עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Sake,

חברה...אני עומד לקנות זכרון יותר טוב למשחב...כרגע יש לי mhz 133 256 mb sdram אז אני רוצה לקנות 512 ddr כי זה הכי טוב לא? אז השאלות שלי בעצם האם אני צריך לקנות לוח אם חדש שיתאים לddr כי מקודם היה לי sdram או שאני לא צריך לשנות כלום..? כי שמעתי שעם יש לי sdram אז אני לא יכול לשנות לddr מבלי לשנות לוח אם או משהו כזה... האם זה נכון?? וגם...האם זה משנה של איזה חברה לקנות זכרון. לוח אם שלי זה sound+lan p4 478 s133 asus

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  2. שלום רב יש לי מעבד סלרון 1.7 בעל ליבת וולמאייט ואני רוצה לדעת אם הלוח אם של ABIT דגם: IS7-V תומך בליבה כי שמעתי שהוא לא. לינק למפרט... http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-V&fMTYPE=Socket%20478 תודה מראש לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. Started by idle`,

חבר שלי רוצה את הלוח הבא כי הוא טוב ויותר זול מהSTRIKER EXTREME שהוא חשק בו אז אפשר להשיג אותו באיזה חנות?? עדיף כמה שיותר קרוב לפתח-תקווה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1558&modelmenu=1

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. 1. מה ההבדלים בין שני המעבדים הללו ? ?Athlon 64 3000+ (S-754 , ל ?Athlon 64 3200+ (S-754)? חוץ מהמחיר וחוץ המזיכרון L2 שמגיע למגה ב- 3200 ? 2. האם יש תוכנות שיודעות לשתמש בתכונות של המעבדים הללו ? 3. האם כדאי לקנות מערכת מחשב שמבוסס על מעבדים הללו היום (בעיקר למשחקים , אינטרנט וכו) או שעדיף להשקיע במערכת מבוססת אינטל HT לישומים הללו ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by prelly,

רציתי לדעת מתי יצא ה מעבדי s-939 והnforce4

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by lipa,

למה זה טוב אם המערכת עובדת מצוין ? זה משפר ביצועים ?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  7. אני מתלבט בין: 1. ?Gygabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II? 2. ?Gygabyte K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? הם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ביניהם בעצם? הלוח כמובן צריך להתאים למפרט שאני קונה.... : Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 512Mb 400MHz AData Gygabyte 6600 256MB DVI, TV, PCI-E - RETAIL WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W תודה לכל העוזרים והמייעצים!

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by Bright Moon,

חברת הזכרונות A-DATA הכריזה היום על כניסתה לשוק ה-DDR3 וחשפה זכרונות הפועלים, בין היתר, בתדר של 1900MHz - הגבוה ביותר בתעשייה עד היום, בתזמונים של 9-9-9-24. מקור: Legit Reviews אני מעריך שהמחיר יהיה מגוחך עוד יותר מהרגיל.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  9. שלום חברים, אני בדרך לרכוש מחשב חדש (מבוסס אינטל). אשמח לקבל את עצתכם לעניין הפריטים הבאים: לוח אם: ההתלבטות היא בין LG775 לבין 478. יש לי נסיון עם ASUS ואני מעוניין להשאר עם חברה זו. אשמח לקבל המלצות ללוח אם ברמה טובה. מעבד: Intel 3.2 - שמתי לב שיש מספר דגמים במהירות שעון זו, אשמח לקבל הסברים על העניין, וכמובן המלצות זכרון: 2X512 רצוי DDR2 שהבנתי שעובד על 533. לעניין HD כאן אני הולך על WD SATA 10000 RPM 72GB - אין כאן התלבטות כרטיס מסך: מחפש משהו טוב - חשבתי על ATI 9300 PRO ולא פחות חשוב, מארז אני לא מחפש את אורות הנאון, אבל אני מחפש מארז אכותי עם ספק יציב ומבנה שמשאיר אוורור טוב. המחשב עובד רב שעות היממה. שאר הדברים הם דיי כמקובל - DVD וכו' ועוד דבר, אנ…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by oren12,

יש לי כרטיס זיכרון מסוג 2X1GB CL4 4-4-4-12 800MHZ Gskill אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה השאלה היא אם אני חייב להוסיף עוד 2X1GB מאותו סוג או שאפשר להוסיף סטיק אחד 1 של 2 ג'יגה מכל חברה אחרת, וכל מהירות אחרת שהיא 4-4-4-12 איך זה הולך בדיוק ההתאמה תודה רבה (לוח אם- P35-DS3L)

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. יש לי לוח conroe945G-dvi. בלוח יש 4 סלוטים שתומכים עד 4 ג'יגה זיכרון במהירות 667. כרגע יש לי כרטיס אחד של קינגסטון 512 ויש לי כמה שאלות : 1. האם אני יכול לשים כרטיס של חברה אחרת אבל גם 512 בחריץ המקביל. האם במקרה שכל כרטיס יהיה בעל CL אחר ימנע קיום מערך של dual chanel 2. האם אני יכול לשים בשני חריצים שני כרטיסים של 512 ובשניים האחרים שני כרטיסים של 1 ג'יגה. כלומר שבסוף יהיה בסך הכל 3 ג'יגה זיכרון ושכל זוג כרטיסים יעבוד במערך dual chanel. או האם חובה שכל הארבעה יהיו באותו גודל זיכרון. תודה מראש לכל מי שיענה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. Started by tic0n,

שלום, כרגע יש לי שני לוחות של DDR2 שכל אחד בנפח של 512 RAM אני מעוניין להוסיף עוד 1024 RAM באופן מיידי. השאלה שלי היא כזאת- האם הוספת זכרון כרוכה בפרמוט המחשב או שזהו תהליך פשוט של הוספת הכרטיסים הנ"ל. האם צפויות בעיות בדרך זאתי? כמו כן, אם אני מוסיף 2 שני לוחות נוספים של חברה אחרת או פורמט אחר של RAM - האם זהו תהליך תקין או שמומלץ להוסיף זכרונות מאותה הפירמה? בתודה - ארז

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  13. ניסינו עזר אוברקלוק של דור ה-Core ה-12 של אינטל עם פלטפורמת Raptor Lake החדשה והתפלאנו לראות שהתוצאות הן...משעממות למדילכתבה

14. אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל, אני רוצה לקנות זיכרון 1024MB DUAL DDR2. השאלה שלי היא איזה מהירות אני צריך, האם 800MHZ או שיספיק גם667MHZ? אני לא מתכנן OC.

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  15. יש מעבדי כפולי ליבה ל מחשבים ניידים של AMD? כדוגמאת 3800+ ו FX60 של הנייח?

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  16. אין לי צורך בOC רק שיתפקדו כמו שצריך. חשבתי על הTWINMOS. יש עוד המלצות?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  18. היי, כרגע מותקנים אצלי 4 מודולים של 256. אני רוצה להוסיף זכרון וחשבתי להחליף רק אחד מהם במודול של 1GB (זה פשוט הכי חסכוני כך). האם זה אפשרי בבורד שלי? הבורד עובד בשיטת dual channel כך שבערוץ אחד יהיו לאחר ההחלפה שני מודולים בגודל שונה. עוד שאלה, מה ההבדל בין cl2 ל cl3 והאם זה קריטי עבור המערכת שלי? עוד שאלה, האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים ב vista? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by Tomerm,

אז ככה, אני לא בקיא ברזי לוחות האם החדשים ומה שהם נותנים אבל... כרגע יש לי לוח אם של ASUS P4S133 ובו 512K של SDRAM. אבקש המלצה ללוח אם חדש וטוב (כולל טווח מחירים אם אפשר) ללוח שבתחילה יהיה אפשר להעביר את ה SDRAM הנוכחי אל לוח האם החדש, ובעתיד לקנות זיכרון DUAL DDR טוב. המון תודה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  20. 1. האם יש בו כרטיס קול מובנה? 2. האם כרטיס המסך Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512mb PCIe, מתאים ללוח האם הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  21. יש לי תחנת עבודה של Dell מלפני 5 שנים Precision 530 עם שני מעבדי זיאון 2G ואני מרוצה ממנה מאוד. בתחנה יש לי 2 סטיקים של 256M ועוד שני סלוטים פנויים שאני מעוניין לשים בהם 1G . מישהו יודע איפה אפשר לקנות ומה המחיר ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. Started by Nvidia_1,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 מה אתם אומרים אליו ? איך החברה ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. המפרט הכולל: Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR (שיתמוך בזכרון הזה ולא ב333). WD 60GB 7200 8M כל השאר לא חשוב. אם יש לוח במחיר הזה שגם מביא איתו DUAL DDR אני אחליף את הזכרונות בשני סטיקים של 256 400MHZ. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  24. ידוע לי שזה רבעון שני ,אבל משהו יודע תארך מדוייק ? ואיזה סוקט יהיה ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. השאלה הנצחית - מה עדיף אינטל או AMD. לאור ירידת המחירים המשמעותית במעבדים התקציביים אני חושב לשדרג למחשב חדש. אבל אני עדיין מחפש להיות בתג מחיר של 3500. הבעיה שלי היא כזו - האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה מהדור הישן של אינטל לעומת חד ליבה של amd. בדקתי בנצ'מרקים ונראה שלרוב יש יתרון לאינטל על פני amd במעבדים שציינתי בכותרת אבל : א. מה עם פליטת החום ? לא עדיף amd ? ב. אולי דווקא אינטל בגלל ארכיטקטורה של כפול ליבה ולקראת יציאתה של הויסטה שאמורה לתמוך במעבדים אלה. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם - מתוך כוונה שהמחשב הזה אמור להיות מחשב שבו אני אעשה שימוש לצרכי מולטימדיה (ישומים גבוהים ונמוכים כאחד למשל עריכה בפרמייר ועיצוב אתרי אינטרנט), אבל לא למשחקים. וכמובן לישומים משרדיים, א…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.