עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PaceDawg,

שלום, אני מתלבט בין שני לוחות אם: 1.ASUS P5LD2-VM SE 2.?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? . המחיר יוצא זהה, ופה ההתלבטות. בפורום הזה שמעתי המון המלצות על הלוח של אסרוק ועל אסוס לא שמעתי הרבה. כשמדובר באותו מחיר, יש לכם המלצה לגבי מי עדיף? אני יודע שהאסוס מגיע עם כרטיס גרפי מובנה, מה שלא נחוץ לי כי אני רוכש גם 7600GT, אז יש בכלל איזשהו יתרון לאסוס במקרה הזה? תודה מראש לעונים.

2. Started by redersh,

אני מרכיב מחשב לילד בעל דרישות בסיסיות מאוד (איסיקיו מוסיקה אינט' אימיול..... וכד') האם מחשב כזה יסתפק בסטיק סביר של 512 או צריך סטיק של 1024 הזכרונות שחשבתי עליהם הם של SUPER TALENT 667 סטיק בודד מעבד Sempron 3000 AM2 לוח כולל כ מסך GIGABYTE GA-M51GM-S2G האם יש לכם הערות שינויים ? תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  3. Started by Crown,

יש לי ספק כח בלי 24 פינים יש לו כבל אחד של 20 פינים וכבל נוספת של 4 פינים. איך אני אמור לחבר אותו? צירפתי תמונה, האם חיברתי נכון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

הייף אני מחפש עדכון ביוס ללוח P6F107VU יש בעיה בזכרונות- אני לא יכול לשים 2 של 64MB בו זמנית, זה רושם שיש 128+64=190 ואז הWIN נותן מסך כחול. אני מקווה שהעדכון יסדר את זה. הקובץ אמור להקרא 107V-6.zip או בעל סיומת אחרת. אם למישהו יש את הביוס, או יודע איך להשיג אותו, אודה לכם אם תרשמו תגובה. תודה! עריכה: חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי.

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  5. שלום, יש לי p-4 2 , 2.8GHz , HT וזיכרון- 2*256M ,במהירות DDR400 של ADATA שעובדים ב dual channel. אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה,ויש לי 4 סלוטים של זיכרון. האם עדיף לי לקנות כרטיס אחד כדי שבעתיד תהיה לי אפשרות לשדרג, או שעדיף לשמור על ה dual ולקנות 2*256? תודה. אגב,אם מישהו מעוניין לקנות את הזכרונות שיצור איתי קשר yanivmar@nana.co.il.

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by ShLoMi.R,

יש לזה סיבה הגיונית?? ןלמה בDDR1 בזמן האחרון KINGSTON הכי זולים בשוק?? מצאתי KINGSTON DDR400 1GB ב420 שקל(הכי זול שמצאתי של1GB)...זה כזה זול בגלל שזה CL3?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  7. הזמנתי מחבר שנמצא בארצות הברית את הזכרונות G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ב110$, אבל ב150$ יכולתי לקחת את הדגם עם התזמונים הנמוכים יותר של CL4-4-4-12. השאלה שלי היא האם שווה לבטל את ההזמנה ולקנות את הזכרונות עם התזמונים הטובים יותר או שאין הבדל גדול בביצועים בין השניים וזה לא שווה את ה40 דולר הנוספים?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  8. זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=188 או זה: http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=160

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by sirexrv,

אני ממש לא בטוח בנושא של P4 ולאחר חיפוש קל בארכיון של הפורום עדיין לא מצאתי תשובה... P4 3.2 תומך ב DDR2 ? יש בכלל לוח שתומך גם בDDR2 וגם בDDR1 ?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  10. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 מה אתם אומרים אני אישית לא מכיר את החברה

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by The_magament,

אני יכול לקחת E4300 עם זכרונות 800MHZ? (אני עושה OC), או שעדיף לי 667MHZ כדי לשים את היחס על 1:1?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by netanel1,

יש לו כרטיס מסך מובנה ואם כן איזה כרטיס מסך מובנה הוא? קונה מחשב חדש ואין לי כל כך כסף לכרטיס מסך אז אם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים שיריצו: הירוז 5, CZ ב-500 ש"ח שיעבוד עם ה-P5B DELUXE WIFI EDITION וכנראה E6300 פלוס זה נכון שהוא בעל קירור פסיבי (heatpipes)? שמעתי שיש לו עוד סוג אחד stack cool? מה זה?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  13. יש לי לוח conroe945G-dvi. בלוח יש 4 סלוטים שתומכים עד 4 ג'יגה זיכרון במהירות 667. כרגע יש לי כרטיס אחד של קינגסטון 512 ויש לי כמה שאלות : 1. האם אני יכול לשים כרטיס של חברה אחרת אבל גם 512 בחריץ המקביל. האם במקרה שכל כרטיס יהיה בעל CL אחר ימנע קיום מערך של dual chanel 2. האם אני יכול לשים בשני חריצים שני כרטיסים של 512 ובשניים האחרים שני כרטיסים של 1 ג'יגה. כלומר שבסוף יהיה בסך הכל 3 ג'יגה זיכרון ושכל זוג כרטיסים יעבוד במערך dual chanel. או האם חובה שכל הארבעה יהיו באותו גודל זיכרון. תודה מראש לכל מי שיענה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. Started by matsmets,

אני צריך להחזיר תשובה היום בנוגע לזכנות של חברת TRANSCEND , מדובר על 2GB 800MHZ במחיר של 1325 ש"ח. הדגם אינו ידוע לי. יש לי אפשרות לבטל את זה. האם עדיף לבטל ולקנות בסכום דומה משהו עדיף לOC שאני רוצה לעשות, או להשאר עם זה? אנא עיזרו לי.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי זיכרון בנפח 2 ג"ב DDR 400 מתוצרת קינגסטון בתצורה של 4*512 שני הזוגות הם מדגמים שונים, זוג אחד מבוסס על INFINEON ואני לא יודע על מה מבוסס הזוג השני. החלפתי את הזכרונות לשני מודולים של 1 ג"ב מתוצרת INFINEON . איך הזכרונות של INFINEON והאם ההחלפה משתלמת? בנוסף איך ה INFINEON ב OC - אני רוצה לעשות OC קליל - להעלות את הבאס עד מקסימום 220.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. השאלה הנצחית - מה עדיף אינטל או AMD. לאור ירידת המחירים המשמעותית במעבדים התקציביים אני חושב לשדרג למחשב חדש. אבל אני עדיין מחפש להיות בתג מחיר של 3500. הבעיה שלי היא כזו - האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה מהדור הישן של אינטל לעומת חד ליבה של amd. בדקתי בנצ'מרקים ונראה שלרוב יש יתרון לאינטל על פני amd במעבדים שציינתי בכותרת אבל : א. מה עם פליטת החום ? לא עדיף amd ? ב. אולי דווקא אינטל בגלל ארכיטקטורה של כפול ליבה ולקראת יציאתה של הויסטה שאמורה לתמוך במעבדים אלה. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם - מתוך כוונה שהמחשב הזה אמור להיות מחשב שבו אני אעשה שימוש לצרכי מולטימדיה (ישומים גבוהים ונמוכים כאחד למשל עריכה בפרמייר ועיצוב אתרי אינטרנט), אבל לא למשחקים. וכמובן לישומים משרדיים, א…

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by Esparco,

היום הגיע לי הלוח אחרי מימוש אחריות וקיבלתי את ה REV 305 מישהו יודע מה ההבדלים המשמעותיים בלוח??

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל, אני רוצה לקנות זיכרון 1024MB DUAL DDR2. השאלה שלי היא איזה מהירות אני צריך, האם 800MHZ או שיספיק גם667MHZ? אני לא מתכנן OC.

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=674711&starttime=0&endtime=0 אין לי כוח לתרגם. ;D מעניין הולך להיות פה עם 4X4 ו 65NM של AMD ;D

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by A1eX,

יש לי 1GB זיכרון DDR400, עכשיו בביוס זה היה על AUTO ושיניתי את זה ל400MHZ, כמובן שיש שיפור משמעותי.... האם ישנה סכנת שריפת הזיכרונות? (OC?)

• 8 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

יש לי לוח אם חדש של ABIT - IS7-E VER1.2 הוא הגיע עם ביוס מגרסא 1.6 (15.8.2003), האם לעדכן את הביוס לגרסאה 1.7 (4.11.2003). האם יש סיכוי שזה יעדכן לי את הקריאה של הטמפ של המעבד (כי כרגע הוא רץ לי בין 40 ל60 במצב IDLE סתם) האם מישהו עדכן ביוס של ABIT IS7? http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=BIOS תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. Started by DL,

טוב, הביצועים של המחשב החדש שלי לא מרשימים מדיי אז חשבתי אוליי זה בגלל משהו בביוס, יש שם שתי אפשרויות (מבוטלות) שאולי הן הסיבה, אתם יכולים בקשה לומר לי מהם ומה הם עושות? 1) Performance Mode (Auto Standard or Turbo)x זה כרגע על אוטומטי, מה זה? האם זה ישפר ביצועים להפעיל? והאם יש סכנות? 2)Memory Acceleration Mode (Auto or Enabled)x שוב, זה נמצא על אוטומטי, מה זה לעזאזל עושה, האם זה ישפר ביצועים ומה הסכנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  23. כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by coolmeen,

מה יותר שווה ?P-4P800 Delux שיש לו את הציפ היותר מתקדם 865PE וטכנולגית ה hyper path שעולה בסביבות 720 שקל או ה p-4p800 הרגיל,עם הציפ יותר ישן ,שעולה 610 האם זה שווה את ה110 שקל

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

המפרט שלי הוא: AMD Athlon 1.4 GA-7DXR 256MB DDR CL2.5 Radeon 9800SE (Omega drivers) שמתי לב שבזמן משחקים יש איטיות וההארד דיסק חושב... עוד זכרון יפתור את זה או שזה כבר סוס מת? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.