עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shainov,

שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי טס לתאילנד ואחרי זה ליפן יכול להיות ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מעבד של אינטל אני רוצה את הQ6600 G0 או מעבד אחר שתמליצו לי אפשרי לקבל המלצות ואם יש לינקים או קישורים לאתרים בחו"ל לגבי מחירים?? אודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. הייתי רוצה דעה מקצועית איזה מהמחשבים יותר טוב (את שניהם אני מקבל בסדר גודל של אותה עלות בערך) אחד מהם הוא AMD64 3000 R9800 PRO 512 DDR השני הוא מחשב פנטיום 2.4 R9800 PRO אבל !.......עם 2 ג'יגה RDRAM !!! (שזה בערך 4000 שקל רק הזכרון) השאלה שלי מה עדיף למשחקים ?? לגרפיקה אני מעריך שעדיף כמובן את ה2.4 עם ה 2 גיגה RDRAM אבל אני שואל לגבי משחקים ? איזה מחשב טוב יותר ? ה AMD 64 3000 עם ה 512 DDR או ה 2.4 עם ה 2 ג'יגה RD-RAM ? אני צריך תשובה כמה שיותר מהירה תודה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by taurus007,

יש לי מחשב 2.4C ASUS P4P800 FSB800 2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO פתחתי נושא אם כדאי לקנות כרטיס מסך או לא ואיזה לAGP שלי עכשיו רק לעזרה, איזה מעבד אוכל לקנות שהלוח שלי עדיין תומך בו(המקסימלי) וכמה הוא עולה ? וכמה זה ישפר את ביצועיי המחשב ? (אני כנראה אקנה מחשב חדש בשנה הקרובה אז גם ארצה לדעת אם זה שווה...)

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by DaniB,

אהלן אנשים אני דניאל בן 16 מב"ש ומבין דבר או שנים (בלשון המעטה) במחשבים קניתי לפני שבועיים מחשב חדש לוח אם של אסוס P5VDC-MX עם בערך הכל מובנה עליו מישהו יכול להשיג לי ביקורת על הלוח אם הזה? שיהיה גם באנגלית תודה

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by kobi_af,

ראיתי באתר קיאספי זיכרון קינגסטון ב450 שקל שהוא cl3 שמעתי שזה תזמון זיכרון גרוע.. על מה זה משפיע?מה יפריע אם אני אקח 2.5 או 3 אפשר הסברה קצת יותר מ2 שורות על זה תודה..(אני מעדיף ממכם ושלא תשלחו אותי לאיזשהו אתר)

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by shmoolm,

יש לי לוח אם של גיגהבייט K8NS ultra 939 עכשיו יש לי זיכרון 512 מגה של קינגסטון במהירות 400. לאחורנה חיברתי עוד סטיק של 256 מחברה אחרת במהירות 300. עכשיו מה שקרה זה בעצם שהזיכרון הנוסף פשוט נשרף!!!!!!!!!!!! הסיבה יכולה להיות בגלל המהירויות השונות? אם אני יוסיף עוד סטיק של 400 זה יהיה טוב? ועוד שאלה... האם יש מצב שנשרף גם הסלוט בלוח אם בעקבות זה ?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  7. AMS sempron processor +2800 או Intel Pentium 4 CPU 1.60GHz ?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by gggilad13,

מה זה CAS? האם לזכרונות CAS 2 יש יתרון משמעותי במשחקים על זיכרונות רגילים (ADATA פשוטים)?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by Gnome,

חבר שלי מתישהו קונה מחשב חדש והוא רוצה לדעת האם הוא יכול לשים זיכרון SDRAM שיש לו ביחד עם ה DDR שיהיו לו. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by oren12,

אני לא מתכנן OC אבל אני ישמח בכל זאת להצעה של 800Mhz CL 5/4 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by puNani,

סליחה על הבורות, אבל יש לי חבר שטוען שהוא בדק בBIOS וראה שמהעבד של המחשב הנייד שלו (pentium m 1600) רץ במהירות 600mhz. הוא שאל אותי איך גורמים לו לעבוד במהירות המקסימלית.... האם אני צודק בכך שהנתון שהוא קרא לא העיד על מהירות המעבד אלא על משהו אחר (FSB או משהו כזה, לא?), ושהמעבד תמיד רץ במהירות המקסימלית שלו (פרט למצבים של overclocking וכו')... נכון?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by herewe,

שלום למומחים אני מחפש המלצה ללוח-אם עבור מעבד core2 quad (שכבר ברשותי) + זיכרון ddr2 היישוםו העיקרי של המחשב הוא עריכת תמונות, ושיטוט באינטרנט, התקציב ללוח-אם הוא עד ~400 שח אשמח לקבל גם המלצה לחנויות מועדפות עם שירות אמין חג שמח

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by keypod,

יש לי מישהו שיכול להביא לי זיכרון מארה"ב ואני מתלבט בין DDR 400 לבין DDR 500 מישהו יכול להגיד לי מה יהיה ההפרש בביצועים? האם זה משמעותי? מה לגבי OC? אני מתכנן לבנות מחשב A64 SOCKET 939 תודה

14. Started by elladb,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם ל AMD BARTON 2500. מכיוון שאני קצר בכסף מצד אחד אבל רוצה הרבה פיצ'רים הציעו לי את LEADTECH K7NCR18G PRO-II. מה דעתכם? יש למישהו הצעות נוספות. תודה חבר'ה.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  15. קראתי שם שזכרון עשה צרות ... , והוא שם אלכהול על הזכורנות והשאיר את זה כל הלילה בחוץ והבעיה וכאילו הבעיה לא הייתה ... וגם לא חזרה! שלחתי לא איימל אך בדיוק הוא עשה את זה ? ומזה תאומרת אלכהול אך הוא משפיע על רכיב ככה ? ומה הוא הכניס את הזכרון עצמו לתוך בקבוק ? אלכהול נקי או רק ניקה ... זה ממש עניין אותי על הקטע . בבקשה אנשים מישהו אולי ניסה כזה ? דבר או שזה בטוח בכלל או שזה סתם בלוף תודה !

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by redbull52,

היי, איך אני בודק כמה סלוטים של זיכרון יש לי במחשב? ומאיזה חברה הזיכרונות שיש לי כרגע במחשב? אבל בלי לפתוח את המחשב. אני יכול לבדוק את זה מהתוכנה everest? תודה!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. Started by shirNoshe,

נתקלתי בחוברת של GB בהסבר.לא מובן לי איך אפשר מקסימום זיכרון 3GB עם שלושה DIMMS ומגבילים בכל DIMM ל-512. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  18. אפשר בבקשה תתוכנה שמראה אם הלוח שלי תומך בדואל צאנל

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. לפורום שלום, במפרטים הממומלצים באתר מומלצים על זיכרונות שמוגדרים כ VALUE. מה ההבדל בינם לבין זיכרונות "רגילים"? תודה מראש עמוס.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by kobi_af,

רציתי לדעת עכשיו יוצאים כל מיני זכרונות ddr2 וזכרונות pc3500 לאיזה לוחות הם יתאימו כי אני רואה במידע בלוחות רשום רק 400 מגה הרץ ....החדשים.. כאילו איפה הזכרונות של 550 מגה הרץ יוכלו לפעול טוב ולהפיק את מירב ביצועם

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by uz2,

התלבטתי אם זה מיועד הנה או לפורום לוחות אם. מנסה לתפור למישהו מחשב בסקלת המחירים הלא יקרה. לוח האם Gigabyte K8U תפס לי את העין. הצ'יפסט זכה לפחות ב- Anandtech לביקורות מצויינות על אף המחירים הזולים של הלוחות שמבוססים עליו. מצד שני די התקשתי למצוא חוות דעת משמעותיות על לוח האם הנ"ל באינטרנט. במפרט הלוח רשום AGP slot, support AGP 4x/8x AGP3 compatible, support only 1.5 volts display cards. זה משהו שאני לא לגמרי מבין את המשמעות שלו. AGP3 אמור לעבוד עם מתח של 0.8 וולט, ולא 1.5. אז מצד אחד הוא תואם AGP3 ומצד שני הוא מיועד רק לכרטיסי מסך של 1.5 וולט. האם אני יכול לתפור לו כרטיס מסך רגיל מבוסס FX5200 של NVIDIA או ATI 9250 והוא יעבוד בלי בעיות ב- AGP x8 ? או אולי עלי לברור היטב ר…

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  22. שמתי לב מהביוס ומהאוורסט שכתוב שהמהירות של הזכרונות 553, הלוח אם אולי לא תומך מעל ל553 MHZ ? ורציתי גם להוסיף עוד 2 זכרונות כמו שיש לי עכשיו G.Skill 1GBX2 667 ואם זה יהיה לי משתלם או שעדיף לי כבר לקנות 4 זכרונות חדשים עם מהירות יותר גבוה? או שכבר עדיף לי להחליף לוח אם כי הוא לא מנצל את הזכרונות עד הסוף ? ד''א רשום בקופסא של הלוח אם Supports Dual Channel DDR2 800. תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by orses,

השאלה היא כזאת : amd 64 תומכים בזיכרון פנימי נגיד של 2X256 הוא רק כרטיס אחד של 512 או בכלל שזה קשור רק ללוח אמ? תודה

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by PaceDawg,

שלום, אני מתלבט בין שני לוחות אם: 1.ASUS P5LD2-VM SE 2.?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? . המחיר יוצא זהה, ופה ההתלבטות. בפורום הזה שמעתי המון המלצות על הלוח של אסרוק ועל אסוס לא שמעתי הרבה. כשמדובר באותו מחיר, יש לכם המלצה לגבי מי עדיף? אני יודע שהאסוס מגיע עם כרטיס גרפי מובנה, מה שלא נחוץ לי כי אני רוכש גם 7600GT, אז יש בכלל איזשהו יתרון לאסוס במקרה הזה? תודה מראש לעונים.

25. יש לי זכרונות של OCZ Platinum Revision 2 שאמורים להיות מתוזמנים 4-4-4-15 אבל מתוזמנים 5-5-5-15.. אמרו לי פה לשנות את זה בBIOS.. אבל אני לא מוצא איפה... בנוסף כתוב שהם אמורים להיות 1.9V עד 2.1V.. אבל בCPU-Z כתוב שהם רק 1.8V.. וגם את זה לא מצאתי איפה לשנות.. יש לי לוח P35-DS3L של גיגהבייט.. אז אם מישהו יכול להגיד לי איפה לשנות.. תודה.. אני לא יודע אם זה קשור אבל אני אשאל בכל זאת.. המאוורר של המעבד (FAN1) לפי Fanspeed עובד ב100% אבל לא עובר את ה850RPM.. המאוורר הוא TT BIG TAYPHOON VX.. לפי מה שקראתי פה יכול להיות שיש הגבלה בביוס.. אבל גם את זה (שוב) לא מצאתי.. אז אם מישהו יכול לעזור תודה.. תודה..

• 1 תגובה
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.