מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
זה הקטע בהתחלה רצתי http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=1182 אחרי בדיקה אין אותם במלאי אז הציאו לי את אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 אין אותם במלאי גם אז ביקשתי מאימא שלי שתיתן לי תקציב והיא אמרה לי שתבקש את הדבר שיביא תמורה מלאה לכסף שלך אז אני רוצה 1G וזהו אני עושה מה שאמא שלי מבקשת :
-
- 8 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, איך עדיף להרכיב 4GB זיכרון במחשב חדש שעתיד להריץ ויסטה 64ביט ומיועד למשחקים כבדים? OCZ 4X1GB 800MHz Reaper CL 3-4-4-15 או G.Skill 2X2GB 800MHz CL 4-4-4-12 לא מתוכנן OC... והתקציב הוא פחות או יותר זהה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
למה זה טוב אם המערכת עובדת מצוין ? זה משפר ביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי מה הסיכון ששתי הלוחת ידפקו?? http://hwzone.co.il/guides/biosupdate/5/ יש לי שתי לוחות עם ביוס לא תקין ואני רוצה לתקן אבל אני פוחד שגם השלישי יהרס לי.... מה הם הדרכים הכי בטוחות?? אניה עזרו לי... :'(
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8C ואני לא מצליח לעבור אותי 3.36Ghz אז חשבתי לעצמי בטח אני אמצא מישהו שרוצה להביא לי את הPrescott שלו בעד nw שלי ... אבל השאלה אם זה שווה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על איזה לוחות אם אפשר לחבר יותר ממעבד אחד? ואיך אפשר להשיג אותם?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה amd 3000 plus בעוד בשבעויים ואני רציתי לדעת מה דעתכם כל הלוח אם הזה ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard אם איזה chip set הוא מגיע ואיך הוא ל-oc ואיזה זכרונות הכי טובים בשביל-oc ב-amd בגשי ללכת על dual אן רק stik אחד של זכרון ??? נ.ב אינ רוצה 1 גיגה של זכרון תדה לכל האוזרים
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
עזרה דחוף למה זיכרון בעל תיזמון של 2.2.2.5 לא עובד לי בלוח אם ABIT IC7 ? ניסיתי זיכרון כזה של חבר והוא היחידי שלא עובד נהיה לי מסך כחול מישהו אולי יודע למה אני מישתגע מי זה תודההההה רבה רבההההה לעוזריםםםם
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שיהיו כמה שיותר תואמים אחד עם השני מתכוון לשלב איתם HD4850..ו2GB זיכרון ושאר המפרט שלי... תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חבר שלי מתישהו קונה מחשב חדש והוא רוצה לדעת האם הוא יכול לשים זיכרון SDRAM שיש לו ביחד עם ה DDR שיהיו לו. האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל יש לי חבר שטוען שהוא בדק בBIOS וראה שמהעבד של המחשב הנייד שלו (pentium m 1600) רץ במהירות 600mhz. הוא שאל אותי איך גורמים לו לעבוד במהירות המקסימלית.... האם אני צודק בכך שהנתון שהוא קרא לא העיד על מהירות המעבד אלא על משהו אחר (FSB או משהו כזה, לא?), ושהמעבד תמיד רץ במהירות המקסימלית שלו (פרט למצבים של overclocking וכו')... נכון?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם ובשל כך גם החלפתי כרטיס מסך והוספתי זכרון. המפרט של המחשב שלי היום הוא: מעבד: פנטיום 4 1.6 256 כרטיס מסך: nvidia 6200le זכרון: 1 gb האם החלפת המעבד ל: פנטיום 4 2.6 / 2.8 עם 512 cache ישפר באופן משמעותי את פעילותו של המחשב? אני מעוניין בשיפור כללי שיעזור לתחושה הכללית בשימוש יומיומי.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
מפרט של המשחב שלי הוא כזה CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4S533-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Video) Motherboard Chipset SiS 651 System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) המחשב דיי ישן אבל אין לי צורך במחשב חזק יותר, אם כי הזכרון דיי קטן ודיי תוקע לי את המחשב, הייתי רוצה לקנות זכרון גדול יותר אני יותר נוטה לכיוון ה 1024. תביאו לי בבקשה כמה הצעות + מחירים של זיכרונות שאני יכול לקנות שיתאימו ללוח האם שלי. אני לא כל כך מבין בזה לכן אם אפשר הסבר קצרצר איזה טווחים של זכרונות אני יכול לקנות, מבחינת מהירויות וסוגים. אגב יש לי שני סלוטים לזכרונות, כל אחד עד ל 1024MB. ושאלה אחרונה, במידה ואני אקנה א…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
כידוע אף מע' הפעלה 32bit לא מסוגלת לעבוד עם יותר מ-4GB. הבנתי שב-XP זה מזהה מקסימום 3.25GB אם שמים 4 סטקים של 1GB - האם 4 הסטיקים האלו יעבוד בדואל צ'אנל? כמה זה יזהה אם ישתמש בשני סטיקים של 2GB? זה יעבוד בדואל צ'אנל?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מדובר בזיכרון ,1G אחדDDR SDRAM של סמסונג שהורכב על סלוט אחד במקום זיכרון של 256 עקב שידרוג . הלוח אם הוא אסרוק -לפי אוורסט הוסבר שהלוח תומך בס עד 400 מגה לפני כן ה256זיכרון עם ממהירות בס 133 זה אצל חבר שלי ואני המלצתי לו כי הוא התעניין אז לכן אני לא זוכר בעפ את מספר הלוח . הלוח שלו תומך בין 133 עד 400 בס. כרגע יש רק 1G במחשב . מה אתם אומרים מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש עדיין לוחות חדשים שיוצאים לסוקט הזה ולDDR1? ואם לא מהו הלוח האחרון שיצא בקונפיגורציה כזאת? *איך אני יכול לדעת מה גרסאת הPCI-E על הלוח שלי?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9453 OCZ DDR2 4096MB 800MHZ DUAL CHANNEL Titanium 4-4-4-15 דגם: OCZ2T800C44GK מחיר בחנות: ¤790.00 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8901 OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Vista Performance Platinum Dual Channel CL 5-4-4-15 מחיר בחנות: ¤620.00 מדוע הפער במחיר ? נתקלתי גם בזכרונות הללו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9493 PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 דגם: MAD44GUOE-X2 מחיר בחנות: ¤435.00 וכאן הפער אפילו גדול יותר... אני רוכש מחשב מבוסס QUAD Q6600, וצריך 4 ג'יגה זכרון, מה משתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת (בכלל, לא רק מהחברות שציינתי כאן) ? תודה ! [br]פורסם בתאריך: 29.12.2007 בשעה 19:50:49 סליחה…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם מעבד athlon 3500 ולוח אם asus a8n-e עם 2 סטיקים של זיכרון kingston pc-3200 לאחרונה הוספתי עוד 2 סטיקים וגיליתי שמהירות הזיכרון נפלה מ 400MHZ ל333MHZ והתזמונים השתנו מ 3-3-3-8 ל 2.5-3-3-7 (tcl-3 trcd-3 trp-3 tras-8) נכנסתי לBIOS ושיניתי את התזמונים ואת המהירות אך יש הגדרות נוספות שאני לא יודע מה לעשות איתן: trc -10 trfc-12 trwt - 4 twr - 3 1t/2t timing -2 האם המספרים האלה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קניתי את הלוח אם לא מזמן, ואני לא מבין אם הוא PCIE או לא. אני נורא מבולבול. הלוח אם שקניתי הוא של EPOX, דגם: EP-8KDA3J לינק ללוח אם: http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=292 אני באמת זקוק לעזרה. הוא PCIE? איזה פיצ'רים אני יכול לנצל בו? תודה, שי.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
בזמנו שיחק ה DDR400 ו DDR2 היה יקר, לא ולא משתלם... מתי DDR3 יחליף את DDR2 800 שאנו נהנים כיום ממחירי "זנות" במלוא מובן של מילה... אם בעבר היית משלם 800 שקל ל DRR 400 ג'יגה היום אתה קונה 2 ג'יגה ב 350 שקל... מתי לדעתכם DDR3 יהיה המלך החדש, ומה בעצם הבדל הביצועים בין DDR3 ל 2 האם זה כזה מורגש ?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
השוואה ממצה ואמינה כמה שיותר השוואות יותר טוב תודה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה קניתי את המערכת שלי (במפרט בצד) .... הזדעזתי לגלות משהו בלוח אם ... איפה שאמור להיות המחבר של החשמל על הלוח אם למאורר המארז (SYSTEM) ... אין את המחבר- יש רק את ההלחמה - כאילו הורידו אותו כי זה גרסה נמוכה או משהו- למרות שתכלס זה לא מהלוחות הכי זולים.... אני לא מבין את הטמטום הזה- בהתחלה קפצתי ישר וחשבתי "עבדו עליי" ... אבל תכלס זה לא נראה כאילו התעסקו שם- ורואים שם הלחמה נקיה כזו שלא התעסקו בה- פשוט "שכחו " לשים את התושבת לחיבור מאורר. עכשיו אני די תקוע בOC בגלל זה... אני על 2.7GHZ מעבד (FSB 300MHZX9).... בטמפרטורות הלוח אם מגיע בעומס ל55 ... והמעבד יותר קריר ממנו ... אני די משער שזה קשר ישיר לכך שאין לי בעצם שום סירקולציה במארז כי שום מאורר לא מחובר (חוץ מכ…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש בפורום אז תסלחו לי אם חסר איזה משהו. לאחרונה משחקים כבר לא רצים לי כמו שצריך על המחשב אפילו כאשר הגדרות הגרפיקה נמוכות (מה שבכל אופן אני מעדיף שלא לעשות). מפרט המחשב שלי כיום: לוח אם - ASUS M2N-E socket AM2 מעבד - athlon 64x2 4400 2.3ghz כרטיס מסך - ATI RADEON HD 4890 עם 1GB (שלפי מה שהבנתי כרטיס על הכיפאק) 2GB RAM ההתלבטות המשמעותית היא בין המעבדים. חשבתי על מעבד PHENOM IIX4 955 3.2 BE. אבל כמה אנשים הציעו לי לקחת i3. השאלה שלי היא במסגרת תקציב של כ-1000 שקל ושדרוג של המעבד לוח האם כך שיתאים למעבד וזיכרונות חדשים 4GB מהי הבחירה היותר מוצלחת כאשר הדגש הוא על גרפיקת משחק. * אני נשאר עם כרטיס המסך הנוכחי שלי. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-