עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PuMbA,

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ צריך ביקורות לוח איכותי טוב ? בלי בעיות ? ASUS P5N32-SLI Deluxe תודה מראש

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by Yosi199,

שלום חברה אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי 506 למעבד חזק יותר. המערכת עצמה מבוססת על לוח אם של אינטל ממש הכי פשוט שיש D101GGC. הזכרונות הם DDR רגילים. אני רוצה להחליף את המעבד לדואל קור מסידרת ה2XXX או 4XXX אבל אני מפחד שאולי הם לא יעבדו טוב במערכת הנוכחית שלי (בשילוב עם דידיאר ולא דידיאר2). אופציה 2 היא פנטיום 4 3400 561. אשמח אם תגידו לי מה עדיף ומה ייתן ביצועים יותר טובים. אוברקלוק היא אופציה בעתיד אבל בעצם מי יודע מה יהיה עד אז.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  3. השוואה ממצה ואמינה כמה שיותר השוואות יותר טוב תודה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by K0sTa,

כיצד אני מוריד את מהירות הזכרונות ? יש לי DDR 400 X 2 ואני רוצה שבמקום שהם יוכפלו 2X200 שיוכפלו ב 2X166 או אפילו פחות.. איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by dol222,

שלום! אני קונה מחשב חדש ואני לא עושה לא OC אני קונה 4GB זיכרון ורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע עוד מעט כסף בשביל CL4? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. Started by בזיק2,

היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by levimadman,

יש לי שאלה כללית בנוגע למהירויות זיכרון. מה בעצם ההבדל העקרוני בין 800MHZ לבין 1000MHZ לדוגמא? כלומר, אני לא מדבר על זה שאני מתכנן OC או לא מתכנן OC, בעצם מה שאני שואל זה האם יהיה הבדל משמעותי בין שניהם(כמובן עם לוחות תואמים) בעבודה שוטפת(כולל משחקים כבדים). למה עדיף לי לקנות 800 על פני 1000 וההפך?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  8. אז ככה , מעבד E8400 , יחזיק לוח אם עם CF של שני כרטיסי מסך Hd4830 ?? ואיזה לוח אם יש עם הכנה ל CF ?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  9. למה רשום 333MHZ? צריך לעשות משהו בBIOS?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. היי, האם יכול להיות מצב,שלא יהיה אפשרי,שבהפעלת המחשב - תופיע בהתחלה:תצוגה של הרצת ספירת כמות הזיכרון,אשר מצוי/מורכב במחשב - במה זה תלוי? תודה רבה מראש...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  11. Started by idanaz,

חברה שלום יש לי לוח אם של אסוס דגםmx- P4S533 מעבד פנטיום 4 עכשיו לשאלה יש לי זכרון אחד ddr400 256 מגה ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון של 256 אבל מדגם אחר (חברה אחרת) ולו יש 256 DDR333 עכשיו שאני שם את שניהם יחד המחשב עושה ריסט אוטומטי האם יש דרך לשלב את שניהם מבלי שיהיה בעיה שללוח עצמו יש 2 סלוטים של ddrו שני סלוטים של sdram אגב הדגמים הם Elixir400 256 מגב בייט עם תזמון של cl 3 והדגם השני הוא PQI 333 256 עם תזמון של cl 3 לפי דעתי הבעיה היא במהירות אחד הוא 400 והשני הוא 333 בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לכך תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by warrior-,

אני ממש לא יודע איזה מעבד לקנות במחשב החדש. רק עכשיו התחילו לייבא את AMD בצורה מסודרת, וגם רוב החנויות לא מתעסקות עם AMD לפחות חנויות גדולות שעוסקות עם חברות גדולות, בניגוד לפנטיום שמיבאת אותה חברה גדולה ואמינה. בנוסף מעבד AMD הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט, ורובו בנוי מקוד של 32 ביט. וגם אם אתם זוכרים פעם בשנת 1992 יצא מעבד אלפה 64 ביט, וכולם חשבו שזהו עכשיו כל שוק המחשבים יעבור ל64 ביט, אך עדיין היום ה64 ביט לא נכנס. וגם שייצא לונגהורן 90 אחוז שמעבד הAMD לא יתאים לו ויהיה הרבה בעיות בתאימות בין הוינדוס למעבד, היות והמעבד הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט כמו האופטרון. וגם לא הבנתי מה בדיוק הייתרון של 64 ביט, כאילו מה שאני יודע שמעבד 64 ביט יודע לעבוד עם יותר מ4 גיגה זיכרון - שזה לא …

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. אני זוכר שלמעבדים הבסיסיים מתאים גם 533 כי הם 266 בבסיס מה מתאים ל מעבדים החדשים האלה של 1333 מגהרץ ? E6750

14. Started by speed42,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן עם לוח אם מדגם gigagyte ga-96sp-d53 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#ov שם רשום שאני צריך זכרון ddr2 800 mhz מאיפה אני יכול להשיג זכרון כזה (עדיף 2gb לפחות) ? ראיתי ב ksp כמה דגמים איך אני יכול לדעת איזה מהם מתאימים? והאם יש מקום אחר זול יותר? (זה מהחיפוש שם) http://ksp.co.il/?txt_search=ddr2+800mhz&x=-145&y=-279 תודה !

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by full_clip,

המפרט הוא Q6600 סטיפינג GO sunbeam tuniq tower asus p5k-e/wifi ap על מה תמליצו באזור ה400 ש"ח איך אלו ב435 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  16. מידות הלוח 10.4 * 10.5 אינטש או על איזה לוח מתאים תודה

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  17. מצאתי בפנדה לוח אם של ASROCK בעל חריץ PCIX וגם חריץ AGP...בדקתי באתר שלהם וראיתי שהוא תומך רק בחלק מכרטיסי הPCIX ...חיפשתי אם יש כרטיסי AGP שהוא לא תומך ולא רשום על זה כלום... מכאן אני שואל...האם הוא יתמוך בGF5200 AGP? האתר - http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. אני לפני קניית מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו : Call Of Duty, rainbow 6- raven shield, Counter Strike: Condition Zero, Far Cry וכו'... בטח הבנתם את הרמה. בקיצור, עם הSIS 128MB המעפן שלי, אני כבר לא רואה כלום! כנראה שבסוף אלך על הAMD כי הוא יותר זול ומתאים לגיימרים. שאלתי היא בנוגע לשילוב עם לוח האם- האם כל ל"א מתאים לשני סוגי המעבדים אינטל וAMD? אם לא, האם השילוב הבא נחשב איכותי? : AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - with stock fan הלוח אם VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio ואם לא, האם ABIT IC7 מתאים לAMD? בכל מקרה, אני צריך פה המלצה לשילוב נכון של ל"א טוב, חזק, עם מספיק USB, כרטיס קול 5.1 OB וששניהם ידעו לעבוד עם R…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  19. שלום . אני רוצה לדעת מה לדעתכם יותר טוב מבחינת ביצועים , סלרון 800 או פנטיום 3 500 ..... ?

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by squeezo,

יש לי כרגע P3-1000 עם לוח של אסוס, רציתי לדעת אם אפשר להלביש על הלוח הנ"ל(CUV4X) מעבד סלרון נגיד 2600 מגה"צ. והאם זה באמת יהיה הרבה יותר טוב מהנוכחי? כי יש לי 768 זיכרון ואין לי כסף להחליף גם לוח וזיכרון. תודה רבה, יועד.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by ORLY9992,
    • 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. שלום לכולם. כאשר אני מעוניין לעבוד עם כרטיסי זיכרון 2400MHZ ,זה אומר שאני עושה OC ללוח אם(במידה והוא תומך) למהירות זו?! ובמידה וכן מה עדיף,לוח שמהירותו לפני OC היא 1600 או 2133 או שזה בכלל לא משנה במידה ואני כבר עושה OC? במידה ואעשה OC ללוח אם,זה דורש פתרון קירור נוסף?(בהנחה שהמארז איכותי ובעל פתרונות קירור משל עצמו וכך גם לוח האם) בהנחה שלעולם לא יחוברו יותר מ2 כרטיסי מסך על לוח האם,איזה גודל צריך לחפש?(MINI ATX\ATX\FULL ATX וכו) טכנולוגיית THUNDERBOLT- הטכנולוגיה כבר כאן? יש טעם להשקיע בתמיכה לטכנולוגיה בלוח אם היום, או שמלבדו שום דבר עדיין לא מוכן לזה, או למשל המחירים כרגע מאוד מאוד יקרים?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by udi,

שלום שאלתי היא האם באמת המעבד הזה קיים מהחברת AMD עצמה או שהחנות פשוט עשתה אוברקלוק למעבד והחזירה אותו לקופסה כל החנויות שראיתי המעבד 3200+ רץ על 1600FSB גם בחנות זו יש את המעבד הרגיל ומה היתרונות של המעבד הזה שרץ ב2000 על זה שרץ 1600 לינק : http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_32&products_id=2552 { הלינק הוא כדי להראות את המעבד בלבד ולא לפרסם את החנות }

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  24. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 מה אתם אומרים אני אישית לא מכיר את החברה

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by kisharon,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי מחשב חדש והמפרט הוא: XP 2500 BARTON ABIT NF7-S GEIL GOLDEN DRAGON 256 * 2 עכשיו אני יודע שהוא עובד על 333 וגם הלוח וגם הזיכרונות שלי תומכים ב 400 DDR השאלה היא איך אני משנה את ההגדרות בביוס שזה יעבוד על 400 DDR ? תודה.

• 13 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים