מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, מדי פעם אני סתם מסתכל על מעבדים בכל מני חנויות באינטרנט. שמתי לב שהמעבדים של AMD הם יותר איטים זאת אומרת אני רואה אינטל P 4 3.X גיגה הרץ וamd לא ראיתי יותר מ 2 ומשהו. זה יותר איטי או שזה פשוט חישוב אחר ?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מכיוון שלא הבנתי לגמרי את הידיעה , רציתי לשאול , האם בעתיד(נגיד עוד שנה) יהיו לי עדיין אופציות לשידרוג מעבד לסוקט A? , יענו , עדיין ישארו בשוק מעבדי סוקט A טובים?
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול כרטיס זיכרון שהזמנתי, אך גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי (חכם שכמוני לא חשב לבדוק לפני שהזמין...) והחלטתי להחליף למשהו שיתאים. השאלה היא אם כדאי לי להחליף או לקנות לוח אם חדש שיתאים לזיכרון (וגם לוח אם יותר טוב ממה שיש לי עכשיו)? הזיכרון שקניתי הוא 512MB Samsung DDR PC3200/400 ואני רוצה להחליף ל512MB SDRAM PC133 - Samsung original. בשביל להחליף אני צריך להוסיף עוד 150 שקלים, השאלה היא אם זה שווה את הכסף ואם יש הבדל בינהם? לפי מה שאני מבין הDDR יותר טוב מהSDRAM וזה שהוא יותר זול זה גם עדיף. עוד התלבטות שקשורה לזה היא שיש לי כבר כרטיס זיכרון 256MB SDRAM PC133 ולפי מה שאני יודע זה שאני אוכל לשלב בינהם ואז יהיה לי יותר זיכרון. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיז מערכת חדשה ומתלבט בין הפרסקוט ל512 , לא יודע מה לעשות? שמעתי שפרסקוט מתחממים כל החנויות ממליצות עליהם ,ואנשים בפורומים לא ממליצים! המחירים שלהם מישום מה יותר זולים ברב המקומות? מזכיר קצת סלרון ? אז מה יותר כדאי למערכת משחקים -אינטרנט ועריכת ווידיאו?? ומה זה בכלל ה LGA775?? תודה לכולם רונן
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה הסבר ארוך ומפורט בפעם הראשונה והאחרונה. תודה מראש על הסבלנות. בשוק קיימות שתי חברות מתחרות -AMD ו-Intel. אמרתם לי שמעבד Athlon XP 2500 עובד כמו פנטיום 4 2500. גלשתי לאתר של 3DMARK והשוואתי ביצועים בין AMD 2500 (1.83) ופנטיום 4 2500. מעבד AMD 1.83 (2500( http://service.futuremark.com/compare?2k1=7662412 תוצאה: 12460 נקודות מעבד פנטיום 4 2500 (2400 ליתר דיוק) 15038 נקודות. http://service.futuremark.com/compare?2k1=7941104 א. איך מעבד אינטל מקבל יותר ב-3000 נקודות יותר? טכנית מעבד AMD ואינטל הם באותה מהירות, נכון? ב. מצאתי השוואה אחרת: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5008576 איך לעזאזל GeForce Ti 4200 מחורבן יכול לקבל יותר נקודות מה-GeForce 5…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מסיבה כלשהי אני צריך לעבוד עם זכרונות של TWINMOS. האם הם סבירים? האם נתקלתם בבעיות איתם? אל תקטלו סתם בגלל שלא מדובר בחברה יוקרתית אלא כתבו אם יש סיבה מהותית לא לעבוד עם הזכרונות הללו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ראיתי ש bug2000 רשם הזמנתי אתמול מחשב עם nf7 ו gigabyte fx5900xt ... יש בזה בעיית תאימות ??? :
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
???? תקציב2000 שקל 1800 וידאו=קידוד סרטים קידוד TVRIP גרפיקה-=פוטו שופ , פרייהנד סאונד-הכנת טראקים ועריכת מוזיקת..! לא מהכבדים
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
ככה קנתי לא מזמן מחשב שני לבית. AMD 1800 GIGABYTE NF7 256 MB DDR RADEON 9200 WIN XP המחשב נועד ל אופיס גלישה ואנטרנט. וכאן מתחילה הבעייה: אחרי עבודה של מס' דקות, שעות, ימים (מאקסימום שהוא עבד יומיים) המחשב פשוט עושה RESTART ומתחיל להרעיש בצורה מוזרה צליל מוזר של סירנה בשני צלילים, אני חייב לציין שזה לא צליל זל זכרון, כ.מסך או צליל מונוטוני אחר אלה צליל של מעין סרנה. החלפתי את הזכרון מקום והכל הסתדר ליומיים. דבר נוסף שחשוב לציין שאחרי כיבו והפעלה מחדש יש הודע שיש בעייה עם המקלדת. המקלדת היא מקלדת ישנה עם מתאם PS2 לא יודע אם זה קשור איכשהו למה שקרה. האם זה בעיית תוכנה את חומרה? מה זה הצליל הזה ואיפה אני יכול להבין את משמעותו (לא מצאתי בחוברת)? תודה מראש L.A
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה ההבדלים בין שני המעבדים הללו ? ?Athlon 64 3000+ (S-754 , ל ?Athlon 64 3200+ (S-754)? חוץ מהמחיר וחוץ המזיכרון L2 שמגיע למגה ב- 3200 ? 2. האם יש תוכנות שיודעות לשתמש בתכונות של המעבדים הללו ? 3. האם כדאי לקנות מערכת מחשב שמבוסס על מעבדים הללו היום (בעיקר למשחקים , אינטרנט וכו) או שעדיף להשקיע במערכת מבוססת אינטל HT לישומים הללו ?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקיי אני הולך לקנות מחשב חדש , ואחד שם לי את הלוח הזה [ וגם אני לא מבין הרבה בלוחות וגם הוא אמר שהוא לא ממש מכיר אותו .. ] , אבל רציתי לדעת מה דעתכם : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 הוא טוב למעבדי 64 BIT של AMD ? אפשר אולי להוסיף קצת ואני יקבל מ'שו משמעותית יותר טוב ? או להוריד קצת וזה לא יפגע בביצועים ? או שאולי זה יספיק לי : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 ההבדל הוא 100 ש"ח , יש הבדל גדול בביצועים ? משמעותי ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על זכרונות טובים שהם לא מהזכרונות הזולים ביותר ולא מהיקרים ביותר (KINGSTONE ושות'). איזה חברה הייתם בוחרים לזיכרון DDR400 256MHZ שמחיריה בסביבות ה200-250 שקל ליחידה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל יש לי זכרון RDRAM ישן מאוד. מצאתי חנות לקנות ממנה עוד כזה, הבעיה היא שאני לא יודע מה מהירות הבאס שלו(ככה קוראים לזה?) ואני לא ממש רוצה להסתכן בלקנות סתם זיכרון. האם יש דרך לבדוק את מהירות הבאס? בביוס\תוכנה כלשהי? תודה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב לאינטל ? ABIT IC7 או ASUS P4P800 deluxe ? http://www.pch.co.il/docs/pd1215727794.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום לכולם הזיכרונות הקודמים שלי נדפקו וקיבלתי חדשים ( אותם זכרונות אבל הדגם החדש ) הזיכרון הוא 2X512 GEIL PC3500 ULTRA והתיזמונים שלהם הם 6-3-2-2 כרגע אני מריץ אותם ב ב FSB 240 !! בתיזמונים במקוריים שלהם אבל שאני בודק ב MEMTEST יש שגיאות אבל שאני מריץ 3DMARK ומביא לו לעשות 10 לופים רצוף אין שום בעיה שום RESTARTים ושום כלום למה זה והאם אני יכול לעבוד איתם בצורה הזאת ?? נ.ב לפני שאנשים שואלים אני כרגע על מתח של 2.6 אבל השגיאות ב MEMTEST לא חולפים אם אני מעלה ל 2.9...
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
ABIT-IS7-E Intel 865PE Motherboard מה יש בלוח הזה כמה יצאות USB כרטיס קול ..כרטיס רשת?.. וכל המידע עליו.. ואם אפשר המלצות ללוח אם שאתם חושבים שיותר טוב מזה..??... אני צריך שיהיה 4+ USB וכרטיס קול איכותי.. תקציב 100 שקל יותר מהמחיר שהלוח הזה שווה
-
- 10 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך לפתוח את המכפלה מהעבד הוא אם ליבת פלומינו החמה חחח קיצר אני חייב לפתוח את המכפלה בנתיים אני תקוע אם המעבד הזה עד שאני יקבל 2500+
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מחפש לוח אם Dual Processor (תומך Intel) חדיש עם כל הפיצ'רים החדשים...
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש לאוברקלוק חשבתי על ה Asus P4C800 אבל אני רוצה לדעת כמה מתח הוא יכול לתת לזכרונות. כשאני אדע כמה הוא יכול נמשיך לשאלות הבאות, תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אתם המלצתם לי על- NF7 (nForce2)lan,usb2 אבל באיזה מאמר ראיתי ששתי אלו יותר טובים 7N400L1 (nForce2) lan 8RDA3I (NForce Dual) איזה יותר מומלץ בגלל הביצועים? ואיזה הכי מומלץ בגלל האובר קלוקינג? ואז הכי מומלץ בכלליות? ואני אשמח לדעת גם למה מה שאמתם יותר טוב ??? תודה רבה לכל העוזר דרך אגב מעבד amd 2500 512 זיכרון וספיר רדון 9600 אקס טי
-
- 42 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מעבד Athlon 64 3000 ואני ממש לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקנות. שמעתי שעדיף לי לקנות לוח עם צ'יפסט N-Force אבל במה הוא יותר טוב? ומה הלוחות הכי טובים עם N-Force ועם VIA? (אני ראיתי שמישהו כבר שאל את השאלה האת לפני, אבל הוא קונה בחו"ל ואני קונה בארץ) תודה מראש......
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם די ישן Msi KT3 Ultra2 VIA Chipset KT333 עכשיו השאלה שלי היא מה המעבד המקסימלי שיכול להתאים לו מחברת AMD
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
נכנסתי לכמה אתרים, כמו פנדה וזיגזג , וראיתי שהמעבד athlon 64bit 3000 הוא עם סוקט 745 ולא 939 . רציתי לדעת אם המעבד הזה צפוי לצאת עם סוקט 939 . שאלה נוספת : האם צפויה ירידת מחירים ( אפילו קטנה ) בזמן הקרוב למעבדים האלה ?
-
- 4 תגובות
- 410 צפיות
-
-