עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Impreza,

אני משתמש ב6 רמקולים שהם מחוברים לרסיבר והוא מתחבר למחשב, אני משתמש במפצל ביציאה ואני יכול לשמוע עם אוזניות והרמקולים במקבלי או רק אוזניות לבד ע"י כיבוי הרסיבר ולהפך שמתי לב שאני שומע מוזיקה יש מן סאונד כזה (צצצצצצצצצצצ) וגם שאני לא שומע מזה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by AsComp,

השתמשתי במדריך לאלתור מאווררים הוצאתי את המאוורר שיש על הספר אבל בחיבורים של הכונן דיסקטים היו 4 חוטים 2 שחורים אחד אדום ואחד צהוב ובמאוורר יש רק 2 חוטים אדום ושחור אז קרעתי את הצהוב ושחור אחד וחיברתי אותם לחוטים של המאוורר חיברתי למעבד והמאוורר לא פעל לי! יכול להיות שפעלתי לא נכון- אם כך איפה הטעות והאם אפשר לתקן אותה? ויכול להיות שלא חיברתי נכון את המאוורר ללוח-אם- אם כל לאן מחברים? Help ???

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by War-Hammer,

יש לי מעבד פנטיום 4 1.4GHZ סוקט 428 ואני מחפש לו לוח אם מיני כדי שאני אבנה את ה HTPC שלי. עכשיו, הוא יכול להיות מתאים לכל סוגי הזכרונות SD/DD/RD כי פשוט יש לי מכל הסוגים. אני רוצה שיהיו עליו כמה שיותר דברים און בורד כלומר כרטיס קול כרטיס מסך כרטיס רשת וכו' אבל אפשר גם בלי, העיקר שיהיה לי לוח מתאים. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  4. השאלה בכותרת...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by darkflames,

אני צריך לדעת מכיר של לוח אם asus tusi-m בבקשה תעזרו לי בהגדם ההפשרי

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by ma?,

אני חדש למה אין חוקים בפרום? OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series יש זיכרון יותר טוב מי זה? 2 זיכרון 800 256*2 כי אמרו שזה לא ינצל.. לא יודע..בה AMD 512 זיכרון שהזיכרון יהיה איכותי ויש לי את הלוח הזה Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) כמה מהירות הוא תומך ? 333-400+? תגידו עם הלוח הזה בסדר? :-[ http://www.pcpartscollection.com/ecsp4vxaspen.html תסקלו על הקישור הזה אולי זה הלוח שלי רשום אותו דבר ר ULTRA רק תגידו שאין בעיה של תאימות ומה המהירות ואני קונה עוד שבוע-שבועים את הזיכרון +כרטיס מסך R9600XT של ספיר

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  7. איפה ניתן למצוא את רשימת הסטפינגס של barton 2600? אפשר לקבל לינק בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM Value Available only in 256MB and 512MB modules 184pin, Non-ECC, Un-buffered, Industry Standard DDR memory modules. GeIL 5ns 32x8 Density DDR Chip. 6 Layers Low Noises Shielded PCB. Aluminum Heat Spreader. Lifetime Warranty . CAS 2.5 6-3-3 @ DDR400MHz PC3200 2.55v-2.85V אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו KINGSTON 512MB 400Mhz שאין לי כול כך פרטים אליו המחיר של שתהם הוא זההה 490 שקל לסטיק מה יותר טוב משנהים והאם יש משהו יותר טוב בפחות או יותר באותו מחיר אני יודה לך על התשובה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by roni5,

העבודה תהיה בפוטושופ לא תלת מימד ,האם כדאי ללכת על Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box האם אני ארגיש את ההבדל בעבודה או שזה סתם בזבוז בשבילי ?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  10. Started by shainov,

שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי טס לתאילנד ואחרי זה ליפן יכול להיות ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מעבד של אינטל אני רוצה את הQ6600 G0 או מעבד אחר שתמליצו לי אפשרי לקבל המלצות ואם יש לינקים או קישורים לאתרים בחו"ל לגבי מחירים?? אודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by Blabber,

מצאתי את החבוב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=373 מה הדעות לגביו? אני צריך שני סטיקים, כל אחד של ג'יגה של זכרון טוב עם 667 mhz. מתוכנן אוברקלוק בעתיד הלא רחוק, אז נא להמליץ על זכרון מתאים.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by alia,

כללית,הלוח תומך עד 8 גיגה זכרון האם יש מגבלה לשים 800mhz/2x2048? באתר היצרן לא מצויין לכמה,אם בכלל,מוגבל כל סטיק בוקר טוב ותודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. היי לא ממזמן העלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245870.0 החליפו לי כרטיס מסך והבעיה עודנה נשארת... בחנות אומרים לי שהלוח אם עושה לי בעיות לכן העלתי את השאלה לכאן,זה העלה לי כמה נורות אדומות בנושא והייתי רוצה לוודא שזו באמת הבעיה... *נ.ב. עוד לא פרמטתי

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  14. אין לי צורך בOC רק שיתפקדו כמו שצריך. חשבתי על הTWINMOS. יש עוד המלצות?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  15. שלום, קניתי מחשב חדש - לוח אם: ASUS P5B-E Plus 2 זיכרונות של קינגסטון DDR2 אחד ג'יגה מהירות 800 מה"צ אחרי שפתחתי את הספר של לוח האם בבית - ראיתי שבמהירות הזו הם דוקא ממליצים על מספר חברות וקינגסטון לא בינהם (המומלצים הם קורסייר, מיקרון, ועוד) על קינגסטון הם המליצו במהירות של 667 (יחד עם סמסונג, אינפניאון, הייניקס, אי דטה ועוד) רציתי להחליף בחנות ונאמר לי שכל ג'יגה זיכרון של קורסייר יקר בכ-40 $ מזה של קינגסטון. א. האמנם? ב. האם כדאי להחליף לאור המלצת היצרן? ג. למה במהירויות מסוימות יצרן מסויים מומלץ והשני לא? ד. בינתיים הכל נראה עובד בסדר עם הקינגסטון - אם אשאיר אותו- האם יש לצפות לבעיות מסויימות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by pain_killer12,

האם יצאו הלוחות האלה לשוק? ואם כן, איזו חברות כבר מוכרות אותם? הP5K הוא אחד מאלה? הוא טוב לOC?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  17. Started by freerider,

מפרט: AMD Athelon XP Barton 2600 Epox 8rda3+ Nforce 2 Corsair 2700 Value 2x256Mb קיבלתי סטיק של 1GB. עד כמה צפוי הבדל בביצועים עם סטיק אחד ? זכור לי שלעומת אינטל, ב-AMD זה פחות משמעותי, נכון ?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  18. Started by tini,

יש לי חברה שרוצה לשדרג את הזיכרון הפנימי של המחשב שלה המחשב שלה מאד ישן ואני לא מצליחה למצוא שום אינפו על הלוח אם שלה כדי לדעת כמה סלוטים יש לה עם איזה סוג זיכרונות הוא מסוגל לעבוד ומה המקסימום שהוא יכול לקבל הלוח של קומפק compaq 041ch כרגע יש לה 3 זיכרונות במחשב 2X64 ואחד של 128 אבל כמו שאמרתי אני לא יודעת מאיזה סוג הם (SDRAM DDR וכו) ומה המקסימום שאפשר לשים במחשב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by dol222,

שלום! אני קונה מחשב חדש ואני לא עושה לא OC אני קונה 4GB זיכרון ורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע עוד מעט כסף בשביל CL4? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  20. במידה ויש כוונה ללכת על מעבד כמו 8400 או q9300 ולעשות over clocking האם כדאי להשקיע בזיכרון מהיר מ-800?

21. כרגע אני עובד עם AMD 3200 ורציתי להחליף את המעבד ל AMD x2 4400 עם 2MB זיכרון מטמון. האם אני אראה שיפור בביצועים במיוחד במשחקים? האם הלוח שלי ה ABIT AN8 Ultra יתמוך בזה?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by pokibatz1212,

כמו הכותרת מחפש לוח אמ טוב או של גיגהבייט או של אסוס..(מה שאתם בוחרים רק תסבירו לי למה דווקא אותו) לא מתוכנן oc בשום שלב אז שזה לא יהיה אחד מהשיקולים. דברים שחשובים לי: כרטיס רשת מובנה תמיכה בכרטיס fw או שיהיה מובנה. ציפ חדש (p35) אם אפשר אז שיהיה תמיכה ב ddr3 (לא הכי חשוב לי) לא צריך raid . תודה. התקציב הוא 500-700 עדיף שיהיה באזור ה600 תודה רבה לעוזרים.

23. Started by eegg,

רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג כרגע רק את הלוח אם שלי ללוח אם כזה: או שאני צריך גם לשדרג את המעבד gigabyte ga-p35-ds3r

24. Started by afik zach,

שלום רב בדיוק החלטתי לשדרג את המעבד לopteron 170 והשאלה היא אם כדאי להשקיע 120 דולר בשני גיגה זכרון באותה הזמנות דרך אגב הלוח שלי LP ULTRA-D ואני מתכנן לעשות לו OC תודה רבה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. חשבתי לקחת את הלוח : asus M2N-E Nforce 570 SLI יש למישהו רעיון ללוח יותר טוב באותו מחיר (450 ש"ח) ? אני רוצה להזמין את המחשב מחר אבל אני עדיין בהתלבטות לגבי הלוח אם שאר החלקים שאני קונה: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 PCIe AMD ATHLON 64 X2 6000+ SOCKET AM2 BOX OCZ DDR2 4096 (2 X 2048MB) 800MHZ CL 5-5-5-18 GOLD

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.