עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Jack_g,

יש לי תא הלוח NF7-SL ושניי סטיקים של CORSAIR סמתי אותם ב DIMM1 ו בDIMM3 ככה אני זוכר שכתבו פה לעשות. איפה אני יכול לראות את זה מול העיניים שזה באמת עובד ב DUAL?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by zilbermm,

תוכנה שתציג לי נתונים על המחשב. שאלה נוספת... יש לי AMD ATHLON XP 1700 והבנתי שהדגם הזה תומך ב-OC רציני. מה עליי לעשות כדי להאיץ אותו ואיך אוכל לקרר אותו בלי להביא אינסטלטור?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  3. Started by wooper,

אני רכשתי זכרונות g skill עם תזמונים 2.5-3-3-6 בגלל שלחנות לא היה את הדגם הנ"ל אז במקום רכשתי זכרונות ocz 3-4-4-8 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2682 מדובר פה בזכרונות 2 גיגה של ddr האם יש פה נפילת ביצועים רצינית ? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם יש ללוח הזה נעילה של PCI\AGP כעיקרון יש לי את הלוח ורצית ילעשות OC לא גדול מ 100MHZ FSB ל 120MHZ FSB לרציתי לדעת העם הדבר יפגע ב HD או בכרטיסים. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי את הלוח gigabyte GA-965P-DS3 ולאחרונה חיברתי אליו הארדיסק נוסף (WD 650 sata) בנוסף לקיים(samsung 250 sata) אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לשנות את הסדר של ההארדיסקים מהביוס- כרגע הראשי הוא הWD ורציתי מדי פעם להחליף לקודם מבלי לפתוח את המחשב האם קיימת אפשרות כזאת בדגם הזה:?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן לאחרונה כל הזמן שאני פותח חלון באייסיקיו המחשב נתקע לכמה זמן אולי כי יש לי SPYCQ? תראו כמה RAM היה תפוס עם איסיקיו וכמה אחרי..... עריכה: הRAM המשיך וטפס..... אבל לא היה לי כח אז סגרתי פשוט את האייסיקיו..... המחשב רץ חלק למרות התפוסת RAM הזה.... יש לי 512 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by T-Flash,

כזכור לנו, המעבדים שאמורים "לחדש" את מעבדיי ה Conroe (שאף הם לא יצאו עדיין) הם אותם המעבדים, רק מיוצרים בליטוגרפיה של 45 ננומטר. מידיעות קודמות אנו זוכרים שהתאריך ההשקה של המעבדים הללו אמור להיות ברבעון השני של שנת 2007. האתר The Inquirer מדווח כי Intel תדחה את ההשקה של המעבדים האלא עד לרבעון הראישון של שנת 2008. הסיבות לכל אינן מובנות.

• 45 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/562360-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%93-10000-%D7%A9-%D7%97?p=5040189#post5040189 * שימוש מתמטי כבד (C, MATLAB) - גם ליבה בודדת וגם כמה ת'רדים. * כמה תהליכי MATLAB ו-C רצים במקביל. * מחיר מערכת כולל ~10K. על הכל אפשר להתפשר חוץ ממעבד + 32GB זיכרון. תודה!

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by BEST_VOL,

שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב. אז ככה,אני חשבתי על שני הלוחות האלו: ASUS P5K DELUX וה-ASUS P5K PREMIUM ששניהם כוללים WI-FI התקציב שלי ללוח אם הוא *1400* ש"ח לכל היותר. רציתי לדעת האם הם שווים את המחיר(?) האם יש לוח אם במחיר שלהם שיותר כדאיי(?) ד.א. אם אתם מציעים פה לוחות אז אני צריך שיהיה בו WI-FI אני גיימר אני צריך לוח אם תומך במעבדי CORE2DOU ו-QUAD,שיתמוך בכל המעבדים החדשים שהולכים להגיע. ועדיף שתביאו לוחות מפוקס פי סי אבל זה לא ממש משנה... תודה מראש ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by adirze,

אני מתכנן בזמן הקרוב להחליף את המחשב שלי, ובגלל שבמפרט הכל בעצם מתבסס על המעבד רציתי לשאול אם אמור לצאת בקרוב מעבד חדש ששווה לחכות לו ואם לא איזה מעבד מומלץ כיום לקנות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by Elelon,

אהלן, רציתי לדעת, מה ההבדל נניח בין E5400 לבין E7500/8500 או בין E4300 לבין E6600... האם מדובר על אותו מבנה פיזי? על אותה ליבה? האם כפי ששמעתי הC2D מחולקים ל2 ליבות שונות והDC הם ליבה אחת המחולקת ל2 ?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by talgold,

שלום אני מעוניין ל שדרג את המחשב P4 2.8 לוח אם asus p4s800d זכרון ddr 400 512 raedon 9600xt בעיקרון חשבתי רק להחליף זכרון ל 1 ג'יגה אם אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון......

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by drbrain,

שלום שמתי לב שכולם מציאים את: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר 700 שח ומצד שני ראית גם את PQI DDR2 1024MB 800MHZ CL5 2 סטיקים במחיר של מחיר 700 שח אגב יש עוד חנויות שראיתי את 800 MHZ ב-700 שח מעוניין לדעת על מערכת של 6600 ללא OC מה יתן לי מבחינת ביצועים שניהם אגב אותו מחיר ואותו CL5

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  14. שלום, כמו שהכותרת אומרת יש לי לוח אם asus p5kc יש לי עכשיו 2gb זיכרון של corsair xms2 אני רוצה להרחיב את הזיכרון אז רציתי לדעת, מה המהירות המקסימלית שהלוח הז תומך? האם שווה לשים עליו DDR3? אני יודע שבלוח הזה יש 4 סלוטים ל וDDR2 ועוד 2 סלוטים ל DDR3 לא הבנתי בדיוק איך זה עובד, אני יכול למשל להוסיף ל2 ג'יגה האלה שני סטיקים של DDR3 ? זה מבלבל אותי לגמרי, אני רוצה שיהיה סך הכל 4 GB מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by weamir,

קיבלתי AMD 64 3500 ואני צריך להחליף לוח חשוב שיהיה: 1) AGP 2) תמיכה בDUAL המפרט שלי כרגע מופיע בחתימה.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by tigery,

מה זה מתי זה יוצא? ואיזה לוחות יתמכו בזה.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by shayh,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב המבוסס intel שישרת אותי בשנים הקרובות, המליצו לי על הלוח INTEL DG965SSCK SATA USB DDRII עם המעבד INTEL E6300 (אבל ככל הנראה אני אקח את E6420). הלוח טוב? איכותי? הוא יחזיק מספר שנים? (או שעדיף לקחת לוח של ASUS?). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  18. דגמי המעבדים הניידים בדור החדש של אינטל נחשפים תודות לשקופיות מודלפות עדכניות, ונראה שגם בגזרה זו לא נראה שינויים מרחיקי לכת לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-ה-skylake-הניידים-הדגמים-שבדרך-נחשפים/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by omri1958648,

שאלה קטנה לפני כמעט שנה המחשב שלי הפסיק לעלות המאווררים עבדו יש אור רק הוא עלה תמונה פתחתי אותו וראיתי כי המאוורר של הכרטיס מסך לא זז וכנראה הזמן עשה את שלו והוא נשרף לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי כי גם הלוח אם וגם הכרטיס מסך נשרפו ובגלל זה קניתי כבר מחשב חדש ונשאר לי 3 חלקים (2זיכרונות שכל אחד 2GB RAM DDR3 ומעבד I3 530 )השאלה שלי אם הלוח אם נשרף יש מצב שהוא גם שרף את החלקים האלו ? \תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by srolik,

למה המחירים של מעבדי פנטיום לא יורדים בצורה משמעותית כמו של AMD אפילו שנכנסו דגמים חדשים ?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  21. שלום לכולם כבר זמן מה שאני נתקל בתופעה מוזרה מאוד בחיישני טמפ' נסיתי מספר תוכנות אם זה hwmonitor . realteamp . speedfan . ועוד כמה שאני לא זוכר כולם מראות לי טמפ' נעה בין 59-ל 79 שרוב המקרים זה 65 בכל הליבות קצת חמים אצלי בבית ( המחשב בסלון ) וכשאני מפעיל מזגן זה יורד מעט מה שהכי מוזר זה , בביוס טמפ' המעבד על 43 והלוח 36 ( סתם בדקתי עכשיו ) לפני הפעלה של המזגן .. מה אפשר לעשות אם בכלל ? בתוכנות של הווינדוס ? כי זה לא הגיוני שבביוס יראה לי ככה ובתוכנה ככה , מה קורה פה ? מדובר על 2600K , לוח P8P67 DELUXE , קירור whatevercool transformer 4 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Oranili,

אם אפשר הסבר מפורט בבקשה? תודה :xyxthumbs:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tovtov,

שלום, אני רוצה לקנות לוח אם ל AMD חשוב לי שיהיה לו FireWire. הבעיה היא תקציבית. על איזה לוח אם אתם ממליצים (אני לא מתכוון לעשות לו OVERCLOCKING) במחיר זול - כלומר אני צריך את הלוח הזול המומלץ ביותר. המון תודה, יוסי

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

עד כמה הם קריטיים, ומה הערכים הסבירים שלהם. בנוסף לזה, איפה לאזעזל אני יכול לבדוק בוינדוס T1\T2 ? (ב EVEREST המידע לא ברור).

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. Started by BUNG,

זה פשוט מדהים... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105089 אומנם פלטפורמה קצת ישנה אבל עדיין זה אחד השיאים היותר מעניינים שראיתי בזמן האחרון. אגב הוא משתמש בקירור LN2 לזיכרונות.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.