עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Shashay,

איך אני בודק מה הדגם המדויק של הזיכרון שלי במחשב?...אני יודע רק לפי everest שיש לי 1 ג'יגה(מחולק ל2 של 512)במהירות של 667mhz אבל לא מצאתי איפה אני יכול לדעת בדיוק את הדגם....?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by sufgi123,

אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ראיתי באתר שלהם שיש 3 גיראסות ללוח האם (1,1.1,2) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2639,2533,2625 למרות שההבדלים קטנים מאוד (למשל ב USB 2.0) , אני כמובן מעדיף את הגירסה האחרונה . איך אפשר לדעת איזה גירסה מוכרים לך ? זה כתוב על הלוח ? ב BIOS ? תודה

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם מעבד וזיכרון 512 מגה מה אפשר להכניס במחיר של נגיד עד 700 שח ??? : תודה לכולם ! אפשרי גם הצעות ליד שנייה !

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by יניב קופר,

אני רוצה לקנות מעבד ואני מתלבט בין 945 לביו קונרו

5. חיפשתי בגוגל אולם לא מצאתי השוואה נאותה בין הלוחות הללו. תודה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. רציתי לדעת אם הטמפרטורה של מייצבי המתח והמעבד (וגם לגבי כרטיסי מסך וזכרונות) מגבילה OC, או שיש הגבלה למתח מסויים אפילו אם הטמפרטורה של מייצבי המתח והמעבד נמוכה? כלומר, אם יש לי קירור מטורף ואני מגיע למתח של 1.7v בטמפרטורה נמוכה, אני מוגבל מבחינת המתח?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

יש לי את הלוח אם gigabyte ga-8i945pl-g רציתי לדעת בעד כמה זיכרון הוא תומך? כי ראיתי שהוא תומך עד 4 ג'יגה זה נכון..? והאם כדאי לי לקנות זיכרון cl5?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by amirya,

טוב אז ככה קניתי את כל החלקים ואני כמעט מוכן להתחיל את ההרכבה אני פשוט לא יודע אם משתלם לי לעשות אובר קלוק למעבד הזה ספציפי E6650 intel core 2 dou ובנוסף קניתי מאוורר Freezer 7 Pro ועכשיו כשאני שם לב אני רואה שהמאוורר שקיבלתי עם המעבד הוא אותו גודל רק הצלעות קירור טיפה יותר קטנות עכשיו השאלה היא אם אני צריך לותר על המאוורר שקניתי ולהחזיר אותו או שלא לותר ולהרכיבו? ואם שווה לעשות אובר קלוק?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  9. טוב אז ככה תקשיבו כל סוגי מעבד ה intel core 2 duo מגיעים אים מאוורר? שאלה שנייה אים הם כן מגיעים אים מאוורר הקירור שלהם טוב?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. היי הזכרונות שברשותי הינם OCZ 800MHz PC6400 והלוח מזהה אותם כ PC5300 מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. אהלן אהלן עבדתי קשה בחודשים האחרונים ועשיתי מספיק כסף ועכשיו הגעתי למסקנה שיש לי קקה של מחשב ואני רוצה להחליף רציתי לדעת איזה חלקים טובים במחירים טובים אתם יכולים להציע לי חלקים כמו - דיסק קשיח , כרטיס מסך , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , צורב אני לא צריך.. אני צריך המלצות למעבד ( AMD או אינטל? ) , ללוח אם למעבד , וזכרונות ( 1GB RAM ) בעקרון המטרה של המחשב זה לשרוד עם אמיול מפוצץ בקבצים , ועדיין לשחק באיזה משחק ... מה שהמחשב שלי ( INTEL P4 2600 , לוח אם מעפן ו512 מגה של ראם לא עושים ) ויש לי כרטיס מסך מצויין קניתי לפני כמה חודשים ב800 שקל.. אז הנה החנות שאני קונה ממנה ( KSP ) : http://www.ksp.co.il/hmain.php או שאם תמליצו על מקום אחר אני יקנה משם העיקר המחיר והשירות! וה…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  12. מחפש לוח למעבדי C2D עד 500שקל, אבל שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, לא מצאתי.. קיימים בכלל או שרק בלוחות יקרים יותר?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by yoniY100,

שלום לכולם אני הבחור מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268392.0 הבנתי שהלוח אם שלי לא יתמוך בDDR2 אז אני רוצה לקנות DDR1. אז על איזה זכרון אתם ממליצים לי? כמה שיותר זול, תודה :] אגב שמתי לב שDDR1 יותר יקר מDDR2.. מישהו יכול להסביר לי למה? [DDR2 יותר טוב, לא?]

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by PCguy,

לשחזר בוט זה FIXBOOT לשחזר MBR זה??????????

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by abarbotel,

מה נחשב המעבד הכי חזק ומהיר כיום? ראיתי באתר שמציג את כל סוגי המעבדים והתכונות מעבדים שיש להם הבדל קטן מאד והם מקבלים שם דגם שונה נניח הבדל של 10 וולט במתח שלו. מה זה נותן בכלל ולמה בשביל זה להוציא מעבד חדש? ב. מה נחשב הלוח הכי חזק ומהיר היום ומה הבדלים עיקרים בין לוחות כי אני רואה לוחות במהירות גבוהה של 1333 שעולים 300 שקל ולעומת לוחת מהירים פחות שיכולים לעלות גם 1500 שקל איך זה ולמה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by Speed Demon,

היי אנשים. קניתי אתמול מחשב,הרכבתי אותו והכל הלך טוב ויפה. הגעתי לנקודה שאני צריך לחבר את ה-Firewire שעל המארז סופראנו שלי ללוח האם,וכתוב בהוראות שאני צריך למצוא משהו כמו IEEE1394 בלוח האם שלי ואין לי מושג מה זה ובמה מדובר בכלל? האם קיימת האפשרות שזאת רק אופציה ושלא לכל לוח אם יש את זה? הלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-S3 rev. 3.3. ועוד שאלה קטנה,שמתי לב שצריך לחבר בין כונן הדיסקים ללוח האם כבל סאונד כלשהו,ואין לי אותו בקומפלקט,חבר אמר שזה מיותר ושאצלו אין אותו ואין שום הבדל והכל עובד. תסבירו לי בבקשה מהו צפקידו של הכבל הזה והאם הוא הכרחי או משנה משהו אם מחברים אותו?(במחשב שאני כותב ממנו כרגע יש את הקבל הזה ב-2 הכוננים).

17. Started by Qtec,

היי יש לי בביוס 5 אפשרויות של מהירות הזיכרון SAFE NORMAL FAST TURBO ULTRA הזכרון נמצא ב TURBO. שמתי לב שכשהWIN עולה המסך מהבהב\"ממצמץ" כשהזכרונות נמצאים על הרמה הזאת (בFAST נגיד זה לא קורה) האם אני צריך להחזיר את המהירות לאיטי יותר או שזה בסדר ככה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by squeezo,

יש לי כרגע P3-1000 עם לוח של אסוס, רציתי לדעת אם אפשר להלביש על הלוח הנ"ל(CUV4X) מעבד סלרון נגיד 2600 מגה"צ. והאם זה באמת יהיה הרבה יותר טוב מהנוכחי? כי יש לי 768 זיכרון ואין לי כסף להחליף גם לוח וזיכרון. תודה רבה, יועד.

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by nirmarcu,

אני מתלבט בין 4800+ ל- 5000 black edition תוספת של כ- 50 ש"ח... האם שווה בהנחה שבעתיד אוכל לעשות לו OC ??

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by segev22,

הודעה שדי שמחה אותי לפחות היא שהלוח תומך גם במעבדים החדשים שעתידם לבוא בקרוב מאוד (45nm). פשוט הלוח הזה לא מפסיק להפתיע אותי כל פעם מחדש קישור לאתר היצרן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&l4=0&model=1480&modelmenu=1

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by koby058,

היי ייתכן ובשאלתי טמונה חוסר הבנב או ידע בתחום קניתי שילוש חדש . asus prime z790-p D4 מעבד i7 13700 זיכרונות Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16 במפרט של המעבד רשום שהוא תומך במהירות זיכרון 3200mhz אבל בפועל ובברירת מחדל של הפעולה הוא על 2400mhz . אשמח להבין למה זה עובד לי ככה? האם זו בעיה או שזה הגיוני? והאם בשביל לעבוד על 3200 אני צריך לבצע סוג של המהרה או להגדיר בביוס איזה הגדרה אחרת

22. ולכן מעלים את המהירות של פנרין בהשקה? http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=8656 לפי urib רק התוספת לFSB תתן עוד 20% מעבר למה שפורסם עד עכשיו על פנרין.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by haimsh,

שלום לכולם. אני מעוניין לקבל המלצה על לוח אם ל AMD AM2 X2 הלוח לא חייב להיות תומך ב SLI לא מתוכנן OC בעיקרון לוח אם אמין בלי באגים.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by sahargt,

חבר רוצה למכור לי את הזכרונות שלו יש שנייה A-Data Viesta 1GB 500Mhz PC4000 2X512 יש לי כבר במחשב 2 סטיקים של אותו זכרון 256 השאלה שלי כמה שווה כזה זכרון ומה המחיר

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by yav92,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT PCI-E ועם סטיק אחד של גיגה עכשיו הוא לא עובד לי הכי מהר ואם אני יוסיף עוד גיגה זה ישנה? כנל למשחקים אחרים

• 4 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים