עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. *כותרת* אני רוצה לדעת אם הTuniq תומך בלוח האם שלי על מנת שאני לא סתם אקנה וזה לא יתאים חחח תודה למגיבים!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by berner,

חבריה שלום אני הולך לבנות המחשב שלי מעבד 6300/6400 טרם החלטתי לא יעשה OC הצעה שקבלתי מול לוח Gigabyte Ga965ds4 נאמר לי ע:י אחת החנויות כי בלוח שביקשתי של גי'גהבייט הם קצת פישלו ויש בו לא מעט תקלות והוא נחשב ללא אמין ולכן כדאי בלוח אינטל שהוא יותר אמין http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/motherboards/desktop/308468.htm- קישור לאתר למפרט הלוח באתר אינטל אשמח לקבל חוות דעת האמנם כך במידה ויש בין החברים הצעה ללוח ברמה טובה אשמח לקבל הצעה בברכה :

3. בלוח האם הזה (epox 8k5a2 פלוס) יש 2 חיבורי IDE רגילים ועוד 2 חיבורי RAID שהבנתי שהם יכולים לתפקד גם כחיבורי IDE רגילים נוספים. אני חיברתי אל אחד החיבורים האלה 2 דיסקים קשיחים (על כבל אחד של 80 גידים), ג'ימפרטי אותם, ובאתחול ה RAID config utility אפילו מזהה אותם כ primary master ו slave, אבל (!!) שם המערכת נתקעת ולא ממשיכה באתחול... לא מתקדם וגם לא נכנס לקינפוג ה RAID (אמור להיות Ctrl+H). כל מקרה אני כבר אובד עצות. ניסיתי בלי ג'מפרים, עם, על כבלים נפרדים... לא יודע מה עוד. יש לכם עצות? אם זה לא יצליח אצטרך לקנות כרטיס PCI-to-IDE תודה נ.ב. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות לבעיה...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by Hadas89,

היי..שנה טובה לכולם, קודם כל! יש לי בעיה עם הטמפ' של המעבד במחשב הנייד החדש שלי. הטמפ' ב realtemp לא יורדת מ 65 מעלות צלזיוס ואם הרבה תוכנות פועלות ברקע אז זה מגיע ל 80 ומעלה . בEVEREST וSPEEDFAN הוא בכלל לא מאתר מאוורר/ים ... האם קיבלתי מחשב חדש בלי מאוורר? האם הוא לא מותקן כראוי? המוןןן תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. יש לי חבר אשר יש לו על המחשב שתי ציפים של 128 SDRAM ובנוסף לכך ציפ נוסף 64 SDRAM. המחשב מראה כשמדליקים ספירה עד קצת יותר מ-320 MB. השאלה שלי, האם זה נכון לעשות כך? האם זה עלול לפגוע במחשב, פשוט עד כמה שאני יודע אם שמים כמה ציפים, כולם יהיו בעלי אותו גודל.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הלוח אם הבא : 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E ?GIGABYTE? מחירו כ- 580 ש"ח רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים ועבודות מחשב כגון אופיס וכדומה ...... מצורפת תמונה... תודה.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  7. Gigabyte GA-M55-S3- nForce 550 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2316&ModelName=GA-M55S-S3 או DFI Infinity NF Ultra II (מבוסס על Nforce4) יש לציין שהלוחות הללו אמורות להתאמים למעבד AMD כפול ליבה. AMD Athlon AMD2 3800 socket AM2

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by EmZoN,

לא ממש לאובר, חשוב שיהיו כמה שיותר פיצ'רים בקיצור משהו סטנדרטי + (עד 600 + -) המליצו לי על abit kv8 pro או Epox EP8HDA5J ועוד שאלה... ב64B ניתן לנצל DUAL DDR?! ואם כן... הלוחות אם האלו מתאימים לזה?! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by tuvia,

שלום. יש לי בעיה בזכרון בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי זוחל במשחקים אז הסתכלתי על הזכרון ונדהמתי לראות שכתוב שם 256 שבעצם יש לי 512 אז כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבל והכנסתי מחדש את הצ'יפים של הזכרון וכשהדלקתי את המחשב כתוב לי 384 זכרון גם כשאני בודק בווינדוס אותו דבר... יש למשהו רעיון? תודה מראש טוביה

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  10. יש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-945p-s3 ללוח אם הזה יש רק 3 יציאות של סאונד אבל יש לו אופציה לחיבור של עוד 3 יציאות שאני מעוניין בהם, הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר למצוא אותם, פה אפשר לראות על מה אני מדבר: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ProductID=2324

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by mongoL---,

כעת קיים אצלי במחשב זיכרון סלוט אחד של 512 ddr 333 של חברת corsair, מה הייתם ממליצים בתור זיכרון נוסף ל-512 , ומה יכולה ליהיות העלות.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. Started by xXaXdXaXrXx,

יש דבר כזה sli למעבד?

13. AMD מתכוונת להציג עד אמצע 2007 מרובע ליבות "אמיתי" - כלומר 4 ליבות שנבנו ביחד על אותה פיסה. לפני זה עד סוף 2006 תציג AMD מרובע ליבות כמו שאינטל מתכננת - כלומר שני כפולי ליבה שחוברו להם יחדיו, וזאת כדי למנוע מאינטל לכבוש שוק זה. מקור: http://news.techwhack.com/4109/true-quad-core-processorsד/

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  14. אני רוצה לקנות AMD ואני לא יודע אם לחכות

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  15. יש לי לוח INTEL 965P לא עם כרטיס מסך מובנה. אני משתמש בכרטיס 7600GS. אולי בגלל זה...? אם אני לא אשים שום כרטיס מסך אז אני לא אראה כלום(יכול להיות שאז זה יהיה ב ENABLE)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  16. אם אפשרי בתקציב אז תמיכה בפנום

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by HardTom,

כידוע rdram הוא הזיכרון החזק כיום..במיוחד rdram 512 800 mhz אבל הוא עולה המון.. שאלתי היא כזאת מה בעצם כדי ובכמה rdram יותר טוב...מהddram ומה אתם מצעים ddr 2 עם 533 mhz למרות שעדיין rdram יותר טוב בהרבה וddram 2 תופס 2 סטוקים על כלום...?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  18. כי קראתי שהכונן נשלט ע"י שבב JMICRON ולא ע"י ערכת השבבים ווינדוס לא מזהה אותו עד שאתה מתקין לו את הדרייבר. האם גם בשביל להריץ התקנה מדיסק של מערכת הפעלה אני אצטרך להתקין את הדרייבר לכונן אופטי? כי אז יכולה להיווצר בעיה קטנה לא? אני עומד לקנות את הלוח ורציתי לדעת תשובה לגבי זה. תודה

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by IdobI,

שלום רב, אני מחפש להחליף את לוח האם הישן שלי (MSI KT3-Ultra ARU) עקב 'ברוגז' בינו ובין כרטיס המסך החדש שלי (Gigabyte Radeon 9600 Pro) - יש המון בעיות במשחקים ואני מאמין שזה בגלל שחסר ללוח AGP 8x. אחרי הרבה קריאה בנושא (ותקציב של כ 400 ש"ח) הלכתי לכיוון ה nForce2 400/ Ultra 400. התבייתי על דגם EP-8RDA3i של Epox או דגם GA-7N400L1 של Gigabyte - הבעיה היא שבשניהם מצויין שהם תומכים ב AGP 3.0 ורק בכרטיסי מסך 1.5v, כשלמיטב הבנתי הכרטיסים החדשים עובדים ב AGP 8x ב 0.8v - ובקיצור, התבלבלתי! הסיבה היחידה שאני מחליף MB היא AGP 8x ואני לא רוצה להידפק גם עם החדש - אז אודה לעזרתכם ולהנחייתכם. הרבה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by sirexrv,

אני ממש לא בטוח בנושא של P4 ולאחר חיפוש קל בארכיון של הפורום עדיין לא מצאתי תשובה... P4 3.2 תומך ב DDR2 ? יש בכלל לוח שתומך גם בDDR2 וגם בDDR1 ?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  21. יש לי מחשב וותיק שמשמש כ-Media Center, עד כה עם 2 סטיקים של Geil מסוג PC3500 (מהירות של 433MHz) בעלי תזמון של 2-6-3-3-2. רכשתי היום 2 סטיקים (משומשים) של Samsung מסוג PC3200 בעלי תזמון של 3-3-3-8-8 ציפיתי שהכל יתיישר לפי הזכרונות האיטיים יותר. הגדרתי את הכל על הגדרה אוטומטית, ביצוע Reset גיליתי תזמונים של 2.5-2-2-6-8. המחשב עובד כמה שעות יציב ותקין. כיצד התזמון הזה הגיוני? האם כדאי/רצוי לשנות משהו בתזמונים ידנית? בנוסף עד כה הזכרונות עבדו ב-Dual Channel, האם בערבוב הנ"ל (ובהנחה שהסטיקים הונחו ב-slot הרלוונטי), הזכרונות ימשיכו לעבוד ב-Dual Channel? תודה. אמיר.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  22. אז ככה ..הביוס שלי נתקע בלי קשר לעולם..פשוט נתקע עכשיו אני חושב שעידכונו יפתור את הבעיה .. הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך אני מזה את הדגם שלהלוח אם... אגב המחשב פתוח אבל אני לא מוצא איפה כתוב על הלוח אם קיצר עזרה אנשיייםם פליז..

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  23. איזה לוח אם אתם ממליצים לי מבחינת חברה והלוח עצמו 1.DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D 2.ASUS-A8N-SLI PREMIUM-SOCKET-939 N FORCE4 SLI 4XDDR400 DUAL CHANNEL 2XPCI-E X16 2XATA1 3.GIgabyte-GA-K8NXP-SIL SOCKET-939 N FORCE4 SLI 4XDDR400 DUAL 2XPCI-E X16 2XATA1 אז מה אתם אומרים???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. Started by alone7,

האם לדגם הזה יש SLI?

25. Started by NI4NI,

http://www.directron.com/ga8i945gzmerh.html הלוח אמנם עובד רק בבאס של 800MHZ ותומך זכרונות 533MHZ בלבד (שגם הם זולים יותר), אבל הוא עולה רק 80$...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים