עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום קיבלתי המון מפרטים למחשב חדש וכל מפרט שונה לחלוטין מהקודם כך שקצת הלכתי לאיבוד השאלה שלי היא איך אני יודע להתאים בין לוח אם למעבד ומה אני באמת צריך???? אני גרפיקאי 3D על סטודיו מקס9 ואפטר אפקטס ואני רוצה על המחשב שלי את אופציית הרייד 0 לרינדורים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=2599 איך הוא ? ולמה אני לא רואה את ה-XP יותר?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  3. שלום, אני עורך כרגע בירור ראשוני (לקראת רכישת מחשב בעוד חודש בערך). ברור שהקונרו הוא הבחירה המועדפת, אך בגלל שמחירי לוחות האם שלו גבוהים מאוד חשבתי אולי על Pentium D בעל ביצועים דומים יחסית, בהנחה שבגלל הקונרו מחירי הפנטיום D ירדו ושאפשר להשיג לוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה סביר במחיר טוב. אבל, להפתעתי ראיתי שמחירי המעבדים דומים יחסית למחיר ה- Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz (ועומד על 1240 ש"ח) פה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=21_301&sort=2a&page=2 אפשר לראות משהו שממש לא ברור לי: פנטיום D 920 ו-940 עולים אותו הדבר (1,200 ש"ח), ה-930 עולה קצת פחות, וה-945 עולה עוד קצת פחות (1,100 ש"ח). האם אני מפספס פה משהו או שהתמחור הזה הוא לא הגיוני בעלי…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  4. תוכנה שתראה לי איזה חברה הזיכרון שלי

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  5. לפורום שלום, במפרטים הממומלצים באתר מומלצים על זיכרונות שמוגדרים כ VALUE. מה ההבדל בינם לבין זיכרונות "רגילים"? תודה מראש עמוס.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  6. לחברי הפורום היקרים אני מעוניין בהמלצה לסטיק בודד של זיכרון pc3200 נפח 512 MB- עד 700 שח או באיזור הקרוב . הסטיק מיועד לoc הסטיק מיועד ל AMD64BIT - לוח - DFI LAN PARTY UT NF3 250GB או CHAINTECH ZNF3 250 GB או גירסה 2 עם קירור אקטיבי EPOX 8KDA3J תלוי איזה מחיר אני אקבל עליהם בתודה מראש לכל העוזרים. jingel

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by alonkl,

הממ.. כותרת

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. Started by ilay22,

איזה מומלץ, לא מתכנן OC, מבחינתי כמה שיותר זול. הזיכרון: OCZ DDR2 2X2048 800MHZ CL5 http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=OCZ2G8004GK

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. Started by shaharo,

1. מישהו יודע מתי יגיעו המעבדים הזולים ל939? האם כדי לחכות או פשוט לקנות עכשיו את 754 אני יודע שההבדלים לא גדולים 2.איזה לוח עדיף ל754 מבין השלוש הבאים Gigabyte kn8s Abit KV8 Pro Epox 8HDA5J תודה.

10. Started by 11GnR,

Z77-D3H בדקתי עם HWMOINTOR ועם CPU-Z . ניסיתי ביוס בטא אחרון ועדיין זה קורה . ניסיתי לנעול ל100MHZ וזה עדיין קורה. ניסיתי לנעול ל102MHZ ולהוריד מכפלה וזה מקפץ ל104MHZ . :huh: בIVY המעבר מ4.7 (מטרה) ל4.85GHZ כפי שאתם יודעים הוא סופר קריטי ברמה של לעבור מ1.3 וולט למעל 1.4 וולט בשביל להיות יציב ...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by HellBoY,

תגידו מתי אמורה לצאת הסוקט הזאתי לAMD ?וגם אןפורס 4 מתי מגיע לישראל תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  12. Started by Frequency,

אני מעוניין לרכוש עודכ 1G זיכרון למחשב הנייח שלי בשל איטיותו עכשיו, מתי אני צריך CL5/4/3 ומתי המהירות\ תדר ישנה משהו לזיכרון? והאם כדאי קירור? יש לי בינתיים 1G (2 של 512) של 667MHZ בלי דואל כי אני לא יכול לעשות (לא יודע למה), אמרו לי שאי אפשר. יש לי 4 חריצים לזיכרונות. בקיצור מה אני צריך? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. Started by חננב,

יש לי על המחשב (בן 3, מפרט ממוצע לאותה תקופה) 2 זיכרונות DDR 256 בתדר 400... השאלה היא אם יש סיכוי שאפשר לחבר לו זוג זיכרונות DDRII כלשהוא? או שזה רק למחשבים מודרניים יותר? תודה עריכה: הגעתי למסקנה שלא... אפשר למחוק אם אין לכם אינפורמציה להוסיף.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. לקחנו לסקירה מערכת מחשב מתקדמת לגיימינג שלא דומה לאף אחת אחרת - ה-Beast Canyon NUC של אינטל הוא שילוב מעניין של רכיבים מעולם המובייל והמחשבים הנייחיםלכתבה

15. Started by Nitro,

אני עומד לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול שאלה בקשר לזכרונות: המחשב שאני קונה הוא A64, לוח EP-8KDA3J, רציתי לשאול אם בהגדרות ברירת מחדל (כלומר, ללא א"ק), DDR500 יבוא לידי שימוש, או שהמקסימום שאני יכול לסחוט ללא א"ק הוא 400 מה"ץ. הזכרונות עליהם חשבתי הם A-DATA PC4000 512MB. מראש תכננתי לעשות א"ק, אך אחרי חריגה פראית מהתקציב... החלטתי ללוותר על כמה רכיבים. DDR 400 לעומת ה500 הוא כמה מאות שקלים, שלא לדבר על החסכון שבאי-קניית קירור לא"ק וכו'... מתישהו אני כן מתכוון לעשות א"ק, לקנות את הקירור שעליו ויתרתי, לשדרג זכרונות ולרוץ. אבל זה יקח זמן. בקיצור, מה אתם אומרים? יורגש החסרון בDDR500, או שיהיו בדיוק אותם ביצועים עם הDDR400..?

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  16. אם יש לי שני זכרונות 512 dual channel , האם אני יכול לקחת אחד מהם למחשב אחר, בעל זכרון 256 אחד, כך שבראשון ישאר רק שבב אחד של 512, ובשני יהיה 768 ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. היי לא ממזמן העלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245870.0 החליפו לי כרטיס מסך והבעיה עודנה נשארת... בחנות אומרים לי שהלוח אם עושה לי בעיות לכן העלתי את השאלה לכאן,זה העלה לי כמה נורות אדומות בנושא והייתי רוצה לוודא שזו באמת הבעיה... *נ.ב. עוד לא פרמטתי

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

קובץ מצורף [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  19. הזמנתי מחבר שנמצא בארצות הברית את הזכרונות G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ב110$, אבל ב150$ יכולתי לקחת את הדגם עם התזמונים הנמוכים יותר של CL4-4-4-12. השאלה שלי היא האם שווה לבטל את ההזמנה ולקנות את הזכרונות עם התזמונים הטובים יותר או שאין הבדל גדול בביצועים בין השניים וזה לא שווה את ה40 דולר הנוספים?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by ben-bassat,

תסבירו לי איך זה יכול להיות ש msi neo2 במקום הראשון בנסו ללינקhttp://www6.tomshardware.com/motherboard/20030707/i875p-61.html

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. Started by eladwei,

שלום, החליפו לי לוח אם ומעבד ב-KSP. כשאני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך כחול עם הודעה שאומרת "ווינדוס כובה כדי להגן על המחשב מנזק". האם התקנת ווינדוס מחדש תפתור את זה? תודה, אלעד

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by TrancEnergY,

שלום..... אני כבר כמה ימים מעיין שואל קורא ומגיב בפורם ועדיין לא הגעתי לידי החלט האני מתכוון לקנות מחשב שמסגרת התקציב היא עד 8000 ש"ח ללא מסך החלטתי בוודאות על שתי פריטים שאני שלם לגביהם והם: - המעבד: E6600 - וכרטיס המסך: ASUS - GeForce 8800 GTS ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי לוח האם חשבתי ללכת על ה :ASUS - P5B Deluxe אך הרבה אנשים אמרו לי לא ללכת כליו מישום שאינני!! מתכנן OC רציתי כבר להגיע בעזרתכם לידי החלטה לגבי הלוח מכיוון שאיני יודע במה להחליט, אין לי בעיה תקציבית לגבי הלוח כך שהשיקול איננו כלכלי. השיקול העיקרי הוא יחס התאימות והביצועים לכן אבקש מאוד את עזרתכם בבחירת הלוח האם ללכת על הדגם הזה של ASUS או על כל דגם אחר שאתם מוצאים לנכון שיניב ביצועים גבוהים או שיתאים ל…

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by postup,

איך הגיוני שלמעבדים של סדרת Core 2 Duo יש כל כך מעט מגה הרצים ביחס לפנטיום D. מה ההסבר לכך שמעבד אינטל פנטיום D עם 3.4Ghz עולה פחות ממעבד כמו E6300 שיש בו בסך הכל 1.86Ghz וכך בעצם בכל סדרת הC2D - במילים אחרות מה עושה את סדרת הCORE 2 DUO ליקרה יותר כי כמות המגה הרצים בסדרה זו נמוכה בהרבה מבפנטיום D?? תודה.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by yoniY100,

שלום לכולם אני הבחור מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268392.0 הבנתי שהלוח אם שלי לא יתמוך בDDR2 אז אני רוצה לקנות DDR1. אז על איזה זכרון אתם ממליצים לי? כמה שיותר זול, תודה :] אגב שמתי לב שDDR1 יותר יקר מDDR2.. מישהו יכול להסביר לי למה? [DDR2 יותר טוב, לא?]

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. האם יש לוח טוב שתומך בשני מעבדי Q6600? עד כמה הוא יותר יקר מלוח רגיל - לדוגמא כמו ה DS3? האם לתלת מימד ורנדורים לוח עם שני מעבדים יהיה כפול מהירות בזמן או השיפור יהיה רק בכ30% לעומת לוח עם מעבד יחיד? אשמח לקבל מידע בנושא או הפנייה למבחני תוצאות אם יש. תודה!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים