עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by deannahum,

שלום אני מעוניין להזמין מחשב בקרוב ויש לי 2 שאלות שרציתי להתמקד בהן: לגבי מעבד AMD... אני יודע שזאת שאלה שנשאלה פה כמה פעמים אבל אני עדיין לא סגור על זה הוצע לי מעבד בחנות מחשבים בעיר AMD Athlon 64-bit כאשר לא רשום עליו Venice, אבל המוכר אומר שזה מעבד חדש ושהוא venice למרות שלא רשום... רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon רגיל לבין Athlon Venice ... ולדעת מה משתמע מכך (כלומר אם אמור להיות רשום על האריזה וכד') לגבי זיכרון... רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון ddr לבין זיכרון ddr2 ? האם ההבדל הוא משמעותי ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. לא בטוח שאני צודק, אבל האם מעבד שמשתמש בזיכרון DDR לא יכול להתאים לסוקט 423 אלא רק לסוקט 478? חג שמח!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  3. איפה ניתן למצוא את רשימת הסטפינגס של barton 2600? אפשר לקבל לינק בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by gnk,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם 939 ללא SLI שתומך ב-|SATA2 בתקציב של עד 750-800 שקל יכולות OC טובות יתקבלו בברכה....... תודה,

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  5. עד עכשיו ראיתי בחנויות רק זמינות של 6300 ובאופן מצומצם E6400 אני הזמנתי את הE6600 לפני 10 ימים והוא עדין לא נראה באופק.... למישהו פה יש מושג מתי באמת נראה פה זמינות של המעבד הזה? בזיגזאג ראיתי ששינו את תאריך הכנסה למלאי ל1 לספטמבר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4684

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. שלום לכולם, הלוח הנ"ל תומך (רשמית לפחות) בזיכרונות DDR2 במהירות של 533 ו667 MHZ בלבד. קישור: http://www.intel.com/products/motherboard/d975xbx/index.htm אני מעוניין בזיכרון שני ערוצים של 1 מגה (שני מודולים של 512 כל אחד) ישנו אתר מומלץ ע"י אינטל שבדק ואישר מספר יצרנים עבור הלוח הנ"ל קישור: http://www.cmtlabs.com/mbSearchResults.asp?sManuf=Intel&sMN=D975XBX&oSubmit=Search מכיוון שאני רוצה ללכת על בטוח אני מעוניין לקנות רק זיכרונות בדוקים ומאושרים. שאלתי היא: איזה זיכרונות נמכרים בארץ על פי המפרט שאני מעוניין בו ומאושרים ע"י האתר הנ"ל. או שמישהוא יכול להמליץ לי על זיכרון אחר אבל שגם הוא בדוק ומאושר על ידי אתר חומרה אמין. בברכה דורון

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by eytan243,

שלום ! אני מתקשה לבחור זיכרון טוב ללוח אם P5Q עם מעבד Q9550 הדרישות הם: dual channel 1066mhz 4096gb מסגרת 800 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  8. שלום, ברצוני לשדרג את מחשבי. אז חשבתי לעשות את השידרוג הבאה : לוח אם להחליף לP35 DS3L כרגע יש לך MS - 6580 מחברת MSI. להישאר עם המעבד הנוכחי שלי P4 2.4GHZ @ 2.8GHZ. ולהוסיף 2GB זיכרון ללוח אם החדש. יש לי שאלה אליכם : האם מעבד P4 סקוט 478 יתאים ללוח אם P35 DS3L ואם לא, איזה לוח אם אתם ממליצים לי? אשמח לקבל המלצות, תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by levimadman,

יש לי שאלה כללית בנוגע למהירויות זיכרון. מה בעצם ההבדל העקרוני בין 800MHZ לבין 1000MHZ לדוגמא? כלומר, אני לא מדבר על זה שאני מתכנן OC או לא מתכנן OC, בעצם מה שאני שואל זה האם יהיה הבדל משמעותי בין שניהם(כמובן עם לוחות תואמים) בעבודה שוטפת(כולל משחקים כבדים). למה עדיף לי לקנות 800 על פני 1000 וההפך?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by agishron,

שלום לכולם, קיבלתי השבוע שלושה סטים של זכרונות, כולם של חברת GEIL כולם 4GB אחד מדגם ULTRA 1066 אחד מדגם BLACK DRAGON 800 ואחד EVOONE 800 על הזכרונות רשום שצריך להגדיר נתונים בלוח האם. אחד זה SPD, והשני זה המתח. את המתח מצאתי ושניתי לפי מה שכתוב על המודל,לאחר ששיניתי את המתח, אין ספק שזמן התגובה של המחשב עלה, אך מה לעזאזל זה SPD ואיך מגדירים אותו? יתרה מכך. יש לי שני מחשבים ויש לי שלושה סטים של זכרונות, איזה מבין אותם זכרונות הייתם שומרים ואיזה סט הייתם נותנים (לאחיין שלי).... אלו המחשבים שישנם ברשותי: לוח asus p5b-e מעבד E6600 כרטיס 7600gs וספק 550 CHIEFTECK המחשב השני הוא לוח gigabyte ep35c -ds3r מעבד e8400 וכרטיס 4670 וספק 550 CHIEFTECK תודה מראש

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  11. מסידרת AM2 Dual Core תודה

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי לוח של אסוס p5k p35 אחלה של לוח אם אני מתבאס קצת כי הלוח לא תומך ב- ddr 3 שווה לי להחליף את הלוח מי שמכיר את הלוח יודע שהוא לוח פצצה הוא תומך ב- 3 מעבדים וגם במהירות של 800\667\1066 של הזיכרונות אמרו לי גם שאם אני ישים 4 גיגה זיכרון במהירות 1066 בויסטה אז הוא לא יזהה לי את 4 גיגה האם זה נכון האם כדי להחליף את הלוח בגלל שהוא לא ב-ddr 3 בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by Mr_Ghost,

שמישהו יגיד לי...

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. Started by full_clip,

המפרט הוא Q6600 סטיפינג GO sunbeam tuniq tower asus p5k-e/wifi ap על מה תמליצו באזור ה400 ש"ח איך אלו ב435 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה למי שיש את הלוח הזה gigabyte ga8i945pl-g שייכנס אלי דחוף לאיסי 190132418!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by amisha,

איך אני בודק יציבות של הזיכרון - לכול אורך הכתובות של הזיכרון ושהוא יבדוק לכול האורך והרוחב ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by tzahi16,

כל אנשי הפורום שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר אתר טוב, שכולל בתוכו דיאגרמות של צ'יפסטים. (זה יהיה מצויין אם זה יכלול חברות וסוגים שונים) וזה יהיה עוד יותר מצויין אם הדיאגרמות יראו לי גם מהירויות. אגב אני חדש באתר אבל קיבלתי רושם ראשוני טוב!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. שלום רב, אני נועם, שבוע טוב. אני מתכוון לקנות בשבועיים הקרובים חלקים למחשב חדש. הדילמה שלי היא לגבי הזיכרונות. האם כדאי לקנות DDR3 או DDR? אני שואל כי אם אני אחליט על DDR3 גם הבחירה שלי הלוח שלי תשתנה. ועוד משהו, לא בטוח שזה לכאן. איזה כרטיס/י מסך הוא המומלץ בתקציב שנע בין שלוש לשלושת אלפים וחצי ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. שלום לכולם. כאשר אני מעוניין לעבוד עם כרטיסי זיכרון 2400MHZ ,זה אומר שאני עושה OC ללוח אם(במידה והוא תומך) למהירות זו?! ובמידה וכן מה עדיף,לוח שמהירותו לפני OC היא 1600 או 2133 או שזה בכלל לא משנה במידה ואני כבר עושה OC? במידה ואעשה OC ללוח אם,זה דורש פתרון קירור נוסף?(בהנחה שהמארז איכותי ובעל פתרונות קירור משל עצמו וכך גם לוח האם) בהנחה שלעולם לא יחוברו יותר מ2 כרטיסי מסך על לוח האם,איזה גודל צריך לחפש?(MINI ATX\ATX\FULL ATX וכו) טכנולוגיית THUNDERBOLT- הטכנולוגיה כבר כאן? יש טעם להשקיע בתמיכה לטכנולוגיה בלוח אם היום, או שמלבדו שום דבר עדיין לא מוכן לזה, או למשל המחירים כרגע מאוד מאוד יקרים?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. נשרף לאחותי הלוח אם : D850 garbiladi האם יש לוח אם אחר שיתאים למעבד וכל שאר הדברים עם זכרונות RDRAM?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  21. שלום, ברשותי הלוח הנ"ל, ולא מצאתי את החיבור לסנסור. אני יודע שב p4p800 deluxe הוא קיים. חיפשתי במנואל של הלוח ועל הלוח עצמו ולא מצאתי. האם הוא קיים בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  22. קניתי 820 ההבדל בינו לבין 830 הוא כ80 ש"ח האם שווה ל"השקיע" עוד גרוש בשביל ה830

• 12 תגובות
    • 527 צפיות
  23. רוצה לקנות זכרונות DDR2 2 Gb, 800Mhz. מה מבין השניים עדיף ומה ההבדלים במחיר בערך?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  24. Started by israelnba,

כמו שהכותרת (והתמונה המצורפת) מתארת, תחת מאמץ של OCCT המעבד לא עובר את ה1866 ונשאר על מכפלה של X7. עריכה: משום מה המכפלה של ברירת המחדל הינה X7 מוזר, שיניתי בביוס לX9. אפשר לסגור את השרשור. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. שלום, יש לי p-4 2 , 2.8GHz , HT וזיכרון- 2*256M ,במהירות DDR400 של ADATA שעובדים ב dual channel. אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה,ויש לי 4 סלוטים של זיכרון. האם עדיף לי לקנות כרטיס אחד כדי שבעתיד תהיה לי אפשרות לשדרג, או שעדיף לשמור על ה dual ולקנות 2*256? תודה. אגב,אם מישהו מעוניין לקנות את הזכרונות שיצור איתי קשר yanivmar@nana.co.il.

• 5 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.