מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מרכיז מערכת חדשה ומתלבט בין הפרסקוט ל512 , לא יודע מה לעשות? שמעתי שפרסקוט מתחממים כל החנויות ממליצות עליהם ,ואנשים בפורומים לא ממליצים! המחירים שלהם מישום מה יותר זולים ברב המקומות? מזכיר קצת סלרון ? אז מה יותר כדאי למערכת משחקים -אינטרנט ועריכת ווידיאו?? ומה זה בכלל ה LGA775?? תודה לכולם רונן
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אתם המלצתם לי על- NF7 (nForce2)lan,usb2 אבל באיזה מאמר ראיתי ששתי אלו יותר טובים 7N400L1 (nForce2) lan 8RDA3I (NForce Dual) איזה יותר מומלץ בגלל הביצועים? ואיזה הכי מומלץ בגלל האובר קלוקינג? ואז הכי מומלץ בכלליות? ואני אשמח לדעת גם למה מה שאמתם יותר טוב ??? תודה רבה לכל העוזר דרך אגב מעבד amd 2500 512 זיכרון וספיר רדון 9600 אקס טי
-
- 42 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסיבה כלשהי אני צריך לעבוד עם זכרונות של TWINMOS. האם הם סבירים? האם נתקלתם בבעיות איתם? אל תקטלו סתם בגלל שלא מדובר בחברה יוקרתית אלא כתבו אם יש סיבה מהותית לא לעבוד עם הזכרונות הללו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מעבד Athlon 64 3000 ואני ממש לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקנות. שמעתי שעדיף לי לקנות לוח עם צ'יפסט N-Force אבל במה הוא יותר טוב? ומה הלוחות הכי טובים עם N-Force ועם VIA? (אני ראיתי שמישהו כבר שאל את השאלה האת לפני, אבל הוא קונה בחו"ל ואני קונה בארץ) תודה מראש......
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. מה ההבדלים בין שני המעבדים הללו ? ?Athlon 64 3000+ (S-754 , ל ?Athlon 64 3200+ (S-754)? חוץ מהמחיר וחוץ המזיכרון L2 שמגיע למגה ב- 3200 ? 2. האם יש תוכנות שיודעות לשתמש בתכונות של המעבדים הללו ? 3. האם כדאי לקנות מערכת מחשב שמבוסס על מעבדים הללו היום (בעיקר למשחקים , אינטרנט וכו) או שעדיף להשקיע במערכת מבוססת אינטל HT לישומים הללו ?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מחפש לוח אם Dual Processor (תומך Intel) חדיש עם כל הפיצ'רים החדשים...
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקיי אני הולך לקנות מחשב חדש , ואחד שם לי את הלוח הזה [ וגם אני לא מבין הרבה בלוחות וגם הוא אמר שהוא לא ממש מכיר אותו .. ] , אבל רציתי לדעת מה דעתכם : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 הוא טוב למעבדי 64 BIT של AMD ? אפשר אולי להוסיף קצת ואני יקבל מ'שו משמעותית יותר טוב ? או להוריד קצת וזה לא יפגע בביצועים ? או שאולי זה יספיק לי : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 ההבדל הוא 100 ש"ח , יש הבדל גדול בביצועים ? משמעותי ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל יש לי זכרון RDRAM ישן מאוד. מצאתי חנות לקנות ממנה עוד כזה, הבעיה היא שאני לא יודע מה מהירות הבאס שלו(ככה קוראים לזה?) ואני לא ממש רוצה להסתכן בלקנות סתם זיכרון. האם יש דרך לבדוק את מהירות הבאס? בביוס\תוכנה כלשהי? תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אז ככה: אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.antec.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=90510# יש לי לוח אם של אינטל INTEL D845PESV. בדף של המארז http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html רשום בלוחות אם STANDARD ATX, האם זה אומר שהלוח אם שלי לא יתאים? הלוח אם צריך להיות במידה של ATX? אני מפחד שהברגים לא יתאימו במארז ללוח אם שלי... איך אני יכול לדעת שהם מתאימים? ובכלל, האם כל לוח אם מתאים לכל מארז? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך לפתוח את המכפלה מהעבד הוא אם ליבת פלומינו החמה חחח קיצר אני חייב לפתוח את המכפלה בנתיים אני תקוע אם המעבד הזה עד שאני יקבל 2500+
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב לאינטל ? ABIT IC7 או ASUS P4P800 deluxe ? http://www.pch.co.il/docs/pd1215727794.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום לכולם הזיכרונות הקודמים שלי נדפקו וקיבלתי חדשים ( אותם זכרונות אבל הדגם החדש ) הזיכרון הוא 2X512 GEIL PC3500 ULTRA והתיזמונים שלהם הם 6-3-2-2 כרגע אני מריץ אותם ב ב FSB 240 !! בתיזמונים במקוריים שלהם אבל שאני בודק ב MEMTEST יש שגיאות אבל שאני מריץ 3DMARK ומביא לו לעשות 10 לופים רצוף אין שום בעיה שום RESTARTים ושום כלום למה זה והאם אני יכול לעבוד איתם בצורה הזאת ?? נ.ב לפני שאנשים שואלים אני כרגע על מתח של 2.6 אבל השגיאות ב MEMTEST לא חולפים אם אני מעלה ל 2.9...
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
אם אפשר אחד ממש מומלץ! ואחד במחיר של עד 500 (תגידו לי מה רע ומה טוב בו?)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בקרוב מאוד והחלטתי ללכת על ה-A64 אבל קצת קשה לי להחליט באיזה לוח אם לבחור. אני בחרתי שישה לוחות אם ואני צריך שתגידו לי לפי דעתכם איזה לוח אני צריך לקנות (אני קונה בארה"ב): Abit KV8 PRO; 105$ ASRock K8S8X; 84$ Foxconn 755A01-6EKSR; 92$ AOpen AK86-L; 89.50$ ECS "755-A2 V1.0" 86$ 86$ Chaintech VNF3-250 תודה רבה מראש. אגב, המעבד שאני קונה הוא: AMD A64 3200+ 1024kb cache
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נכנסתי לכמה אתרים, כמו פנדה וזיגזג , וראיתי שהמעבד athlon 64bit 3000 הוא עם סוקט 745 ולא 939 . רציתי לדעת אם המעבד הזה צפוי לצאת עם סוקט 939 . שאלה נוספת : האם צפויה ירידת מחירים ( אפילו קטנה ) בזמן הקרוב למעבדים האלה ?
-
- 4 תגובות
- 409 צפיות
-
-
יש לי לוח אם די ישן Msi KT3 Ultra2 VIA Chipset KT333 עכשיו השאלה שלי היא מה המעבד המקסימלי שיכול להתאים לו מחברת AMD
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה MEMTEST 86 לבדיקת הזיכרון. אני רוצה לדעת האם יש בעית חמרה לזיכרון. הבדיקה רצה שעות רבות ונותנת מספר שגיאות רב. איך אני יודע אילו מהשגיאות מעידה על בעיה פיזית בזיכרון?
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
השוואה ממצה ואמינה כמה שיותר השוואות יותר טוב תודה.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי את המחשב שהזמנתי ואני רוצה לדעת אם לא רימו אותי, ושמו לי חלקים שונים ממה שאני ביקשתי. אז איך אני בודק זאת? תודה לעונים. מנהלים אני לא יודע לאיזה פורום זה שייך, אז אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה...תודה.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אסוס ומהירות הזכרון בו היא 333 DDR . הבעיה היא מה קורה אם אני מוסיף זכרון שעובד ב400 DDR . האם הלוח יכול להפגע או שזה לא מפריע לו ????
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב שלי והפעלתי אותו היום (שישי). התוכנה שקיבלתי עם הלוח אם מראה כי המעלות של המעבד בזמן שאני עובד איתו רגיל (מתקין דרייברים ובאינטרנט) עומדות על 49-50, וכשאני משחק איתו מישחק כמו CS אז הן עומדות על 55+-. זה בסדר? נ.ב הגוף קירור והמעבד הם המקוריים של AMD. תודה לעונים. מנהלים אם זה קשור לפורום "אוברקלוקינג וקירור" אז תעבירו את זה לשם בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 537 צפיות
-