מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה את הלוח הבא כי הוא טוב ויותר זול מהSTRIKER EXTREME שהוא חשק בו אז אפשר להשיג אותו באיזה חנות?? עדיף כמה שיותר קרוב לפתח-תקווה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1558&modelmenu=1
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עשיתי שטות די מטומטמת.. הכנסתי את הכרטיס מסך המשולב דרך הביוס למצב Disable וכעת אני לא מצליח לראות כלום על המסך ע"מ להגיע שוב לביוס להקצאת זיכרון מחדש לכרטיס... מה אני עושה ? אין ברשותי כרטיס PCIE ועם כרטיס PCI פשוט הוא משום מה לא מזהה אותו.... דגם לוח האם הוא: K9N6GM של MSI. זה די דחוף... תודה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קארתי עכשיו 10 עמודים של הסברים על מעבדי ה64 ביט אחלה כתבה וביקורת. ח"ח עצבני לרונן, כל הכבוד על ההשקעה (וההבנה...)
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לשדרג את הזיכרונות שלו יש לו 512X2 = 1G הלוח אם: Intel® Desktop Board DG965RY http://www.intel.com/products/motherboard/DG965RY/index.htm זיכרונות: חבר שלי אומר יש לו DDR2 667HRZ Property Value Memory Summary Capacity 1024 MBytes Location System board or motherboard Maximum Capacity 8192 MBytes Memory Slots 4 Error Correction None Name îòøê æéëøåï ôéæé Use System memory Device Locator Slot 1 Part Number 0x000000000000000000000000000000000000 Serial Number 0xAC1CD487 Capacity 512 MBytes Speed 667 MHz Data Width 64 bits Name Unknown Form Factor DIMM Total Width 64 bits Type Detail Synchronous Device Locator Slot 3 Part Number 0x…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קניתי מחשב עם הלוח אם 865PE של MSI . ומעבד 2.66GHZ . יש חיישן חום על הלוח אם (אפילו לא ידעתי שהזמנתי את זה) התוכנה מראה לי שהמעבד על טמפרטורה 44C זה הרבה? מה הטמפרטורה המומלצת? מה הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד יכול לעבוד בה?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article.php?aid=163 The DFI LANParty NF4 SLI-DR שיחזיק מעבד AMD 64 3000+ או יותר טוב שיעבור OC בעיקר למשחקים OC (פה ושם קידוד והמרת סרטים ועיצוב תמונות) ורשת אלחוטית
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
זכרון KINGSTON 512 במחיר שלא תאמינו 350 שח חדש חדשששש מישהו רוצה ...?!
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את הקפיצה במחירים של לוחות האם אחרי 1000 ש"ח פתאום הם קופצים ל1400 ש"ח למה? למה הלוח ASUS P5K DELUXE WIFI-AP Intel® P35 Chipset LGA 775 יותר טוב מ ABIT 35P PRO ??? מה ההבדלים? האם OC באסוס יהיה טוב יותר משמעותית? האם שווה בכלל את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב לעבודה גרפית, והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? אני צריך 16 GB ובעיקרון אין מבין שאין הבדל בין אם זה 2 של 8 או 4 של 4, רק יש לזה השפעה עתידית אם ארצה להגדיל את הזכרון? ואם כן אז מה יותר משתלם האם יש הבדל בביצועים. תודה ג'ימבו
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מניח שאני לא הראשון לשאול את השאלה… מעניין למה הנושא הזה (או נושא כללי יותר) לא מופיע כ-סטיקי. שלחתי את הלוח ASUS P8P67 PRO להחלפה. לא נראה לי שצריך לפרט את הבעיה. בעוד מספר ימים אני אמור לקבל לוח זהה עם בקר SATA שלא מת אחרי חודשיים עבודה. איפה אני יכול לראות שאכן זוהי הגרסא המתוקנת של אותו הלוח? רצוי שהמידע הזה יהיה נגיש בטרם אני מעלה את מערכת ההפעלה. אולי ניתן לראות את זה על הלוח עצמו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כפי שראיתם בכותרת אבל בלוח שיהיה סלוט ל agp תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים האם ניתן להגדיר פקודה במחשב שתכבה את המאווררים (אלו שמבוקרי סל"ד כמובן) כאשר מעבירים את המערכת למצב standby ? אני לא נוהג לכבות את המחשב אלא להעביר אותו ל standby כשהוא לא בשימוש והמאווררים סתם מרעישים ומכניסים אבק ללא צורך... פרטי המערכת: OS: windows XP לוח: intel p4 D845EBG2 מאוורר מעבד מקורי של אינטל- סל"ד מבוקר טמפרטורה מאוורר אחורי עם בקרת סל"ד ידנית (הסל"ד מופיע בתוכנת Intel Active Moitor) מאוורר ספק לא מבוקר. תודה מראש- רן
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשבועיים מחשב כפי שמתואר במפרט הבא. כנראה שיש בעיה בלוח אם מכיוון שלפעמים המחשב לא מצליח לעלות (להגיע לשלב ה-BOOT). בASUS יש מספר עידכונים שאמורים לפתור את הבעיה, והטכנאי של החנות לא צליח לפתור אותה למרות הכל.סקר קצר בלוחות של אסוס שמתחילים עם P5K העלה שיש לכל הדגמים את אותה הבעיה (זו הנחה שלי שלא נבדקה עד תום). 1.יום ראשון אני צריך ללכת לחנות ולהזמין לוח חדש למחשב אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא תחליפי כאשר עדיפות גבוה ל ASUS ואם אין ביררה גם gigabyte.. 2.אין לי בעיה להוסיף עוד-150 ש"ח בשביל משהוא איכותי. 4.מומלץ(לא חייב) שיהיו 2 יציאות PS2 5.המחשב משמש בעיקר לעבודות כמוSOLID WORKS MATHLAB וכד' 5. אשמח אם תוכלו לסביר לי מה המשמעות של כל הסיומות הק…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי קניתי מעבד חדש בצירוף המאוור הזה: GH-PCU21-VG (3D Cooler-Pro כרגע הטמ' במצב מנוחה של המעבד (כלומר שאני מדליק את המחשב ונכנס לביוס) עומדת על 81 מעלות. האם זה נורמאלי? או גבוהה מידי? ואיך אני יכול לסדר את זה אם זה לא בסדר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה גורם ללוח אם לעבוד מהר וגם המלצה ללוח עד 450 ש'ח תומך 64 bit ומעבד 775 אינטל
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בקרוב חל יום ההולדת שלי וחשבתי לפנק את עצמי במשהו חדש למחשב.הייתי רוצה לקבל הצעות לפי המפרט שלי (בצד) מה כדאי לשדרג לפי דעתכם. מה שחשבתי זה לשדרג את המעבד ל6400 או לחילופין להחליף למרובע ליבה (לפי מה שבדקתי הלוח שלי מתאים רק צריך לבצע עדכון ביוס)שייתן יותר ביצועים. התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס מינוס. עוד דבר חשוב שאני לא רוצה לשדרג משהו שיגרור להחלפת חלקים אחרים אין לי את הכסף לזה,גם ככה אני מסתמך על כסף שאקבל כמתנה ולא יודע כמה זה יהיה אבל אני מעריך שזה יהיה 1000 ש"ח או קצת יותר. אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני שנתיים מחשב עם אחד ג'יגה זכרון 1024MB - 2 X 512 DDR2-SDRAM עם לוח אם Manufacturer : Intel Corporation Product : D946GZIS Version : AAD66165-302 עכשיו יש לי עוד 2 כרטיסי זכרון 256MB - 2 X 128 RDRAM השאלה שלי אם אני יכול לשלב אותם על הלוח אם, וגם אפילו לנסות, האם יקרה משהו? אשמח לעזרה, וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים קניתי מעבד 64 ביט. אני ציפיתי שהמעבד יראה ככה: או משהו בסגנון אבל שיראו את הליבה ושאני אוכל למרוח עליה את המשחה. במקום זה קיבלתי מעבד עם ברזל מעליו שנראה כך: בערך. האם זה צריך להראות ככה? או שאני צריך להוריד את כיסוי הברזל? אם לא, איפה אני מורח את המשחה הטרמית? על כל הברזל הזה?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מבוסס פנטיום 4 2.4GH על לוח ABIT IS7E יש לי 2 מקלות זיכרון שם קרוסייר 256MB ,האחד 3000 ווהשני 3200 {כי מי שהביא לי מחו"ל לא שם לב להבדל} עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מקלות של 256 MB אבל לא מעוניין להוציא 450 ש"ח למקל על קרוסייר. אני לא עושה OC רצחני לזיכרון ולא ממש יודע איך להתעסק עם התיזמונים . אני מבקש המלצה לזיכרונות שאפשר להוסיף לקרוסייר DDR400 שלא יקרעו לי את הכיס אך יעבדו כמו שצריך. תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
השאלה שלי היא: איך אני מחשב ארבע ליבות נגיד הQ6600 שהוא 2.4GHZ חבר שלי אמר שעושים 2.4*4=9.8 אז זה לא ניראה הגיוני ש9.8GHZ זה למעבד אז איך אני מחשב?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי זה האם 2 סטיקים של זיכרונות, כל אחד 256 לא בעלי אותה חברה ולא בעלי אותם התיזמונים רק בעלי אותה המהירות PC3200-400MHZ יעבדו בדואל ? או שיהיה בעיית אי תאימות ויהיה לי בעיות עם זה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרחיב את הזיכרון למחשב "הישן" שלי. כרגע מותקנים עליו שני מודולים של Ceon 256MB כל אחד. לפי MSI Main Memory Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs. Supports a maximum memory size up to 4GB without ECC. Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM. זה התמיכה של לוח האם. האם אני יכול להתקין עליו שני מודולים נוספים כל אחד של 1 GB ? באיזה תזמון ? האם הם חייבים להיות זהים לתזמון של הזכרונות הישנים ? יש את כל עניין ה-CL, מה זה ? משנה לענייינו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
השאלה הנצחית - מה עדיף אינטל או AMD. לאור ירידת המחירים המשמעותית במעבדים התקציביים אני חושב לשדרג למחשב חדש. אבל אני עדיין מחפש להיות בתג מחיר של 3500. הבעיה שלי היא כזו - האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה מהדור הישן של אינטל לעומת חד ליבה של amd. בדקתי בנצ'מרקים ונראה שלרוב יש יתרון לאינטל על פני amd במעבדים שציינתי בכותרת אבל : א. מה עם פליטת החום ? לא עדיף amd ? ב. אולי דווקא אינטל בגלל ארכיטקטורה של כפול ליבה ולקראת יציאתה של הויסטה שאמורה לתמוך במעבדים אלה. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם - מתוך כוונה שהמחשב הזה אמור להיות מחשב שבו אני אעשה שימוש לצרכי מולטימדיה (ישומים גבוהים ונמוכים כאחד למשל עריכה בפרמייר ועיצוב אתרי אינטרנט), אבל לא למשחקים. וכמובן לישומים משרדיים, א…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 4GB ל-PSP.... יש המלצות משהו....? יש הבדל בין SanDisk Memory Stick Pro DUO 4G ו- MemoryStick Pro Duo 4GB X60וSanDiskו ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-