עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מהו ה-1 ומהו ה- 0 האם הכוונה שהם עובדים במירור? האם אפשר לעבוד עם 8 או 6 התקני IDE ? האם במירור חייב שני דיסקים זהים בגודל כמו בשרתים?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by tamar,

http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3143&p=1

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by DXT,

כחלק מאמציי למצוא את הלוח אם הכי טוב שיתאים לי באתי אל הלוח הזה. יש לו את כל הפיצ'רים שצריך ללוח אם KT333 וגם הוא לדעתי יציב מאד ואמין מאד. יש למישהו הערות לגבי ההחלטה שלי? מישהו חולק על דעתי? להזכירכם לא להמליץ לי על אביט או אפוקס כי אני לא עושה OC לכן אין לי ממש טעם לחשוב על אף אחד מהלוחות הנ"ל. כל תגובה תתקבל בברכה .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי אפשרות להשיג i7 4930k, ורציתי לדעת מאיפה אפשר לארגן לוח X79 כלשהו במחיר שפוי. לא אכפת לי מיד שנייה, אבל לא נתקלתי בזמן האחרון בלוח כזה. לוח במחיר יקר הופך את כל העסקה ללא כדאית ולא יהיה כל שימוש למעבד הנ"ל. תודה.

5. היי, אני רוצה להרחיב את הזיכרון הקיים במחשב שלי (4gb) ולהוסיף לו כרטיס נוסף של 4gb. הבנתי שיש כמה סוגי בנייה שונים לכרטיסים. רציתי לשאול מה מבין כל האופציות הללו מתאים למחשב שלי ( asus s56c) 1) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8603 2) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12271 3) או זה Transcend 4GB 1600Mhz DDR3 JM1600KSN-4G‎ תודה רבה לכל מי שינסה לעזור ))

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by BIGWOLF,

שלום חברים !!! אני עובד בארגון אשר צריך לקבל החלטה לגבי סוג המעבד אשר יהיה במחשבים החדשים של כיתת מחשבים חדשה. אני הצעתי להם AMD 754 - בגלל המהירות, אמינות וכו - ביחס למחיר שקבלנו - (AMD ATHLON 3000+ 754 - ב 65.5 $ + מע"מ למעבד). למנהל הארגון הגיעו "מומחים" שונים אשר אמרו לו - "לא להתקרב....זה מעבדים גרועים ולא אמינים - תקנה רק INTEL " מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by keypod,

מה עדיף לביצועים טובים יותר ול-OC? המעבד יהיה SOCKET 939 OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 PC3200 DDR 400 CAS 2 או זיכרון בסיסי יותר, כמו A-DATA PC4000 DDR 500 CAS 3?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  8. מהו המונח המקצועי לפינים שבתחתית המעבד (אותם 775/993 וכו'פינים שמתחברים ל socket) כיצד אומרים זאת באנגלית?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by none,

איזה מבין המפרטים הבאים יהיה יותר טוב לOC אני מתכנן להעלות את הבאס ל133 : מפרט 1 מבוסס DDR Intel Pentium 4 1.8 Northwood 512 cache ABIT IT7 DDR 2700 256 לא סגור על חברה אבל נראה לי CROSAIR מפרט 2 מבוסס RD : Intel Pentium 4 1.8 Northwood 512 cache GIGABYTE 8IHXP 2 סטיקים של RDARAM 1066 של קינגסטון 128 מגה כ"א איזה מהם יותר כדאי, שניהם יוצאים אותו מחיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AVI-Y,

ערב טוב אני מחפש מישהו שיעשה לי סדר בזיכרון אני מתכוון לקנות לוח מסוג Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P ולא ברור לי איזה סוג זיכרון אני צריך להתאים לו האים צריך סט של שני מקלות זיכרון DDR2? האים אפשר להסתפק רק במקל אחד של זיכרון DDR2? אפשר לשים גם DDR רגיל? בהנחה שיש צורך בסט של DDR2 האים בעתיד יהיה אפשר להוסיף רק מקל אחד של זיכרון או שאהיה מוגבל לקנית סט שני כמו שהיה בלוחות של RDRAM הידועים לשימצה? מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון מתאים? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. Started by skyhawlk,

אהלן, יש ברשותי מחשב P4 1.4Ghz בן כמעט שנה. יש לו לוח אם "גאריבלדי" של Intel שעושה רק צרות (לא מסתדר עם כרטיס המסך, בקר USBמתנתק ועוד ועוד...) וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו בלוח אם "פנתר" שישרת אותי לפחות שלוש שנים . איזה לוח אם הייתם ממליצים לי? התקציב שלי הוא 120 דולרים ירקרקים.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  12. עשיתי בדיקה כל הלילה לזיכרון הוא עבר 52 טסטים במשך 11 שעות בערך והיה ארור 1 (1 eror) זה טוב?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. שלום לכולם. במחשב החדש שלי הותקנו 2 סטיקים שכל אחד מהם 2GB אבל משום מה במחשב עצמו (כשלוחצים על המחשב שלי >> מאפיינים) רשום שיש רק 3.25GB מה הסיבה לכך? האם זה הגיוני או שיכול להיות ששמו זכרונות שונים? אלה הזכורונות שמותקנים במחשב: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=48 אגב, הם נקנו באותה חנות ביחד עם כל המערכת.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by nivi125,

יש לי מעבד פנטיום 4 של אינטל 1.5GHZ והכרטיס שלי הוא GEFORCE 2 אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON 9600 והייתי רוצה לדעת כמה אחוזים המעבד שלי יכול לנצל ממנו תודה רבה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by the-f-master,

כרגע כל לוחות האם שתומכים במעבדי ה-45NM החדשים ובזכרונות DDR3 תומכים בקרוס פייר או רק בכרטיס מסך אחד...מתי כבר נוידיה תוציא צ'יפ סט שתומך בSLI DDR3 ו-45NM?היא מפסידה המון לקוחות ובמיוחד עכשיו כשגילינו את הטימטום של AMD ATI אני ממש לא רוצה לקנות כ"מ שלהם ובמיוחד לא קרוס פייר אז אם נוידיה הייתה מוציאה לוח אם כזה היה לו הרבה ביקוש,לא?למה לדעתכם היא מתעכבת יחסית לאינטל שהוציאה צ'יפ סט כזה לפני כ"כ הרבה זמן...

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  16. למשל 333 ו266MHZ

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מעוניין לשפץ מחשב ישן שקיבלתי מחבר, וברצוני לקנות לוח אם כמו שרשמתי בכותרת. מה שמצאתי עד עכשיו שמתאים: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_427_527&products_id=4732 צריכים מאוד בסיסים בעיקר אינטרנט. עדיפות לחנות באיזור חיפה. תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. Started by Cthulu,

שלום לכולם וערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייח בקרוב ומתלבט בין שתי הסדרות של המעבדים הנ"ל. איזו סידרה תיתן לי ביצועיים לטווח הארוך? לפחות ל-3-4 שנים. לגבי OC, לא מתוכנן.. אלא אם כן הדבר מומלץ מבחינת ביצועים לשנים הבאות. אודה לתשובתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by kozimus,

עד כמה פעמים אני יכול לפצל אותו שקע והוא עדיין יתן מתח תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by samsam,

שלום לכולם, האם נכון לומר שכל לוחות האם התומכים בסוקט A ניתן להחליף את ה-Athlon XP במעבד sempron (עד 2800+) ללא שום בעיות? שמואל

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by zaroor,

בלוח אם כמו ג'גהבייט 965PS3 ואולי עוד סוגים יש חיבורי SATA 4 כניסות ויש עוד 2 כניסות ליידו בצבע שונה שמוסבר שם משהו על NATIVE מאינטל האם מישהו מכיר את זה מתי עדיף לחבר בהם ולמה זה תורם מהי הטכנולוגייה הזו ?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by idanpc,

מה קורה כאשר אני לא שם את הJAMPER בNORMAL ומוציא אותו בכלל אין לי כוח לכבות את המחשב עכשיו כי אני מוריד דברים מהאיטרטנט ;D ואי אפשר להוריד אותם בתוכנת הורדה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by tom123,

יש לחבר שלי לוח אם שרשום P4V845 SERIES V845ED2+ עכשיו פירמטתי ואני לא יודע מה צריך להתקין איזה כרטיס קול וכל זה תעזרו לי למצוא פרטים עליו ודרייברים..

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by OFIRLEVY66,

שלום יש לי 4GB של OCZ REAPER CL3 משום מה הם עובדים בCL5 איך אני משנה ל3? מפרט בצד

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by slim_shady,

חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא... קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...

• 4 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.