מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
תיראו יש לי לוח אם כזה http://www.ecsusa.com/products/l4vxa2_v1.htm רשום לי שם שיש לי 6 ערוצי אודיו כלומר 5.1 סרואנד ויש לי רק 3 חיברים של אודיו line in line out microphone אז איפה זה נמצא זה באמת דחוף.....??????????תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: מה יותר עדיף להשתמש בסוג 1 או סוג 2 ? (ראה פירוט בהמשך) סוג 1: זכרונות פועלים בתדר של 667 הרץ אבל לא בDUEL CHANEL (ב SINGLE) ותזמונים גבוהים יותר מסוג 2 סוג 2 זכרונות פועלים בתדר של 533 הרץ אבל פועלים ב DUAL CHANEL ותזמונים נמוכים יותר מסוג 1 השאלה בגדול מה יותר חשוב בזכרונות - המגה הרץ שהם פועלים או תזמונים נמוכים יותר ? (שכן בסוג 2 לא רק שהתזמונים נמוכים יותר הזכרונות פועלים ב DUAL CHANEL... ) תודה מראש לכל מגיב .. ואם אפשר בבקשה חוץ מלהגיד מה יותר עדיף גם הסבר קצרצר למה..
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס p5gd2-x שתומך עד מהירות של 533 מגה הרץ. אני עכשיו רואה שתמיד המחירים של ה667 זולים יותר מ533 ואני שואל אם אפשר לחבר את ה667 על הלוח שלי (ואני יודע שזה יפעל על התדר הנמוך יותר, אין לי בעייה עם זה)? אם אפשר מישהו שבטוח בתשובה שלו ולא רק חושב כי הרבה אמרו לי מה הם חושבים אבל לא בטוחים...
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם הם אותו דבר ? כשנכנסתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה מעבד כפול ליבה של אינטל הם אמרו לי שזה בעצם המעבד עם ה- 64 ביט עם 2M Cache נראה לי שזה לא אותו דבר כי אני יודע שכפולי הליבה הם יקרים וראיתי 64 ביט ב- 1400 שקל
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי כרגע 512 זכרון ואני משתמש רק ב 300 בערך ככה שכל הזמן יש לי RAM פנוי, אם אני אוסיף עוד 512 אני ארגיש שינוי ? אם כן למה ?
-
- 12 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התקציב שלי קצת מוגבל אבל אין מה לעשות אני מתלבט ואני רואה שבזמן האחרון יצאו מלא סוגים ואני קצת מבולבל מה את ממליצים לי בשביל לוח אם ומעבד amd או אינטל ליבה כפולה והאם אני יצטרך להחליף ספק יש לי amd athlon 64 3500+ והספק שלי מחזיק את זה ספק ישן מאוד וכרגע מגיע לי כרטיס מסך חדש ati1950pro שמעתי שהוא טוב תמליצו לי בקשה על לוח אם מעבד וספק לוח אם ומעבד ב700 שקל וספקים עוד 250 בערך תודה לכולם ..[br]פורסם בתאריך: 11.06.2008 בשעה 00:37:07 אהה ושכחתי לציין שזה קצת יותר למשחקים מאשר לעבודה על המחשב
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
השאלה בגדול: איך הם עובדים? ובפירוט: נניח שיש לי מעבד עם 4 ליבות. אני מפעיל תוכנות במחשב שסך הכל צורכות 20% מיכולתה של ליבה אחת. האם ליבה אחת מהארבע תעבוד ב20%, והשאר ב0%, או שכל אחת תעבוד ב5%? אם זו האופציה הראשונה, מתי הליבות האחרות יתחילו לעבוד גם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם בכל הקשור לעיבוד גרפי (ללא קשר למשחקים, OC, סרטים) יש יתרון מובהק כלשהו למעבדי AMD או INTEL? תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי את המערכת הבאה: Conroe e6300 Gigabyte 965 DS3 x1900gt 250gb WD 16mb הזמנתי את המחשב כרגע עם 2X512MB ddr2 667 TwinMos ולאחר שקראתי תגובות בפורומים ראיתי שאולי כדאי ללכת על ה -G Skill 800mhz. הבעיה היא שיש כנראה 2 סוגים של הזכרון עם הבדל במחירים, וחוץ מזה אני צריך לקנות את הזכרונות בחנות אחרת ולבקש שירכיבו לי. ד"א, אני מתכנן לבצע OC בעתיד. מישהו יודע קודם כל לגבי תאימות של ה G SKILL ללוח DS3, ואם בכלל כדאי להחליף מה-TWINMOS? נראה לכם שיעשו בעיות עם זכרונות מחנות אחרת (אחריות וכו')? תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם יספק לי את הביצועים הכי טובים לכרטיס מסך HD4850 אני חייב תשובה דחוף כי אני קונה יהום את המחשב.. תודה
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
אתה מקבל מהם ביצועים כפולים על אותו המסך??
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
קורסייר- CORSAIR XMS3 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 : CMX4GX3M2A1600C9 קינגסטון- KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 אוברקלוק על מערכת מבוססת I5 760, האם אחד מהדגמים עדיף כל השני, או שזה לא משנה ולקחת את הזול מבין שניהם- פער המחיר בין שניהם הוא בסה"כ 69 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה , אני עומד לקנות מעבד כרטיס מסך ולוח אם . עכשיו אני לא יודע איפה כדאי לי אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות שמוכרת חומרה בזול ועם שירות טוב אני מתכנן לקנות מעבד של AMD ולוח של DFI אם זה משנה ודרך אגב אני רוצה לקנות גם כרטיס מסך 7800GTX אחרי שאני יעבוד בקיץ רציתי לדעת של איזה חברה כדאי לי לקחת בגלל שלא ממש מעניין אותי איזה משחקים יש ב BUNDLE כי אני לא צריך את המשחקים אלא משהוא טוב וזול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזכרונות טובים, אני צריך 512 בעד גג 600 ש"ח. אין לי כ"כ ידע בזכרונות ואני לא יודע איזה סוג או כלום, אני רק רוצה לדעת מאיזה חברה כדאי לקנות. כל מה שידוע לי שזה DDR, אני לא יודע אם זה משנה או עוזר.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לוח-אם: EPoX 8KDA3J מעבד: AMD Athlon 64 2800 כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB מתוצרת A-Data, ברצוני לעבור ל1 ג'יגה. השאלה היא, האם להוסיף "סתם" סטיק של 512MB DDR או שעדיף להחליף גם את הסטיק הנוכחי ולשים שניים זהים? (מהם כל ה"קיטים" האלו שיש באתרים) כל עזרה תתקבל בברכה מכיוון שאיני מבין יותר מדי בכל הקשור לחומרה הפנימית של המחשב עריכה: ולא, אני לא מתכוון להחליף את לוח-האם או את המעבד בשביל לתמוך בזכרונות חדישים יותר מבחינה טכנולוגית.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום כולם, החלפתי את המעבד שלי אתמול מ amd 64 939 3000mhz בעל ליבה יחידה למעבד amd 64 939 3800 בעל ליבה כפולה . אך אין שום הבדל בבדיקה ב 3dmark06 ובשלב שזה עושה את ה CPU TEST אני מקבל 0 FPS ... אז מה קורה פה ? יכול להיות שצריך לעדכן משהו או לעלות מתחים ? תדה רבה, דור
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מודם פנימי שקיבלתי מ012 ואני רוצה להחליף את חריץ ה pci שהוא מחובר אליו באחד אחר אם אני אחליף אני אצטרך להתקין את המודם מחדש?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם THINKPAD E550. המחשב מחובר באמצעות כבל DVI למסך DELL WA2209, והכל עובד טוב. עד כה היו לי 8GB זיכרון, 2 סטיקים של 4GB כל אחד. קניתי 2 סטיקים של 8GB כל אחד כדי לשדרג ל-16GB זיכרון. הזיכרון הוא 12800, CL11, 1.35V - והמחשב מזהה ועובד בסדר עם ה-16GB זיכרון ואין בעיות איתו. אבל - המסך החיצוני, הדל, מהבהב ונכבה ונדלק לסירוגין כל כמה שניות. כל סטיק בנפרד של 8GB שאני מנסה להפעיל בנפרד גורם גם כן לאותה בעיה. החזרת הזיכרונות הקודמים פותרת את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? במסך או בזיכרונות? ואיך אני פותר אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי p4p800 ואני יכול להחליף חינם לאחד מלוחום האם של asus אז חשבתי על הלוחות הבאים: http://www.pch.co.il/docs/pd1437521855.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm וגם את המעבד שלי ( intel 2.6C HT fsb 800 512k ) אני יכול להחליף למעבד intel שיקר ממנו מקסימום ב350 שקל אז השאלה שלי לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדי לי להחליף ??? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש כאן אתר מגניב אני צריך עזרה בנוגע לבחירת לוח אם AM2 לכפול ליבה...אני בונה מחשב אמד נמוך תקציב יחסית שיתן תמורה טובה למחיר ויהיה סולידי ואז בהמשך אשדרג לברצלונה שהוא 4 ליבות אמיתי עם עדכון לביוס...בכל אופן אני לא מתכנן אוברלוגינק רציני או יעודי רק שיפור ביצועים כאשר העדיפות תינתן ליציבות אני עוסק בתלת מימד וגרפיקה ואין לי צורך בהרבה פיצרים והבנתי שכל סידרת הnforce שקולים בביצועים פחות או יותר וההבדלים נעוצים ביכולת אוברלוקינג ופיצרים ובכל זאת אשאל לדעתכם מה כדאי ומה עדיף? nforce 550 nforce570 ultra 590 וכדומה או שמה ללכת על אחת מערכות השבבים של ATI ה3200 crosfire או 690 ושאר ירקות תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש איזה דרך לשפר משו בביוס אולי? ומה אתם אומרים בכללי? גרוע או שסביר תודה
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מה הופך את הסלרון לכל כך כל כך זול לעומת ה P3 וה P4? איפה החיסרון הגדול שלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. יש לי מחשב ישן יחסית והייתי מעוניין לשדרג אותו. איזה מעבד + לוח + זיכרון אתם ממליצים לי? המחשב מיועד למשחקים יש לי מסך FULL HD 144Hz תומך FreeSync חשבתי לקנות כרטיס מסך RX580 יש לי כרגע זיכרון G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH X2 אפשר להשתמש בזיכרון הזה? יש לי ספק 650W של SEASONUC מעבד( I5 750 (1156
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-