עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by anri,

יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? האם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ? ואם כן להחליף את הלוח לאיזה להחליף ?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by pop300,

איזה לוח אם אפשר לקנות ב- 400 שקל שיהיה טוב אם המעבד Q6600 2.4GHZ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by JackBauer,

GeIL 1GB (2x512MB) PC2-4300 533MHz DDR2 Dual Channel אני רוצה לבנות מחשב גיימרים, מה דעתכם על הזיכרון?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by מישאל,

יש לי לוח אם אבל אני לא יודע אם הוא pci express או לא...אני צריך לדעת כי אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש אז בבקשה עזרה אם אפשר...להגיד לי איך אני יכול לדעת חוץ מליפתוח את המחשב..?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by shloosh,

שלום אני קונה בקרוב מאוד לוח אם ומעבד חדש. הלוח שבחרתי הוא:Epox 8RDA+ והמעבד AMD Barton XP 2600+ יש ברשותי 2*256 זיכרון 2700 במהירות 333mhz שאותם אני שם כמובן ב-dual ddr של הלוח. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב ואני חושב שאי אפשר להוסיף עוד סטיק 1 של 256 כי זהלא עובד ב-dual או משהו כזה...נכון?? לכן חשבתי לקנות 2 סטיקים של 128 במהירות 333Mhz כמו מה שיש לי עכשיו,האם אני אוכל לשים את זה??? האם יש אפשרות להוסיף 256 מגה זיכרון למחשב שלי??? לעומת זאת ראיתי בלוח של גיגהבייט 7n400 שיש 4 מקומות לסטיקים של זיכרון... אז אני אוכל לשים 2 של 256 ועוד 2 של 128 לא??? בלוח של גיגהבייט אם אני אקנה אותו אני מתכוון.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. Started by tini,

יש לי חברה שרוצה לשדרג את הזיכרון הפנימי של המחשב שלה המחשב שלה מאד ישן ואני לא מצליחה למצוא שום אינפו על הלוח אם שלה כדי לדעת כמה סלוטים יש לה עם איזה סוג זיכרונות הוא מסוגל לעבוד ומה המקסימום שהוא יכול לקבל הלוח של קומפק compaq 041ch כרגע יש לה 3 זיכרונות במחשב 2X64 ואחד של 128 אבל כמו שאמרתי אני לא יודעת מאיזה סוג הם (SDRAM DDR וכו) ומה המקסימום שאפשר לשים במחשב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by ilanb0,

מעוניין לשדרג את הלוח. כרגע עובד עם AMD1600 אט'אלון אקס פי. היכן ניתן ללמוד את הנושא? מה ההבדל בין לוחות יקרים לזולים (מלבד האחריות)?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. האם הוא מסוגל לעבוד עם כרטיס מסך HD4850/4870/4890? במקרה שלא, האם ניתן בכל זאת לתקין על הלוח אם כרטיס מסך מהסוגים הנ"ל ולהשתמש בהם? או שהשימוש בלוח אם עם כ. מסך מובנה שולל זאת?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by omerha,

היי, כמה שאלות , מה ייתן לי התקנה של הדרייור ACHI ? ואיך מתקינים אותו? אני מנסה להתקין INTEL STORAGE MANAGER ללא הצלחה , איך אמורים להתקין אותו?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by rorlich,

שלום לכולם צהריים טובים יש לי 2 שאלות האם הכרטיסי זיכרון של A DATA שווים משהו ? או להתרחק... ואיך הולח אם של MSI k8n nforce 4 platinum ?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by COca,

שלום. יש לי פנטיום 3 עם 128 מגה. אתמול קיבלתי עוד 256 מגה , הרכבתי אותם בחריץ והפעלתי את המחשב. כאשר הווינדוס עלה הוא נתן לי הודעת שגיאה והוא אמר שהוא מכבה את המחשב בשביל לא לגרום לנזק. כאשר הפעלתי את המחשב רק עם הסטיק החדש בלי הישן המחשב לא עלה בכלל -לא ראו כלום על המסך , וכאשר אני רק עם הזיכרון הישן הכל בסדר. הזיכרון הישן הוא דו צדדי והזיכרון החדש הוא חד צדדי עם 8 צ'יפים , כל אחד בעל 32 מגה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by prexus,

למחשב החדש שלי אני מתכנן לקנות זכרונות GeiL PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency - יש להם בעיות תאימות עם MSI K8T-FiSR או אם A64 בכלל? צריך תשובה דיי בהקדם.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Started by johny,

אני רוכש היום לוח אם למעבד AMD64. התקציב ללוח הוא 550-600 שקל. אני מתלבט מה לקנות. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by hardware maniac,

איך החברה SueprTalent לזכרונות?מגיע עם קירור?חברה טובה?זכרונות יציבים? אמרו לי פעם שזה ג'נרי ושווה חרא-זה נכון?בבקשה דחוף לי!

15. שלום יש לי מעבד גידם כן! נשבר לו פין אחד והוא כרגע במקום פין 478 הוא 477 המעבד הוא P4 3.0GHz Prescott pin478 1m cache השאלה שלי האם התוצאה לחישוב 1 מגה של 46 שניות היא נורמלית ? ???

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by oorlevi,

אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין E8400 ל E7200 ?... האם הם משמעותיית לדוגמא בהרצת ויסטה פרימיום ומשחקים אופיס וכו'.. תתיחסו למעד שהו במהירות סטוק ולא ב OC.. תודה..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by gnk,

שלום, לאחרונה רכשתי לוח אם ABIT AN8-SLI עם מעבד AMD64 3200 בתחילה הטמפרטורה הייתה בין 35 ל-40 מעלות לאחר שעידכנתי את הביוס הטמפרטורה הייתה בין 25-30 מעלות בגדול, יש ירידה של 10 מעלות... למה להתייחס בתור הטמפרטורה האמיתית ???

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. Started by ROI5001,

מבקש דעה על הלוח אם הבא: 945GME-DS2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E +חלופה באותו מחיר רק חשוב שהלוח אפ יהיה עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים כמו זה

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by Hartley,

יש דבר כזה ? בלי gigabit lan , RAID ושאר מותרות לא שימושיים?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. Started by finish,

טוב זה המפרט: amd 64bit 3200+ venice gigabyte k8nsc leadtek 7600gt agp 512mb a-data וב פתחתי פה כבר כמה נושאים אבל אני אף פעם לא מקבל תשובה טובה למה לעשות כיד להשלים לדואל צ'אנל.. יש לי 512 אבל A-DATA אבל אין אותו למחירה בשום מקום... אני חייב שיהיה לגיגה זיכרון כדי לקבל עוד ביצועים במשחקים 512 לא מפסיק בכלל אבל אני לא יכול לקנות כרטיס כמו שיש לי כי אין ולקנות שתי סטיקים חדשים ביחד עם זה לא יעשו דואל צ'אנל מה לעשות???

21. יש לי לוח INTEL 965P לא עם כרטיס מסך מובנה. אני משתמש בכרטיס 7600GS. אולי בגלל זה...? אם אני לא אשים שום כרטיס מסך אז אני לא אראה כלום(יכול להיות שאז זה יהיה ב ENABLE)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by 54321,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שני הלוחות האלו כי אני לא מצאתי הבדל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=10680

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by Jack_g,

Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 אניי לא מתכוון לשים שניי כ.מסך. המחיר זהה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  24. היי מה הסיכון ששתי הלוחת ידפקו?? http://hwzone.co.il/guides/biosupdate/5/ יש לי שתי לוחות עם ביוס לא תקין ואני רוצה לתקן אבל אני פוחד שגם השלישי יהרס לי.... מה הם הדרכים הכי בטוחות?? אניה עזרו לי... :'(

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by shainov,

שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי טס לתאילנד ואחרי זה ליפן יכול להיות ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מעבד של אינטל אני רוצה את הQ6600 G0 או מעבד אחר שתמליצו לי אפשרי לקבל המלצות ואם יש לינקים או קישורים לאתרים בחו"ל לגבי מחירים?? אודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים