מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום היום שקראתי בעיתון שמתי לב שמחירי הזיכרונות קצת ירדו והחלטתי לקפוץ על הרגע ולהוסיף עוד זיכרון היום יש ברשותי 2X256 של חברת KINGMAX ורציתי לדעת מכיוון שאני קונה את הזיכרונות בזוגות רציתי דבר ראשון לדעת העם יש הבדל בין 1.5 גיגה ל 1 גיגה???? כי מה שאני הולך להוסיף זה הולך להיות הפעם האחרונה שאני מוסיף זיכרון למחשב דבר שני יש איזה חברה מסויימת שכדאי לקנות???? ויש משהו שאני צריך לבדוק לפני הקניה בזיכרון???? תודה עמית
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הזכרון הזה עובד עם amd64... כי קניתי.. הוא עשה מלא בעיות (תקיעות כל הזמן) ופנדה נתנו לי 3200 האם יש הבדל ביצועים גדול?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל את המלצותיכם לגבי שני לוחות אם ואם אפשר מי מהם עדיף. הראשון: Asus P4P800 http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=01 או את : Intel Rock Lake D865PERLX (865PE http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d865perl& בבקשה תנסו לכסות את תחומי ההבדלים ביניהם, יציבות, ביצועים, תאימויות וכיו"ב... תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 1.5 ואני רוצה לשדרג תלוח אם וזיכרון. האם לשדרג רק את הלוח אם וזיכרון ולחסוך 400 שקל או לקנות AMD עם athlon 2800?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
נכון לחודשים האחרונים היו מחירי הזכרונות במגמת עלייה, לדוגמא: Geil Value 3200 /400Mhz 512 RAM Golden עלה פעם 528 והיום 670 (פחות או יותר....) השאלה שלי היא אם איי פעם יחזרו המחירים להיות כמו מקודם???? תודה
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכם. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ומעבד של AMD Athlon64 והוא רוצה לדעת אם ניתן לקחת לוח אם תומך הסוקט החדש (אפשר למצוא בארץ כבר את ה-Gigabyte GA-K8NS) ולשים לו מעבד עם סוקט ישן (נגיד ה-Athlon64 3000). ועוד שאלה, שווה בכלל לקחת את הלוח אם שהזכרתי? הבנתי שמבחינת ביצועים הוא מעולה אבל הבעייה היא במחסור בפיצ'רים, השאלה היא באיזה פיצ'רים מדובר? כי לפי המפרט שלו הבנתי שיש לו רייד, כרטיס רשת וכרטיס קול. מקווה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות את Gigabyte GA-K8NS + amd athlon 64 3000 או לקחת amd athlon 64 3200+ ולוח אחר ועוד שאלה כמה אני ירגיש את החסרון ב dual והאם ההבדל בין ביצועי הזיכרון בלוח הזה מול לוח תומך ב dual של p4 כמו abit ic7-g יהיו גבוהים?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322&products_id=6591 תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
גליתי לא מזמן שכרטיס המסך שלי תומך בAGP X8 , ואילו לוח האם שלי תומך בAGP X4 . לאיזה שיפור בביצועים אני יכול לצפות מהחלפת הלוח אם לתומך X8? (בטח לא פי שניים, נכון?)
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
OCZ - רכיב חיצוני לשינוי מתח הזיכרון ! http://www.tweaktown.com/photo/showphoto.php?photo=472&password=&sort=1&size=medium&cat=510&page=1
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני כבר החלטתי על כרטיס מסך ועל מעבד ( AMD64 bit 3200+ ) ואני רוצה 1024 זכרון די די אר ולוח אם, ב 2000 שקל או פחות, יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לאיזה לוח יש כרטיס קול יותר טוב? ABIT -NF7-SL VS ALBRTON PRO 1 )64bit) ?
-
- 14 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש מישהו שהAMD עשה לו בעיות בהפעלת תוכנות גרפיות???
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בגלל הסוקט החדש של AMD 939 והתושבת החדשה של אינטל LGA775 . וכל הלוחות החדשים שעומדים לצאת למעבדים האלה . אני כבר הישתגעתי אני מתכנן לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . אך כבר מרוב כל הדברים האלה שיוצאים אני כבר לא יודע מה לקחת , ומה יותר טוב . עכשיו הייתי רוצה שתמליצו לי על : מעבד , לוח אם , וזיכרון , הכי טובים שאני יכול לקנות . (אני גם קונה כרטיס מסך חדש או את ה - X800XT או את ה - 6800U עדיין לא סגור על מה ללכת אבל זה לא חשוב עכשיו ) התקציב יכול להגיע עד 5000 ש"ח , לקניית המעבד , הלוח , והזיכרון . אני יכול לחכות קצת אבל לא יותר מדיי כי כבר אין לי סבלנות . אשמח לקבל כל תגובה שהיא ....
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
albatron K8X800 Pro או ASUS k8v se deluxe או GIGABITE GA-K8VT800. אני משער שאף לוח הוא לא נטול בעיות לחלוטין, אבל איזה הכי מומלץ (שלא יעשה בעיות... לא יבוצע OC)?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
??? זה כמו פריים? כמה שיותר זמן יותר טוב? כמה זמן לתת לה לרוץ?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-|ההודעה נמחקה - ראה חוקי הפורום|- אתה יכול לפרסם ב TRADEZONE בסעיף כללי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום אבל לא באתר אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי כמה התלבטויות אודה מאוד אם תוכלול לעזור לי או קי דבר ראשון זכרונות: עד היום היה לי מחשב rdram ואני לא יודע איזה זיכרון ddr טוב לאוברקלוק אני יוכל לקנות. דרך אגב אני לא מבין בתזמונים אודה אם תוכלו לסביר לי בינתיים אני מתלבט בין: OCZ 512MB DDR PC4000 500mhz Performance Series או זיכרון 400mhz? לא בהכרח של ocz דבר שני בנוגע למעבד כדאי לי לקחת p4 2.8 prescott או p4 2.8 northwood? לוח אם בינתיים אני הולך על abit ic7-g תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום שאלתי בעוד פורום ולא הגעתי לתשובה חד משמעית אולי כאן תעזרו לי. אני מתכוון לקנות את הלוח NF7 של ABIT (עולה 450 שח) יחד עם בארטון 2500. הזכרונות שיש לי כיום הם 2*256 במהירות 266. א. האם אפשרי לנעול את הזכרונות ל266 ועדיין להריץ את המעבד על 333. ב. האם עדיף במקרה שלי לקנות אטלון 2400 שפועל על 266?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות כמו שפתאום באמצע שינוי הגדרות הכרטיס מסך לא בביוס או משהו כזה מתחיל להישרף הלוח אם ניתקתי אותו וחלק קטן מאוד נשרף והשאלה שלי מה גרם לזה ? ושאני פותח את המחשב מופיע לי בתצוגה בלוח אם FF ולא ממש הבנתי מה זה אומר חיפשתי בGOOGLE ולא ממש מצאתי תשובה תודה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי לוח IS7-E, המקסימות שאפשר לתת בביוס שלו זה 2.8V לזכרונות האם עדכון ביוס יתן אפשרות להעלות את זה ליותר או שזה המקסימום החומרתי?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קלסית..אבל בבקשה תהיו איתי... אני רוצה לקנות AMD ATHLON XP 2500+ ולשים עליו את ה ZALMAN CNPS6000cu שיש לי (עם המשחה שבאה איתו בקופסא) 1. האם מעבדי AMD נשברים כ"כ מהר כתוצאה מהלחץ שמופעל מה HEATSINK ? 2. האם הם עדיין מייצרים כ"כ הרבה חום ואין להם THERMAL PROTECTION ? הלוח ד"א הו ABIT NF7 .. תודה !
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לוח אם אבל אין לי מה ליקנות יש לי ליקנות של גייהביט GA-K8N Pro nForce3 150 chipset הם הוא טוב תירשמו הם לא תגידו מה כדי ליקנות ל amd 64bit
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפני שאני כותב את שתי הלוחות אם אני רוצה להגיד שאני לוקח אותם למעבד AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 אז: הלוח הראשון- ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) הלוח השני- Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) מה עדיף בבקשה תענו זה דחוף ותענו בכנות!!
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-