עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת למה כדאי לקנות AMD 64BIT במקום INTEL חדש של 32BIT? (אם בכלל?) חברים שלי אומרים לי שAMD לא יציב. אתם הצעתם למישהו שאני מכיר לקנות מחשב למשחקים: AMD 64BIT 3000+ ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR חבר שלי אחר קנה: Intel Pentium 4 3.6Ghz ATI Radeon 9800 256MB 512DDR רציתי לדעתם למי יש מחשב יותר טוב - למשחקים. לפי מה שהבנתי מחבר שלי זה שAMD 64 יותר טוב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה ולעניין למה? תודה.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וצריך עזרה בקשר לכמה דברים: הזכרונות. חשבתי על Twinmos PC3700, מבוססים 43D. איך הם? עד איפה הם יגיעו ב OC? עוד חשבתי על ה A-DATA ועל ה OCZ Gold. אני קונה 2X512. על מה הייתם הולכים? הלוח אם. אני כנראה אלך על Gigabyte GA-K8n Pro כי הם מנועלים PCI ו AGP. שווה לחכות עוד איזה שבוע שבעויים ללוח הזה רק מבוסס NF3-250, ה GA-K8NS Pro? הוא אמור להיות בקצת יותר טוב. לדעתכם שווה לחכות איזה חודש ללוח של DFI ל A64? ל Lanparty. קירור למעבד, לדובים הגיע ThermalRight 948U, עדיף אותו או את ה Zalman CNPS7000-Cu? אני גם בונה פאן-באס, וצריך מאווררי לדי וUV, שידחפו דיי הרבה אויר ולא ירעשיו מדי. אני גם קונה כבלי ATA, FDD ו SATA מעוגלים ו UV, וכנראה אבנה תאורת לדים שתאי…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by itaim,

הזמנתי לפני יום מחשב חדש ורק עכשיו שמתי לב שהלוח IC-7 נותן רק עד 2.8 מתח לזכרונות והזכרונות A-DATA שקניתי דורשים את הכמות הזאת... אז אני לא יכול בעצם להעלות להם מתח נכון?? לאיזה לוח כדאי להחליף? ואם אפשר מהר http://www.adata.com.tw/en/p-d1-03.htm

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by Basic,

הבנתי מחנות מחשבים שיש שקיות קטנות עם חומר שהוא סיליקון, שמשמש למריחה על ליבת המעבד, להעברת החום. האם זה אותו דבר כמו שאר המשחות הטרמיות ? מה ההבדל בינהם ? והאם סיליקון מוליך חשמל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. סליחה על שתי אשכולות שפתחתי צמוד זה לזה. יש לי: מעבד : P4 2.4 533MHZ זכרון: 256MB 333MHZ - סטיק 1. לוח: MSI 865PE Neo 2 S - דואל צ'אנל. בעוד כמה ימים אני אקבל את הזכרון שהזמנתי (שזהה למה שיש לי כרגע, PQI).. אז על איזה מהירות הזכרונות יעבדו? על 666MHZ, או שהמעבד יגביל אותם ל533MHZ(זה קשור?)? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  6. חברים שלום | :'( ??? היום הלכתי ורכשתי 2 זכרונות של HRZ 400 מ"ב256 תוצרת A-DATA הוצאתי את הישנים והכנסתי במקומם את 2 הזכרונות ואז הפעלתי המחשב ואז המסך לא הגיב ולא היה כל שלבי עיבוד וריצה . מה הסיבה ?. החזרתי הישנים וכמו סוס שבא לאורווה מצא את המקום והתחיל לעבוד הלוח שלי תוצרת אסוס A7N8X מערכת הפעלה XP לפני שאני חוזר לחנות בעצבים מה עושים ואיפה הבעייה ? נא סיעו לי דחוף בברכה ???

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  7. אני לפני קניית מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו : Call Of Duty, rainbow 6- raven shield, Counter Strike: Condition Zero, Far Cry וכו'... בטח הבנתם את הרמה. בקיצור, עם הSIS 128MB המעפן שלי, אני כבר לא רואה כלום! כנראה שבסוף אלך על הAMD כי הוא יותר זול ומתאים לגיימרים. שאלתי היא בנוגע לשילוב עם לוח האם- האם כל ל"א מתאים לשני סוגי המעבדים אינטל וAMD? אם לא, האם השילוב הבא נחשב איכותי? : AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - with stock fan הלוח אם VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio ואם לא, האם ABIT IC7 מתאים לAMD? בכל מקרה, אני צריך פה המלצה לשילוב נכון של ל"א טוב, חזק, עם מספיק USB, כרטיס קול 5.1 OB וששניהם ידעו לעבוד עם R…

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  8. האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ? זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  9. איזה מעבד לדעתכם חזק יותר ומה ההבדלים למעט הסוג: פנטיום 3 1000 קופרמיין או סלרון 1200 טולטין עם 256K זיכרון מטמון, והאם לוח שמותאם למעבד קופרמיין הראשון שהוזכר בשאלה יתאים גם למעבד טולטין?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  10. תראו כולם אני מחפש מעבד ולוח אם טוב שהולכים להיות במחשב משחקים עכשיו תראו עד עכשיו חיכתי למעבדים החדשים של amd שיצאו אבל אני לא רואה אותם למכירה בשום חנות בארץ יענו זיגזג וכמה חניות בשכונה , אז השאלה שלי לחכות עד שהם יצאו ולקנות אותם? שזה יעלה טונה כסף בטח או שלקנות עכשיו פרוטסט אינטל 3.2 עם לוח אם של אביט ic7 ? תראו אני לא יכול לחכות הרבה זמן בגלל שיש לי פה ראדון 9800 פרו שמחכה לו בקופסא ואני לא רוצה שעד אז הוא יהפוף למה שהפך הגיפה 2 שלי , עוד משהו אני רוצה שהמערכת תהיה חזקה לעתיד שלא תתישן ולא תעלה שום משחק אחרי 3 שנים יענו שתחיה איזה 5-7 שנים ככה וגם איזה לוח אם כדאי ic7-g ic7 ic7 max מה כדאי לי יש בינהם הבדל גדול במחיר??????????????

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by anri,

צריך זיכרון טוב מאוד , 1GB . עם תיזמונים מעולים , וכנראה אני לא יעשה OC .

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  12. MSI 865PE Neo 2 S - Version 1 או MSI 865PE NEO2-PLS יש לי את הראשון..

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  13. שלום !! אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים האלה X800XT או את ה - 6800U עכשיו אני צריך שתמליצו לי על השילוש הזה : מעבד , זיכרון ,ולוח אם אני רוצה לנצל את אחד מהכרטיסים האלה ! לכן אני צריך באמת מפרט טוב מאוד לשילוש הזה הזה המחיר הוא עד 4000 ש"ח ואני צריך את זה במיוחד למשחקים כבדים . מה שאני חשבתי ללכת עליו הוא : 1GB מעבד - 64+3000 ולוח אם - (עדיין לא ידוע ) אז כמו שאמרתי תמליצו לי על השילוש הזה ואם שווה לי לחכות קצת כדי לקנות משהו יותר טוב כמו לדוגמא :לוח אם בטכנולוגייה של PCI-E או לחכות לסוקט החדש של AMD בקיצור לחכות למשהו שיבוא בקרוב או שלא ולקנות עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by Holography,

פר קרי,המשחק המצוין יגיע ככל הנראה עם מעבדי 64 ביט של AMD כדלקמן: Athlon 64 Athlon 64 FX A64 3000+ VS. 3.0C \ 3.2C אני את הבחירה שלי כבר עשיתי :-* http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~85292,00.html

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  15. Started by overload,

כדאי לי לקנות A-DATA DDR 500 ב800 שקל או לחסוך ולקנות GEIL DDR 400 2.5-3-3-6 ב720 שקל אני לא הולך לעשות OC, אז האם יהיה הבדל גדול בביצועים? או שהDDR 500 הזה לא יתן לי כלום? ואיזה מהירויות יש לA-DATA הזה? ד"א המעבד הוא P4 שתומך ב100HZ (לפחות כך הבנתי) לזכרונות.

• 12 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by IG,

כמו שאתם יכולים לראות במיפרט שלי שרשום למטה, יש לי סטיק אחד של 265MB RAM ואני מתחיל להרגיש את הקירטוע של המשחקים (היטמן קונטרקטס בקושי זז מישום מה- משהו שלא קרה באף מישחק אחר- ואני חושב שזה בגלל הזיכרון- מותקנים אצלי נורטון אנטי וירוס, WIN XP ועוד כל מיני תוכנות שתופסות זיכרון...) בקיצור: אני רוצה להוסיף זיכרון ולא יודע מה עדיף: סטיק אחד נוסף של 256MB DDR 400 או 256 DDR 333 או 512 DDR 400. אין תקציב לשני סטיקים לכן אני רוצה סטיק אחד. בעתיד (עוד שנתיים בערך...) אני מתכוון לקנות לוח שתומך בדיואל צ'אנל (כאילו שתהייה לי ברירה ;D) וחשבתי לחסוך על סטיק אחד של זיכרון... אם אני אקנה סטיק אחד של 256MB DDR 400 ובעתיד אני אקנה עוד סטיק של 512, הם יוכלו לעבוד בדיואל או שעדיף לי לקח…

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  17. אם יש מספר סוגים אני מעדיף לקבל תמונה שלהם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  18. Started by מוטי יאיר,

אני הולך היום ךלקנות כרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגה בייט. יש לי לוח אם של גיגה בייט עאם כניסה של AGP*8 ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב להתקנת כרטיס המסך? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי סטיק אחד של 512 PC2700. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512, על איזה מהירות ללכת? בשלב זה אני לא חושב על מה יהיה עם DDR2 אז בבקשה לא להכניס את זה לדיון. מה שכן אני מנסה לחשוב טווח ארוך.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  20. הלוח אם הזה מספיק טוב? Product Name: ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 CHIPSET ULTRA ATA150 ATX FORM FACTOR 1xAGP(8X)/5xPCI/3xDDR W/SATA RAIDLAN(Gb)1394USB 2.0 & AUDIO והוא יותר טוב מהלוח המפורסם של אלברטון??

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  21. שניים מארבעת הקבלים שבלוח האם (ליד המעבד) נזלו (יצא להם חומר שנראה כמו חלודה), האם זאת יכולה להיות הסיבה שנפלו לי 2 ספקים, ולזה שהדי וי די לא עובד (ולשאר חוליי העולם)? האם עדיף להחליף את לוח האם כדי לא לפגוע בדברים אחרים או שאפשר "למשוך" עוד קצת עם לוח האם הזה? ד"א מדובר באיפוקס 8kha+

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by Danman,

היי, חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב. הלוחות שעלו לי בראש הם NF7-SL ו AN7. המעבד שהוא קונה הוא XP 2500 +, ויש לו זכרונות מושקין שחור DDR400, (BH5( איזה לוחות אתם ממליצים לאוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  23. שלום לכולם. קרה לי משהו מוזר ביותר, הלכתי עם חברה שלי לרכוש בשבילה מחשב עכשיו רצינו לקחת מעבד AMD עכשיו המוכר התחיל לספר את סיפוריהם הרגילים על AMD, מתחמם מאוד, מספר רב של החזרות וכו'. עכשיו הוא אומר לי שאין לו שום בעיה לתת לי לרכוש אותו אבל יש בעיה עם האחריות והוא מראה לי מכתב של יבואן AMD בארץ מחודש יולי 2003 על פיו יש להחליף מעבדים ללקוח רק עם המעבד עם ההיטסינק והמאורר המקורי שלו עליו ( כמובן מדובר על גרסת BOX) מעבדים עם מאורר והיטסינק לא מקוריים עליהם לא יוחלפו מהסיבה שלרוב בפירוק של ההיטסינק והמאורר המעבד נפגע ולא שמיש לאחר מכן. מישהו שמע על כך משהו? ראה את המכתב הזה של היבואן? מה זה הדבר הזה? ואם מחר אני רוצה לרכוש פתרון קירור אחר? אז מה אני כבול? הבעיה היא שהאחרי…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by brk2k,

רציתי לדעת האם הבאס של מעבדי אינטל מסידרה ''C'' שהוא 800Mhz הוא - 400 * 2 או 200 * 4 ?? תודה על התשובות!

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  25. Started by lion03,

זה המעבד שלי Intel Pentium 4 Willamette אני צריך לוח אם חדש בשבילו תמליצו לי (רק שיהיה לו תמיכה בATA100)

• 2 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים