עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ccc,

הכנסו למג'יק ביוס ותורידו... קיבלו היי האיפוקס האלה... בכל מקרה עכשיו זה רשמי

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by JohnClark,

שלום לכולם אני חדש פה. הלכתי לפורום מפרטים והם עזרו לי לבנות את המפרט הזה: pentium 4 2.8c Abit IC7 supetalent case thermaltake 420w אני משאיר את הכרטיס מסך (asus geforce 4 ti4600) ואת ההרדיסק עדיין לא החלטתי על זכרונות! ובזה אני צריך עזרה אז קודם כל המחשב מיועד למשחקים כבדים וOC בינוני עוד שנה-שנתיים. אני צריך זכרונות במקסימום 1000 ש"ח עכשיו הבעיה שלי היא שאני מתלבט אם לקנות 1 ג'יגה זיכרון ממוצע או 512 זיכרון לOC! אם אני אקנה 1 ג'יגה זה ישפר בהרבה את תחום המשחקים? 512 יספיק לי אולי לפחות זמן? מה לדעתכם כדאי? אם אני לוקח זכרונות רגילים נראה לי שאני אקח סמסונג ואם זכרונות לאוברקלוק אז אני חושב שאני אלך על GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by almogas,

מה אתם אומרים על המעבד הזה:AMD Athlon XP 2200Plus? נגיד והייתם צריכים להשוות אותו לפנטיום לאיזה הווא הכי דומה?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  4. הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. Started by SharonSx,

רציתי לדעת אם הלוח הזה והמעבד טובים: לוח : ECS- P4M890T-M http http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=671&MenuID=93&LanID=9 מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 אם כדאי להשקיע?, למה השגתי מחיר טוב מאוד... תודה,

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  6. יש לי מפרט מוכן שאני עומד לקנות ובמפרט לקחתי את הלוח: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 שהוא תומך במעבד שלי והכול טוב ויפה אבל, למה הלוח הזה יותר זול: לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39215 שניהם תומכים במעבד שלי ואני לא יודע מה ההבדל שלהם.. אולי עדיף בכלל לקחת את ה: לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤574 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 בעצם השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם, שבדקתי לשיהם היו את אותם חיבורים ושניהם תומכים באותם דברים אז אני לא בטוח איזה לוח כדאי לי לקחת ובכלל ממה נובע ההבדל במחיר?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. Started by ozba77,

שלום, אני רוצה לקנות לוח + מעבד חדש, והתקציב שלי הוא 1500 שקלים השימוש שלי במחשב הוא בעיקר תוכנות כמו פוטושופ וקצת משחקים. לא מתוכנן OC. השאלה היא מה עדיף: 1. מעבד E4300 + לוח P5K (יש אפשרות לקחת עם לוח P5B ב-1300) 2. מעבד E6320 + לוח קצת "מיושן"(945). תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. אפשרויות זיכרון: 1. 4 גיגה קינגסטון DDR2 800 או GEIL KIT 2*1024MB ?2GB? DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 500 WD - כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS או SEAGATE 500 GB SATA2 7200 RPM 16 MB תודה, יורם

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. Started by ozeini,

שלום לכולם! יש לי זיכרון 512MB 667MHZ של AMERICAN DATA, אני רוצה להגדיל ל1024! השאלה היא האם לקנות עוד סטיק אחד של 512 של קינגסטון (זו החברה שאני רוצה) ב-115 ש"ח או למכור את שלי ולקנות ב-190 ש"ח סטיק של 1024 (גם במהירות 667MHZ). תודה!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. Started by T-Better,

היי לכולם, אני עובר לחו"ל ומתכוון לקנות מחשב שישמש אותי שם בעיקר לאינטרנט. אבל חשוב לי מידי פעם שהוא יוכל להפעיל משחקים על הגדרות מינימליות+. חשוב לציין שאני לא מחפש מפרט מפוצץ בגלל שאני עדיין לא בטוח לגבי זמן השהות שלי שם. הדגש כאן הוא על מקסימום ביצועים לתקציב מינימלי, למרות שאין תקציב מוגדר. הלכתי על מפרט מבוסס AMD כי הפרש המחירים בין Intel ל-AMD משמעותי, לפחות ביחס לביצועים. אתם מוזמנים לראות כאן: http://www.tigerdirect.com/applications/Category/category_cpu.asp?name=CPUs-(Processors)&. בניתי את המפרט ב-www.TigerDirect.com Gigabyte MA74GM-S2 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4410131&sku=G452-1005 על הלוח יש HD2100 מובנה…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  11. אהלן אנשים, יש לי לוח-אם של ASUS P4P800-E DELUXE ואני רוצה לנסות להוריד את מהירות ה AGP של הלוח ל X4 מ X8 ואני לא יודע איך, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. שלום אני חדש כאן אז קיצור יש לי התלבטות רצינית בין שני מעבדים לצורכי גיימינג הראשון הוא Core2Duo E8400 עם OC והשני הוא Core 2 Quad 9550 בלי OC אני רוצה שהמעבד יספיק לעוד לפחות לאיזה שנתיים וחצי. תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  13. הזמנתי מזיג זג זכרונות 4 גיגה 800 של סמסונג ולא ידעתי שאין להם קירור עכשיו למרות שאמרתם לי פה שזה לא קריטי אני קצת חושש , האם כדאי לי להתקשר להוסיף עוד 50 ש"ל לזכרונות האלו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_509&products_id=6231 אני חייב עזרה כי יש מצב שהתחילו להרכיב את המחשב אז כמה שיותר מהר אם תעזרו לי ואז אני אוכל לבטל.. אה אגב המארז שלי P182 אבל הבנתי שהכרטיס מסך שלי צפוי להיות חם אז אולי שווה לי להוסיף 50 ש"ח?.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. עד כמה ההבדל בין am2 4000 ל - am2 4200? וכמה שווה (אם בכלל) להוסיף מ - 4000 ל - 4200?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by avishalev2,

שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. לקחנו לסקירה מערכת מחשב מתקדמת לגיימינג שלא דומה לאף אחת אחרת - ה-Beast Canyon NUC של אינטל הוא שילוב מעניין של רכיבים מעולם המובייל והמחשבים הנייחיםלכתבה

17. Started by rino,

מבקש המלצה על לוח ומאבד עד 2000 ש"ח רצוי קונרו

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מחשב P4 2.6 800 עכשיו יש לי זמין 3 סטיקים של corsair cas 2 CMX 512MB ועוד אחת של hyunday cas3 512 השאלה היא אם עדיף לחבר רק גיגה של cas2 או שני גיגה אבל אז כולם ירוצו בcas 3

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  19. שלום אני מתכוון בעתיד הקרוב כנראה לשדרג את המחשב שלי חשבתי על קונרו ויש לי כמה שאלות אני חושב לקנות 2 גיגה זיכרון לפי ניסיונכם האם המחירים יורדים או ירדו או שהם יציבים שיגיע הקונרו מתי יתייצבו המחירים האם תהיה ירידה אחרי זמן מסוייים או לא מה ההבדל בביצועים בין 2 ל 4 מגה זיכרון מטמון

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. ישמש ל- OC ומשחקים. עבור החומרה הבאה: E6600 G.Skill 2GB 1000Mhz Nvidia 8800 GTS

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by idanpere1,

היי כולם.... לפני כמה ימים בדיוק התקנתי ויסטה אולטימייט ויש לי את המעבד Intel Core 2 Due E6600 2.4Ghz... הויסטה [גרסת ה32 ביט] עובדת טוב אבל שהפעלתי את CpuZ בשביל לוודא שהכל תקין ועובד טוב ראיתי שהמכפלה של המעבד ירדה מ9 ל6 והמהירות במקום 2.4 ירדה ל 1.6... מדי פעם זה חוזר להיות 9 אבל תוך שניה יורד שוב ל6... מה אני עושה?? התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושל המעבד גם ושום דבר לא עוזר... עשיתי OC [לתדר הבאס] בתוכנה Easy Tune 5 [שבאה עם הלוח אם] שהחזירה את המצב לקדמותו אבל הוא שוב חזר למהירות הנמוכה תוך שניה אחת, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם לאפס את הכל אבל שוב זה לא עזר... מה אני יכול לעשות?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by errorking,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב שיכלול את הדברים הבאים: 1.מעבד - e6600 2.4ghz 2 .2 גי'גה של זיכרון ddr2 3.מאיץ מסך של nvidia gts8800 640 mb 4.ההתלבטות העיקרית שלי היא הלוח אם אני מעוניין בלוח אם של gigabyte התייעצתי וחיפשתי ואני לא בטוח מה לקחת הדגמים שלגביהם אני מתלבט הם : 775con GA-965P-DS4 ddr2 Gn 775con GA-965G-DS3 V/S/L1 775 GA-945P-S3 d2/667 אשמח לתגובות וייעוץ (דרך אגב בין 3 הלוחות שהצגתי כאן יש הבדל מהותי במחיר לא בעיה בשבילי)

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  23. גלגולי דורות המוצרים של אינטל מעלים קצב - ואנו מקבלים הצצה לדורות הבאים של מעבדי המחשבים הניידים וגם הנייחים. Lunar Lake שפותח בעיקרו בישראל יגיע כבר השנה כדור המחליף של Meteor Lakeלכתבה

24. Started by Sheik Yerbouti,

יש לי F6. יש הבדלים? יציב? לא יציב? כדי לשדרג?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. Started by idodos,

יש לי לוח gigabye ga-k8nf-9 socket 939 amd משום מה באופציות של הלוח לא מופיע לי load fail-safe settings הביוס הוא award bios סתם בלי קשר אולי באמת לא מופיעים בלוחות שלי האפשרות הזאת אבל עם הלוח הגיע דיסק שיש בוא תוכנה שמעדכנת אוטומטי את הביוס ... כרגע לא שמתי לב לשום בעיה שיש ... אז האם כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה או שאם הכל עובד טוב להשאיר ככה ?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים