עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. באיזה מעבדים תיהיה מירידה הכי משמעותית? אני חשבתי על 6600 של אינטל אמרו שהוא ירד למחיר של ה6400.. כדי לחכות?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by yarivy,

שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by PCguy,

אני מחפש לוח לסוקט 939 ושיתמוך בPCIe אני מחפש משהו עממי לא עם SLI אבל רצוי אם כי לא חובה NFORCE4 מישהו מכיר לוח כזה?? ואם כן אז איפה אפשר למצא?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by War-Hammer,

יש לי מעבד פנטיום 4 1.4GHZ סוקט 428 ואני מחפש לו לוח אם מיני כדי שאני אבנה את ה HTPC שלי. עכשיו, הוא יכול להיות מתאים לכל סוגי הזכרונות SD/DD/RD כי פשוט יש לי מכל הסוגים. אני רוצה שיהיו עליו כמה שיותר דברים און בורד כלומר כרטיס קול כרטיס מסך כרטיס רשת וכו' אבל אפשר גם בלי, העיקר שיהיה לי לוח מתאים. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by Xane,

בכותרת

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  6. קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by moshe20,

שייתן לי לי לעשות OC טוב בקיצר משהו מפלצת שייתמוך בקונר ואם אפשר גם זכרון טוב בתקציב של עד 800 שח בעיקר ל OC

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by armed andangerous,

איפה למרוח אותה? במעבדים הישנים, היה שחור שהיה צריך למרוח שם. איפה עכשיו? בA64 אין דבר כזה משטח שחור, הכל כסוף ואין שום מקום מיוחד שיש למרוח שם. אני אודה מאוד לעוזרים, תודה!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  9. מהו הFSB? ואיזה ממשק יותר מהיר USB2.0 או מקבילי ואיך בכלל פועל USB2.0

10. Started by axcel123,

שלום חבר'ה!!! יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע אם הזיכרון שיש לי הוא DDR או DDR2? 2. מה ההבדל בין שני הזכרונות Kingstone CL 2.5 לבין Kingstone CL 3.0? בתודה מראש!!!! ג'ון!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by mano4now,

איזה לוח יש לאסוס שתומך גם בDDR2 וגם בDDR3 ? תודה מראש מנו

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by klips,

מה עדיף יותר זכרון של 800mhz cl4 או זכרון של 1066MHZ CL5? ואיזה יצרנית כדאי להביא?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. המעבד יהיה במחשב שמיועד לעבודה משרדית. יש בינהם הבדל משמעותי במחיר: http://www.skypc.co.il/pl_product~AMD1137~60~0.htm http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=4785 תודה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by liordavid,

האם זכרון DDR1 יכול לעבוד על SLOT של DDR 2 ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by Alyakimi,

שלום לכם המומחים. יש לי מערכת כדלהלן: CPU Athlon XP 2200+ MBoard Asus a7n8x deluxe Mem 512DDR*2 Samsung Vid Albatron 6600GT 128mb האם שווה לי לשדרג את המעבד, או שמא הוא יכול להספיק לי כרגע (מתכנן קצת לנסות להריץ בקרוב משחקים, כשיתפנה לי זמן מהלימודים), ועלי לחכות עד שאשדרג לוח אם ואיתו אחליף את המעבד? ואם כן, לאיזה מעבד, כאשר הדגש הוא על עלות תועלת? יודגש שאני לא עושה OC, פחדן מטבעי. תודה על תשובה.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by master af,

שלום לכולם, לפני שאשאל על המעבד, רציתי רק לעדכן אתכם שהיום שידרגתי לכרטיס מסך HD6570 וזה עובד ללא שום בעית תאימות לאחר שסיימתי את כל הבדיקות, התקנתי עוד 1G זיכרון ממחשב אחר ז"ל, כך שיש לי כעת 3 ג'יגה RAM עכשיו אני מעוניין לשדרג את המעבד, כיום יש לי athelon 3000 socket 939 ולפי הטבלה הזאת: http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=A8N-SLI%20Premium&p=1 יש אפשרות לשידרוג די משמעותי. -איזה מהמאבדי Athlon 64 X2 Dual-Core הוא המהיר ביותר מבינהם? זה לא ברור לי כי לפי גרסאת הביוס הסדר הוא לא כרונולוגי... -איפה מוצאים מעבד כזה בימים אלו? ניסתי ביד 2 אך לא מצאתי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  17. יש לי מאוורר ARTIC COLING 7 PRO צריך להחליף או אפשר לעבוד איתו

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. האם dual ddr זה עובד בזוגות תמיד? כלומר נניח שיש לי 2 של 256 שעובדים על 400 mhz . אם אני מוסיף 1 אז האם המהירות חוזרת ל400? ואם אני מוסיף 2 האם גם אז המהירות חוזרת ל400? בכל מקרה איזה זכרון 512 סביר מומלץ לקנות ? (אני לא הולך לעשות איתו אוברקלוקינג) ועוד דבר אחרון , שמתי לב שלחלק מהזכרונות כתוב שיש אחריות לכל החיים , האם בארץ באמת נותנים אחריות לכל החיים?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. נראה לי שנורא קשה עד בלתי אפשר להשיג לוחות עם צ'יפסט CF Xpress 3200 + SB600 כגון INFINITY CFX3200-M2/G של DFI M2R32-MVP של ASUS K9A Platinum של MSI

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  20. אני מתכנן לשדרג את הלוח אם והמעבד שלי בנוסף לכרטיס מסך HD4850 שיש ברשותי.. חשבתי לשדרג את הלוח אם ל Gigabyte GA-EP45-DS3 במטרה לעשות CROSSFIRE בעתיד.. כמו שמצויין הוא תומך ב PCIX8.. מה המשמעות של זה במידה ואני לא עושה קרוספייר כרגע? הביצועים יפגעו? אני אוכל לחבר את הכרטיס מסך? (כרגע אם אני לא טועה הוא מחובר על X16) תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום לכולם. יש ברשותי את המפרט הנ"ל: AMD athlon xp1800 Gigabyte 7vrxp+V2 asus G-Force Ti4400 כרגע אני עובד עם זכרון פנימי Crosair PC2700 256 דגם (Corsair CMX256A-2700C2PT) ב ל ב ד. אני מעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה שלי לVISTA ולכן אני מתכנון להוסיף Corsair pc3200 XMS 512 X 2 ז.א שיהיו לי סה"כ זכרון 1280 שירוץ על 333MHZ השאלה היא אם הכל יעבוד כמו שצריך או שאני טועה ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by A1eX,

יש לי 1GB זיכרון DDR400, עכשיו בביוס זה היה על AUTO ושיניתי את זה ל400MHZ, כמובן שיש שיפור משמעותי.... האם ישנה סכנת שריפת הזיכרונות? (OC?)

• 8 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by compman112,

http://www.legitreviews.com/article.php?aid=163 The DFI LANParty NF4 SLI-DR שיחזיק מעבד AMD 64 3000+ או יותר טוב שיעבור OC בעיקר למשחקים OC (פה ושם קידוד והמרת סרטים ועיצוב תמונות) ורשת אלחוטית

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

תראו אני יכול לקנות את הלוח ממישהו ב 450 ואני לא יודע עם זה שווה כי קראתי כמה reviews ובכמה פורמים שלא כדאי לגעת בלוח הזה... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את הלוח הזה מקרוב?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  25. קראתי באיזה חוות דעת הלוח ASUS M2NPV-VM שלא מתאים לכרטיס 8800GTS M2NPV-VM doesn't recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card Pros: Board works with on board graphics and EVGA 7600 GT graphics card Cons: Motherboard will not recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card. I updated to the latest Bios קישור לאתר: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16813131014

• 3 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.