מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק להמלצה זכורונות (2*512), תקציב של סביבות אלף לכל סטיק הכוונה היא להגיע כמה שיותר גבוה באוברקלוק, 1:1 עם תיזמונים גבוהים, 5:4 עם תזמונים נמוכים, אין העדפה, מה שיתן את התוצאות הטובות ביותר, ולאו דווקא במבחנים סינטטים מעבד- 2.6C, לוח אם - IC7
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חבר'ה, אני כבר יושב פה למעלה משעתיים וקורא את הביקורות שלכם על לוחות האם של אביט (ABIT - (AN7, NF7, AI7, IC7 ולא מצליח להגיע למסקנה מה עדיף. חלק קוטל את החברה בכלל ואומר שהם מתים מהר, הGURU שלהם לא עושה את העבודה או שהם מתפקדים חלקית. חלק אחר אומר שזו אחלה חברה עם מוצרים מעולים ושגם אם יש מעט בעיות, ניתן להתגבר עליהן בקלות. עכשיו לשאלתי- אני לא מבין בלוחות אם, וכמעט קניתי ASUS עד שהתחלתי לעשות שיעורי בית (ולהבין שהם לא מדהימים יחסית). אני צריך לוח אם עם 6+ יציאות USB, לא חובה שיהיה FIREWIRE , כרטיס קול 5.1 מובנה ואיכותי (לא מטורף, אבל איכותי), והכי חשוב- שיהיה חזק חזק חזק.אני לא רוצה לכבות כמעט את המחשב! (יש לי הסטוריה של חימום יתר וקריסת מחשבים....) אז לא ברור לי עם ASUS…
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה מה הדריידברים הכי חדשים של ה nfroce ואיפה אני יכול להשיג אותם? ומה ה bios הכי חדש או הכי טוב ל NF7 (rev2) ואיפה אפשר להשיג אותם? מצטער על השאלות האלו אני פשוט חדש עם ה nforce הזה היה לי כך הזמן הזה via:)
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי P4 במחשב ואני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במאי וגם לוח אם חדש שתומך בPCI-Express, השאלה שלי היא האם תהיה לי בעיה עם לוח חדש והמעבד הישן (שנתיים,במאי) יכל להיות שאני לא יוכל להחליף לוח בלי להחליף מעבד?
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין המעבדים AMD64 וPentuim4C. מה עדיף? ואם זה לפי איך שאני משתמש במחשב אז אני משתמש בעיקר(לא רק) למשחקים.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
עכשיו הזמנתי כמה חלקים חדשים למחשב כולל לוח אם אביט ai7 עכשיו יש לי ולקנו 7+ עכשיו השאלה היא כזאת האם צריך לנקות את המשחה הקודמת מהמעבד איך עושים את זה על מה צריך להיזהר ועצות למריחה נכונה תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נתקלתי באיזו פרסומת של החנות "נועה מחשבים" http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1144 אלו הם הפרטים של המבצע : לוח אם EPOX 8RDA3 PLUS הכולל כרטיס קול 6 ערוצים FIREWIRE 2 כרטיסי רשת מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 כבלים עגולים זכרון - 2 יחידות 512/400 DDR סמסונג אורגינל אחריות לכל החיים מעבד AMD ATHLON 2600 BARTON 333 2000 ש"ח משתלם ?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המחשב שלי במחשב חזק מאוד למשחקים אני מעוניין בחלקים הטובים ביותר היות שלשמחתי אין לי הגבלה תקציבית תודה
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
Well, I'm plaaning about purcahsing an A64 based system, I will porobably buy it at least at early April. Should I wait a bit more to get an low-end socket 939 based procceesor like the 3400+ (the lowest 1 foind on the anadtech AMD roadmap)? Of course if I will wait, I will wait for an good mobo and so. If I wont wait, I will get an A64 3k+ now' with a better VGA and so... What would you reccomend? Edit: Another thing: In the planetamd64.com forums, people told me that the OCZ ram's have many problems, and they get stuck while OCing in 207 MHZ or so. Should I get a twinmos instead?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 256M במהירות 266 DDR, של spectek. אני מעוניין להוסיף עוד 256. אני מעוניין להפחית את הסיכוי לבעיות ולכן אודה על התייחסותכם לשאלות הבאות: האם יש יתרון לרכישת זכרון של אותה חברה? האם יש משמעות למהירות של הזכרון החדש האם הוא צריך להיות שווה למה שקיים עכשו? תודה,
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם זה יכול ליגרום נזק למחשב אם אני מעדכן תביוס דרך הווינדוס כי יש לי אפשרוץ כזאת יש לי לוח של msi ורציתי לדעת אם יש סיכונים תודה
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש של ASUS או ABIT אני רוצה תמיכה בכול המעבדים החדשים של אינטל 3.0+ תמיכה במאפינים הבאים כרטיס רשת מהיר Dual DDR SATA Chipset 865 ותמיכה בראדון 9800 פרו גם כאן מהירות באס גבווה USB2.0 וכול שאר הכניסות הרגילות (פיירויור,הכסניות הישנות האלה של המדפסות,מקדלת) והכי חשוב שלא היה עליו כרטיס קול מובנה אני יכול להשקיע עד 1500 שקל על הלוח תודה למעיצים 8)
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב האם ניתן לשדך בהצלחה בין כרטיס מסך ati radeon 9800 pro 128 mb לבין לוח אם intel maryville d850 mv האם תהיה איזו בעיה עם ה- AGP? תודה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
יש לי עוד מחשב פה עם 256 זיכרון 333 ואני רוצה להוסיף זיכרון עוד 512 שיהיה לי 700 וה כי המחשב עושה לי תקיעות מעצבנות . עכשיו כמה זה יעלה לי פחות מה 500 יש מצב ?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!! רציתי לדעת מה דעתכם על הזיכרונות האלה העם הם טובים????????.....הם טובים ל OC ??????.. הקנייה תיהיה 2*256 במה זה ישפר את המחשב ממה שיש לי עכשיו twinmows pc 3200 256
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ABIT NF7-SL עם ביוס אחרון 2.2 כרטיס מסך 9700NP בבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported- not enabled איך מפעילים תכונה זו? משתמש בדרייבר מסך 4.2 תודה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה PCMark04 והתחלתי לשוטט בפרטים של המחשב שלי אחרי שהרצתי כמה טסטים מקיפים... ואז ראיתי שרשום שלי במידע של המעבד ככה: HyperThreadingTechnology Available - Disabled זה אומר שלמעבד שלי יש את ה- HyperThreadingTechnology ? אם זה נכון אז אני מבין למה זה על DIABLED... הלוח שלי אינו תומך ב HyperThreadingTechnology (למרות שנכנסתי אתר של החברה של הלוח ואם אני יעשה לו עדכון ביוס אז הוא כן יתמוך ב- HyperThreadingTechnology). אם אתם רוצים לדעת מידע כלשהוא על המפרט שלי אז זה נמצא ב... מפרט! אה ואת המעבד שלי קניתי לפני שנה+... אז אני חוזר על השאלה: האם למעבד שלי יש HyperThreadingTechnology ?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי זכרונות GeiL 512MB X1 על המוצר רשום במדבקה ברורה וגם באתר המוצר כי הזכרון פועל בתזמון 2.5T 6-3-3 בדיוק כמו שאתם רואים ככה רשום עכשיו, פתחתי את התוכנה Aida ושמה אני רואה Chipset Properties Motherboard Chipset VIA VT8383 Apollo K8T800, AMD Hammer CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 4T RAS Precharge 4T RAS Active Time 8T יש לי לוח gigabyte k8vt800 pro , עם הצ'יפסט של via. ובביוס אני יכול לשנות את התזמונים, האם זה כדאי והם משהו מוזר פה? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מעולה ונוחה לניהול זיכרון
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
נתכוון לקנות עוד היום INTEL 2.8c ו ASUS P4P800 DELUXE. למחשב ללא OC בכלל, מהן הזכרונות שהכי כדאי לי לקנות למחשב זה כיום ? (בהתחשב בעובדה שכיום אני קונה סטיק 1 של 512K ואוסיף בהמשך אחד נוסף) אודה על תגובתכם המהירה שכן היום זה היום תומר.
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
.Hey guys .Well the deal goes like this, I have a P4 1700 (400 bus) with (512) RDRAM memory .The problem is that I have an Intel mobo so I cant overclock :'( ,So any of you can recommend a good mobo that will support this specs (with ATA 133 hopefully) and oc's nicely .My budget is up to 500 shekel only and links would be nice !Thanks ahead
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חברי פורום יקרים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. יש לי כבר מפרט מוכן . הבעיה היחידה היא שאני לא מתמצא בבחירת לוח אם מתאים. הלוח חייב להיות של חברת ASUS מכיון שאני קונה מספק שלהם. התקציב לא מהווה בעיה. פשוט אני צריך את הלוח המתאים ביותר. שאר המערכת: מעבד P4 2.8 E 1024K Presscott HT זיכרון קינגסטון 2 סטיקים של 512 של3200 (400MHZ) אם אתם צריכים את שאר המפרט אני אוסיף.... תודה מראש. מאור
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין הזכרונות הבאים : Mushkin 512MB PC3200 Blue OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier המשקין יותר יקר ב- 150 שקל ובעתיד אולי אני יעשה אוברקלוק ממש ממש קטן. אל תיתייחסו ליכולות אובר קלוק - אני מחפש זיכרונות מהירים , יציבים וטובים עם תאימות גבוהה ללוחות אם. אני מתכנן לקחת 2 סטיקים של 512 (1024) ומזה יוצא לי שהמשקין כבר יותר יקרים ב-300. בבקשה תעזרו לי להחליט :-\ תודה רבה לכל העוזרים! :)
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, הייתי צריך מכם המלצה ללוח אם בדרישות הבאות: א. מעבד אינטל עד 3Ghz, אני לא חושב שיש צורך בתמיכה במעבדים החדשים אבל תגידו לי אתם.. ב. Sound Blaster ג. כרטיס רשת (מהירות לא חשובה) ד. Chipset 865 אלא אם תמליצו לי על משהו אחר ה. SATA ? אלא אם תגידו לי ללכת על ATA 133 או משהו כזה.. ו. ניטור טמפרטורות (אני יודע כמה שזה מפתיע שלא בכל הלוחות זה קיים) ז. Dual DDR אשמח גם להמלצות כלליות על חברות טובות יותר וכאלו שצריך להתרחק מהן.. המחיר לא ממש משנה אבל מן הסתם עדיף לא לברוח איתו.. אני יודע שניתן למצוא לוחות בסדרי גודל הזה במחירים של 600-700 שקל. תודה חברה.
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-