עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איך אני מוציא את גוף הקרור מבלי ליגרום לנזק? דגם המעבד הוא:AMD ATHLON 4800+X2 לוח-אם:GIGABYTE GA-M61SME-S2

2. Started by Lanzar,

שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. אני קונה עכשיו מחשב , למעשה כבר מחר אני הולך לקחת אותו. רציתי לדעת עוד קצת על ה striker , קראתי את הביקורות שלו באתר. אני מעוניין לדעת על בעיות בביוס ובעדכונים שמעתי שיש כאלו. אשמח לקבל עזרה וחוות דעת כללית עליו. הוא בא עם המפרט שאצלי בצד :>

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  4. שלום ! תגידו איך הלוח הזה למעבד E6300 ? עקרונית זהב שאר המפרט: 1X2 GB 160 GB SATA2 1900GT ליברטי ביג טייפון ו מאוורר אחד של 120 ו 2 של 92. אני לא מתכוון לעשות אובק קלוק בשום צורה כלשהי למעבד ולזכרונות. ישנו סיכוי נמוך מ אוד מאוד שאולי אחליט לעשות OC/פתיחת צינורות לכרטיס מסך(וזה יהיה כמובן רק כאשר אקנה קירור מתאים לכרטיס מסך). האם הלוח הזה טוב? אני חייב לקנות את הלוח מ KSP אם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בתקציב של עד 700 ש"ח אני מוכן לשמוע המלצות נוספות.

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by yos1978,

היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש בהמלצת אנשים מהפורום ביקשתי בחנות את הזיכרון של PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL : PQI המוכר בחנות הציע לי את הזיכרון של OCZ דגם GOLD KIT מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  6. עיינתי הרבה באינטרנט ושמתי לב שלקינגסטון יש הרבה זיופים עכשיו השאלה היא איך אני יכול לזהות את המקוריות של המוצר?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. Started by Lunatic,

טוב אז יש לי לוח אם D102GGC2 של אינטל אם שני מעבדי Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz , עכשיו השאלות שלי הם לאיזה מעבד אני יכול לשדרג ומה המקסימום ראם שאני יכול לשים(DDR2). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by HellBoY,

תגידו מתי אמורה לצאת הסוקט הזאתי לAMD ?וגם אןפורס 4 מתי מגיע לישראל תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

יש לי את הלוח אם gigabyte ga-8i945pl-g רציתי לדעת בעד כמה זיכרון הוא תומך? כי ראיתי שהוא תומך עד 4 ג'יגה זה נכון..? והאם כדאי לי לקנות זיכרון cl5?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  10. נראה כמו שדרוג מושלם ל ATHLON 4850E על לוח אם AM2ֹ+ AMD Phenom II X4 905e 2.5GHz 2+6MB AM3 65ׂW משום מה אני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. איפה ניתן למצוא את רשימת הסטפינגס של barton 2600? אפשר לקבל לינק בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה מעבד של AMD 64 אבל אני לא יודע איזה יש כל כך הרבה סוגים ואין לי מושג מה אומר מה כל ה +2.4 בסוף או + BOX או בלי BOX התקציב שלי הוא בערך 2500 אפשר לעבור קצת אבל לא יותר מידי למי שמבין שבבקשה ימליץ לי על מעבד טוב (אני לא צריך תמעבד לקידודים רק למשחקים ושאר הדברים) תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by amptube,

שלום לכולם, אני מתכנן בקרות קניה של מחשב שמיועד לאינטרנט אופיס וקצת משחקים ,אני די סגור על המפרט אבל עדיין יש כמה שאלות לגבי בחירת לוח אם והמעבד. אחרי מעקב על המלצות שונות שקראתי בפורום של האתר די ברור שהקניה הבטוחה היא או אפוקס או אביט אבל... 1. עד כמה באמת נחוץ לקנות כונן קשיח מבוסס sata אם בכול מקרה אין שינוי במהירות העבודה ולא מתוכנן שום שדרוג למערכת בעתיד. 2. המעבד יהיה xp 2500 ומתוכננת לו דחיפה קטנה ל3000 האם כדאי לי לי לקנות קרור בנפרד או שהסטוק שמגיע עם המעבד מספיק טוב(מבחינת רעש ויעילות קרור)? 3. איזה מהלוחות מגיעים עם קרור אקטיבי לגשר הצפוני ואם זה משנה בכלל לאוברקלוק "עדין" כמו שאני מתכנן? 4. יש הבדל בין הציפסטים: n2 400, n2 ultra 400 ואם כן עד כמה הוא משמעותי…

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by davidreznic,

הי עכשיו המחשב עובד בסדר, וראיתי שיש גרסה חדשה יותר של הביוס. כדאי לעדכן או ש"אם זה עובד-אל תיגע"? יכל לביות שבגרסה חדשה יש יותר אפשרויות? <<<מפרט בצד

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  15. Started by HoLy4EvEr,

שלום.. יש לי לוח אם DFI infinity 975X ושני סטיקים של G.SKILL DDRII 800MHZ CL5.... עכשיו איך אני עושה אותם שיעבדו על 800MHZ??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  16. השוואת לוחות מבוססים צ'יפסט Nforce3 . http://www.bit-tech.net/review/340 ציטוט מהסיכום: "As I said previously, it really is tough to pick an overall winner since none of the boards do everything perfectly; it really does depend on what you're looking for in your motherboard. For me though, despite not topping the table in the performance stakes, it has to be the MSI K8N Neo. It offers superb value and has all of the NVidia NForce 3 features you could ever want. MSI K8N Neo - A perfect blend of performance and features for a great price!"

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  17. יש לי כרגע P35 DS3L עם 1024X2 800Mhz CL4 של GSkill. קיבלתי זיכוי מKSP על סך 300 ש"ח ותכננתי להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון. שמתי עין על ‏2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4‎ (לצערי אין להם GSkill) ורק רציתי לוודא שלא אתקל בבעיות תאימות בין אם זה עם הלוח או הזכרונות האחרים. מקווה שתוכלו לעזור. יניב.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. Started by ברבוניה,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש לאחותי ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. השאלה שלי היא בנושא המעבד ולוח האם ... האם ללכת על ה-sempron של AMD או celeron D של INTEL ? וכמובן בעקבות השאלה הזאת עולה השאלה על לוח האם ... מכתבות שונות אני מבין שעם שחרור גרסת celeron D יש איזשהו שיוויון בין הביצועים של שני המעבדים, זה נכון ? מה אתם אומרים על Chaintech SK8T800 (S-754 ? אין לי תקציב גדול מידי ואני מבין שאני לא קונה מחשב שיריץ DOOM3, אבל אני מנסה להוציא את המירב מהתקציב שלי. תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by giloman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=2511

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by itayshar,

עד אתמול או שלשום המחיר היה 645 עכשיו פתאום הוא קפץ ל 672 בiqpc ועוד הם קואים לזה מבצע- למה הם כל יום משנים שם ת'מחירים זה עולה על העצבים כבר חאלס..

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by גרגמל,

שלום, קניתי מחשב חדש והזמנתי 2 סטיקים של 2GB, אולם לאחר קבלת המחשב התברר לי שישנם 4 סטיקים של 1GB. האם זו תצורה טובה יותר? האם עלי לדרוש שיחליפו לי בהתאם להזמנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

יש לי זיכרונות של GeIL 256X2 והם עובדים על DUAL והlantency שלהם היא 2.5-8-4-4 ואני לא ממש מרגיש את המהירות שהם בין המחשב הישן לחדש בישן היה לי בכלל SDRam ועכשיו יש לי DDRam וזה די מוזר כי מתי שאני משחק עם חברים שלי בBATTLEFIELD לדוגמא חבר שלי שיש לו 384MB אני לא יודע איזה lantency יש לו ויש לשתינו HD ATA והוא נכנס לפני באיזה דקה אני מכבה הכלללללל מפנה זיכרון וזה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by orlf,

אני רוצה לקנות לוח חדש אבל אני רוצה שיהיה לAMD אז מה כדיי לי לקנות DFI ABIT ASUS MSI בקיצור תמליצו לי על לוח מצויין מחיר עד 1350ש"ח אם הולך לצאת לוח חדש בקרוב תגידו לי כי אני מת לדעת מתיי יוצא לוח של AMD עם DDR2?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  24. אז ככה מעבד AMD תושבת AM2 עד מחיר 600 שקל אפשר עד לחריגה של 700 מקסימום ושיהיה כמה שיותר זיכרון מטמון במחיר הזה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. הייתי מעוניין לקבל המלצה ללוח המאפשר OC בתקציב של כ-700 שח כחלק ממפרט בבניה: 1. מעבד E6600 2 זכרון: 2G 667 cl-5 3. כמ: XFX8800GTS 320 4. ספק: liberty 400W

• 4 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים