עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://planet.nana.co.il/mori1990/1.JPG

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by jingel,

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם השאלה למעלה. תודה

3. Started by Green,

שלום קיבלתי היום מחשב חדש AMD 3000 על לוח אם DFI - LAN PARTY UT NF4-D והמאורר של המעבד עובד ומפסיק לפרקים של 2 שניות בערך חשבתי שזה יכול להיות כי הוא יודע מתי המעבד חם ומתי לא אבל אני לא בטוח יכול להיות שזה תקלה וגם אם זה לא תקלה אז לא עדיף שהמאורר יעבוד כל הזמן כי סתם נראה לי לא טוב למאורר לעבוד ולהפסיק כל שניה (הקרור המקורי שבא עם הלוח אם או המעבד)

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום אני מחפש תוכנה שמבצעת בדיקה מקיפה לזכרונות אנא תמליצו לי על תוכנות שאתם עובדים איתם ובאמת אמינות ובאמת עושות את הבדיקה כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  5. Started by ZenMaster,

לפני: P4 3.2 PRESSCOT Original Intel Presscot FAN & COOLING BLOCK radeon 9800XT 256 2X 512MB ADATA מארז ב150ש"ח ARORA (לא מוכר משהו, סתם יפה) ספק 300W גנרי לחלוטין (לא יציב, בטוח לא מוציא 300W , בא עם המארז ב150ש"ח) ספק 300W חיצוני (מג'ומפר) מחובר ל4 מאווררים 80מ"מ (2 מקדימה, 2 מאחורה) (כל מערכת קירור המארז הייתה על הספק החיצוני.(גנרי גם כן). טמ"פ מארז 40 מעלות במאמץ (מערכת קירור פועלת) (25 במנוחה) טמ"פ מעבד 65 " " (מאוורר צועק בטרוף) (50 במנוחה). אחרי: מעבד - לא השתנה מאוורר ו COLING BLOCK - ZALMAN 7000BCU 80MM 2X 512MB 400 MHz OCZ PLA מארז - TERMALTAKE SHARK ALUMINUM 2X 120MM ספק - TT 560 PUREPOWER טמ"פ מארז במאמץ 24 מעלות (במנוחה 20) טמ"פ מעבד במאמץ לא עו…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by ביז'ו המוס,

שלום, רציתי לדעת בערך באיזה סכומים פחות או יותר זיכרון mushkin black LVL2 bh-5 נמכרים יד שניה... אני חושב על למכור כאלה ואין לי מושג אפילו כמה לבקש עלייהם, זה לא תראד מכירה כי אני לא מציע אותם למכירה (ואני מבקש גם שלא תציעו לי עלייהם מחיר פה) אני רק רוצה לדעת כמה בערך הזיכרון הזה שווה, הוא 512X2

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by pazer005,

בהמשך להשוואת המעבדים. הנה השוואת הזכרונות. עשיתי הפרדה בין DDR ל-DDR2 ולא הכללתי את השאר. ב-DDR לקחתי רק את הנפוצים - 400 וב-DDR2 רק את 667. http://rapidshare.de/files/18274318/_______.xls.html בקרוב גם כוננים קשיחים

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by nir567,

טוב זה הפרק השני להודעה שכתבתי לא מזמן בתמיכה תכנית. שם כתבתי שהמחשב שלי לא עולה בגלל כמות קטנה של זיכרון ואני לא מבין למה. אם יש לכם עדיין תגובות בעניין אני אשמח. עכשיו הגעתי להחלתה לקנות זיכרון ולסיים עם העניין. אני לא יודע בדיוק מה הסוג של הלוח אם שלי כי אני לא יכול להעלות את המחשב, צריך להיות כתוב לי איפה שהוא עליו במקרה? איזה עוד רכיבים חיוניים לכם כדי לדעת מה סוג הזכרונות שנחוצים לי ואיך אני יכול להשיג את מידע?? ההודעה בפורום תמיכה תכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155457.0 עזרו לי בבקשה...תודה..

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by avivlevy,

יש לי זכרון DIMM1: GeIL CL25-4-4DDR 400 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz) (2.0-4-4-7 @ 166 MHz) וKINGSTONG 512 PC3200 DDR 3.3.3.6 ?200MHZ האם זה שהזכרונות שונים....(חברה,תיזמונים,גודל......) מוריד לי ביצועין?

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי כרגע לוח P4S533 וזיכרון MICRON 333 256MB (כידוע שניהם לא מלכי הביצועים לא בעבר ולא בהווה). יש לי גם כ 800 שח לשידרוג - האם לשדרג זיכרון ולקנות את אחד הזיכרונות המומלצים או להחליף לוח אם או כמובל לחסוך ולקנות מאוחר יותר. על פי הציפיות שלכם קדימה האם כדאי להשקיע בזיכרון של 512 או ישר ללכת 1GB או לחכות ל DDR 2 הממשמש ובא. או לחכות לערכת השבבים הבאה של אינטל או לחשוב לכיוון AMD64. מחכה להמלצות בקוצר רוח

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by mtomy,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני מחפש מעבד + לוח אם + זכרונות + ספק המעבד חייב להיות של אינטל לא מתוכן OC המחשב בעיקר ל OFFICE אינטרנט וקצת משחקים התקציב 2000 ש"ח בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by xino,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם AbitVA6 תומך בדיקים קשיחים מעל 30GB?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. יש לי חבר אשר יש לו על המחשב שתי ציפים של 128 SDRAM ובנוסף לכך ציפ נוסף 64 SDRAM. המחשב מראה כשמדליקים ספירה עד קצת יותר מ-320 MB. השאלה שלי, האם זה נכון לעשות כך? האם זה עלול לפגוע במחשב, פשוט עד כמה שאני יודע אם שמים כמה ציפים, כולם יהיו בעלי אותו גודל.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by 8dsim,

בירצוני ליקנות את הלוח הזה : Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T Motherboard ורציתי לישאול מה המקסימום של RAM בכל סלוט לא בכללי אלה בכל סלוט. בתודה סתיו . ;D

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. אני קראתי כמה מאמרים על זכרונות, ואני קצת מבולבל.. ??? אם נגיד יש לי זיכרון שהוא 400Mhz ומעבד של 333FSB זה יכול להוריד מהביצועים "אי ההתאמה" הזאת? ובקשר לDUAL СHANNEL איך שהבנתי בעיקרון זיכרונות שבאים בDUAL CHANNEL מביאים ביצועים יותר טובים מאשר זיכרון אחד שעובד בערוץ אחד, זה נכון גם לגבי AMD וגם לגבי INTEL כאחד? והאם מהירות המעבד צריכה להשפיע לי על בחירה בבחירה בזכרונות, כלומר אחד שעובד בערוץ אחד או שתיים במקביל?

16. באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by xorense1,

שמתי לב שאפילו PS\2 אין לו... מי מבטיח לי שהלוח תומך במקלדת USB?! ועוד שאלה איך אני יכול לפצל הארדיסק של 120 ? כי ניראה לי שדרך FDISK אי אפשר בגדלים כאלה..

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by danush,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הוא צריך להיות מעבד מהיר שעוד שנתיים המשחקים עדיין יעבדו בו. אני מתלבט בין: סלרון 2800MHZ פנטיום 4 2400MHZ AMD ALTHON 2400 XP PLUS תודה אנשים ;D

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  19. היי, קניתי לפני כחודש מחשב SFF של שאטל (SB75G2) אבל רק עכשיו שמתי לב שה USB2 ו FIREWIRE מקדימה לא עובדים ! :-( עוד שמתי לב שבכלל לא הגיעו כבלים נוספים בשביל לחבר בינם ובין הלוח-אם. איפה אני משיג כבלים כאלה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by SoliD,

שלום אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין : External Cache ל - Internal Cache

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. אז ככה אני חשבתי והחלטתי קצת לשדרג תמחשב שלי למשהו יותר רציני לקנות לוח אם ומעבד חדש עכשיו יש לי Amd athlon 2500 + Barton לוח אם של Gigabyte Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) ותככנתי לקנות תמעבד חדש Amd athlon 64 3000+ ואני לא יודע איזה לוח אם אני צריך בשביל המעבד אז בבקשה תמליצו על דברים אבל לא יותר מידי יקר אין לי תקציב גדול כל כך מקסימום 600-700 שקל על הלוח אם אם אני יצליח להשיג

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  22. אז ככה , מעבד E8400 , יחזיק לוח אם עם CF של שני כרטיסי מסך Hd4830 ?? ואיזה לוח אם יש עם הכנה ל CF ?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by stam_1,

שלום מה מעבד יותר חזק מבין המעבדים הללו: מעבד AMD ATHLON II 245 מול E6300 של INTEL

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  24. Started by coloreye,

אהלן, קניתי לפני שנתיים מחשב עם אחד ג'יגה זכרון 1024MB - 2 X 512 DDR2-SDRAM עם לוח אם Manufacturer : Intel Corporation Product : D946GZIS Version : AAD66165-302 עכשיו יש לי עוד 2 כרטיסי זכרון 256MB - 2 X 128 RDRAM השאלה שלי אם אני יכול לשלב אותם על הלוח אם, וגם אפילו לנסות, האם יקרה משהו? אשמח לעזרה, וחג שמח!

25. לוח אם ASUS P5KPL-CM ‏G31M-ES2L s775 ‏G31M-S2L מה מבניהם עדיף גם ל-OC.. עם מעבד E5200 ו-4GB זיכרון

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.