עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by md22,

בהגדרות יצרן של "Gigabyte GA-8I915MD-GV" כתוב שהלוח תומך ב Dual Channel בלוח הנ"ל יש 2 סלוטים של DIMM אמרו לי שאם יש רק 2 סלוטים אז הלוח לא תומך ב Dual Channel האם זה נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by BlacK_RaveN,

יש לי שני סטיקים של 256 MB. בתוכנה CPU-Z בלשונית memory הוא מראה לי ב TYPE: DDR-SDRAM אז זה אומר שאחד מהזכרונות הוא DDR והשני SDRAM ??? תמונה: http://members.lycos.co.uk/eli308/memory.jpg

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by arm123,

מה הרעיון של לוחות SLI עם שני PCI-E האם יש הבדל משמעותי בזיכרון במהירות 533HZ ל 800HZ DDR2 מה ההבדל בין IDE ל SATA ל SATA2

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by IdobI,

שלום רב, אני מחפש להחליף את לוח האם הישן שלי (MSI KT3-Ultra ARU) עקב 'ברוגז' בינו ובין כרטיס המסך החדש שלי (Gigabyte Radeon 9600 Pro) - יש המון בעיות במשחקים ואני מאמין שזה בגלל שחסר ללוח AGP 8x. אחרי הרבה קריאה בנושא (ותקציב של כ 400 ש"ח) הלכתי לכיוון ה nForce2 400/ Ultra 400. התבייתי על דגם EP-8RDA3i של Epox או דגם GA-7N400L1 של Gigabyte - הבעיה היא שבשניהם מצויין שהם תומכים ב AGP 3.0 ורק בכרטיסי מסך 1.5v, כשלמיטב הבנתי הכרטיסים החדשים עובדים ב AGP 8x ב 0.8v - ובקיצור, התבלבלתי! הסיבה היחידה שאני מחליף MB היא AGP 8x ואני לא רוצה להידפק גם עם החדש - אז אודה לעזרתכם ולהנחייתכם. הרבה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by andrewv,

יש לי מעבד 2.8C ואני לא מצליח לעבור אותי 3.36Ghz אז חשבתי לעצמי בטח אני אמצא מישהו שרוצה להביא לי את הPrescott שלו בעד nw שלי ... אבל השאלה אם זה שווה ? תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. Started by rafita,

טוב, אז אני קונה בזמן הקרוב את המחשב הבא: מעבד אינטל E6600 או E6400 אני עדיין לא סגור על זה... DDR2 667 1 GB כרטיס מסך X1650XT של ASUS WD 250 GB הארד דיסק ואני רק מתלבט על הלוח אם שאין לי מושג איך לבחור אותו,כך שיתאים למפרט הנ"ל,אז בבקשה עיזרו לי....

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  7. שלום.. מישהו יודע מתי ירדו המחירים בצורה משמעותית...? הבנתי שעכשיו המחירים אמורים לרדת וגם יצאו מעבדים חדשים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. איזה מעבד של אינטל עדיף ה-d915 או ה 651 ?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by benma,

בסכום כסף קבוע (נניח 1000 ש"ח) איזה מעבד חזק יותר אפשר לקנות, של אינטל או של AMD?

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני קניתי זיכרון כזה ושילמתי 2600 שקל ועכשיו אני רואה אותם ביד שניה ( אחריות לכל החיים !! ) במחיר נמוך במאות שקלים מהמחיר המקורי... אני חושב שזה ממש ממש ממש משתלם !! כי מוכרים אותם יותר זול מזכרונות DDR 500MHZ ואילה 550MHZ ומהדגמי ה ULTRA של GEIL... מה אומרים שווה קניה ?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=257&products_id=7532

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by davidreznic,

היי אינטל פרסמה שמעבדי ה XEON הם לשרתים, ויש אחד שהוא לגיימרים (שעולה 999$). מה זה משנה אם הם לשרתים? יש להם גם סוקט 775 והלוח שלי תומך ב-45NM הם אמורים לעבוד, לא? זה סתם תרגיל שיווקי???

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by Lanzar,

שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by marik,

שלום סליחה שאני שואל שאלה כזאת אבל אני חייב אני רוצה לרכוש מחשב אך איני מתלבט בין AMD 3800*2 DUAL CORE או INTEL? ודרך אגב מה המעבד המקביל של AMD 3800 *2 DUL CORE? בקיצור אני מבולבל לגמרה תודה

14. Started by shaharo,

לאחר שקראתי את המאמר עדיין לא קיבלתי את התשובה לשאלה הזאת האם אפשר לעשות Dual DDR עם שני זכרוונות אותו דבר מאותו חברה? או שחייבים לקנות את החבילות במחיר מופקע ?

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by nirgilad1,

ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. Started by keypod,

הרצתי CPU-Z ישר לאחר סיום ההתקנה של המחשב שלי ואני מקבל VCORE של 1.45v - נדמה לי שזה קצת גבוה או שזה המתח הסטנדרטי? מישהו יודע עד לאיזה מתח המעבד הזה מסוגל? צילום מסך מצורף תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by GeForce,

אני מעוניין להחליף זיכרון לשני סטיקים של הזכרון הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זהו זכרון טוב?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by asmon,

חשבתי על הזיכרון הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1924 איך הוא? האם DDR2 הרבה יותר טוב מDDR רגיל?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by sufgi123,

אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ראיתי באתר שלהם שיש 3 גיראסות ללוח האם (1,1.1,2) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2639,2533,2625 למרות שההבדלים קטנים מאוד (למשל ב USB 2.0) , אני כמובן מעדיף את הגירסה האחרונה . איך אפשר לדעת איזה גירסה מוכרים לך ? זה כתוב על הלוח ? ב BIOS ? תודה

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  20. חברת הענק מצליחה להתעלות בגדול מעל לכל ציפיות הביצועים המוקדמות ומוכיחה כי שבב ה-M1 המקורי היה רק חימום קל לפני הדבר האמיתילכתבה

21. Started by laufgas,

קניתי את הלוח אם לא מזמן, ואני לא מבין אם הוא PCIE או לא. אני נורא מבולבול. הלוח אם שקניתי הוא של EPOX, דגם: EP-8KDA3J לינק ללוח אם: http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=292 אני באמת זקוק לעזרה. הוא PCIE? איזה פיצ'רים אני יכול לנצל בו? תודה, שי.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by crabrocket,

א. מה הכוונה cl בזכרונות? ב. אני מחפש זיכרון למחשב(1gb) בלי להשקיע יותר מידי כסף. מה שמצאתי היה זה Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זה שווה? והאם זה יתאים ללוח אם שלי? ולזכרונות שכבר יש לי? תודה רבה... דו"ח לוח אם: Motherboard -------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 02/13/2003-P4M266A-8235-6A6LWPRDC-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bu…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by eitanb3,

[צונזר] אין אפשרות לפרסם בפורומים ובישביל זה בדיוק יש את מדור יד שנייה TradeZone. (כן, גם אם אתה מחפש לקנות ולא למכור) ננעל.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. ‏P5E-VM HDMI s775 1333Mhz, Intel G35, DDR2 800, PCI-E, Dual VGA‎ ‏Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB ‏2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5‎ לא מעט שנים אני עובד עם ASUS X OCZ , והבעייה שתמיד הייתה לי איתם היא תאימות הזיכרונות ללוח וטמפ המעבדים. אני מעוניין לנסות את השילוב הנ"ל אשמח למידע על ניסיון עם הזיכרון/לוח הנ"ל. מעבר לעובדה זו המארז למערכת זו יהיה LANBOX (M.ATX) כרגע מורץ עם 820, בטמפ סביבה של 62C. אשמח לקבל מידע על טמפ המערכת הזו במקום סגור,עם האוורור המקורי של המארז/מעבד 9450 או QUAD אחר ברמה הזאת(לא 6600/9300). אשמח לקבל כל סוג של מידע לגבי הלוח או אם יש סוג אחר של G35/M.ATX שיעבוד במקום הלוח הנ"ל בשילוב הזה. אשמח לקבל מידע על סוג אחר של זיכרון שנוסה עם הרכיבים…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים