מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין GA-7N400L1 ל GA-7N400L חוצ מה כרטיס רשת שהוא של NVIDIA תודה
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש אחרי שנשרף לי על הלוח אם הישן..... החלטתי לקנות AMD Athlon 64 3200+... אחרי שקניתי את המעבד עשיתי פורמט לעל המחשב התקנתי את כל הדריברים והכל מחדש... ואחרי שהכל עבד התקנתי את התוכנה AIDA 32 ובה רשום: Externel Clock = 200 Maximum Clock = 3200 Current Clock = 2010 אחר כך הורדתי תוכנות של AMD שאומרת את הטמפרטורה ואת ה-Current Clock של המעבד וגם הם אמרו שהמעבד עובד רק על 2010.. המעבד אמור לעבוד על 2010 רק או שמשהו לא בסדר במעבד? יש לי את הלוח אם: Gigabyte GA-K8N Pro... תודה
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
דיברתי עם בחור אחד מחו"ל[אחד שאני מכיר הרבה זמן]והוא גם מבין בחומרה והוא המליץ לי על המעבד הזה: Intel Pentium 4 2.40 E GHz HT 1MB 533Mhz S478 Boxed שהוא עולה 139 יורו[774ש"ח] חיפשתי אותו קצת באתרים של חנויות של אינטל וכאלה ולא מצאתי אותו לקנייה הוא הגיע לארץ ואפשר להשיג אותו איפהשהוא? והאם הוא טוב?
-
- 18 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב, עם ג'יגה זיכרון(400 MHZ). העניין הוא שזה כמובן עסק מאד יקר... השאלה היא האם אתם ממליצים לי לקנות זכרונות זולים של עד אלף שקל(לכל הג'יגה) של חברה פחות ידועה? אציין כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק לאף חלק במחשב, ובתוך כך הזיכרונות... האם יש סכנה כלשהי בקניית זיכרון זול?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
המחשב שלי ככה: 2.4B 1024 קינגסטון DDR 400 וכרטיס מסך מעפן גיפורס 4! ואני רוצה לשחק במשחקים חדשים כמו הלף לייף 2 ודום 3 על הגדרות הכי גבוהות! תמליצו לי מה לקנות
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולכם. לפני כמה ימים קיבלתי את החלקים למחשבי החדש. הזמנתי מהדובים כמה חלקים וביניהם מעבד AMD Athlon64 3200+ שהוא 1MB קאש. קיבלתי מעבד -retail, ועכשיו עם ה CPUID כתוב לי שהוא newcastle וה L2 שלו הוא 512k עבדו עליי ?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קיבלתי לוח ומעבד חדש. לוח: D915PGN מעבד: Intel Itanium 2 והבעיה זה שקיבלתי את המעבד והלוח בלי גוף קירור למעבד אז אני צריך לקנות אחד ואני לא יודע איזה יתאים. בבקשה תעזרו לי בחלטה.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה הרבה, אני רק יודע שיש לי 2 כרטיסי 256מגה , ושבגלל שהמהירות שלהם לא תואמת זה עושה לי בעיות VPU RECOVER בכטיס המסך ומתעקש לעשות בעיות בהתקנות משחקים/תוכנות מתוך דיסקים. נדמה לי שמהירות אחד מכרטיסי הזכרון שלי 256מגה הוא 333 (מגה הרץ???) והשני שיש לי, אותו רכשתי יותר מאוחר, יותר מהיר (400 אולי?) איך אני בודק איזה מהם הוא המהיר יותר וכל זה כדי שאוכל לרכוש אחד נוסף שיהיה זהה לשני? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זיכרון DUAL RDRAM PC800 שתומך במהירות 533Mhz וגם במהירות 400Mhz יכול לעבוד עם זיכרון שתומך רק במהירות 400Mhz. זה אומר ש... בנק ראשון: 2x256MB RDRAM PC800 533Mhz & 400Mhz בנק שני: 2x128MB RDRAM PC800 400Mhz והמעבד עצמו P4 2.66Ghz תומך במהירות 533Mhz. לוח האם הוא - Intel Maryville 2 D850EMV2.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני קונה מאבד AMD 64 3000+ עם לוח שאינו תומך בDUEL DDR אז אני לא ממש יודע איזה זיכרון לקנות למישהו יש רעיון?? ???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש. אז דיברתי איתו על זה שכדאי לו לקחת amd כי זה יותר זול ויותר משתלם. אז הוא אמר שהוא ישאל בעבודה שלו אם כדאי (יש שם אנשים שמבינים) אז הוא חזר אליי ואמר לי שהם עשו ניסוי עם מעבדים של אינטל ושל amd והמעבד של ה amd התפוצץ. אז עכשיו אמרתי לו בטח עשו בו יותר מדי פעילות אתה לא משתמש כבד שתגיע לדבר כזה. אז הוא אמר לי הוא לא רוצה שהמעד יתפוצץ לו... ( חחחחח....זה נשמע מצחיק!!!) מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בבעלותי שתי הרדיסקים SATA, לוח IS7 עם חיבור SATAX2 עם RAID וכרטיס PCI של PROMISE שגם תומך בSATA ו RAID. אני עוסק הרבה בקבצים גדולים של 4 גיגה ויותר. כרגע הדיסקים מחוברים דרך כרטיס ה PCI)PROMISE). מצאתי שקריאה של קובץ בגודל הזה וכתיבה שלו במביל לדיסק אחר SATA או IDE (תוך כדי עיבוד הקובץ) מאיטה מאוד את פעילות המחשב ללא קשר לPRIORITY של פעילות העיבוד. - ןלכן כנראה נובעת מעצם הכתיבה וקריאה של הקבצים הגדולים. א. שאלתי - מאחר ואני צריך קריאה של קובץ גדול תוך כדי עיבוד וכתיבה במקביל לדיסק אחר, מה תהיה התצורה העדיפה לחיבור ההרדיסקים ללוח האם? האפשרויות: 1. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA ישירות ללוח האם? 2. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA לכרטיס PROMIS…
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן זיכרון RDRAM במצב טוב, עדיף שנמכרים בזוגות (64*2, 128*2...), העדפה לסמסונג PC800 אז אם אתם מחפשים קונה לזיכרון RDRAM מיותר פשוט תפרסמו תגובה עם פרטים על הזיכרון שברשותכם... בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הוצאתי מהמחשב הישן את המעבד פנטיום 2 שהיה מחובר בשיטת Slot1 (איך שקוראים לזה). כמו שאתם מבינים (אם אתם לא - יש תמונות) המעבד נמצא בתוך מעטפת של צלעות קירור - יש לכם מושג אני אוציא אותו משם? תודה מראש . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
תראו הלוח אם שלי הוא של אסוס p4s8x-x והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600xt עם 256 מגה. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח אם העלוב שלי מנצל את מלוא יכולתו של הכרטיס מסך העלוב שלי. כי תראו רק עכשיו התחלתי לשחק פאר קריי ויש לי p4 2.6 giga ו 768 ראם ואני מריץ את המשחק ברזולוציה של 800 על 600 כשכמעט כל הפונקציות של הגדרות הגראפיקה הם על low. אחד אמר לי שאולי יש לי בעיה עם הדרייברים ואולי בגלל שפעם היה לי g4 mx ולא נמחקו לי כל הדרייברים שלו אז זה כאילו שהדרייברים של ה mx מפריעים לראדון שלי. מה אתם חושבים ואיך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
אם יש בו שני חיבורי SATA בקיצור האם ללוח הזה יש RAID http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5p800/overview.htm
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שמעו זה ממש דחוף לי עד 700 שקל ככה (לא חובה לבזבז הכל) איזה לוח הכי טוב לאינטל??? ? אני חשבתי על ה IA7 מה אתם אומרים פשוט הוא בא עם ה uguro אז אני חושב שהוא יותר משתלם מה אתם אומרים ממש דחוף!
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הרי יש מעבדים בעלי 32 ביט ומעבדים בעלי 64 ביט. אז לאיזה אפיק העברת נתונים הזה במעבדי ה- AMD 64 יש יכולת להעביר 64 ביט ? או שזה מהירות החישוב של המעבד או כמה ביטים הוא מסוגל לעבד בזמן נתון ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
מישהו מוכן לעשות לו שטיפת מוח? כל ההסברים שלי לא עזרו לו אז אני מקווה שקהילה גדולה כן תעזור. וזאת גם הזדמנות להגיד מה אתם מעדפים ואיזה מעבד יש לכם. אבל אל תחרגו יותר מדיי מהנושא המקורי.
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם עם שתי יציאות PCI (מיני ATX) ואני רוצה להוסיף עוד כמה יציאות, זה אפשרי? יש לי מקום במארז מתחת ללוח אם אם זה משנה.
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
טוב, זה כבר הטכנאי הרביעי שאני מדבר איתו ממתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש (אמא שלי, היא כל כך לא בוטחת בי והטכנאים קונים אותה כל כך בקלות...) אז אמרתי לו שאני קונה AMD64 אז הוא אמר לי "לא כדאי לקנות את המעבד הזה זה דגם חדש של טכנולוגיה חדשה יהיו בו הרבה בעיות והמעבד שלך עכשיו (P4 1.6) יותר טוב" הוא המליץ לי לקנות מחשב עוד חצי שנה הבנתי שהוא אידיוט אחרי שהוא אמר שיש לי מעבד מצוין, אבל מה עם החלק הראשון? זה נכון?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתלבטות בין: Gigabyte GA-7N400-L Epox 8RDA ABIT NF7 מה הכי עדיף ביניהם? די חשובה המהירות כי נשרף לי ה7VRXP הישן שלי ואני צריך להזמין אחד עד 8 בערך.. תודה ענקית מראש
-
- 5 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אז המקרה שלי הוא כזה במחשב שלי יש שני זיכרונות של 256 שעובדים dual כמובן עכשיו השאלה שלי היא כזו במידה ואני רווצה להוסיף עוד זיכרון אז מה אני צריך להוסיף עוד שני סטיקים של 256 או 512 אחד והאם יש הבדל בין ארבע של 256 לבין שניים של 512
-
- 4 תגובות
- 420 צפיות
-