עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. [Asus P4C800-E Deluxe (Intel 875P),800 MHz FSB,Dual-Channel ,Multi-RAID for ATA133 & Serial ATA Intel Pentium 4 Prescott 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache BOX/Tray+Cooler 800 FSB Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD GeIL Value Dual Channel 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz DDR Antec Sonata Piano 380 WATT PSU מארז LG DVD±RW Writer 8x/4x/12x DVD+RW, 8x/4x/12x DVD-RW, 24x/16x/32x CD-RW) תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by crow,

היי אני צריך תוכנה שבודקת תתקינות של הזיכרון שלי אם יש לכם אחת שפועלת ללא קשר לוינדוס גם טוב אבל גם כאלה שפועלות על וינדוס יהיו טובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by liav12,

יש לי מעבד 1.4, ושאני רוצה לראות סרטים הוא פשוט מגיע לכ- 90 אחוז מהמאמץ שלו, זה הגיוני או שמשהו פה לא טוב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by havivt,

שלום. 3 שנים עברתי עם הפנטיום 1.5 והגיע זמנו.... (וגם זמנו של הRDRAM 256MB היקר..) אני זקוק למחשב חדש - עקב מגבלות תקציב , בתחילה אני מעוניין להחליף רק את המעבד, לוח, זכרונות, מארז (שיתאים ללוח...). התקציב הוא בסביבות 2500 שח (גג 3000 , אם זה ממש ממש טוב). המחשב למטרות אפליקציות (קימפול תוכניות , הרצת תוכניות וכו...) - לא למשחקים יותר מדי, כמו כן לא מעוניין יותר מדי בOC (אולי קצת..) אין לי שמץ של מושג בלוחות אם ומעבדים (ובזכרונות...) , אז מה המלצתכם בתקציב? (גם מארז..) אינטל ? AMD? מאיפה הכי זול לקנות? תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by J.a.C.k,

אני פשוט רוצה לדעת את אהבת הקהל.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by lion03,

הסמפרון 754 מתאים לכל הלוחות של 754? ואני מחפש לוח בשביל הסמפרון 3100+

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by 8-Ball,

אני קונה את המחשב שלי מKSP, ואני קונה P4, הבנתי שיש בעיות עם הפרסקוט, ועדיף לקנות את ה512K, הבעיה היא שיש להם רק את הגרסה שלו של ה 3.2GHZ הבנתי נכון או לא? אם הבנתי נכון מה אני עושה? לקנות את המעבד מחנות אחרת?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by nesber,

אני קונה AMD64 עם 512 זיכרון במהירות של 400MHZ. השאלה היא איזה חברה נחשבת להכי איכותית. אציין כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק לשום חלק במחשב, בתוך כך גם הזיכרון. אשמח לקבל חוץ מהחברה עוד פרטים חשובים.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by ZooM,

התקציב עד 2500 , אפשר קצת יותר אני רוצה לקנות לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. להפעלת משחקים לרוב. לפני זה כמה שאלות : אם במארז שלי אין פתחים ל USB מקדימה ובלוח אם תהיה אפשרות כזאת. כדאי גם לקנות מארז ? האם כדאי לעבור כבר ל 64 ביט , או שהעסק עדיין בחיתוליו ? ואם 64 ביט , אז AMD ? תודה , ישראל

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , עוד מעט אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני מתלבט בעיקר בין שני לוחות אם עיקריים : 1. ABIT nf7 2. Epox 8RDA3I איזה לוח עדיף ? למה ? ואולי בכלל יש לוח יותר טוב משניהם במחיר הזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by AMD-ALI-G,

1. כמה סלוטים של כניסת זיכרון יש לו? 2. ה-se מציין secend edition או גרסה מוחלשת?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  12. שלום רב לכולם, אני הולך לקנות את המפרט הבא: שם פריט תיאור מארז Raidmax 868 ספק כח Thermaltake TT300A 300 W לוח-אם EPOX 8RDA3I (NForce Dual) מעבד AMD Athlon XP 2600 זיכרון DDR A-DATA 512MB 333Mhz CL 2.5 כונן קשיח Maxtor 120GB SATA 7200RPM 8M Buffer כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600 PRO 256MB DDR TV-Out DVI צורבDVD LG 4120B אני צריך לדעת מה שווה לי לקחת את ה epox או את ה abit. תודה לכל מי שעוזר (וגם לאלו שעזרו לאחרים...). דוד פולק

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  13. שוב אני עם שאלות לגבי בחירה נכונה עכשיו לגבי לוח אם, מה עדיף לפי דעתכם ? ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P או Asus P4C800-E Deluxe Intel 875P שניהם מחירם נע סביב 1100 ש"ח פלוס מינוס תודה

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  14. שלום לי יש את הלוח אם הזה... א) רציתי לדעת קצת ביקורת עליו - מה מצבו בשוק כיום... ב) רציתי לדעת איך לעדכן את הביוס שלו - כי בדיסק קיים התקנה אוטומטית דרך WINDOWS והדיסק לא מוכן להתקין לי את זה על המחשב... אז בעייתי בשבילי להתקין את העדכון. וניסיתי ליצור דיסק איתחול ולהתקין את זה ידנית עם AFUDOS וזה לא פעל לי כי הוא אומר שהוא לא מזהה לי את ה ההרדיסק בדוס... ??? ??? ???מה אני עושה???? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  15. Started by LLLLiran,

אני קונה מחשב חדש Athlon XP 2500+(512k 333) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 ואני לא יודע איזה זכרונות לקחת kingston or A-DATA? עם למישהו יש הצעות יותר טובות אנה הגיבו פה

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  16. היי לכולם האם מישהו שמע לגבי הוזלת המחירים האמורה להיות ב-22 לאוגוסט ? כל חנות שאני מנסה לקבל אינפורמציה אין להם מושג לגבי העניין. האם מישהו יכול לתת לי יוצר פרטים לגבי ההוזלה ובכמה אחוזים מדובר ? אשמח לקבל לינקים לקריאה לגבי ההוזלה. אני מתכיוון לקנות מעבד פנטיום 4 3000 ואין לי מושג מה יהיה מחירו בסוף החודש. תודה

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  17. האם אם אני אקנה איזה OCZ של 3500/3700 ואני לא מתכוון לעשות OC האם אני אוכל לשים אותם..? לא תיהיה בעיה? והאם זה ישפר את הביצועים ? או שלהישאר עם 3200? תודה!

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  18. תודה

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  19. מעבדי ה FX מציגים ביצועיים מרשימים, אבל המחיר מנופח ולא הגון. במחירו של המעבד אתה יכול לקנות מערכת שלמה. שאלתי היא מתי יהיה אפשרי לקנות את המעבד הנל (בסביבות 2000 שקל) והאם עד שזה יקרה יצאו מעבדים חדשים כבר ? ומה בנוגע ללוחות והסוקט בחדש ? האם יש או הולך לצאת לוח מיוחד לסוקט החדש וגם צ'יפסט מיוחד שיהיה טוב ל OC ? אשמח לקבל פרטים מתי קניה של מחשב מבוסס FX תהיה אופציה...

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by dani,

אוקיי אז ככה יש לי 2500 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל רק את המעבד, את הלוח אם וכמובן זכרונות כי יש לי זכרונות ישנים SD-Ram... אוקיי מעבד: אמרו לי שה AMD 64 ביט או משהו כזה הוא פצצה... אבל גם הפנטיום 4 פרסקוט או משהו כזה... פשוט אני לא יודע מה לבחור... עזרה? לוח אם:כמובן תואם וזכרונות: שני כרטיסים של DDR 400 A-data וכל זה עד 2500 ש"ח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה עד המחיר הזה אז הוא אחלה גבר

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  21. Started by matant131,

אני צריך ל2.8 נורטווד 1. P4P800 DELUXE 2. abit ic7 3. P4S800D-E DELUXE 4. abit is7-e תודה!

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  22. היי לכולם. אני מתכיוון לרכוש מחשב חזק ולהחליף את הישן. רוב השימושים שלי הם משחקים כמו אמריקן ארמי וסימולטורים של מטוסים. אני רוצה לרכוש לוח טוב של אסוס איך אין לי מושג איזה מומלץ. ובנוסף איזה מעבד של אינטל כדאי היום לקנות והאם כדאי לחכות לירידת המחירים המדוברת (בכמה בכלל מדובר?) לגבי זכרון, אני עדיין לא החלטתי האם 512 או 1024 והאם חשוב שהם יהיו בקיט של שניים ? מה זה בכלל נותן ? לגבי כרטיס מסך, יש לי אפשרות לקנות כרטיס מחבר של ATI 9800Pro 128mb ב-800 ש"ח או לקנות חדש וכאן אני זקוק לכם בעניין איזה כדאי. ואחרון אחרון חביב, איזה מארז שקט במיוחד מומלץ שלא שומעים אותו בכלל. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  23. היום בצעתי ניקיון למאוורר ולגוף קירור של המעבד, הניקיון היה כנראה קצת יותר מידי ממה שהייתי צריך. לאחר שחברתי הכל מחדש הפעלתי את המחשב אני רואה שהמעבד התחמם יותר מידי - בזמן מנוחה (שאני לא נוגע במחשב) הטמפ' היא בסביבות 40, אבל כשאני פותח חלון מסויים הטמפ' ישר קופצת בשלוש -ארבע מעלות ויורדת בחזרה - דיי לאט, והבעיה הגדולה היא במשחקים הטמפ' ישר קפצה ל-62 מעלות אז ישר דפקתי ריסטארט למחשב. השאלה שלי היא מה לעשות - אולי פגעתי במשחה הטרמית? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג חדשה? תודה מראש. דרך אגב רק בשבוע האחרון התחלתי להכנס לפה באופן קבוע - אתר מצויין אנשיים טובים כל הכבוד. אני הפכתי להיות משתמש קבוע באתר.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  24. שלום יש לי ג'יגה ראם של OCZ בשני סטיקים של 512 ושניהם 400MHZ אבל בתוכנה EVERST זה מראה לי EFFECTIVE CLOCK 333MHZ איך זה יכול להיות ולמה? http://planet.nana.co.il/mars15/untitled.JPG <<<<תמונה

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  25. שלום, חברים. אני קונה athlon64 3400, ובגלל שזה סוקט754 אין לו dual. חשבתי לקנות 1GB בכרטיס אחד, אבל בכל מקום שחיפשתי גיליתי שהכרטיסים של ה 512 עולים על ה 1GB בהרבה מבחינת התזמונים. לדוגמה- Kingston hyperx יש את ה KHX3200UL/512 שהוא 512 עם CL-2, ונהדר בכל שאר התזמונים גם כן: 2-2-2-5-1 (ראו למטה קישור ל datasheet שלו) לעומתו, יש את ה KHX3200/1G שהא 1Gb עם CL-2.5 ושאר התזמונים: 2.5-3-3-7-1 (ראו למטה קישור לdatsheet שלו). ועכשיו לשאלות: 1) בהתחשב בזה שאני קונה מערכת שהיא single channel DDR, מה כדאי לי, שני כרטיסים של ה 512 שצוין למעלה, או ה 1gb שצוין למעלה? 2) האם יש 1gb עם תזמונים כמו של ה 512 שציינתי למעלה? אם אין, מדוע? 3) מה אומרים שאר המספרים בנתונים של התזמונים, לגבי הר…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.