מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
http://www.legitreviews.com/article.php?aid=163 The DFI LANParty NF4 SLI-DR שיחזיק מעבד AMD 64 3000+ או יותר טוב שיעבור OC בעיקר למשחקים OC (פה ושם קידוד והמרת סרטים ועיצוב תמונות) ורשת אלחוטית
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
זכרון KINGSTON 512 במחיר שלא תאמינו 350 שח חדש חדשששש מישהו רוצה ...?!
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בימים אלה אני מתכוון לשדרג את הזיכרון במחשב על ידי קנייה של זיכרון בנפח 512 DDR400 CL3 של חברת קינגסטון אני מתכוון לקנות זכרון זה משום שיש לי כבר אותו סוג זיכרון באותו נפח ואותם נתונים טכניים. כמו כן קיימים אצלי שני סטיקים נוספים של 256 (512 ביחד) של חברת טווימנוס. ( לוח האם שלי הוא של חברת ASUS P4P800 עם מעבד אינטל 2.4 800MHZ ) כלומר בסופו של דבר יהיה לי נפח כולל של זיכרון: 1500. לא רוצה להשקיע מעבר לכך. שאלתי היא כזאת האם מומלץ לקנות אותו סוג זיכרון של חברת קינגסטון? האם זכרון עם CL שונה מאותה חברה או זיכרון אחר ישפיע במידה מסוימת על הביצועים? אודה לכם אם תכוונו אותי לקנייה הבטוחה והמשתלמת
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קראתי באיזה חוות דעת הלוח ASUS M2NPV-VM שלא מתאים לכרטיס 8800GTS M2NPV-VM doesn't recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card Pros: Board works with on board graphics and EVGA 7600 GT graphics card Cons: Motherboard will not recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card. I updated to the latest Bios קישור לאתר: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16813131014
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI אני משתמש בו כבר שנה בערך, על הלוח אם אין יציאת 1394 מובנת אבל יש כרטיס כזה רק עם היציאה עצמה שממנו יוצא כבל קטן שמתחבר ללוח האם לפינים של JUSB1 ולא J1394 פשוט כי אין כאלה! זה אופציונלי ולא קיים אצלי. אני יודע שזה לא אמור לעבוד ושהחיבורים הם שונים אבל זה עבד, ככה זה הגיע כשקניתי את המחשב והווינוס היה מזהה את היציאה גם כיציאה וגם בתור כרטיס רשת. לא השתמשתי בחיבור הזה חודש וחצי בערך ובחודש וחצי האלה התקנתי גם SP3 וגם עשיתי שדרוג לביוס, ועכשיו רק שמתי לב שהווינדוס מזהה את החיבור בתור USB, כשאני מחבר את הצלמה אליו הוא אומר שהתקן הUSB לא זוהה, שהוא פועל באופן לא תקין ושווינדוס אינו מזהה אותו. מה אתם אומרים, יש אולי איזה הגדרה כזאת בביוס או שזה פתיר על ידי ד…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני צריך להחזיר תשובה היום בנוגע לזכנות של חברת TRANSCEND , מדובר על 2GB 800MHZ במחיר של 1325 ש"ח. הדגם אינו ידוע לי. יש לי אפשרות לבטל את זה. האם עדיף לבטל ולקנות בסכום דומה משהו עדיף לOC שאני רוצה לעשות, או להשאר עם זה? אנא עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כפי שראיתם בכותרת אבל בלוח שיהיה סלוט ל agp תודה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
תודה[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 13:30:34 שכחתי.. עם כרטיס משולב טוב
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה > > אני מתכנן לקנות מחשב > השימוש שלו בעיקר יהיה אינטרנט עיבוד תמלילים מדי פעם אולי יצירת מיקס של > שירים או איזה סרטון קצר. בכל אופן לא מכונת משחקים > > הוצא לי מעבד > AMD - athlon 64 3500 + AM2 > ולוח אם > gigabyte GA-M51GM-S2G > > האם מה שהוצא לי הוא מעבד טוב וראוי או שרוצים למכור לי חתול בשק > ?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל הלך לי הלוח אם ואני צריך לקנות חדש. הבעיה היא שיש הרבה דגמים וחברות ואני לא יודע מה לבחור ואני רוצה משהו שיחזיק לי לשנתיים בערך יש לי מעבד 2.4 amd רגיל זיכרון 512 ddr 400 radeon 9800 pro 128 mb ו120 ג'יגה בהארד דיסק איזה לוח אם הכי מתאים לי ובמחיר סביר. אני רוצה להשקיע עד 650-700 שקל אבל משהו טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
DDR2 667 או אולי אפילו 4 ג'יגה תלוי מה המחיר. תקציב בסביבות ה200-300 תודה.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מחשב וותיק שמשמש כ-Media Center, עד כה עם 2 סטיקים של Geil מסוג PC3500 (מהירות של 433MHz) בעלי תזמון של 2-6-3-3-2. רכשתי היום 2 סטיקים (משומשים) של Samsung מסוג PC3200 בעלי תזמון של 3-3-3-8-8 ציפיתי שהכל יתיישר לפי הזכרונות האיטיים יותר. הגדרתי את הכל על הגדרה אוטומטית, ביצוע Reset גיליתי תזמונים של 2.5-2-2-6-8. המחשב עובד כמה שעות יציב ותקין. כיצד התזמון הזה הגיוני? האם כדאי/רצוי לשנות משהו בתזמונים ידנית? בנוסף עד כה הזכרונות עבדו ב-Dual Channel, האם בערבוב הנ"ל (ובהנחה שהסטיקים הונחו ב-slot הרלוונטי), הזכרונות ימשיכו לעבוד ב-Dual Channel? תודה. אמיר.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הצ'יפסטים האלו של EPOX .. הVIA יותר יקר אבל מי יותר טוב? אני מחפש ביצועים נקיים ולא מעוניין בOC. אם אתתם ממליצים על לוחות אחרים בתחום המחירים הזה (עד 900-800) אנא אימרו כי שמעתי שהאלבטרון פרו 2 לא מומלץ. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג כרגע רק את הלוח אם שלי ללוח אם כזה: או שאני צריך גם לשדרג את המעבד gigabyte ga-p35-ds3r
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
-
אני קונה מחדש חדש, ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע ב: Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) חשוב לציין שהאיכות סאונד חשובה לי, לכן אם מישהו ימליץ לי על אלטרנטיבה, הכרטיס קול on board צריך להיות טוב.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ראיתי באתר קיאספי זיכרון קינגסטון ב450 שקל שהוא cl3 שמעתי שזה תזמון זיכרון גרוע.. על מה זה משפיע?מה יפריע אם אני אקח 2.5 או 3 אפשר הסברה קצת יותר מ2 שורות על זה תודה..(אני מעדיף ממכם ושלא תשלחו אותי לאיזשהו אתר)
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בדרך לרכוש מחשב חדש (מבוסס אינטל). אשמח לקבל את עצתכם לעניין הפריטים הבאים: לוח אם: ההתלבטות היא בין LG775 לבין 478. יש לי נסיון עם ASUS ואני מעוניין להשאר עם חברה זו. אשמח לקבל המלצות ללוח אם ברמה טובה. מעבד: Intel 3.2 - שמתי לב שיש מספר דגמים במהירות שעון זו, אשמח לקבל הסברים על העניין, וכמובן המלצות זכרון: 2X512 רצוי DDR2 שהבנתי שעובד על 533. לעניין HD כאן אני הולך על WD SATA 10000 RPM 72GB - אין כאן התלבטות כרטיס מסך: מחפש משהו טוב - חשבתי על ATI 9300 PRO ולא פחות חשוב, מארז אני לא מחפש את אורות הנאון, אבל אני מחפש מארז אכותי עם ספק יציב ומבנה שמשאיר אוורור טוב. המחשב עובד רב שעות היממה. שאר הדברים הם דיי כמקובל - DVD וכו' ועוד דבר, אנ…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הכל זכרונות אם יש לו agp הכל
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה זה CAS? האם לזכרונות CAS 2 יש יתרון משמעותי במשחקים על זיכרונות רגילים (ADATA פשוטים)?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אין לי צורך בOC רק שיתפקדו כמו שצריך. חשבתי על הTWINMOS. יש עוד המלצות?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום למומחים אני מחפש המלצה ללוח-אם עבור מעבד core2 quad (שכבר ברשותי) + זיכרון ddr2 היישוםו העיקרי של המחשב הוא עריכת תמונות, ושיטוט באינטרנט, התקציב ללוח-אם הוא עד ~400 שח אשמח לקבל גם המלצה לחנויות מועדפות עם שירות אמין חג שמח
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה: Intel CheryCreek D915PCYL אני פשוט בונה מחשב עכשיו שמיועד קצת גם למחשקים הוא בסדר? ואני שם בו 1G DDR2.... יש צורך להחליף לצ'יפסט 945/955? והמעבד הוא - Intel P4 - 630 3.0 GHZ/2MB/775 ,תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-