עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לי יש את הלוח אם הזה... א) רציתי לדעת קצת ביקורת עליו - מה מצבו בשוק כיום... ב) רציתי לדעת איך לעדכן את הביוס שלו - כי בדיסק קיים התקנה אוטומטית דרך WINDOWS והדיסק לא מוכן להתקין לי את זה על המחשב... אז בעייתי בשבילי להתקין את העדכון. וניסיתי ליצור דיסק איתחול ולהתקין את זה ידנית עם AFUDOS וזה לא פעל לי כי הוא אומר שהוא לא מזהה לי את ה ההרדיסק בדוס... ??? ??? ???מה אני עושה???? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  2. Started by turtleman,

GEIL 512MB PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg עולים 563 ש"ח בפנדה עם אחריות לכל החיים. הם טובים? יש המלצות על זכרונות אחרים בסביבת המחיר הזה? אני רוצה זכרונות שלא בהכרח טובים לOC, למרות שלא יזיק אם יהיו סבירים במקרה ואני ארצה בעתיד.

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  3. הלוח אם שלי נשרף ואני לא יודע מה המהירות שלו. נמעבד שלי נשאר חי ואני רוצה להתאים לו לוח אם. איזה לוח אני צריך בשביל מעבד Intel Pentium3 733 MHZ תודה לעוזרים! [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום, נא לקחת לתשומת ליבך]

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  4. מה יותר כדאי? Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box ו ABIT AI7 Intel 865PE או AMD ATHLON 64 2800+ BOX ו EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin תודה.

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  5. היום בצעתי ניקיון למאוורר ולגוף קירור של המעבד, הניקיון היה כנראה קצת יותר מידי ממה שהייתי צריך. לאחר שחברתי הכל מחדש הפעלתי את המחשב אני רואה שהמעבד התחמם יותר מידי - בזמן מנוחה (שאני לא נוגע במחשב) הטמפ' היא בסביבות 40, אבל כשאני פותח חלון מסויים הטמפ' ישר קופצת בשלוש -ארבע מעלות ויורדת בחזרה - דיי לאט, והבעיה הגדולה היא במשחקים הטמפ' ישר קפצה ל-62 מעלות אז ישר דפקתי ריסטארט למחשב. השאלה שלי היא מה לעשות - אולי פגעתי במשחה הטרמית? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג חדשה? תודה מראש. דרך אגב רק בשבוע האחרון התחלתי להכנס לפה באופן קבוע - אתר מצויין אנשיים טובים כל הכבוד. אני הפכתי להיות משתמש קבוע באתר.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by dani,

אוקיי אז ככה יש לי 2500 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל רק את המעבד, את הלוח אם וכמובן זכרונות כי יש לי זכרונות ישנים SD-Ram... אוקיי מעבד: אמרו לי שה AMD 64 ביט או משהו כזה הוא פצצה... אבל גם הפנטיום 4 פרסקוט או משהו כזה... פשוט אני לא יודע מה לבחור... עזרה? לוח אם:כמובן תואם וזכרונות: שני כרטיסים של DDR 400 A-data וכל זה עד 2500 ש"ח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה עד המחיר הזה אז הוא אחלה גבר

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  7. Started by matant131,

אני צריך ל2.8 נורטווד 1. P4P800 DELUXE 2. abit ic7 3. P4S800D-E DELUXE 4. abit is7-e תודה!

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  8. חבר של אבא של הביא לי את המחשב שלו לסדר לו, וכל פעם שניסיתי להתקין ווינדווס המחשב קרס. חשבתי בהתחלה שהדיסק דפוק, אבל גם כשהבאתי אחר זה קרה. אז התחלתי לחשוד בזיכרון(3X64 SDRAM133), ולכן הרצתי ממטסט לכל סטיק בנפרד, ושלושתם זרקו מאות ארורים. כמובן שהמחשב לא עבר אוברקלוק. הגיוני ששלושת הסטיקים דפוקים? או שיש לזה הסבר אחר? לוח אם או משהו? ??? תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי לכולם. אני מתכיוון לרכוש מחשב חזק ולהחליף את הישן. רוב השימושים שלי הם משחקים כמו אמריקן ארמי וסימולטורים של מטוסים. אני רוצה לרכוש לוח טוב של אסוס איך אין לי מושג איזה מומלץ. ובנוסף איזה מעבד של אינטל כדאי היום לקנות והאם כדאי לחכות לירידת המחירים המדוברת (בכמה בכלל מדובר?) לגבי זכרון, אני עדיין לא החלטתי האם 512 או 1024 והאם חשוב שהם יהיו בקיט של שניים ? מה זה בכלל נותן ? לגבי כרטיס מסך, יש לי אפשרות לקנות כרטיס מחבר של ATI 9800Pro 128mb ב-800 ש"ח או לקנות חדש וכאן אני זקוק לכם בעניין איזה כדאי. ואחרון אחרון חביב, איזה מארז שקט במיוחד מומלץ שלא שומעים אותו בכלל. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by HypertreXx,

כדאי לעשות לו OC או משהו ? כי המחשב עובד דיי לאט ויש לי ABIT NF7 BARTON 2500+

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by hck,

שלום. יש לי את הלוח של ABIT דגם AI7. באתר שלהם ראיתי שיש עידכון לביוס של הלוח אם שלי. יש לי את גירסה 16 וכיום יש כבר גירסת עידכון לביוס 17. כשאני בא להוריד יש בעיה בלינק, ולא ניתן להוריד את העידכון כבר הרבה זמן.( http://www.abit-usa.com/products/mb/bios.php?categories=1&model=147 ) מישהו (במיוחד מבעלי הלוח הנ"ל) הצליח להוריד את הגירסה החדשה? והאים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  12. בוקר טוב כולם, יש לי לוח של GIGABYTE 7N400L ומעבד AMD ATHLON 2500+ (אני מודע לבעייה של הלוח הזה) ליפני המעבד הנוכחי היה לי ATHLON XP 1600+ הטמפרטורה שלו היתה 56~ מעלות במנוחה ו 65~ מעלות במאמץ עכשיו עם ה 2500 הטמפרטורות משוגעות לגמרי במנוחה הוא על 64 ובמעמץ הוא עובר את ה 70 אני לא מבין את הקטע של זה זה נראה כאילו הוא ב OC אבל לא עשיתי לו שום OC הגוף קרור של יחסית בסדר ויש לו מאוורר 80 M הוא מרוח עם משחה טרמית כסופה יש לי איוורור טוב במארז וזה לא קשור כי כשהוא פתוח אז הטמפרטורה יורדת רק באיזה 2 מעלות אז בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by RazorJunior,

אני משייט לי בתומי בפורום כשלפתע אני שם לב שהחדר נהיה שקט מדי בבת אחת. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של הצ'יפסט ב NF7-S פשוט הפסיק לעבוד, ליתר דיוק הוא מנסה לעבוד ומסתובב אולי בכמה מאות סל"ד ועושה הרבה רעש. עכשיו הקטע הוא שהלוח אפילו לא בן חודש!! חדש לגמרי!! :-\ זה הגיוני שהוא מת כל כך מהר?? זה שהוא עבר א"ק לא יפריע לי לממש את האחריות נכון?(כרגע כשהוא מת המחשב היה על סטוק....)

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eladbu,

יש באפשרותי לקנות לוח של גיגהבייט ga-81k1100 rev2 תומך סאטה 5.1 ציפסט 875פ usb 2 hyper-t וכל מה שבא מה אתם אומרים ????? (אבקש התיחסות ספציפ- ;Dסט)

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  15. יש לי מעבד פנטיום 1 MMX, שהוצאתי מתוך המחשב הישן שלי, ולמעבד הזה התלווה מאוורר מובנה שכאילו דבוק לו מלמעלה, השאלה שלי זה איך להסיר את זה?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  16. סיימתי להתקין את מחשבי החדש ועוד אין על וינדוס הוא נקי לגמרי. הפעלתי והסתכלתי על הביוס וראיתי שהמעבד רץ על 1250MHZ והFSB הוא 100MHZ WTF? המעבד הוא 2800+ והלוח הוא ABIT NF7-S2 והזכרון A-DATA 512MB DDR400 עוד משהו מוזר, בביוס יש את הSoft Menu (<<זה בדיוק מה שרשום) בעוד בחוברת הם מראים Soft Menu III, היתכן שאני פשוט צריך לעדכן את הביוס והכל יסתדר? אם כן, למישהו יש מדריך איך לשים את הביוס על דיסק BOOTABLE? ועכשיו לקטע המצחיק: ביקשתי מאבא שלי שיביא לי מאוורר 120מ"מ כי הקומפיוקייס בא רק עם אחד אז חבר שלו הביא לו אחד של שרת שהוא לא משתמש מסתבר שזה מאוורר DELTA, וכל פעם שפותחים את המחשב יש רעש של מנחת מסוקים

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by turtleman,

בהתחלה רציתי את ה EPoX EP-8KDA3J, אבל התקשרתי לפנדה ויש להם בעיות עם היבואן בקשר ללוח הזה. עכשיו אני חושב בכיוון של MSI K8N Platinum (שעולה יותר משמעותית ד"א), איך הוא? ואם אפשר להמליץ לי על עוד לוחות טובים... ושאלה לא כשורה, איך הזכרונות הבאים, בשביל 565 שקל? GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by Black Knight,

אחר צהריים טובים לכולם. בימים האחרונים שהסתובבתי בפורום שמתי לב שהרבה אנשים משתמשים במילה סוקט. אני רוצה לדעת אם יש כאן מישהו נדיב במיוחד ויוכל להסביר לי מה זה סוקט? מה ההבדלים בין כל סוקט וכו'? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by composite,

ללא ספק מדהים. ההורדה חלה על S939 / S754 בעיקר. הירידה חלה בעיקר במעבדים 3400 \ 3500. לדוגמה כרגע 3500 עולה 1500 ש''ח (בחו''ל) ובעוד שמקודם הוא עלה 2600 ש''ח (בחו''ל). ללא ספק זמן אדיר לקפוץ על S939 (כמוני) ולקנות מערכת A64 חדשה בכלל. מכיוון שזו הורדה בינלאומית של AMD, אז כל החנויות \ הרשתות \ האתרים \ היבואנים יורידו את המחירים בהתאם, גם בישראל! ידיעת המקור היא ב- Digit-Life אך מצאתי את הלינק ב- PCPerspective. http://www.digit-life.com/news.html?107039#107039

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם , אני בקרוב רוצה לשדרג את המחשב שלי הקיים . אני קונה רק שילוש ואחרי שנים רבות ונאמנות יש לאמר עם INTEL החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה AMD . יש לי אליכם כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה את השילוש שבוע הבא. 1 ) הגיע ל KSP מעבד 3400 בסוקט 939 שעולה 2490 ש"ח. הלוח היחידי שאפשר להתאים לו כרגע ב KSP הוא ABIT AV-8 . רציתי לדעת איך לדעתכם השילוב הזה ? האם הלוח יהיה בסדר או שכדאי לחכות עוד קצת ללוח אחר או לחילופין לקנות לוח בחנות אחרת.. 2 ) ההפרש בין המעבד הנ"ל לבין 3200 בסוקט 754 הוא 900 ש"ח. האם זה מצדיק את ההשקעה ? 3) איזה זיכרונות כדאי לי לקנות עבור המחשב ? DDR500 או שזה לא יתן לי הרבה ואפשר להסתפק ב 400 או 433 ? תודה לעוזרים. עריכה - לפי מה שאני מבין KSP התבלבלו כיוון…

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  21. הוא קונה מעבד AMD ATHLON XP 2800 לוח אם ABIT NF7-S2 זכרון GEIL 256 MB BLUE PC3200 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=248_574&products_id=6960 והוא לא רוצה לקנות דיסק קשיח חדש בגלל בעיות תקציב והוא רוצה לדעת אם המחשב החדש יתמוך בדיסק הקשיח הישן(20GB)

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by WarMachine,

ברשותי לוח אם של גיגהבייט GA-7VRXP שמבוסס על ערכת השבבים של VIA KT333. כרגע יש לי Athlon xp 2100 ו שני סטיקים של זכרונות 2700 DDR, המחשב אינו נמצא באוברקלוק ולא היה גם במצב זה. לאחרונה החלטתי לשדרג את המעבד וחשבתי בהתחלה על XP 3000 בתור פתרון טוב ויעיל במחיר ממוצע (כאלף ש"ח)אך לאחרונה חשבתי לעצמי למה לא לקנות Mobile xp 2500 שכולם מפארים את יכולת האוברקלוק שלו וכך אני אוכל לעשות לו אוברקלוק (בתקוה) עד למהירויות של לפחות Athlon 3200. השאלה שלי היא מה יותר כדאי בשבילי, ואם בכלל לוח האם הזה יוכל לספק את האוברקלוק שאני מייחל לו, ואם הזכרונות הם לא גורם מגביל במערכת שלי.

• 14 תגובות
    • 750 צפיות
  23. אפשר המלצה ללוח אם למעבד intel pentium 4 2.8 800mhz 512k תודה!! המחשב ישמש לעריכת וידאו ואולי לoc קל

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by omrij,

אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב ב 7000 ש"ח בערך וחשבתי במקור לקנות 3200+ 64 ביט אבל ראיתי היום 3500+ של סוקט 939 ב2500 ש"ח והשאלה שלי אם למחשב של 7000 ש"ח כדאי להשקיע את הסכום הזה או לחכות עוד או לקחת סוקט 754 או בכלל אינטל? (הכוונה היא כדי שתהיה מערכת "מאוזנת")

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  25. אני קונה מחשב...מה כדאי לי 3.0 pentium4 or amd 64 3000+

• 7 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים