עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gambit_elaad,

אני מעוניין לשדרג את הביוס של הלוח אם שלי בצורה אוטומטית ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת מישהו יכול לעזור לי! להוריד קובץ לשידרוג או להדריך אותי! (כבר ראיתי את המדריך לשידרוג ביוס לא עזר). תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by lion03,

אני צריך 256 SDRAM אבל אני לא יודע עם חד צדדי יתאים לי כי לי יש דו-צדדי

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב עם AMD64 והשאלה האם זכרונות DDR500 או 433 יעבדו על לוחות האם מבוססי ערכת שבבים של VIA ? והאם הNFORCE3 עדיף מהבחינה הזו?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. אני שם את העיקר שקשור רק ללוח אם : ספק 500 W פנטיום 4 3.06 MHz כרטיס גרפי radeon 9700 pro אני רוצה שני יציאות USB 2.0 יציאה למצלמת וידאו אנלוגית (לא בדקתי אם יש בכרטיס, אני אבדוק אח"כ) זה יהיה מחשב שבעיקר יהיה למשחקים!!! משחקים כמו: UT2004 , medal of honor , return to castle wolfenstein, GTA 3 , vice city battlefield 1942 , rainbow six , red alert ועוד הרבה משחקים מתקדמים ולא כל כך מתקדמים אני רוצה שהם יעבדו לי חלק.. אם אתם רוצים עוד מידע תבקשו...

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by Mr.Pepo,

עכשיו הפעלתי את המחשב וחלו שלושה ציפצופים קצרים ורצופים ואחר כך הופיע חלון שהזהיר אותי לא לכבות את המחשב ולא לעשות רסטרט והוא אמר משהו בקשר לדיול ביוס ועדכן את הביוס שלי. ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 7VAX. הרגע נהרס לי ביוס אחד או מה?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  6. שלום ;D הזמנתי את המחשב שלי מPCH הוא צריך להגיע בימים הקרובים ;D הנה המפרט: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Arctic Silver 5 Thermal Grease ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit CAS 2-2-3-5 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply (420W Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFG Green Tower w/Transparent Window (P/S not included) בבית יש לי כבר GF2 ישן, אבל משחקים זה לא הקטע שלי אז לא כל כך נורא. פלופי, צורב, דיוידי יש לי גם…

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  7. היי אני מחליף/משדרג את הלוח שלי פלוס המעבד ויש לי מספר שאלות: האם לוח DUALDDR תומך בזיכרון DDR רגיל? והאם בלוח SATA אפשר לחבר IDE רגיל? אני ממש מנסה לתקצב את עצמי ולא מעוניין לקנות זיכרון כי כבר יש לי 512MB וכונן 80GB. סתם לידע כללי הלוח שלי או/ו המעבד נפתרו אחרי שבוע שעבר..... יהיה זכרם ברוך עריכה: עכשיו שאלה אחרת.....האם לקנות BARTON או A64... לוח אם + מעבד 64 יעלו כמעט 1000 ש"ח יותר אבל האם זה שווה לי בטווח הרחוק?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. אשמח לשמוע תגובה ממי שהיה לו את המעבד גם בתקופת הקיץ ולא רק בחורף.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by tom123,

יש לי במארז יציאות USB וצריך לחבר את זה ללוח אז יש לי בלוח כמו בתמונה פה... עכשיו אני לא יודע אם לחבר ל-5 פינים או ל- 4 תעזרו בבקשה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  10. שלום חברים, למביני המפרט התכני של שני הלוחות הנ"ל אני מבקש הבהרה. מה ההבדלים בין הגרסא הראשונה לבין הגרסא השנייה של הלוח ? האם ההבדלים משמעותיים ? http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=01 לינק לגרסא הראשונה^^ http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800%20SE&langs=01 לינק לגרסא השנייה^^ חוץ משינוי כרטיס הקול והרשת והוספה של זוג יציאות USB אני לא רואה הבדל כלשהוא.

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  11. שלשום או אתמול הרכבתי את המחשב וכבר נדלקו לי שתי נורות על לוח האם, שהוא ABIT NF7, אחת ירוקה ואחת אדומה. בהתחלה שמחתי וחשבתי שזה ישמש כתחליף זמני קטן לקטודה אדומה וירוקה שאני אמקם בעתיד, אבל עכשיו אני מתחיל לדאוג כי אולי שני האורות האלה בעצם מסמלים תקלה מסויימת שיש במחשב? אז יש תקלה או לא?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dvirf1,

טוב אז אני לא ממש בטוח אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לא אבל אני אנסה..: הולכים לקנות לי לוח אם Intel 865PE שלא תומך ב LAN וב Firewire. מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by pMor,

מצאתי זכרונות ב"נועה", 512 מגה 400 מהירות, של קורסייר, והם עולים 380 שקל! זה לא זול מדי? והאם זה יהיה טוב למשחקים? מתוכננים משחקים כבדים (אני מתכננן לקנות עוד אחד כזה אחר כך אם זה טוב) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=737&catcode=294 תודה רבה לכל מי שיענה!!!

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח הזה אני רוצה ללכת לקנות מעבד 2500+ ורשום שהוא תומך ב BURTON 2600 ומעלה... וזה דיי מוזר נראה לי יש סיכוי שזה לא יעבוד ?? זה ה CPU LIST שלו... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VM400M.htm

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. אני מתכוון להרכיב מחשב חדש בעיקר למשחקים ואני חושב על הלוחות האלה: אז מה אומרים? זה: http://www.pch.co.il/docs/pd1886629053.htm וזה: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTM4

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  16. אני אתמול קניתי לוח אם NF7, היו איתו דיסק ההתקנה שלו ועוד כרטיס כזה שהוא בעצם הרחבה ל-USB (היו עליו שתיים או שלוש יציאות USB). אני איבדתי אותם, חיפשתי ואני פשוט לא מוצא אותם. בנוגע לדיסק ההתקנה זה לא בעיה, פשוט הורדתי את הדרייבר ללוח האם מאתר הבית שלו. אבל בנוגע לכרטיס הרחבה ל-USB זה חבל לאבד משהו כזה. אז אתם יודעים אם אני אתקשר לחנות הם יסכימו לשלוח לי חדש? (לא לוח אם, מה שאיבדתי). אני לא מתקשר לשאול אותם כי כבר התקשרתי אליהם אולי 7 פעמים ביומיים האחרונים, אז רציתי לדעת אם יש לי זכות לדרוש שישלחו לי אחד חדש לפני שאני מתקשר אליהם.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by IG,

קיבלתי את המחשב הזה לפני שבועיים ויש לי כמה שאלות: המפרט שלו זה 512 MB, סנטרינו 1500 (1MB קאש), R7500 מובייל (32MB- לא משותף!) 1. אני רוצה לדעת אם אני אוכל להריץ משחקים חדשים, וכמה עולה להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר רציני והאם זה בכלל כדאי 2. איפה אני יכול לבטח את המחשב 3. זה בסדר שאני משאיר אותו מחובר לחשמל כל הזמן? או שאני צריך לפרוק את הסוללה מידי פעם (אם כן, אז כל כמה זמן?) 4. לאיזה כרטיס "רגיל" משתווה הR7500 mobil

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by prexus,

חשבתי להביא מחו"ל, אבל בגלל ענייני תאימות והחזרה ויתרתי על זה. עכשיו אני מחפש גיגה של זכרון PC4000 ל OC. שמעתי שיש זכרונות שמבוססים על ציפ' שנקרא 43B והוא אמור להיות טוב, למשהו יש מושג בקשר אליו? חשבתי על:GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4000 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit ב 1750 ש"ח כך שהם בתקציב יפה, יש רעויונות אחרים? לא חייב מ PCH אפשר גם זיגזג או מהדובים... לינק לזכרון: http://pch.co.il/docs/pd1663951379.htm תודה.

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by hagay,

איזה מבין המעבדים יהיה יותר טוב למחשב החדש שלי? המחשב הוא בעיקר למשחקים .. ואתם יכולים בנוסף למעבד להציע לי לוח אם טוב לכל אחד מהמעבדים? תודה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  20. הפעלתי מחדש את המחשב ואז הופיעה לי הודעה בהתחלת ההפעלה משהו על עך שהמעבד שונה או משהו כזה. אז אחרי שנכנסתי לווינדאוס בדקתי את המעבד (לחיצה ימנית על האייקון של "המחשב שלי") וראיתי שהמעבד שלי מזוהה כ- AMD ATHLON TM 1.09GHZ וב-AIDA כתוב: CPU Properties CPU Type AMD Athlon XP-A, 1100 MHz (5.5 x 200) CPU Alias Barton CPU Stepping A2 L1 Code Cache 64 KB L1 Data Cache 64 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 453 Pin PGA Package Size 4.95 cm x 4.95 cm Transistors 54.3 million Process Technology 6Mi, 0.13 um, CMOS, Cu Die Size 101 mm2 Core Voltage 1.65 V I/O Voltage 1.6 V Typical Power 53.7 - 60.4 W (depending on clock speed) Maximum Power 68.3 -…

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by EagleX2,

לא עובדים ביחד? (albatron k8x800pro2)?

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by OmerS,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין ATHLON XP 2600 ל - 2800.. יש הבדל ניכר בביצועים? (ההפרש ביניהם הוא 140 ש"ח) מה אתם אומרים? על מה כדאי ללכת?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by Elevation,

היציאות של ה USB שלי, לא מזוההות כ USB 2, ולפי הלוח אם הן כן אמורות להיות!!!מה יכולה להיות הבעיה? יש לי לוח של אפוס, אם תצטרכו דגם, אני אחפש אותו.

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש היום: AMD ATHALON XP 2500 NF7 KINGSTONG 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM 8MB BUFFER LITE ON 52X32X52 MIDI ATX 350W עכשיו לקח לי קצת זמן להרכיב את המחשב (בערך 8 שעות :-[), אבל סוף סוך סיימנתי להרכיב את החלקים והתקנתי את ווינדאוס. כשאני מפעיל מחדש את המחשב כל הזמן אני רואה שפרטים שיוצאים בהתחלה (ממש בהתחלת ההפעלה של המחשב) שווינדאוס מצא שהזיכרון שאצלי הוא רק 333DDR. רציתי לדעת איך זה יכול להיות? אני קניתי זיכרון 400DDR והלוח אם והמעבד תומכים ב-400DDR. אז למה המחשב מזהה את הזיכרון כ-333DDR?

• 25 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.