עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין: 2XG.Skill DDR2 533MHZ 1024MB CL מחיר: 760 או בין 1GB DDR2 (2x512) kit 667Mhz CL5 - Aeneon/Starex/VT series מחיר: 549 האם עדיף יותר זיכרון במהירות נמוכה או פחות זיכרון במהירות גבוהה, והאם KRETON היא חברה מוכרת

2. קניתי מחשב חדש , ומהיום הראשון התחילו הבעיות הכרטיס רשת לא מצליח לקבל כתובת תקינה , אני עובד עם ראוטר של D-LINK 624 ומודם בי פוקוס 270... על כל מחשב אחר וכרטיס רשת אחר הכל עובד טוב (אני עכשיו מחובר מכרטיס רשת אחר על אותו מחשב (לקחתי מהמחשב הישן)). ניסיתי הכל , ניסיתי לחבר רק את הראוטר , רק את המודם , לאפס , להתקין מחדש את הווינדוס , להתקין מחדש את הדרייברים, הגיע הטכנאי של החברה (קניתי מTMS) הוא גם ניסה הכל ולא הצליח . היום החלפתי את הלוח אם הלכתי למעבדה והחליפו לי , במעבדה חיברנו ראינו שהכל עובד... חזרתי הביתה אני מחבר ושוב אותה בעיה הכרטיס רשת מושך כותבת apipa 169.254.X.X אני לא יודע מה לעשות , ניסיתי שוב להתקין דרייברים הורדתי חדשים, שום דבר פשוט לא עוזר... אני ממש…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by Liorking,
    • 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by rafita,

טוב, אז אני קונה בזמן הקרוב את המחשב הבא: מעבד אינטל E6600 או E6400 אני עדיין לא סגור על זה... DDR2 667 1 GB כרטיס מסך X1650XT של ASUS WD 250 GB הארד דיסק ואני רק מתלבט על הלוח אם שאין לי מושג איך לבחור אותו,כך שיתאים למפרט הנ"ל,אז בבקשה עיזרו לי....

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  5. לפי הקישור הנ"ל http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=244244 ניתן לשדרג למעבד E8400 בתוספת 459 ש"ח מחיר כל המערכת כולל HD +מארז וצורב הוא כ 1500 ש"ח לכן אני מעוניין רק בלוח +מעבד ( E8400 )+זיכרון 4G עד 1300 ש"ח

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי כמה שאלות לקראת הקניה: 1. בהמשך לשאלות הקודמות שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178915.0 ), החלטתי ללכת על ה-D805. קראתי גם על ההמלצות לבצע על המעבד הזה OC , והשאלה היא - מה לגבי האחריות על הרכיבים במידה וביצעתי OC? מעבד, לוח אם, זכרונות... האם תיווצר בעיה כתוצאה מזה? 2. במידה ואבצע OC על ה-805D , ואקנה לוח אם בסדר גודל של עד 700 ש"ח, אילו זכרונות כדאי לקנות? מהירות, דגם... כמובן במחיר סביר (1G). 3. האם כיום כדאי לקנות סטיק אחד של 1G, או 2*512? אני חושב קצת קדימה , מצד אחד אולי אצטרך להרחיב זכרון יותר מהר ממה שחשבתי, מצד שני האם אפגע בביצועים אם לא אהיה עם 2*512? 4. שאלה לגבי ירידות מחירים - האם נכון שעוד כחודש צפויות ירידות מחירים נוס…

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by matanyaniv,

יש לי לוח EP-8RDA+ מדיי פעם כשאני מדליק את המחשב מופיעה בצג הקטן שגיאה מס' 51 בדקתי בחוברת של הלוח אבל אין בכלל פירוט על השגיאה הזאת מה המשמעות של השגיאה הזאת?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by j-cool,

טוב אז ככה אני קונה amd 3000 plus בעוד בשבעויים ואני רציתי לדעת מה דעתכם כל הלוח אם הזה ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard אם איזה chip set הוא מגיע ואיך הוא ל-oc ואיזה זכרונות הכי טובים בשביל-oc ב-amd בגשי ללכת על dual אן רק stik אחד של זכרון ??? נ.ב אינ רוצה 1 גיגה של זכרון תדה לכל האוזרים

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by דנדן,

שלום לכולם אני יודע שהלוח תומך בזכרונות DDR2 533 ו667 אפשר לשים לו גם זכרונות של 800 והם יעבדו בתזמונים איטיים יותר? הזכרונות של KINGSTON http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 שווים משהו או שעדיף להשקיע קצת יותר? (אם מישהו מכיר קיט זול יותר של 2X1 זה עדיף) בעקרון אני לא צריך זכרונות מיוחדים או משהו כזה, המחשב מיועד להורדות בלבד, ואולי בעתיד גם להצגת סרטים, אך בטוח שלא למשחקים.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by SharonSx,

רציתי לדעת אם הלוח הזה והמעבד טובים: לוח : ECS- P4M890T-M http http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=671&MenuID=93&LanID=9 מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 אם כדאי להשקיע?, למה השגתי מחיר טוב מאוד... תודה,

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  11. הבנתי שמשחקים לא משתמשים בשתי ליבות... אז אך אני עושה שאחת תהיה על המשחק ואחת תהיה על התוכנות? עכשיו השאלה היא כזו האם זה עדיף לעשות שאחת תפעל רק אם התוכנות ואחת תפעל רק אם המשחק ככה כשליבה אחת לתוכנות וליבה אחת למשחק, המשחק יפעל יותר טוב לא?

12. Started by avi_meshogaa,

שלום אני גיימר.. משחק באטלפילד 2 .. משחק מאד כבד.. ;D ;D אני כרגע עם אינטל 2.8 מעבד, לוח אסוס P5RD1-VM .. גיגה זכרון.. חצי קינגסטון חצי אקסלייר.. 400 DDR (כרטיס מסך 7900GS אין צורך לשדרג) המשחק לא סוחב ואני מיואש.. רציתי לדעת.. איזה שדרוג אני יכול לעשות ב-1600 שח.. שיכלול החלפת מעבד,לוח,זכרונות(אני רוצה 2 גיגה) ובתמורה.. למכור את שלי.. (1600שח+החלקים שאני ימכור שיחלפו). בנוסף יש לי כרטיס מסך.. ATI X800 GT שאני גם יכול למכור.. יש לציין ששמתי עין על מעבד INTEL 6300E DOU ןלוח ASUS P5B המחיר שלהם ביחד הוא 1500-1600.. ובחלקים שאני ימכור אני יקנה זכרונות.. למישהו יש הצעה יותר טובה? או עצה חכמה לפני שאני כמו בור עושה טעות... כולה אני רוצה לשחק את המשחק שלי בכיף.. ושיהיה לי FPS …

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך הזכרון A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE ואיך החברה A-DATA? רציתי G.Skill אבל אין אותם בP-See אז אני רוצה ללכת על A-DATA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי איך הזכרון ואיך החברה הזאת.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by finish,

אני רוצה לקנות זיכרון 256 של a-data ו400 מגה הרץ עכשיו אני לא יודע עם הלוח שלי מתאים ואיך זה ילך עם הזיכרון 256 שיש לי עשיו שהוא 133 מגה הרץ ומה שאני רוצה לקנות זה 400 ואני לא יודע עם הלוח שלי מתאים הוא של אינטל דגם D845EBG2 ואני לא יודע איך להגדיר את הזיכרון אז גם זה יעזור לי תודה פיניש

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by keypod,

הרצתי CPU-Z ישר לאחר סיום ההתקנה של המחשב שלי ואני מקבל VCORE של 1.45v - נדמה לי שזה קצת גבוה או שזה המתח הסטנדרטי? מישהו יודע עד לאיזה מתח המעבד הזה מסוגל? צילום מסך מצורף תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  16. ראיתי שבזמן האחרון יש ירידת מחירים במעבדים Dual Core של אינטל ואני רוצה לדעת מה המחירים עכשיו למעבדים (אני רוצה לדעת מה יהיה המחירים כנראה בישראל לא בדולרים) והאם יהיה שוב ירידה במחירים של בקרוב (לא אמור להיות ירידה ב23 ביוני) ומישהו בבקשה מוכן להסביר לי מה זה EOL ! והאם לא כדאי לי לקנות עכשיו מעבד אינטל 930D בגלל שיש סוג כלשהו של בעיה איתם או משהו כזסה או שזה כבר תוקן (לפי הכתבה הזאת : http://hwzone.co.il/news/1141322888/57880/) לא הבנתי בדיוק האם יש לה בעיות בחום או משהו כזה ? אני צריך לדעת אם לקנות עכשיו!!! מעבד D930 או שלא כדאי לי ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by yos1978,

היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש בהמלצת אנשים מהפורום ביקשתי בחנות את הזיכרון של PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL : PQI המוכר בחנות הציע לי את הזיכרון של OCZ דגם GOLD KIT מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by ovadia10,

שלום לכולם. אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני די סגור על המפרט. ההתלבטות העיקרית שלי היא לוח האם, לפני חצי שנה די ננעלתי על ה p5w deluxe. והיום אני רואה שכמעט לא מתייחסים אליו. אשמח אם מישהו יתן חו"ד עליו וימליץ (או לא) המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים ולשימוש ביתי. מתכנן בעתיד oc תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. ולא צריך כרטיס מסך מובנה...

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  20. מבחינת כסף E6600 עולה 1200 שקל נגיד +- אין לי מושג כמה יעלה ב22 ליולי (אבל בגדול זה תאריך הקניה) האם כדי לקנות מעבד חלש יותר ולתת לו בראש עם OC מבחינת כסף מה משתלם יותר? ומבחינת ביצועים גם מה עדיף.. אני אחד שלא מתכוון להשגיח כל היום על טמפ' המעבד ואין לי כוח לקחת סיכונים בלהרוס את המעבד.. (למרות שיש לי מעבד בארון שאני מוכן לפרק לו תצורה בOC מטורף.. פשוט אין לי קירור.. חחח אולי אני אפתח את המארז ואשים עליו מאוור סתם בשביל לראות לכמה הוא מסוגל להגיע עד שהוא יתפוצץ.. אבל נעזוב את זה כרגע בקיצור איזה מעבד כדי לקנות +איזה קירור במידה וצריך.. בשביל לקבל ביצועים טובים במינמום כסף.. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by asmon,

חשבתי על הזיכרון הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1924 איך הוא? האם DDR2 הרבה יותר טוב מDDR רגיל?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by sufgi123,

אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ראיתי באתר שלהם שיש 3 גיראסות ללוח האם (1,1.1,2) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2639,2533,2625 למרות שההבדלים קטנים מאוד (למשל ב USB 2.0) , אני כמובן מעדיף את הגירסה האחרונה . איך אפשר לדעת איזה גירסה מוכרים לך ? זה כתוב על הלוח ? ב BIOS ? תודה

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  23. אני מעוניין להגדיל את הזיכרון שלי מ1GB ל-2GB.. עכשיו יש לי כמה שאלות... 1- המחשב שלי יעבוד יותר מהר ? וירגישו את זה תוך כדי עבודה במחשב? 2- זה יעבוד יותר מהר גם במשחקים? 3- האם בכלל כדי להגדיל ל2GB ולא ל-3GB...(יש לי XP).. טוב אז עכשיו קבלו את הפרטים של הלוח אם והזיכרון שלי. ואם אפשר תגידו לי איזה זיכרון מתאים לי מהחנות הזאת ---> www.ksp.co.il תודה רבה ומקווה שתענו את כל השאלות.. חג שמח [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by Asking123,

קניתי מחשב לפני חצי שנה חדש יחסית ויש לי 2GB זכרון אני רוצה להוסיף 4GB זיכרון למחשב אבל אני לא יודע איזה סוג זיכרון יתאים למחשב שלי בגלל שאני לא יודע איזה לוח אם יש לי והכל.. פרטים יחידים שיש לי על המחשב זה שהוא E6600 אני יודע שהכרטיס מסך זה geforce 8800GTX ואני לא יודע איך לבדוק איזה זיכרון יש לי ומה יתאים .. אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון טוב של 4GB ומהיר שיתאים ?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by Scorpion17,

DDR2 צריך את לוח אם מהסוגים החדשים?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים