עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by levimadman,

יש לי שאלה כללית בנוגע למהירויות זיכרון. מה בעצם ההבדל העקרוני בין 800MHZ לבין 1000MHZ לדוגמא? כלומר, אני לא מדבר על זה שאני מתכנן OC או לא מתכנן OC, בעצם מה שאני שואל זה האם יהיה הבדל משמעותי בין שניהם(כמובן עם לוחות תואמים) בעבודה שוטפת(כולל משחקים כבדים). למה עדיף לי לקנות 800 על פני 1000 וההפך?

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by rainish1989,

מי מלוחות האם הבאים עדיף ולמה? gax48dq6 chipset ddr2 lga intel cpu? gaep45extreme? מי עדיף ולמה? (במחשב בו הזיכרון הואDDR2 4GB 900/1006 MHz , והמעבד intel quad Q9550)..[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 19:15:42 ועוד לוח אם אחד נוסף למערכת:ga-x48t-dq6 48x chipset

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  3. עם מהירות 333 והיום רכשתי 512MB עם מהירות 400MHZ. הבנתי שברגע שאני מוסיף את ה 400MHZ אז הוא עובד בהתאם למהירות הנמוכה ביותר של הזכרונות, דהיינו 333MHZ. נשאלת השאלה - האם לא כדאי לעבוד רק עם זיכרון 512MB במהירות 400 MHZ מאזר 750 במהירות 333MHZ? אוריאל

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  4. שלום לכולם, כרגע יש לי במערכת1 GB זכרון בתצורה של 512 2X הזכרונות הם של קינטגסטון במהירות 667 ועובדים בתצורה של DC השימושים שלי במחשב הם, אינטרנט, קצת משחקים וMATLAB (בשביל פרוייקט הסיום שלי) מערכת ההפעלה שלי היא WIN XP רגילה, לכן לפי מה שהבנתי סף הזכרון שלה הוא בערך 3 GB החלטתי לאחרונה שאני רוצה להרחיב את הזכרון וכאן התחילה ההתלבטות לאור הפרש המחירים הנמוך בין זכרון של 512 ל 1024 חשבתי לקנות שני צ'יפים של 1 GB ולהוסיף אותם ,ככה שסך הכל יהיה לי 3 GB שזה גם ככה הסף של מערכת ההפעלה. אך האם שני סטים בגדלים שונים יעבדו טוב ביחד ? או שעדיף להגדיל פשוט עם עוד סט זהה רק ל 2 GB ? כמו כן, עד כמה מורגש ההבדל בביצועים בין זכרון במהירות 800 לזכרון במהירות 667 ? כי חשבתי אולי פשו…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by Mr_Ghost,

שמישהו יגיד לי...

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. Started by ido-nava,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש ... AMD Athlon 3500+ 64bit 939 + TT BIG TYPHOON Gigabyte GA-K8N Pro-SLI 1G RAM (512X2 CORSAIR cl2.5) NVIDIA GeForce 6800 GS 256MB 256BIT מארז TT SHARK. ספק HEC 480V הכל עובד חלק וטוב במחשב ... רק שפתחתי את האברסט ... הטמפרטורה של המעבד השתגעה (אני חושב) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by Kitt0s,

שלום :] אני מחפש לקנות זכרונות 512MB, בשתי סטיקים (כל אחד של 256) DDR1 400Mhz 3200 למישהו יש משהו להציע לי באזור השרון ?:] המחיר שיהיה באזור ה300... לא יותר מידי.. ולא משנה C3 או 2.5

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by most,

האם יש צפי לירידת מחירים בקרוב?? AMD או אינטל.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  9. שלום, רציתי לקנות זיכרון למחשב לכן הלכתי לאייבורי כמו שעשיתי בעבר. הפעם המוכר לא התלהב למכור לי בניגוד לפעם קודמת בטענה שהוא לא יודע איזה זיכרון בדיוק מתאים לי והמליץ לי להשאיר את המחשב במעבדה שלהם. לא עשיתי את זה כמובן. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה זיכרון לקנות : יש לי מעבד AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200 ולוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אני מאמין שאני צריך DDR והבנתי שהמקסימום הוא ג'יגה אחד. תודה מראש, שגיא

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by tront,

בעיקרון אני רוצה לקנות עוד מעט שני כרטיסי HD4850 ואני רוצה לוח אם בסביבות ה600 ש"ח ראיתי בSKYPC לוח ב550 ASUS P5K אבל ראיתי שרשום שם שחיבור אחד כפול 16 והשני כפול 4. אני לא יודע כל כך מה זה אומר אבל זה לא נראה לי טוב. הסתכלתי עוד קצת וראיתי ב670 שקל את הלוח ASUS P5Q PRO ושם רשום ששניהם כפול 16 אז כדאי את זה ? ואם אפשר הסבר קטן על מה זה אומר, ואם יש לוח אם טוב יותר מאלה אז תציעו תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by חן וייסמן,

תקציב כמו שאתם רואים מאוד מוגבל... ברור לי שיש לוחות גם ב1500 שקל השאלה היא מה אני מפסיד על חשבון התפשרות במחיר? מבחינת OC מתוכנן OC קל ביותר...

12. Started by smit,

ברשותי שלושה סטיקים של Twinmos 256MB DDR PC3200 עכשיו כרגע שלושתם מחוברים, ככה שיש 768MB DDR בהרצה של המחשב בהתחלה הוא כותב, Dual DDR Channel Enabled. השאלה שלי היא, האם כדאי לי להוציא סטיק אחד ושהיה לי 256X2 שיעבוד ב DUAL אבל יהיה סה"כ 512 או שכרגע, הזיכרונות עובדים ב DUAL, כי זה שני סטיקים ועוד סטיק אחד. אז 2 מהם עובדים ב DUAL, והשלישי בודד. והאם יש אפשרות, להוסיף עוד סטיק אחד זהה, ואז יהיה 1GB זיכרון, כאשר יהיו 4 סטיקים של 256 ויעבדו ב DUAL כל שתיים. או שזה בלתי אפשרי, ועדיף לי להוציא סטיק אחד ולהשאיר 2 סטיקים של 256 שיעבדו ב DUAL או שלהשאיר את זה ככה, כי הם כבר עובדים ב DUAL והסטיק השלישי לא מפריע. קצת מבלבל, אבל תודה

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  13. טוב שלום לכולם, אני בעל לוח P5GD1-VM ASUS רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג תמעבד הנה המפרט של הלוח אם כיום יש לי פנטיום ארבע רגיל 3 גיגה הרץ [attachment deleted by admin]

14. Started by EEstudent,

כררגע יש לי מעבד פנטיוםD וזכרון 512 DDR2667 ,רץ על XP PRO,מרגישים בהבדל משמעותי אם אשדרג לזכרון 1GB? עוד שאלה,יש לי לוח אם של ConRoe945G-DVI תומך בC2D ,האם זה לוח מספיק טוב אם ארצה לשדרג בעתיד למעבד C2D וכ.מסך חזק?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי זיכרון בנפח 2 ג"ב DDR 400 מתוצרת קינגסטון בתצורה של 4*512 שני הזוגות הם מדגמים שונים, זוג אחד מבוסס על INFINEON ואני לא יודע על מה מבוסס הזוג השני. החלפתי את הזכרונות לשני מודולים של 1 ג"ב מתוצרת INFINEON . איך הזכרונות של INFINEON והאם ההחלפה משתלמת? בנוסף איך ה INFINEON ב OC - אני רוצה לעשות OC קליל - להעלות את הבאס עד מקסימום 220.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by rafip77,

שלום, עיינתי זמן רב באתר, ואני חייב לפרגן לכם על שאתר זה הוא באמת נפלא ותורם המון. סלחו לי על בורותי בתחום חומרת המחשב, אך רציתי לשאול משהו שלא מצאתי לו מענה כאן למרות שראיתי את הקישורים לכל מיני כתבות. שאלתי על זכרונות: הנה לדוגמא מפרט של זכרונות Memory Module Properties: Module Name Corsair CM64SD512-3200 Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Meth…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. יש לי כרטיס זיכרון אחד במחשב (ישן) אני רוצה לקנות עוד שתיים (הרבה יותר מהירים) האם הכרטיס הישן ישפיע על המהירות שלהם או שהוא יעבוד מניפרד? הלוח שלי תומך בדואל צ'נל

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by jingel,

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם השאלה למעלה. תודה

19. Started by GENERAL,

שלום זה המארז שלי רציתי לברר אם הוא יתאים לכל לוח אם שאני אקנה? או שיש צורך במארז חדש..? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by zZOROo,

האם הלוחות אם של היום (ואפילו הכי חדשים) יתאימו ל DDR3 ולמעבדים של ליבה מרובעת :s05: :s05: האם הלוחות אם של MSI מתאימים למעבדים של AMD :s05: :s05: תודה רבה למי שועזר

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. הינה צילום של מה ש cpuz מראה לי... אבל על הלפטופ יש מדבקה ועליה רשום "centrino duo"... אז אני מבולבל... =\ מה יש לי? ומה ההבדל בין centrino ל core? :s05:

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by anri,

יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? האם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ? ואם כן להחליף את הלוח לאיזה להחליף ?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  23. תראו יש לי 1500 ש"ח ואני לא יודע מה יותר כדאי....תחליטו ותגידו בבקשה למה...ד"א זה 1500 ש"ח כולל משלוח.....בחלק מהמפרטים יש מאוורר 120MM כי יש לי רק מאוורר אחד במארז...אבל אם אין תקציב אז יש לי מאוורר 80MM שאני ישים בדלת... מפרט ראשון מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2200 2.2Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤333 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤33 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤624 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמו…

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  24. אני רוצה לקחת לדוגמה זיכרונות PQI מ2 דגמים הראשון הוא PC3200 בתיזמונים של 2-3-2-6 והשני בתיזמונים של 2-2-2-5 ההבדל במחיר היום עומד על כ250 ש"ח והשאלה היא האם ללא אוברקלוקינג (!) ההבדל בביצועים שווה את ה250 ש"ח הנוספים ואם כן או לא כמה הבדל ממש יש ואם זה שווה בכלליות. תודה מראש.

25. Started by kimi,

עד עכשיו הייתי בכיוון של ג'יגהבייט 965GM-S2 בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל כנראה שאני יורד מכרטיס מסך מובנה ובנוסף קראתי בפורום שהלוחות של ג'יגהבייט בעיתיים (משהו עם המאוורר..) אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב של חברה/ות אחרת/ות באותה סביבת מחיר אני אשמח תודה! דרך אגב איזה לוח של אסוס בערך באותה רמה של הג'יגהבייט שהזכרתי למעלה?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים