2 כי אמרו שזה לא ינצל.. לא יודע..בה AMD 512 זיכרון שהזיכרון יהיה איכותי ויש לי את הלוח הזה Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) כמה מהירות הוא תומך ? 333-400+? תגידו עם הלוח הזה בסדר? :-[ http://www.pcpartscollection.com/ecsp4vxaspen.html תסקלו על הקישור הזה אולי זה הלוח שלי רשום אותו דבר ר ULTRA רק תגידו שאין בעיה של תאימות ומה המהירות ואני קונה עוד שבוע-שבועים את הזיכרון +כרטיס מסך R9600XT של ספיר
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שניים מארבעת הקבלים שבלוח האם (ליד המעבד) נזלו (יצא להם חומר שנראה כמו חלודה), האם זאת יכולה להיות הסיבה שנפלו לי 2 ספקים, ולזה שהדי וי די לא עובד (ולשאר חוליי העולם)? האם עדיף להחליף את לוח האם כדי לא לפגוע בדברים אחרים או שאפשר "למשוך" עוד קצת עם לוח האם הזה? ד"א מדובר באיפוקס 8kha+
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מחשב SFF של שאטל (SB75G2) אבל רק עכשיו שמתי לב שה USB2 ו FIREWIRE מקדימה לא עובדים ! :-( עוד שמתי לב שבכלל לא הגיעו כבלים נוספים בשביל לחבר בינם ובין הלוח-אם. איפה אני משיג כבלים כאלה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-