עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by os777,

איזה זיכרון עדיף DDR 2 2G 1066MHZ CL7 או DDR2 2G 800MHZ CL4 שני הזכרונות הם של קינגסטון

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  2. כיום אני עם מעבד AMD Athlon 64 3000+ 1.8Ghz על סוקט AM2, ספק כוח של 450W. אני רוצה לשדרג למעבד כפול ליבה של AMD, ה -5400 Athlon 64 X2. בדקתי ווידאתי שהוא מתאים ללוח האם שלי. השאלה שלי היא אם בעקבות שדרוג כזה אני יצטרך להחליף את הספק כוח שלי או את הגוף קירור שיש לי עכשיו על המעבד (קיבלתי אותו עם המעבד אז אני חושב שזה סטוק AMD) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

בS&M על ביצועי המערכת??? או על המערכת עצמה.

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by MichaelZ,

לא מופיעה שום אפשרות בביוס. יש שם בחירה רק בין כוננים קשיחים או אופטיים. אני מתחיל לחשוב שאי-אפשר לאתחל את המחשב הזה מ-USB. אין לי בזה נסיון אז אני לא כ"כ יודע מי נגד מי. מישהו יכול בבקשה להגיד אם אפשר לאתחל מחשב עם לוח כזה מ-DOK?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי נייד קצת קשיש שאני מעוניין להכניס בו קצת חיים. מתכוון להחליף דיסק קשיח ל SSD וגם רוצה להרחיב זיכרון, אם מבין נכון יש לי כרגע 4 גיגה ויש מקום לעוד ארבעה. מישהו יכול לוודא את העניין הזה מעיון במפרט המחשב (אני לא מבין גדול בעניינים האלה). כמו כן אשמח לשמוע איזה זכרון לקנות כי אם הקיים די איטי כנראה שחבל להשקיע. אשמח להמלצה למוצר ספציפי (אם זה יהיה מ קיי אס פי זה יהיה נחמד) תודה רבה! הנה מפרט המחשב שלי https://www.cnet.com/products/dell-inspiron-n5110/specs/ ולמי שלא רוצה להכנס ללינק הנה מידע רלוונטי מתןך המפרט, ועוד שתי שאלות חשובות בבקשה, האם יש דרך לדעת אם יש לי שני זכרונות של שני גיגה א…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  6. Started by Mafteah,

שלום, אני רואה טמפרטורות של 60 מעלות ומעלה ב-ICH, MCH בביוס. רציתי לדעת אם זה תקין? תודה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  7. מה דעתכם? https://www.pcworld.com/article/3305360/components-processors/how-the-32-core-ryzen-threadripper-is-suddenly-a-lot-better-at-gaming.html

8. טוב - קניתי מערכת חדשה- נכנסתי לביוס של הלוח אם ו...ממש איבדתי את עצמי שם מרוב האפשרויות..... אז בבקשה יש מישהו באמת עם הלוח הזה שיכול להגיד לי איך עושים מה? ואיפה? (ולא בכלליות להגיד בביוס איפשהו- לכן אני שואל מישהו עם אותו לוח). אז ככה נתחיל בהתחלה בשאלה פשוטה שלא מחייבת שיפור מקיף למערכת הקרור שליף יש לי זכרונות ADATA 500 MHZ - הבנתי שעם הוח הזה הם עובדים על 400 MHZ ואני יכול להוריד להם תזמונים ואז לקבל בוסט בביצועים (מבלי ממש לשנות דברים שיעלו חום במערכת ואז לקנות פתרונות קרור) - אז איך אני עושה את זה? ומה השילוב הכי כדאי..? (שוב תושבות לעניין של פרט אחרי פרט יתקבלו בברכה ולא תשובות "תשנה את זה בביוס איפשהו"...) תודה

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  9. Started by uguru1969,

מעוניין לשדרג את המחשב למערכת AMD השאלה האם לחכות ל SOCKET M2 שאמור להכנס בתחילת השנה או לשדרג עכשיו ל 939 תודה

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by dor700,

יש לי זיכרון 512MB CL5 667MHZ ויש לי רק שני סולטים אם אני קונה עוד 1GB מאותו סוג CL5 667MHZ רק חברה אחרת ואני לא יודע את התיזמונים של שנהים (לא שאני מבין בזה משהוא) זה יעבוד ? אותה שאלה גם אל 512MB במקום ה 1 GB ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by roee7777,

שלום, יש לי זכרונות G.Skill DDR3 4096MB 2000Mhz CL9 Ripjaws ולוח Gigabyte GA-P55-UD4 הזכרונות עובדים כרגע על 1333Mhz , וכשאני נכנס לביוס ומשנה ל- extream profile שהם יעבדו ב- 2000Mhz , אני שומר ועושה הפעלה מחדש של המחשב, והוא קורס ..שוב ושוב עד שהוא מחזיר אוטומטית את הזכרונות ל- 1333Mhz . מה לעשות?? ניסיתי את כל האפשרויות בביוס. הלוח הזה מגביל אותי? תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by HeroesCut,

שלום, רציתי לשאול איזה זכרון מתאים לcore i7 920 +X58SO, צריך זכרון מיוחד שמתאים להם או שאפשר להסתפק בזכרון רגיל של 4GB?

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  13. למישהו יש מושג איפה אוכל למצוא כזה? ניסיתי EBAY, אמזון ומה לא. אמזון רוצים מחיר מוגזם לחלוטין משום מה. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yagelk,

שלום, ברשותי לוח אם GigaByte 945GCM-S2L עם המעבד intel E2160. המעבד הזה ישן ויש לי מעבד Pentium D 940. כדאי לי להחליף למעבד Pentium D 940 3.2Ghz או שהוא יותר ישן? ואם כדאי, אני יכול להחליף חופשי? לפרק את הקירור מעל המעבד להוציא אותו להכניס את החדש ולהחזיר את הקירור? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. Started by OgANDi_BoY,

יש לי מחשב מעבד : פנטיום 4 1.8 לא prescott לוח אם : בתמונה כי אני לא יודע בדיוק מה הדגם שלו זיכרון: 128 DDR-SDRAM 133MHZ 1) האם הלוח אם שלי תומך DUAL DDR או DDR 2? 2) המחשב לא זז אם אני מגדיל זיכרון ל512 יהיה שיפור ? תודה.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by shaharo,

אני רואה את המעבדים האלה בהמון חנויות מחשבים אך לצערי לא הבנתי מה בדיוק ההבדלים שלהם מה Axp הרגילים שהם לא Mobile

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  17. לאחר לבטים רבים החלטתי לבחור בכרטיס: ati radeon HD4850 1GB DDR3 (עדיין שוקל האם לקחת את ה4870) ההתלבטות שלי היא בין מעבד כפול ליבה לבין במעבד מרובע ליבה. הדגמים הנבחנים הם:E8500 ו Q6600 קראתי הרבה מאוד על שניהם וההתלבטות היא גדולה. הצורך שלי הוא בעיקר למשחקים ולרזולוציות גבוהות. וכמובן אם רפשר אז גם להתאים לי לוח אם. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by Spider76,

שלום אני מחפש לוח אם עם הנתונים הבאים : 1. ניתן לחבר אליו Geforce 8800 GTX 2. חיבור 2 ג'יגה זיכרון מהירות 800 3. לא חובה כרטיס קול או רשת אונבורד 4. חיבור של הרד דיסק סאטה 2 5. מעבד E6600 זהו בערך אין כוונות ל- SLI ולגבי OC (אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר לחסוך על זה סבבה)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by moshel7,

שלום לכולם רכשתי את המעבד הנ"ל וראיתי ב-CPUID שהמעבדעובד בתדר של 800MHZ ולא בתדר של 3.0 GHZ המעבד מותקן על לוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV1.0 וגירסת ה-BIOS מעודכנת לגירסה F8 אני עובד עים ויסטה אולטימיט 32 וצריכת החשמל על ביצועים גבוהים האים יש משהו בביוס שצריך לשנות או שהמעבד תקול? תודה מראש לעל העונים משה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, זה די דחוף (עקב בלק פריידיי)... לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, רציתי במפרטים אבל שם מתייעצים על דברים חדשים... בכל מקרה יש לי מחשב משנת 2010-12 עם PHENOM או ATHLON2, נשרף לי לוח האם ועכשיו אני בדילמה. מצד אחד התקציב הוא בערך 0 ש"ח אבל אם צריך אז צריך (מה שנקרא "יעלה כמה שיעלה"), וראיתי באיביי לוחות אם דומים במחיר כולל של כ250-300 ש"ח (אחד אפילו חדש ולא משומש\מחודש), מצד שני... לא יודע... אנחנו בשנת 2020. לא ממש עקבתי אבל נדמה לי שהמעבדים היום, לוחות האם היום ובכלל החומרה אמורים להיות כמה דורות בעתיד... ואנחנו בבלק פריידיי (\סייבר מונדיי מחר). בקיצור לא יודע, אולי כדאי כבר לעזוב את הלוח אם \מעבד הזה ולקנות משהו חדש ועדכני במחי…

21. קניתי השבוע מעבד 8400 וחיפשתי מידע על טמפרטורת עבודה שלו. מצאתי שיש stepping חדש e0 (בניגוד לישן c0) שיצא לאחרונה וזמין כבר בחנויות. מישהו מכיר? שמע? להחליף?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by TheSoupNatzi,

טוב אז ככה, יש לי לוח אם של אינטל ויש לי 128 RDRAM שמחולק ל 64 ו 64 (ככה גם רשום בביוס) עכשיו, כשאני פתחתי את המארז, ראיתי שב2 סלוטים הפנויים שהיו אמורים ליהיות לי, מחוברים זכרונות שונים מה 2 RDRAM ניסיתי לנתק אותם ופתאום לא ראיתי כלום במסך! המחשב הפעיל את עצמו והכל אבל לא ראו כלום.... ורק כשהחזרתי אותם זה היה בסדר... למישהו יש מושג מה זה שתי הכרטיסים האלה?!?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by Regev,

אילו זכרונות יותר טובים? :-/ :asthanos: :asthanos: OCZ או CORSAIR? תודה מראש.. :asthanos:. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D ;D :asthanos: :AR15: :saint: :saint:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני לא יודע למה לכוון כי בביוס אין אפשרות חדת משמש...יש AUTO .. MODE 0 ..MODE1 מוד 2 מוד 3....אוטו זה לא 50..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by haimvrt,

:s05: :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.