מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
התקציב עד 2500 , אפשר קצת יותר אני רוצה לקנות לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. להפעלת משחקים לרוב. לפני זה כמה שאלות : אם במארז שלי אין פתחים ל USB מקדימה ובלוח אם תהיה אפשרות כזאת. כדאי גם לקנות מארז ? האם כדאי לעבור כבר ל 64 ביט , או שהעסק עדיין בחיתוליו ? ואם 64 ביט , אז AMD ? תודה , ישראל
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם , עוד מעט אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני מתלבט בעיקר בין שני לוחות אם עיקריים : 1. ABIT nf7 2. Epox 8RDA3I איזה לוח עדיף ? למה ? ואולי בכלל יש לוח יותר טוב משניהם במחיר הזה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. כמה סלוטים של כניסת זיכרון יש לו? 2. ה-se מציין secend edition או גרסה מוחלשת?
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני הולך לקנות את המפרט הבא: שם פריט תיאור מארז Raidmax 868 ספק כח Thermaltake TT300A 300 W לוח-אם EPOX 8RDA3I (NForce Dual) מעבד AMD Athlon XP 2600 זיכרון DDR A-DATA 512MB 333Mhz CL 2.5 כונן קשיח Maxtor 120GB SATA 7200RPM 8M Buffer כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600 PRO 256MB DDR TV-Out DVI צורבDVD LG 4120B אני צריך לדעת מה שווה לי לקחת את ה epox או את ה abit. תודה לכל מי שעוזר (וגם לאלו שעזרו לאחרים...). דוד פולק
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שוב אני עם שאלות לגבי בחירה נכונה עכשיו לגבי לוח אם, מה עדיף לפי דעתכם ? ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P או Asus P4C800-E Deluxe Intel 875P שניהם מחירם נע סביב 1100 ש"ח פלוס מינוס תודה
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לי יש את הלוח אם הזה... א) רציתי לדעת קצת ביקורת עליו - מה מצבו בשוק כיום... ב) רציתי לדעת איך לעדכן את הביוס שלו - כי בדיסק קיים התקנה אוטומטית דרך WINDOWS והדיסק לא מוכן להתקין לי את זה על המחשב... אז בעייתי בשבילי להתקין את העדכון. וניסיתי ליצור דיסק איתחול ולהתקין את זה ידנית עם AFUDOS וזה לא פעל לי כי הוא אומר שהוא לא מזהה לי את ה ההרדיסק בדוס... ??? ??? ???מה אני עושה???? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש Athlon XP 2500+(512k 333) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 ואני לא יודע איזה זכרונות לקחת kingston or A-DATA? עם למישהו יש הצעות יותר טובות אנה הגיבו פה
-
- 8 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו שמע לגבי הוזלת המחירים האמורה להיות ב-22 לאוגוסט ? כל חנות שאני מנסה לקבל אינפורמציה אין להם מושג לגבי העניין. האם מישהו יכול לתת לי יוצר פרטים לגבי ההוזלה ובכמה אחוזים מדובר ? אשמח לקבל לינקים לקריאה לגבי ההוזלה. אני מתכיוון לקנות מעבד פנטיום 4 3000 ואין לי מושג מה יהיה מחירו בסוף החודש. תודה
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האם אם אני אקנה איזה OCZ של 3500/3700 ואני לא מתכוון לעשות OC האם אני אוכל לשים אותם..? לא תיהיה בעיה? והאם זה ישפר את הביצועים ? או שלהישאר עם 3200? תודה!
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
מעבדי ה FX מציגים ביצועיים מרשימים, אבל המחיר מנופח ולא הגון. במחירו של המעבד אתה יכול לקנות מערכת שלמה. שאלתי היא מתי יהיה אפשרי לקנות את המעבד הנל (בסביבות 2000 שקל) והאם עד שזה יקרה יצאו מעבדים חדשים כבר ? ומה בנוגע ללוחות והסוקט בחדש ? האם יש או הולך לצאת לוח מיוחד לסוקט החדש וגם צ'יפסט מיוחד שיהיה טוב ל OC ? אשמח לקבל פרטים מתי קניה של מחשב מבוסס FX תהיה אופציה...
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי 2500 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל רק את המעבד, את הלוח אם וכמובן זכרונות כי יש לי זכרונות ישנים SD-Ram... אוקיי מעבד: אמרו לי שה AMD 64 ביט או משהו כזה הוא פצצה... אבל גם הפנטיום 4 פרסקוט או משהו כזה... פשוט אני לא יודע מה לבחור... עזרה? לוח אם:כמובן תואם וזכרונות: שני כרטיסים של DDR 400 A-data וכל זה עד 2500 ש"ח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה עד המחיר הזה אז הוא אחלה גבר
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני צריך ל2.8 נורטווד 1. P4P800 DELUXE 2. abit ic7 3. P4S800D-E DELUXE 4. abit is7-e תודה!
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מתכיוון לרכוש מחשב חזק ולהחליף את הישן. רוב השימושים שלי הם משחקים כמו אמריקן ארמי וסימולטורים של מטוסים. אני רוצה לרכוש לוח טוב של אסוס איך אין לי מושג איזה מומלץ. ובנוסף איזה מעבד של אינטל כדאי היום לקנות והאם כדאי לחכות לירידת המחירים המדוברת (בכמה בכלל מדובר?) לגבי זכרון, אני עדיין לא החלטתי האם 512 או 1024 והאם חשוב שהם יהיו בקיט של שניים ? מה זה בכלל נותן ? לגבי כרטיס מסך, יש לי אפשרות לקנות כרטיס מחבר של ATI 9800Pro 128mb ב-800 ש"ח או לקנות חדש וכאן אני זקוק לכם בעניין איזה כדאי. ואחרון אחרון חביב, איזה מארז שקט במיוחד מומלץ שלא שומעים אותו בכלל. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היום בצעתי ניקיון למאוורר ולגוף קירור של המעבד, הניקיון היה כנראה קצת יותר מידי ממה שהייתי צריך. לאחר שחברתי הכל מחדש הפעלתי את המחשב אני רואה שהמעבד התחמם יותר מידי - בזמן מנוחה (שאני לא נוגע במחשב) הטמפ' היא בסביבות 40, אבל כשאני פותח חלון מסויים הטמפ' ישר קופצת בשלוש -ארבע מעלות ויורדת בחזרה - דיי לאט, והבעיה הגדולה היא במשחקים הטמפ' ישר קפצה ל-62 מעלות אז ישר דפקתי ריסטארט למחשב. השאלה שלי היא מה לעשות - אולי פגעתי במשחה הטרמית? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג חדשה? תודה מראש. דרך אגב רק בשבוע האחרון התחלתי להכנס לפה באופן קבוע - אתר מצויין אנשיים טובים כל הכבוד. אני הפכתי להיות משתמש קבוע באתר.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי ג'יגה ראם של OCZ בשני סטיקים של 512 ושניהם 400MHZ אבל בתוכנה EVERST זה מראה לי EFFECTIVE CLOCK 333MHZ איך זה יכול להיות ולמה? http://planet.nana.co.il/mars15/untitled.JPG <<<<תמונה
-
- 12 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, חברים. אני קונה athlon64 3400, ובגלל שזה סוקט754 אין לו dual. חשבתי לקנות 1GB בכרטיס אחד, אבל בכל מקום שחיפשתי גיליתי שהכרטיסים של ה 512 עולים על ה 1GB בהרבה מבחינת התזמונים. לדוגמה- Kingston hyperx יש את ה KHX3200UL/512 שהוא 512 עם CL-2, ונהדר בכל שאר התזמונים גם כן: 2-2-2-5-1 (ראו למטה קישור ל datasheet שלו) לעומתו, יש את ה KHX3200/1G שהא 1Gb עם CL-2.5 ושאר התזמונים: 2.5-3-3-7-1 (ראו למטה קישור לdatsheet שלו). ועכשיו לשאלות: 1) בהתחשב בזה שאני קונה מערכת שהיא single channel DDR, מה כדאי לי, שני כרטיסים של ה 512 שצוין למעלה, או ה 1gb שצוין למעלה? 2) האם יש 1gb עם תזמונים כמו של ה 512 שציינתי למעלה? אם אין, מדוע? 3) מה אומרים שאר המספרים בנתונים של התזמונים, לגבי הר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי לעשות לו OC או משהו ? כי המחשב עובד דיי לאט ויש לי ABIT NF7 BARTON 2500+
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חבר של אבא של הביא לי את המחשב שלו לסדר לו, וכל פעם שניסיתי להתקין ווינדווס המחשב קרס. חשבתי בהתחלה שהדיסק דפוק, אבל גם כשהבאתי אחר זה קרה. אז התחלתי לחשוד בזיכרון(3X64 SDRAM133), ולכן הרצתי ממטסט לכל סטיק בנפרד, ושלושתם זרקו מאות ארורים. כמובן שהמחשב לא עבר אוברקלוק. הגיוני ששלושת הסטיקים דפוקים? או שיש לזה הסבר אחר? לוח אם או משהו? ??? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח MSI ms-6712 וזכרון במהירות 266 MHZ. לכן אני רוצה לקנות מעבד שעובד על 266 MHZ (אחרת הזכרון יגביל)... אני רוצה לקנות את המעבד AMD Authlon XP 2600 MOBILE שידוע יכולות אוברקלוק ובלה בלה... בקיצור הוא המעבד [glow=green,2,300] הכי טוב[/glow] ב 266 mhz . עכשיו, אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך בו, וגם לא רשום באתר על המעבד הזה, הוא עובד על מכפלה של 15, לכן יכול להיות שתהיה איתו בעיה... ה Chipset שלי הוא KT4V ואני יודע שאנשים שיש להם KT3VULTRA שזה פחות טוב משלי אבל ULTRA הצליחו להפעיל את המעבד הזה על המחשב שלהם, האם יש מישהו שיודע אם המעבד יעבוד על המחשב שלי (הלוח תומך במעבדים עד 2800 (333) אבל הזכרון שלי הוא 266 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, יש לי לוח של GIGABYTE 7N400L ומעבד AMD ATHLON 2500+ (אני מודע לבעייה של הלוח הזה) ליפני המעבד הנוכחי היה לי ATHLON XP 1600+ הטמפרטורה שלו היתה 56~ מעלות במנוחה ו 65~ מעלות במאמץ עכשיו עם ה 2500 הטמפרטורות משוגעות לגמרי במנוחה הוא על 64 ובמעמץ הוא עובר את ה 70 אני לא מבין את הקטע של זה זה נראה כאילו הוא ב OC אבל לא עשיתי לו שום OC הגוף קרור של יחסית בסדר ויש לו מאוורר 80 M הוא מרוח עם משחה טרמית כסופה יש לי איוורור טוב במארז וזה לא קשור כי כשהוא פתוח אז הטמפרטורה יורדת רק באיזה 2 מעלות אז בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
GEIL 512MB PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg עולים 563 ש"ח בפנדה עם אחריות לכל החיים. הם טובים? יש המלצות על זכרונות אחרים בסביבת המחיר הזה? אני רוצה זכרונות שלא בהכרח טובים לOC, למרות שלא יזיק אם יהיו סבירים במקרה ואני ארצה בעתיד.
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני משייט לי בתומי בפורום כשלפתע אני שם לב שהחדר נהיה שקט מדי בבת אחת. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של הצ'יפסט ב NF7-S פשוט הפסיק לעבוד, ליתר דיוק הוא מנסה לעבוד ומסתובב אולי בכמה מאות סל"ד ועושה הרבה רעש. עכשיו הקטע הוא שהלוח אפילו לא בן חודש!! חדש לגמרי!! :-\ זה הגיוני שהוא מת כל כך מהר?? זה שהוא עבר א"ק לא יפריע לי לממש את האחריות נכון?(כרגע כשהוא מת המחשב היה על סטוק....)
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא קונה מעבד AMD ATHLON XP 2800 לוח אם ABIT NF7-S2 זכרון GEIL 256 MB BLUE PC3200 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=248_574&products_id=6960 והוא לא רוצה לקנות דיסק קשיח חדש בגלל בעיות תקציב והוא רוצה לדעת אם המחשב החדש יתמוך בדיסק הקשיח הישן(20GB)
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אפשר המלצה ללוח אם למעבד intel pentium 4 2.8 800mhz 512k תודה!! המחשב ישמש לעריכת וידאו ואולי לoc קל
-
- 9 תגובות
- 572 צפיות
-