מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
זה בשביל אח שלי שאין לו מחשב AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA-7N400EL NForce 2 NCP 256 DDR PC3200 כל זה ב1100 שקל כולל התקנה אני כנראה יחליף את המעבד לAXP 2400 ובעתיד אוסיף עוד 256MB זיכרון מה דעתכם על החברה NCP? היה לי תקציב מאוד מצומצם וזה מה שהצלחתי לבנות בחנות שקניתי ממנה את כל המחשב שלי (ראה מפרט) ואני קונה את המחשב רק משם! אז מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה עדיף ב 3000 ש"ח 64 ביט +לוח אם של אביט או אינטל 3 ג'יגה + לוח של אביט + קירור מים ?
-
- 14 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD Athlon 1.4 GA-7DXR 256MB DDR CL2.5 Radeon 9800SE (Omega drivers) שמתי לב שבזמן משחקים יש איטיות וההארד דיסק חושב... עוד זכרון יפתור את זה או שזה כבר סוס מת? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין זכרון דו-צדדי לחד-צדדי? כיצד ניתן להבחין בין זכרון SDRAM המיועד ל-P2/3 לבין זה המיועד לP4? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
רציתי להגיד שנימאס לי שאנשים אומרים שהמעבדים של AMD לא טובים ושהם מיתחממים זה שקר!!!! יש לי מעבד 2500+ עובד פצצה!!! עשיתי לו Overclock ל 1910Mghz והוא עובד ב 34 מעלות ושאני טוחן אותו 38 מעלות והוא עובד יציב!!! (עם מאוורר פשוט של Vantec עלה לי כ 80 שקל) הביצועים שלו בידיוק כמו ה 2500 של אינטל ואפילו יותר (חסכתי מאות שקלים!)(לפני ה Overclock) אז אתם שם שאומרים ש AMD לא טובים תפסיקו!! אתם חיים על שמעות נ.ב אני ניתקל בבעיות יותר עם מעבדים של אינטל מאשר של AMD אז תפסיקו גם עם השמועות האלה...
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
במבט חטוף על המפרטים המולצים על ידי האתר אתם מליצים על לוחות ומעבדי AMD, השאלה שנשאלת עתה היא כיצד עושים הקבלה בין : המעבדים של אינטל הנתמחים בלוחות הHD החדשים שאמורים לנצל את תדר הזיכרון הגבוהה לבין המעבדים והלוחות של AMD לדוגמא: אם בתקציב שלי היתי קונה פנטיום 4 2.8 על לוח HD ו512 מגה זיכרון 400 DDR 1. מה מקביל לו מבחינת מעבדי ולוחות שמציעה חברת AMD ו ABIT לדוגמא ? 2. מהו המפתח להשוואה (מבחני בנצמרק לדוגמא) או פרסומים באתרים שעורכים בנקמרק (אולי אפילו פה או ב CNET אם משהו נתקל). 3. ולהפך לדוגמא מעבדי BARTON 2800 למה הם מקבילים מבחימת מעבדי INTEL הנתמכים בזיכרון 400 DDR על לוחות HD ? בתודה מראש, קובי
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אביט הוציאו עדכוני ביוס חדשים החודש, השאלה היא האם גם בביוסים האלו יש את אותו נושא כמו בביוסים של MSI שהגבילו את המתחים למעבד בגלל החום הרב של המעבדים החדשים והחשש שתוספת מתח תצלה אותם
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי האחד הוא single side 256 MB והשני הוא 128 dual side שניהם 133 MHZ הבעיה היא כשאני מכניסה את ה- 133 המחשב עולה אך ה-XP עושה בעיות. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש זוג סטיקים של 512 מב 3200 במחיר כולל של עד 1100 ש"ח הלוח הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 לא מיועד ל OC או לביצועי על העומס העיקרי הוא עבודה גראפית עם קבצים מאוד גדולים. אשמח לקבל המלצה לחברה ודגם עדכון OCZ Premiere Series PC3200 לא במלאי בפנדה והאלטרנטיבה שהוצעה היא Mushkin 512MB PC3200 Green או Mushkin 512MB PC3200 Blue הם קצת יותר יקרים אבל השאלה היא האם הם מהווים אופציה שוות ערך או ללכת על משהו אחר בכלל
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום.. יש לחבר שלי לוח ECS שאני לא יודע מה הדגם.. אני צריך לדעת אם הלוח תומך בדידיאר אני ניסיתי בגוגל לחפש בקשר ללוח על מה שרשום בלוח ולא מצאתי משהו מעניין... אני יודע שהלוח הוא של ECS ורשום עליו כמה דברים על הגוף קירור הזה של הצ'יפסט רשום Pc400 ועוד על איזה ג'וק אחד רשום ITE ועל עוד ג'וק רשום XR4 והלוח בצבע ורוד-אדום-כתום כזה.... יש עליו 4 סלוטים לזיכרונות.. אני משער שזה 2 של אס די ראם ו2 של די די אר... אבל לא בטוח .. אז בגלל אני רוצה לדעת.. אם תוכלו לעזור.. תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד וזכרונות חדשים 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8S655TX Ultra (SIS655TX) - ATX INTEL Pentium 4 - 2.6 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL התקנתי אותם לבדי והכל טוב ויפה (כמובן שהתקנתי מחדש את XP ואת כל הדרברים שצריך ) הבעייה היא די מוזרה וגם מעצבנת כי היא מתרחשת באופן רנדומלי לחלוטין - כלומר אני לא יכול לדעת מתי היא תקרה. (יש לציין שהבעייה לא קרתה עם החומרה הישנה שלי בכלל ! ) זה קורה סתם לא משנה מה אני עושה, פתאום נהיה BSOD (מסך כחול) וההארד דיסק נכבה (אני שומע אותו נכבה) וכתוב לי "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" ועוד כמה דברים למטה. אני לא יכול לקחת את המחשב לטכנאי כי יש היסתברות גבוהה שהתקלה לא תתרחש ואז סתם הל…
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
האם זה נכון מה ששמעתי שהתאימות כיום לארכיטקטורת 64BIT קצת בעייתית ולא נקייה מבאגים?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה ההבדל בין opteron ו athlon 64,? האם לוחות האם שמתאימים לאחד יתאימו גם לשני?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לכבוד מנהלי הפורום וגולשי האתר אני גולש באתר הזה מזה יומיים והאתר באמת מלא תוכן .מה שאני לא מבין זה שכמעט כל הפלטפורמות שאתם ממליצים עלהם הם פלטפורמות AMD בעוד שהמצב בחניות המחשבים בד"כ שונה לחלוטין . אם יש מקום בו אתם ממליצים על פלטפורמות של אינטל אנא צרפו קישור אשמח לקבל התיחסות להודעה בכבוד רב, קובי
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מועוניין לעשות שידרוג למחשב. שלב ראשון אני רוצה להחליף מעבד+לוח אם+HSF. לוח אם שיכלול Sata, Lan, Firewire ו-HSF שקט וטוב שיחסוך ממני התעסקות בקירור, אני לא מתעסק עם-OC בכלל אז אין צורך במשהו רציני. שלב שני להחליף כרטיס מסך, ולהוסיף כונן-קשיח. תקציב שלב א: עד 2200 שקל. תודה מראש אנשים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזור לי לדעת איזה מ-2 לוחות האם : 1. ABIT IC7 2. ABIT KV8-MAX3 - מי יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים , סאונד - ובכלל בכלליות מי מהם יותר טוב? :-\ זאת כמובן שהביצועים בשאר חלקי המחשב שווים (מעבד , כרטיס מסך וכו'). ואם אפשר גם חוות דעת ממש קטנה על GIGABYTE VIA K8T800 PRO ? תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. כן אני מבין ששני הלוחות הם למעבדים שונים לגמרי (AMD , INTEL) .......
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה הלוח אם הכי טוב ל oc ולמשחקים עם הציפ הכי מתקדם במחיר טוב ובלי פיצרים לא רוצה שום פיצרים
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה,דבר ראשון ראיתי שהתקציב מאפשר והכול טוב ויפה,אנלא עושה OC רוצה זכרונות טובים אבל לא משהו מיוחד לא מאוד יקרים 80 דולר ככה לסטיק,1024 ומממ רק כדי להיות בטוח אין מכס על מוצרי מחשב נכון ? תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה לחכות קצת שהמחירים של הAthlon 64 ירדו או שכדי לקנות כבר עכשיו Athlon XP ? ??? הצורך העיקרי הוא למחשב שיחזיק מעמד דיי הרבה זמן (בלי יותר מידי שיפורים) ויצליח להריץ את כל המשחקים החדשים וכל תוכנה ממוצעת (בלי עריכת גרפיקה)
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כמה עולה מערכת עם שני מעבדים ? כלומר כמה עולה לוח אם שתומך בשני מעבדים והאם צרך מעבדים רגילים או מיוחדים לזה ? האם זה מביא ביצועים כפולים מבחינת ביצועי המעבד למשל עם שני מעבדים של 3k אני יקבל ביצועים של 6k ? למה לאף אחד פה אין מחשב כזה (או שאני טועה) ? האם זה משתלם להשקיע במערכת כזאת למשתמש ביתי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
ראיתי שיש סוג מיוחד של מעבדים למחשבים ניידים כמו פה: "Intel Pentium M Centrino 1.40GHz CPU".. טוב השאלה היא מה מיוחד במעבדים הללו?? והאם הם עדיפים על מעבד רגיל (Intel Pentium 2.4Ghz FSB800 HT ) במחשב נייד?? מה האיכות שלהם במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה,אני צריך מפרט של amd למשחקים ,אני צריך רק מעבד ולוח אם שהם הכי מתאימים. ויש לי שאלה,בשביל משחקים מה יותר טוב amd או אינטל ותכללו את טכנולגית ה ht החדישה
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בקרוב בקרוב עוד 3 שבועות אבא כבר בחול . המפרט שאני לוקח הוא זה - A64 3200+ Albtron K8X800 Pro2 Mushkin 512 3200 R9800P כמה זמן הוא יחזיק ? עם שינויים קטנים,והאם נחוץ פה 1024 זיכרון ?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-