עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השאלה בכותרת ושוב תודה לכל העוזרים . :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by aviviv,

: חברה אני מנסה להרכיב תפריט למחשב אישי שיוכל לענות לי על צרכים כמו office, משחקים כבדים, עיבוד תמונות וגרפיקה בפוטושופ ועוד , וכן תלת מימד ואנימציה. התחלתי עם המעבד אני עדיין חוקרת את הנושא אבל רציתי כבר לשאול מה דעתכם על המעבד הבא: פנטיום 4 (prescott) 3.0 GHz (או יותר) פלטפורמה: LGA775, Socket 478 מהירות 800 מגה הרץ זיכרון:L1 instruction cache, 16k L1 data cache, 1 MB L2 cache http://www.intel.com/products/desktop/processors/pentium4/index.htm ובכלל אולי יש למשהו עצה אחרת ? תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום לכולם התקנתי לאשתי מחשב המבוסס על החלקים העיקריים הבאים: מעבד אתלון 64 3000+ ליבת ווניס, לוח אם: gigabyte k8nsc - nforce 3 250, זיכרון: 2 יחידות של 256 מ"ב מתוצרת PQI בתצורת דואל DDR. עד כאן הכל טוב ויפה. השאלה היא איך אני מגדיר את תצורת הזיכרון - מהירות אני יודע שהמעבד עובד ב 200*9 = 1800 ויש גם את המושגים 1T 2T ו HT איך אני מגדיר אותם למצב אופטימלי ללא אוברקלוק. ד"א מישהו שמע על בעיית תאימות של הלוח הנ"ל עם כרטיס רדאון 9800XT?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  4. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי טווין מוס 3200 512 ממנו. אני רוצה וצריך יותר,למכור אותו ולקנות חדש יותר טוב או להוסיף? יש לציין שאני אעשה אובר קלוק בעתיד כי המעבד שלי הוא 2400C

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  5. אז ככה: המחשב מיועד 80% לגלישה באנטרנט 10% משחקים 10% צריבות,טקסטים,ועוד.. אני קונה מחשב חדש ויש לי תקציב של עד 5500 ש"ח והוא צריך לכלול מסך דק 17" יש לי היתלבטות בין אינטל לAMD המערכת של אינטל כוללת ככה: p-4 3g 775 lga m.board{intel/asus/msi/gigabyte}915 ddr 2 pci-e s-ata כמובן על הלוח יהיו כרטיס קול ,כרטיס רשת 512 ddr2 400mhz כרטיס מסך-radeon x600 או xfx5750 h.d-80g sata dvd rw+/- cd/dvd floppy מסך 17" דק-benq או fujitsu או umax {נכון למחירים של היום} מארז ,ספק,מקלדת ועכבר והמערכת של AMD מתבססת על socket939 עם מעבד של לפחות 3200 ושאר המפרט הנ"ל למעט DDR2 שאינני יודע אם הוא תומך בו אז מה כדאי לקנות? האם בכלל זאת מערכת טובה? האם היא שווה את המחיר? …

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by ymss69,

לאחר שהבנתי שהP5WD2-E שלי לא תומך בשום מעבד חדש, אני יעביר את הלוח+המעבד+הזכרונות למחשב חדש שאני קונה למטרות HTPC. ובמקום זה יזמין שילוש חדש, השימוש- אינטרנט, הורדות, מוזיקה וסרטים- איו תוכנות עריכה, אין סרטים ואין כלום! המחשב יעבוד 24/7, יש סיכוי גדול מאוד לאוברקלוק. חשבתי בכיוון הבא ASUS P5K-E/WIFI-AP+E7200+2GIGA DDR2 800MHZ

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by War-Hammer,

יש לי מעבד פנטיום 4 1.4GHZ סוקט 428 ואני מחפש לו לוח אם מיני כדי שאני אבנה את ה HTPC שלי. עכשיו, הוא יכול להיות מתאים לכל סוגי הזכרונות SD/DD/RD כי פשוט יש לי מכל הסוגים. אני רוצה שיהיו עליו כמה שיותר דברים און בורד כלומר כרטיס קול כרטיס מסך כרטיס רשת וכו' אבל אפשר גם בלי, העיקר שיהיה לי לוח מתאים. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte ולפי תמונות שראיתי הלוח הזה אמור להגיע עם מאורר עליו. עכשיו יש לי GTO2 והוא דיי ארוך מה שגורם לו להגיע לאיזור של המאורר (כרגע יש שם רק קירור פאסיבי) אני חושד שהחנות הורידה את המאורר כדי שהכרטיס מסך יוכל לשבת כמו שצריך. עכשיו הלוח ממש מתחמם לי אני בקושי יכול לגעת בצלעות קירור גם אחרי 10 דקות שהמחשב כבוי. ממש ממש חם וזה גם עוצר אותי בOC ל GTO2 כי הכרטיס נוגע בצלעות קירור ומתחמם. בקיצור מישהו יודע אם היה צריך להגיע עם הלוח מאורר?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by demostans,

לאחר ייעוץ (של חברי הפורום) ניגשתי לחנות וביקשתי מחשב עם מפרט (המפורט למטה) נאמר לי כי אין לחנות אפשרות לספק את לוח האם (כפי שנמצא במפרט) והציעו לי אחר באותו במחיר. לוח האם החליפי הוא: GA-K8NF-9 האם עדיף ? (הוא בכלל תומך ב SATAII) אם, לא, מה במחירים דומים כדאי לבקש כך שיתאים לשאר הרכיבים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE BOX ABIT - KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512MB DDR 400MHz V-DATA/TWINMOS/KINGSTONE HITACHI Deskstar 80GB Sata II (WD,MAXTOR או דגם מקביל של) ATI X300-SE PCX 128MB +TV,DVI צורב סטנדרטי (52 32 52) של LG/SAMSUNG HEC Compucase CI-6A19 300W SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי סליחה על העתקת ההודעה ...... למנהלים ... [ זה דחוף ]

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by leoleo,

למחשב ביתי אינטל DUAL CORE 4400 - חבר שלי מתלבט בין P5B של ASUS ל- 965DS של GIGABYTE? מה להמליץ לו? תודה ושיהיה אחלה שבוע.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by mgm,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש איזה מעבד עדיף פנטיום או AMD ? איזה? ומה ההבדל בינהם? כמו כן מה עדיף לקנות כרטיס זיכרון אחד של 512 MB או 2 של 256 MB ?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. קראתי כמה מאמרים וביקורות, ואיך שזה נראה כרגע אני חושב שמעבדי Opteron הולכים להשתלט על שוק המעבדים. אני יסביר גם למה. ראתי הרבה בנצמרקים על השילוב של הלוח:ASUS nForce3 SK8N(הלוח הראשון שמתאים למעבדי הOpteron) עם מעבד של Opteron 240 1.4Mhz, ועם OC ל1.6 הדבר הזה עבר בכמה מבחנים את הP4 3.0 ו 3.06 ובחלק היה מאחורה ולא בהרבה גם כן. בהתחשב בעובדה שמהירות השעון שלו קטנה פי 2 מזה של Intel אפשר להגיד שאלה הדור החדש של המעבדים. הסיבה שאני כותב את זה היא כי יש לי כבר מפרט של מחשב מוכן, שכולל את הלוח של Abit AN7, השאלה היא אם כדאי להשקיע בלוח הזה ולקוות שלא אכלתי אותה(במחינת תאימותה למעבדים הבאים) או לחכות קצת להשקיע קצת יותר כסף ולקנות את הASUS nForce3 SK8N. תודה מראש.

14. Started by NI4NI,

היי אני מנסה לעשות סקר שוק לפני קניית מעבדי mobile xp (לא כל כך משנה לי אם זה 2400, 2500 או 2600) וקצת מתקשה. האם ידוע למישהו על חנויות בארץ שמחזיקות אותם חוץ מהדובים ולמיר ? האם יש בארץ את המעבדים עם 35W ? תודה נ.ב כמובן שבחו"ל ניתן להשיג בקלות, אבל לפי החישוב שלי כולל משלוח ומע"מ זה לא יוצא כדאי.

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  15. אז ככה אני חשבתי והחלטתי קצת לשדרג תמחשב שלי למשהו יותר רציני לקנות לוח אם ומעבד חדש עכשיו יש לי Amd athlon 2500 + Barton לוח אם של Gigabyte Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) ותככנתי לקנות תמעבד חדש Amd athlon 64 3000+ ואני לא יודע איזה לוח אם אני צריך בשביל המעבד אז בבקשה תמליצו על דברים אבל לא יותר מידי יקר אין לי תקציב גדול כל כך מקסימום 600-700 שקל על הלוח אם אם אני יצליח להשיג

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  16. יש לי 3 סטיקים של 512 DDR400, ביחד הם עובדים ב 167 אבל כל אחד בנפרד ב 200 אחרי ניסוי ותהיה פשוטים של ניתוק וחיבור של הסטיקים (בנסיון להבין איזה מהם עובד ב 166 ומתחזה ל200) הבנתי שברגע שיש 2 או 3 סטיקים, מכל שילוב שהוא מ3 החברות שיש לי, המהירות המשותפת יורדת ל167 ברגע שמחובר רק סטיק אחד המיהירות המשותפת היא 200 מה יכול להאט אותם? ועוד ביעה: הGB והADATA עובדים רק כשיש ביניהם סלוט, או עם הסטיק השלישי (קקה ג'נרי) או ריק כשהם צמודים המחשב לא נדלק ומצפצף כאילו חסר לו חומרה..

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. טוב אז ככה אני לא יודע עם יצא לכם כבר לקרוא ולשמוע או שאולי לא אבל בקרתי היום באתר של toms hardware ומצאתי שם סיקור על לוח אם חדשני מבית GigaByte הנותן מענה לטכנולוגית ה SLI של NVIDIA בלוח אם מבוסס צ'יפסט 915P של אינטל למעבדי פנטיום 4 בסוקט 775. לסיקור: לחץ כאן

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by __MIKO__,

אני מעוניין בהמלצה למפרט שכולל מעבד, בוארד, וזיכרון ( אפשר גם כרטיס קול) במחיר שעד 2000 ש"ח. תודה , חיים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. Started by Stoned Junglist,

הסט-אפ שלי כרגע הוא כזה: Core 2 Duo E6300 @ 2.3ghz Zalman CNPS9500 Asus P5B-Deluxe 2x1GB Corsair 667 X1900XT 512MB 641/1500 Seagate Barracuda 80GB 16MB Buffer Western Digital Cavier 250GB 16MB Buffer Antec Basiq 500W זקוק לעזרה בבחירת ראם חדש, התקציב הוא בין ה500-600 שקלים, הראם יהיה מיועד לאוברקלוק. הסטיק שחשבתי לקנות הוא OCZ reaper HPC 6400 , אשמח לקבל המלצות על סטיקים דומים, הנפח יהיה גיגה אחד כך שאקנה 2 סטיקים. תודה רבה והמשך שבוע טוב..

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by Danman,

יש למישהו מושג מתי הלוחות החדשים של DFI יגיעו לישראל? ה Infinity 965-S יצא לשוק לפני חודש בערך אם אני לא טועה, ובינתיים הוא מראה סימנים של עוד לוח נהדר מבית היוצר של DFI חוץ מזה גם אמור לצאת לוח 680i מסדרת LanParty.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by zZOROo,

האם הלוחות אם של היום (ואפילו הכי חדשים) יתאימו ל DDR3 ולמעבדים של ליבה מרובעת :s05: :s05: האם הלוחות אם של MSI מתאימים למעבדים של AMD :s05: :s05: תודה רבה למי שועזר

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם המעבד Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? מתאים ללוח אם הבא: ?ABIT? - ?NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E,GBE, SATA II? ? ואם לא איזה מעבד באותו סדר גודל של מחיר ואיכות יתאים ללוח אם?? תודה...

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by Alex Kidd,

לפי מה שידוע לי ב-16 לחודש חברת amd הוזילה את מחירי המעבדים שלה... אז למה לא רואים את ההוזלה כאן בארץ?!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. ואם כן אז באיזה תדר? תודה!

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  25. שלום, יש לי לוח אם asus p5ld2 כרגע יש על הלוח 2x512mb 667mhz אם אני יוסיף 2x1gb 667mhz זה משנה אם הזיכרון יהיה מחברה אחרת מאשר ה 2x512? האם הלוח יעבוד עדיין ב dual? והאם ווינדוז XP מסוגל לעבוד עם 3gb ראם? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים