מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כרגע יש 2*256 מב זיכרון בDUAL CHANEL אבל כידוע יש לל ABIT NF7 רק שלוש סלוטים של זיכרון ומכיוון שאני רוצה להוסיף עוד 512 מב נוספים אני חייב לקנות אותם בסטיק אחד.האם זה יהרוס את הDUAL CHANEL.? והאם זה יפגע בבצועי המערכת?? תודה על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אמרו לי בחנות שזה אותו מעבד אבל אני רוצה להיות בטוח.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן בזמן הקרוב לשדרג מחשב פנטיום 3 ישן, לצורך משחקים, ובתקציב לא גדול. חשבתי על שילוש מבוסס AthlonXP 2500+ השאלה שלי היא אם שווה בכלל להשקיע במעבד שהולך להיעלם בקרוב (הרי סמפרון אמור להחליף אותו) אתם חושבים שמעבד כזה יוכל להחזיק משחקים עוד שנה, שנה וחצי ? או שכדאי לגרד עוד כסף וכבר לעבור ל-Athlon64 ? (אני לא רואה סיבה להשקיע בפנטיום עבור מחשב שמיועד אך ורק למשחקים וגלישה) מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בכל אתרי המכירות הפומביות התחילו לאחרונה למכור מחשב בשם via 2000plus עם 128מגה זיכרון ו-40גיגה הארדיסק בפחות מ1000ש"ח חיפשתי על המחשב הזה בגוגל, מתברר שהשם 2000plus הוא איזו המצאה ישראלית לVIA אין דגם של שום דבר שנקרא ככה, והשם הזה לא מוזכר בשום אתר לא ישראלי. בכל מקרה הבנתי שמדובר במחשב עם מעבד C3 של VIA, אבל מה שלא הצלחתי למצוא הוא איזה לוח ואיזו גירסה של C3, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
טוב חברסס... החלטתי שאני קונה עוד 512... ראיתי תאדאטא בקספ.. איך זה ? ותאמינו לי שהייתי לוקח תדדר500.. אבל שני הסטיקים האחרים שלי הם 400.. אז לא... לקחת תאדאטא 400 ? 490 שח.. מחיר סבבה ממש.. צודההה
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הרכבתי מחשב מחלקים ישנים שהיו על המחשב שלי, ומספר רכיבים חדשים שקניתי, בכל מקרה, לוח האם הוא asus p4b533 והתקנתי עליו זכרון corsair twinx 400mhz שלא השתמשתי בו, כמובן שהלוח לא תומך במהירות אבל בעת התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה על memory dump או משהו כזה, ואני לא חושב שהזכרון אמור לגרום לבעיות, בנוסף לכך התקנתי מעבד p4 2400b, והמכפלה נעולה על 13, מה שגורם למעבד לעבוד במהירות נמוכה ממה שהוא אמור לעבוד עליה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מתי יוצא הלוח המדובר של dfi?????? והאם הוא יהיה כל כך טוב כמו שאומרים? במה הוא יהיה טוב כל כך? בoc או בביצועים??? תודה לכל העונים........
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זכרונות סה"כ 1GB ואין לי שמץ של מושג מה ההבדלים ביין KIT של שתי לוחיות או שקונים אותם בנפרד מה בעצם כדאי לי לקנות ? ומה אני מקבל בעצם שאני קונה את שניהם בחבילה אחת? איזו חברה מומלצת לקנות בתקציף של 1200-1400 ש"ח (ל-1028MB) תודה.
-
- 13 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 באס 533 מגה הרץ. מספר הסיבובים לדקה הוא 2500-2600, וזה קבוע. ממה שהבנתי זה מספר מאוד נמוך, והמאוורר של המעבד אמור לעבוד על 3500-4000. יש דרך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בלוחות החדשים מבוססי ערכת שבבים 915 אין AGP , אבל יש לוח שאמור להיות עליו סלוט AGP זה הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I915P%20Duo%20Pro-A.htm אבל במיפרט כתוב Gear slot מה ההבדל ?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
למפרט שמופיע בחתימה שלי הוספתי אתמול סטיק של סמסונג 333 DDR. השאלות: באיזה סלוט אני צריך לשים את הסטיק החדש? ניסיתי לשים את הסמסונג במקום הספקטק הישן, והרצתי באנצ' של איידה 32 (קראה/ כתיבה לזיכרון) והתוצאה הייתה יותר נמוכה. מה, למה ואיך? חשבתי שסמסונג חברה טובה ואיכותית...
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
מה לפי דעתכם יעבוד יותר מהר: מחשב עם מעבד פנטיום (נניח 2.8) ו256 זיכרון או מחשב סלרון (נניח 2.6) ו512 זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חשבי לעצמי שאולי השאלה הזאת תוכל לעזור לכל אלה אשר כמוני שואלים הרבה שאלות לגבי שני סוגי המעבדים הללו ואולי כל אחד מכם אשר באמת חושב שיכול אולי לתת אינפורמציה אשר תעזור בסופו של דבר להחליט איזה הוא המעבד המתאים לו. תודה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד Amd 64 bit .. ואני רוצה לקנות 512MB זיכרון במהירות של 400MHz .. תמליצו לי בבקשה על חברות טובות של זיכרון .... ותגידו לי בבקשה למה אתם ממליצים על החברה המסויימת .. תודה מראש ....... !!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שאלום. הרבה זמן לא הייתי פה, לקחתי קצת חופשה מכל העניין הזה של להתעסק בתוך המחשב. בכל מקרה, זה המפרט שלי: P4 1.7GHz 478 Asus P4S-GX-MX SDR/DDR capable 320 MB SDRAM generic Gigabyte Radeon 9000 Pro אני זוכר שבזמנו רציתי להחליף זיכרון, כי הביצועים של המחשב לא היו במיטבם איתו. שאלה ראשונה: איפה אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב עם הזיכרון SDR ולהשוות אותו אל מחשב מקביל עם זיכרון DDR? יש בסיס לטענה שהSDR מאט את המחשב? ה300 שקל של הDDR מצדיקים את קנייתו? שאלה שנייה: אני רוצה לקנות זיכרון DDR. מה הזיכרון הכי זול ששווה לקנות? אני מדבר על יחס עלות/תועלת. אני רוצה לקנות מודולה של 256 בינתיים.... שאלה שלישית: יש לי מה לעשות עם הSDR? אולי טרייד אין בחנות? יש כאלה חנויות שיעשו לי כ…
-
- 10 תגובות
- 567 צפיות
-
-
[Asus P4C800-E Deluxe (Intel 875P),800 MHz FSB,Dual-Channel ,Multi-RAID for ATA133 & Serial ATA Intel Pentium 4 Prescott 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache BOX/Tray+Cooler 800 FSB Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD GeIL Value Dual Channel 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz DDR Antec Sonata Piano 380 WATT PSU מארז LG DVD±RW Writer 8x/4x/12x DVD+RW, 8x/4x/12x DVD-RW, 24x/16x/32x CD-RW) תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה שבודקת תתקינות של הזיכרון שלי אם יש לכם אחת שפועלת ללא קשר לוינדוס גם טוב אבל גם כאלה שפועלות על וינדוס יהיו טובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.4, ושאני רוצה לראות סרטים הוא פשוט מגיע לכ- 90 אחוז מהמאמץ שלו, זה הגיוני או שמשהו פה לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. 3 שנים עברתי עם הפנטיום 1.5 והגיע זמנו.... (וגם זמנו של הRDRAM 256MB היקר..) אני זקוק למחשב חדש - עקב מגבלות תקציב , בתחילה אני מעוניין להחליף רק את המעבד, לוח, זכרונות, מארז (שיתאים ללוח...). התקציב הוא בסביבות 2500 שח (גג 3000 , אם זה ממש ממש טוב). המחשב למטרות אפליקציות (קימפול תוכניות , הרצת תוכניות וכו...) - לא למשחקים יותר מדי, כמו כן לא מעוניין יותר מדי בOC (אולי קצת..) אין לי שמץ של מושג בלוחות אם ומעבדים (ובזכרונות...) , אז מה המלצתכם בתקציב? (גם מארז..) אינטל ? AMD? מאיפה הכי זול לקנות? תודה מראש לעונים.
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
הסמפרון 754 מתאים לכל הלוחות של 754? ואני מחפש לוח בשביל הסמפרון 3100+
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי מKSP, ואני קונה P4, הבנתי שיש בעיות עם הפרסקוט, ועדיף לקנות את ה512K, הבעיה היא שיש להם רק את הגרסה שלו של ה 3.2GHZ הבנתי נכון או לא? אם הבנתי נכון מה אני עושה? לקנות את המעבד מחנות אחרת?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני קונה AMD64 עם 512 זיכרון במהירות של 400MHZ. השאלה היא איזה חברה נחשבת להכי איכותית. אציין כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק לשום חלק במחשב, בתוך כך גם הזיכרון. אשמח לקבל חוץ מהחברה עוד פרטים חשובים.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-