מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
היי חברים רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 . תקופת האחריות תסתיים עוד שנה. המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס). הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה. האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה. עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו. תודה מראש לכל אלה שיגיבו.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום! עד אחשיו היה לי XP ומשחק כמו ריימן3 פעל לי חלק על 60FPS קבוע ואחשיו אחרי שהתקקנתי WIN7 הריימן הזה על 60FPS ויורד ל 36 ליפעמים,ויש לי דרייבר הכי עדכניים שיצאו,ושמתי לב שב WIN7 באמצע המשחק המעבד קבוע על 70%-100% וב XP המשחק רץ חלקק יש לציין כי מדובר ב WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT מקורי מיפרט e6500 2gb ram 8400gs השאר לא ממש משנה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1)הלוח החדש של אפוקס מציג חידוש לעומת ה8RDA+? מה יהיה מחירו ומה השתנה בו? 2)זכרונות GEIL טובים ל O/C (לפחות ברמה של ווינבונד)? לפני כמה זמן יצאו זכרונות 3500 ו3700 שלהם, הם יהיו טובים יחד עם 8RDA?+ ל O/C רצחני? תודה מראש למגיבים!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הייי יש ברשותי את המעבד הזה ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון פנימי, כרגע יש שני סטיקים של קרוסאייר כל אחד 1 גיגה 800 HTZ, הוינדואוס הוא 32 ביט, השאלה היא האם יש אפשרות לשים עוד שני סטיקים של גיגה כך שיהיה 4 גיגה זיכרון בגירסא של ה 32 ביט או שיש צורך לשים גירסא של 64 ביט, תודה
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד ומצאתי באינטרנט כמה עכשיו היו כל מני פרטים עליהם שלא ממש הבנתי מי שהוא בבקשה יכול לעזור לי עם העניין?! AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Winchester Socket 939-pin, 1.8GHz, L1 Cache 128KB, L2 Cache 512KB, DualChannel 128-bit controller השאלות: 3000 זה המגהרץ נכון? אבל בפרטים מתחת לשם כתוב 1.8GHz מה זה? ומה זה הcache <? וDualChannel 128 BIT מה זה אומר?! ומה זה הWinchester? תודה מראש! נ.ב שאלה אחרונה האם המעבד הזה שווה 980 ש"ח או האם עדיף.... להשקיע במעבד יותר טוב?!
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
שלום האם מישהו יודע מתי אינטל צפויה לשחרר משושי ליבה משלה ? (ואל ה 980 אני מתייחס יותר כאל ניסוי טכנולוגי שאנשים מהשורה לא באמת קונים). תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
TOM'S HARDWARE GUIDE פירסם היום סיקור ובדיקות שהוא עשה למספר לוחות אם חדשים המבוססים על הצ'יפסט 875P החדש של אינטל. להלן הקישור מומלץ לכל האלה שרוצים לדעת קצת יותר ובעיקר לאלה שעומדים לקנות מחשב מבוסס אינטל בקרוב. http://www.tomshardware.com/motherboard/20030519/index.html
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
השימושים הם ל-OC בין השאר. הדגמים הם: F2-6400PHU2-2GBHZ עם תיזמונים CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBHK עם תיזמונים CL 4-4-3-5 יש לי את הכסף להשקיע ב- HZ אבל השאלה היא האם יש באמת הצדקה.
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך המלצות חשבתי על הG.SKILL HK אבל אני לא מוצא בשום חנות למישהו המלצה? שלא יהיה יקר יותר מדי עד 450-500 שקל חשוב שיהיו טובים בOC.. אני עושה OC על E8400 לכיון 4.3GHZ
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב אחרי שחפרתי שבוע שעבר אם אתם זוכרים מישהו פה מכר סט בגרושים אז פשוט קניתי יד שניה מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Asus P5k SE קירור למעבד : Thermaltake V1 זכרונות : OCZ Reaper 2gbX2 800mhz עכשיו המחשב שלי מזהה 3.25 למרות שלפי הסטיקי הוא יכול לקרוא עד 3.5 אז רציתי לדעת איך ומה בכלל עדיף במקרה הזה? לעבור לויסטה כדי לנצל את ה4 ג'יגה או ש3.2 בXP יהיו יעילים יותר תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איך הביצועים של הלוח ה OC לא מש איכפת לי, אם אפשר לינק לביקורת תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מדובר במחשב P-4 2.66, עם זכרון 512 מגה DDR 400mhz, בתצורה של 256X2, מערכת הפעלה Win XP SP2. להחליף את שני רכיב הזכרון הללו ב-2 זכרונות חדשים מסוג DDR 400mhz 512X2. מרגע שבוצעה ההחלפה המחשב אינו עולה כלל - המסך נשאר שחור. בנוסף, ניסיתי להתקין את 2 הזכרונות החדשים במקביל ל-2 הזכרונות הישנים, וכשהמחשב מסיים להעלות את Win, הוא מבצע ריסט באופן עצמאי וללא התראה. הזכרונות תחדשים ותקינים, ולוח האם, כמובן, מתאים לסוג הזכרון, ותומך עד 4GB (הלוח מסוג MSI 865PE Neo 2-S). היכן הבעיה? אשמח לקבל בבקשה את עזרתכם. אפרים
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה קניתי את המפרט הזה: C2Q 9550 SAPPHIRE HD4870 1GB TOXIC GA-EP43-UD3L OCZ 4GB מהירות המעבד צריכה להיות על 2.83 GHZ אך CPU-Z מראה לי רק 1999.8 GHZ מה עושים אני חסר אונים![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 18:16:00 טוב בעיה תוקנה פשוט כאשר הדלקתי משחק כלשהוא אז המהירות עלתה אפשר לנעול
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים, רציתי לשאול לגבי מחשב שאני רוצה לקנות. שקלתי לקנות מעבד core 2 quad q9550 2.83ghz עם לוח אם EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, של gygabyte, וזכרונות 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel ddr3 cl6. אמרו לי שאין תאימות בין מהמעבד לבין הזכרונות, שצריך זכרונות עם cl9. רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן איזה זכרונות מתאימים ללוח הזה. יש את זה באותו טווח מחירים 2x2GB Corsair XMS3 DHX cl9. כמו כן, רציתי לשאול לגבי מעבדי i7. מה עדיף להביא? את המעבד שאמרתי או את Core i7 920, s1366, 8MB? מה היתרונות של אחד על האחר? ועוד שאלה, מה עדיף, זיכרונות 2x2 dual chanel או 3x2 triple chanell? ומה ההבדל בהספק העבודה אם יש.. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מישהו יודע בוודאות שהלוח אם הזה יכול לעשות boot מ usb? בביוס יש 4 אפשרויות של usb , בכולן הביוס נתקע במסך השני שלו יש לי דיסק און קי עם מערכת הפעלה שעובדת במחשבים אחרים וגם ישנים יותר בלי בעיות, אבל על לוח האם שלי משום מה זה לא עובד? יש פרמטרים מיוחדים שאני צריך להכניס?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + אם אפשר,הסבר קצר על הגדרת הזיכרונות בביוס של לוח האם הנ"ל - מבית ASUS,והאם זיכרונות אילו יתאימו ללוח האם הנ"ל? לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. הזיכרונות שברצוני לרכוש ולהתקין:(Corsair Vengeance DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8R (4*4GBׁׂ. המעבד שלי:INTEL I5-2500K SANDY BRIDGE ללא OC. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ע"י הוספת זיכרון נוסף. כרגע יש לי 256mb ddr266 . הייתי מעוניין להוסיף עוד 512mb והבנתי שהמהירות תשארנה 266mhz בכל מקרה. אני חשבתי לקחת כרטיס של twinmos ואני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory במחיר של 309 ש"ח Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory במחיר של 449 ש"ח ההבדל במחיר מאוד משמעותי ובאמת שלא הייתי רוצה להוציא כסף מיותר על דברים שאני לא צריך. הייתי רוצה לשאול את עצתכם, כמה האיכות משמעותית בין שני הכרטיסים וכמה זה מצדיק הפרש כה גדול. בנוסף הייתי רוצה לדעת, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה, מה זאת אומרת Based on Winbond Chipset CH5/BH5 ?(דבר זה נכתב על הכרטיס השני, היקר מבינהם). תודה רבה לכ…
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת בערך הכל אני רוצה לעדכן את גרסת ה-BIOS שלי (ללוח NF7-SL), אבל אני מפחד שהמחשב יתקע באמצע או משהו כזה וידפק ה-BIOS... אז אני רוצה לשאול, האם עידכון BIOS מפר אחריות? תודה לעונים
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://216.92.52.205/index.html מומלץ ככשואלים אותכם מה יותר טוב למשהו, ובכלל לאנשים שרוצים לבדוק. רק חבל שזה לא מקיף דברים כמו HALF-LIFE 2 וכו'.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה המצב חברה אני קונה מחשב חדש רציתי לדעת מה ההבדל בין לוח אם Gigabyte GA8I945P-PRO לבין לוח אם Gigabyte GA8I945PGRH לבין GIGABITE GA-8I945G Pro ומה עדיף? אגב זה המפרט שלי בקובץ המצורף תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-