עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by serialmaster,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב מהשניים האלה : AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 (2.6GHz) BLACK EDITION או INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm לא חשוב לי איזה מעבד יותר טוב למשחקים אבל כן חשוב שהמעבד יחזיק לכמה שנים ואני רוצה לדעת איזה מהם

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. ברשותי Twinmos DDR400 PC3200 512*2 לפני כמה ימים פירמטתי תמחשב.. נכנסתי ל EVEREST ורשום שם פתאום ממורי ספיד 200Mhz במקום 400. ככה גם ב CPU-Z לפני הפירמוט זה הציג 400 ... SO ???

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש צריך המלצה ללוח עם כוונה לעשות OC קל (עד 3GH) הבנתי שה- GIGABYTE משתלמים מבחינת OC/מחיר איך ה- P35-DS3L ???

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  4. אנ'לא עושה אוברקלוק... אבל אני מעדיף את ASUS. לא קשור למחיר... שווה לקנות 'תלוח הזה? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. הורדתי עכשיו את העידכון האחרון של דרייברים ללוחות nForce2 האם יש צורך או ממולץ להסיר את הדרייברים הקודמים לפני שאתקין את החדש ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. שלום! תיראו יש לי מעבד e8400 לוח ASUS P5QL-E ספק 550wtt כרטיס מסך 9800gtx+ 4gb ram אחשיו תיראו התקנתי אוורסט ליראות מה עם המעלות,ופיתאום אני רואה שכתוב לי רק CPU שזה הראשי ועוד אחד מיתחתיו שכתוב CPU #CORE 1 ואין לי cpu 2 ברוב הפעמים שראיתי שילדים מעלים תמונה מאוורסט יש להם שם 3 דברים cpu,cpu core 1,cpu core 2 ולמה לי אין את 2????

7. Started by mtomy,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני מחפש מעבד + לוח אם + זכרונות + ספק המעבד חייב להיות של אינטל לא מתוכן OC המחשב בעיקר ל OFFICE אינטרנט וקצת משחקים התקציב 2000 ש"ח בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by YRP99,

המחשב זה Q6600 2.4ghz עבר אוברקלוק ל 3.0ghz FSB Speed = 375 Multiplier = x8 כרגע הם מבוטלים, יש טעם להפעיל אותם או שאני יוצא מזה דפוק כי עשיתי אוברקלוק ופתאום המחשב בדאוןקלוק יש לציין שהמחשב בבוקר סתם פתוח בלי לעשות כלום מהצהריים עבודה אינטרנטית/משחקים ערב-לילה - איטרנט/משחקים/סרטים באמצע הלילה סתם פתוח בלי לעשות כלום המחשב עובד 24/7 מה אתם אומרים?

9. השאלה היא לידע כללי אז על תשאלו שאלוצ כמו "אזיה מחשב יש לך" "איזה סוג זיכרון" וכו' נגיד!!! יש לי עכשיו 256MB DDR ואני רוצה להוסיף עוד 128MB DDR מה יקרה? האם סכום הזיכרון שלי במחשב יהיה 384MB? האם המחשב בכלל לא יעלה?? מה יהיה? נ.ב. לא חושב דווקה 256 ו 128 נגידיש לי 512 ואני רוצה להוסיף 256 או 128 לא משנה אבל אני רוצה להיתמקד דווקה בזה שיש לי 256 ואני רוצה להוסיף 128 (שימו לב נגיד ששני היזכרונות יהיו DDR ולא אחד DDR ושני SDRAM)

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by Goldlm,

הנה מספר אופציות שחשבתי עליהן: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=508 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=503 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 וגם : ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ (OCZ2RPR8002GK) ‏2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5‎ ‏2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC‎ בעיקרון אני רוצה זכרונות אמינים טובים ושלא יגבילו אותי ב OC עתידי עד באס 450 לפחות.. אני מעדיף חנות שיש לה סניף באיזור הצפון זאת אומרת FOXPC אפשר גם KSP או אייבורי,נועה, פנדה וכל השאר שיש להם סניפים באיזור עפולה-חיפה. אשמח לעוד הצעות

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. היי, כרגע מותקן דיסק מסוג SATA1, ואני רוצה להתקין עוד אחד מסוג SATA2, תהיה לי בעיה? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. Started by איתמר,

אני צריך לוח אם ב700 שקל של החברות או אסוס או אינטל אם אפשר הצעות

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by leda,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין P35 לבין EP35 ההבדל במחיר הוא 3 שח. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by ram4000,

אני מתלבט אם לקחת את ה Q6600 או לחכות לדגמים החדשים תודה רבה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by חן מ,

1. יש לי כרגע כרטיס מסך 8500 GT ומעבד E6750. האם אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך שלי לHD4870 או HD4850 ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד? האם יש לE6750 צוואר בקבוק אם איזשהו כרטיס מסך כיום? 3. האם המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 125Watt יותר חזק מהE6750? האם המעבד הזה יריץ משחקים במשך השנתיים-שלוש הקרובות? האם יווצר במעבד הזה צוואר בקבוק עם איזהשהו כרטיס מסך כיום?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by roes,

למעבדי הקונרו יש את טכנולוגיית ה Advanced Speed Step כלומר כשהם לא פועלים תחת עומס אז הם לא משתמשים בכל ה GHZ שלהם (הם משתמשים בכל ה GHZ שלהם רק כאשר הם צריכים) אז עכשיו השאלות: 1. איך האוברקלוקרים יודעים לכמה GHZ הם הגיעו? 2. מי שקונה E6600 ולא יודע כמה GHZ יש לו (2.4) אז איך הוא יכול לדעת? 3. כשניכנסים ל המחשב שלי -> לחצן ימני על העכבר -> מאפיינים אז רשום שם את שם המעבד ואת כמות ה GHZ שלו (וגם את כמות הזיכרון של המחשב) כמות ה GHZ של המעבד E6600 שרשום שם זה הכמות 2.4 או הכמות הנוכחית שהוא משתמש בה ? תודה מראש לעונים (מטער עם סיבכתי מישהו...)

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by kibub,

היי מישהו אולי ניסה אחד מהעדכון האחרונים ללוח הזה ויכול לתת חוות דעת? יש לי מעבד Q6600 ורציתי לעשות עדכון ביוס ליפני שאני מתקין אותו . תודה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by izikagam,

יש לי מעבד DFI infinity nf4 ultra רציתי לקרוא חוות דעת עליו? רק למי שיש את הדגם או היה!!!

20. Started by SoliD,

שלום אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין : External Cache ל - Internal Cache

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. Started by ^Z^,

כותרת

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  22. לחבר שלי הייתה הפסקת חשמל בבית וזה עשה לו קצר במחשב וכתוצאה מכך נשרף לו הכרטיס מסך והלוח אם! הוא יקנה את הכרטיס7800GTX והוא צריך לוח שיתאים לו! הנה המפרט שלו (שתתאימו ללוח אם) P4 2.8E 7800GT - בקרוב... 2 סטיקים של קינגסטון (כל אחד 512) DDR 400MHZ מה אתם אומרים? כמובן שהכרטיס הוא הוא PCI-E וצריך שהלוח יתמוך בזה... תקציב 600 שקל ומעלה... לא צריך משהו תותח על ... אלא משהו שיספק את המינימום לפחות.... וכמובן ספק חדש... צריך משהו שיחזיק 7800GTX ... צריך משהו טוב של חברה טובה שיחזיק טוב את המערכת...לא משנה תקציב... אז כאמור צריך לוח אם וספק תנו הצעות....

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ושאני מתכוון יציאה לאוזניות זה חיבור לאוזניות שאני ישמע דרך האוזניות.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. עשיתי שטות די מטומטמת.. הכנסתי את הכרטיס מסך המשולב דרך הביוס למצב Disable וכעת אני לא מצליח לראות כלום על המסך ע"מ להגיע שוב לביוס להקצאת זיכרון מחדש לכרטיס... מה אני עושה ? אין ברשותי כרטיס PCIE ועם כרטיס PCI פשוט הוא משום מה לא מזהה אותו.... דגם לוח האם הוא: K9N6GM של MSI. זה די דחוף... תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  25. 1. מה ההבדלים בין שני המעבדים הללו ? ?Athlon 64 3000+ (S-754 , ל ?Athlon 64 3200+ (S-754)? חוץ מהמחיר וחוץ המזיכרון L2 שמגיע למגה ב- 3200 ? 2. האם יש תוכנות שיודעות לשתמש בתכונות של המעבדים הללו ? 3. האם כדאי לקנות מערכת מחשב שמבוסס על מעבדים הללו היום (בעיקר למשחקים , אינטרנט וכו) או שעדיף להשקיע במערכת מבוססת אינטל HT לישומים הללו ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים