מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
על איזה חברה הייתם ממליצים לי ללכת? אני מחפש 256M 433MHZ תעזבו אתכם ממחיר,מה הכי כדאי.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תוכנה שתראה לי איזה חברה הזיכרון שלי
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלה של חברת WINBOND דגם: W942508CH-6 אני יודע שהם 333MHZ ושהם קיט של 512X2 אבל רציתי לדעת אך הם בכלליות יחסית לחברות אחרות באותו המהירות,יכולם OC וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD? האם בכלל שווה AMD? נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
או האם עדיף 433MHZ עם תזמונים טובים יותר?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי נכנסתי בראש בקיר ולא מצאתי. הקיצר אני צריך ככה: לוח אם הכולל את התכונות הבאות: 865PE ULTRA ATA RIAD SPDIF OUT optical AND coaxial היחיד שמצאתי הוא של MSI ה- 865PE Neo2-FIS2R אבל לא נראה לי שמוכרים אותו בארץ. יש משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה: יש לי מעבד p-4 1.3GHZ זקן... עם 256 RDRAM PC800 עם כרטיס מסך geforce 4 ti 4200 128mb הכרטיס מסך קניתי לפני חודשיים והוא שיפר לי משמעותית את ביצועי המשחקים אבל עדיין ביצועים די חלשים... אני לא פריק של ביצועים וגרפיקה אבל בעקרון משחקים פועלים לי די לאט גם על גרפיקה חלשה יחסית אין לי בעיה לשים את הגרפיקה על medium או low העיקר שה-fps יהיה גבוה זה לדעתי הכי חשוב במשחקים לפי מה שאני יודע למעבד יש השפעה רבה על ה-fps ואני חושב ששיפור המעבד יעלה לי את הביצועים בהרבה קראתי גם שהחל מכרטיס מסך כמו שלי ומעלה שיפור משמעותי יותר בביצועים יושג ע"י מעבד חזק יותר בקיצור הבעיה היא שיש לי לוח intel 850GB שאינו תומך ביותר מ-2GHZ האם זה כדאי והאם זה אפשרי ל…
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. אז ההתלבטות שלי היא כזו: לגבי המעבדים: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200 ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800-E של Asus? צריך להתחשב בזה שאני אעשה אוברקלוקינג כבד... ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OC'z PC4000 Preformance? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OC'z PC3500LE או Mushkin Black II? (שניהם מבוססי BH5). תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
היי. אני ממש לא מבין בלוחות אם וכל הסוגים (845, 875 וכדומה), וגם בזכרונות. יש לי רף של 1500 - 1600 שח שאני לא יכול לעבור אותו. אני מעוניין לקנות לוח אם וזכרון חדשים. במחשב שלי יש זכרון RDRAM 256 MB ולוח אם מתאים ואמרו לי שאני לא יכול לחבר אליו זכרון מסוג DDR אז אם אני רוצה להוסיף זכרון אני צריך להחליף לוח אם. אני גיימר כבד מאוד אז אני חייב יותר מ 256 MB. אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך הכל הדברים החדשים שיש (SATA ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם אומרים ), ולצרף לו זיכרון שיתאים לו, לפחות 512 MB ושיהיה מספיק מהיר. שלוש שאלות : 1. רציתי לדעת מה אומרים המספרים 845 או 875 או 865 והאותיות P או PE אחריהם. 2. עוד דבר שרציתי לדעת הוא באיזה גורמים אני צריך להתחשב כשא…
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את לוח האם הנ"ל בארץ ? הדגם המדויק בבקשה ....
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ;D __________________________________________ עריכה : יש לי מעבד פנטיום 4 (1.6), אם אפשר שיהיה בו פייווייר ויואסבי 2.0 כ.רשת ועדיף בלי 5.1 ערוצים והכי חשוב שיעבוד עם רדאונים !
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב לצורך עבודה משרדית בלבד, הכוללת שימוש מסיבי ביישומי אופיס, סריקה של המון תמונות ומסמכים, אימיילים וכו'. לצורך ניהול ארכיון היסטורי מסויים. קיבלתי שתי הצעות למערכות מחשב מבוססות מעבד Pentium 4 2.8 Ghz HT 800 Fsb. שאלתי היא - האם כדאי ללכת על כונן קשיח בתקן s-ata? בהצעות שקיבלתי יש שני סוגי לוחות אם, הנה שני הדגמים: 1. MSI 6728 865 2. ABIT IC7 (875PE), DDR128b, HT 3. MSI 865PE - הבנתי שזה הלוח - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 אני מדגיש שהמחשב לא מיועד למשחקים, ככה שלא אכפת לי כרטיס קול על הלוח, רק חשוב שהמחשב יהיה יציב בצורה רצחנית! לא אוברקלוק ולא כלום. על מה עוד כדאי לשים לב כדי לבנות מערכת יציבה כמה שיו…
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
AMD?? אני מתכוון למדבקה שחוסמת את אפשרות האוברקלוק. תודה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אשמח אם תיעצו בעניין. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4, אבל אני צריך לקנות בשביל זה לוח אם חדש. לוחות אם לעניין הם רבים ומגוונים - רק שאני מוגבל בדבר אחד קטן - יש לי 750MB SDRAM כבר על המחשב וחבל לי סתם ככה 'לזרוק אותו', מאחר ולא מצאתי אף לוח לP4 עם בקר מתאים לSDRAM... על כך יש לי 3 שאלות: 1. מצאתי לוח אחד - ASUS P4S133-L, יש לו תושבת של 168 כך שהוא מתאים לSDRAM - אך האם הוא מדור ישן? התכונות הקיימות בו ישנות יותר? התמיכה שלו תהיה מוגבלת לשדרוגים נוספים? 2. מצאתי לוחו נוספים התומכים -גם- בSDRAM בנוסף לDDR, יש להם 4 תושבות, 2 לכל סוג. האם ניתן להשתמש בכולן במקביל או שמדובר ב-'או או'? 3. האם בכלל שווה להשאיר את הזכרון הזה, האם הוא יצור בעצם צוואר בקבוק והאטה מאחר וכל שאר הרכ…
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
האם עדיף מעבד פנטיום (עם 512 קאץ) וכרטיס מסך זול יותר, לדוגמא FX5200\R9200 או מעבד סלרון (עם 128 קאץ) וכרטיס מסך יוקרתי יותר, לדוגמא הכרטיסים בסביבות 850-1200 שקל ? מה בעצם יותר משפיע על המהירות והתקיעות של המשחק? תודה.
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס על מעבד 2.8 800MHZ אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, אבל עדיין נחמד שתהיה לי אופצייה כזאת בשנה הבאה (אולי אני אקח את הלוח שעושה את זה אוטומטית של ABIT) אני לוקח שני שבבים של 256, אבל איזה הבדל אני אראה בביצועים בין הזכרונות האלה מOCZ: 400 MHz, Enhanced Latency, 2-3-3-6 1T 400Mhz, 2.5-3-3-7 אני רואה שהCL שונה, אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום מה יהיה ההבדל באחוזים בין CL3, 2.5 ו2.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
לאיפוקס: תפעילו את תוכנת ה Magic Bios של הלוח, מצאו הורידו והתקינו את הביוס.. * נוספה מכפלה 9 * AGP SIZE על 128 מגה דיפולט * תיקון באגים של כרטיסמ סך וXP * אצלי: יציבות הרבה יותר טובה באוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעבדי סלרון ופנטיום (נורט'ווד)
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, בחודש נובמבר האחרון רכשתי מעבד AMD 2400+ מחברת KSP. המעבד ניזוק ו KSP סירבה להחליפו, ולא סיפקה את האחריות עליה התחייבה :'(. המעבד אומנם עובד, אבל פגום. (לא נטען על וינדוס XP) לכן נאלצתי לרכוש מעבד חדש (2500+) שעובד מצויין. ברצוני לשלוח את המעבד הפגום ל AMD - אך איני מצליח למצוא את היעד המתאים לכך. יש למישהו רעיון? ושאלה שניה - במעבד 2400 שהיה לי - מהירות השעון היתה 2 גיגה הרץ. וב 2500 העכשיוי 1.8 גיגה הרץ. מדוע? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 או ABIT AN7 nForce2 Ultra400
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
לכל מי שיש את הNF7 של ABIT רציתי לדעת אם יש אפשריות ע"י גאמפרים , ביוס או כל צורה אחרת לנתק את הלד האדום שהוא יחסית חזק כך שאם אני יחבר את החשמל הוא לא ידלק?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לגרסת ה-E יש 1MB CACHE שזה כפול מהרגיל... ויש לי מצב למכור את המעבד שלי ולקנות את ה3.2E ב350 שקל... שווה?? יהיו הבדלים גדולים.? איך הביצועים הגראפיים שלו? והוא אוברקלוקר טוב?? והוא בכלל יתאים ללוח שיש לי עכשיו...?
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הפתעה לבעלי לוחות של גיגהבייט: כנסו לביוס של הלוח ותילחצו CTRL+F1 ותקבלו תפריט עים המון אפשרויות של תיזמונים ומתחים שלא היה גלוי קודם. במיקרה גיליתי את זה וזה נהדר ! ERO
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-