מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
השאלה היא כזאת : amd 64 תומכים בזיכרון פנימי נגיד של 2X256 הוא רק כרטיס אחד של 512 או בכלל שזה קשור רק ללוח אמ? תודה
-
- 6 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש אבל לא יודע איזה מעבד יש לי כדי שתיהיה התאמה, אני יודע שיש לי פנטיום 4 2.4 אבל אני פוחד שהלוח לא יתאים ,יש לי לוח ישן של פנטיום 1.משהו לא זוכר איזה ושדרגתי רק את המעבד, עכשיו אני רוצה לקנות לוח...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייי המעבד שלי (p4 2.8 533fsb) מגיע במאמץ לסביבות 61-62 מעלות. האם זה משפיע על אורך חייו\ על התפקוד שלו? * אל תגידו לי לקנות היטסינק או למרוח משחה טרמית כי כבר יש לי היטסינק, הבעיה היא שמרחו על המעבד החדש בחנות משחה טרמית לא טובה כנראה ולא בא לי לפתוח את זה ולהתחיל למרוח silver בקיצור- בלי עיצות כאלה, רק תענו אם זה משפיע או שאני יכול להיות רגוע.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על הזכרונות האלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 והם יהיו על 754 (אני יודע שלא יהיה DAUL משמעותי..) מה דעתכם אליהם? אני בכללי מעוניין לקנות 1GB זיכרון איכותי (מאוד חשוב) ושיהיה בעל ביצועים טובים מאוד (על סמך ביקורות..), שיתאים למערכת A64 וזה לא לOC (לפחות בינתיים לא..) והמחיר לא כל כך חשוב.. רק תנו את הפיסגה... זה יהיה מיועד או ללוח של MSI ה K8N או לאיפוקס KDA+... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אהלן מה ההבדל בין הAMD BARTON הרגיל לMOBILE? http://www.techtastic.ca/reviews3/mobile-barton-2500.html זה מה שאני מתכוון....... ולמה לא שמעתי אפעם שממליצים עליו?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מעבד של INTEL לוח אם של ASUS זכרונות של OCZ מארז של ANTEC
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
epox-8hda5j s754 sata gbl אז ככה יש לי כמה שאלות : 1)כמה דיסקים קשיחים אני יכול לחבר לו? 2)כמה יצאות usb יש לו? בקיצור אם מישהו יכול להסביר לי מה יש בו בשפה שאני יבין ובכלל אם אתה ממליצים על כרטיס אחר באותו הסכום תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
המחשב התחיל להיות איטי לפני כמה ימים ופתאום התחיל לקרוס ולכבות את עצמו לאחר כל מיני ניסיונות לפענח מה בדיוק הולך כאן שהעלתי את המחשב מיד לאחר הביוס קיבלתי הודעה cpu is unworkable or has been changed check out of cpu soft menu מה לע@#@3 זה אמור להביע? אם יש למישהוא איזשהוא מושג אני אשמח לקבל דיעה נ.ב לידע כללי לא בוצע במחשב לא לפני ולא אחרי oc הכל קרה בבוקר יום בהיר
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אמרו לי שכשמרכיבים מעבד AMD צריך למרוח משחה תרמית. מה זה אומר, והאם כל החנויות אמורות לדעת לעשות את זה.....? :
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אתמול הצבתי בפורום מפרטים - מפרט הכולל מעבד AMD64 והיום שקראתי קצת לעומק הבנתי שלוח האם שמתאים ביותר למעבד זה הוא של סוקט מסוג חדש (979 או משהו כזה) השאלה עם הלוח האם שהזמנתי מספיק טוב או שכדי לחכות לוח האם הוא : EPOX 8HDA5J AMD64 תודה.... :-\
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
תראו אנשים אני מרכיב לי מחשב חדש וקניתי כבר את כול החלקים חוץ ממעבד לוח אם וזכרונות למי שרוצה לדעת מה החלקים שלי אז הנה הרשימה : מארז tt lan fire ספק כוח tt buterflay כונן דיוידי lite on dvd דיסק קשיח wd 80 gb ide 8 b כרטיס מסך redaon 9800 pro 128 mb כונן דיסקטים nec flopy כרטיס קול creative soundblaster 5.1 כבלי ide מעוגלים של tt קתודה של סאבמן ועכשין עוד לא החלטתי איזה מעבד לקנות ובגלל זה עוד לא קניתי לוח אם וזכרונות אז לשאלה !!! יש לי תקציב של 3000 שקל למעבד ולוח וזכרונות אני מתלבט בין פנטיום 4 במהירות 3.0 לבין אטלון 64 +3400 שהוא במהירות 2.2 מה כדאי לי לקחת כי הפנטיום יותר מהיר מהאלטון אבל מצד שני לאטלון יצא ציון יותר טוב בבנצמריקם וגם אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק י…
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מחפש לוח למעבד AMD 64 ביט. כרטיס קול, כרטיס רשת ו-firewire חובה תקציב גמיש, מוכן להשקיע על לוח טוב. (סביבות 600-700 שקל) תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
-
אני לא יודע איזה זכרונות לקחת בתחום ה 1200 שקל(שזה יהיה 1024 זכרון) יש לי את אלה של PQI http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=6154 אם יש לכם משהו יותר טוב להציע ההצעה תתקבל בברכה (עדיף שזה יהיה מפנדה למה אני קונה משם את המחשב) תודה רבה לכל העוזרים !!!!! ואם אפשר להסביר לי את העניין של התיזמונים או לתת לי קישור העיקר שיהיה בעברית כל העניין של הCAS וכל התחרווד מסביב תודה רבה לכל העוזריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי כזה מחשב לוח אם P4p800 deluxe מעבד p4 עכשיו לא ליצחוק עלי זיכרונות 384 DDRAM לא בדואיל וכרטיס מסך G FORCE 2 MX אני צריך ממכן שתציעו לי כרטיס מסך טוב וזיכרונות טובים בתקציב שלא ניגיד 1500-1000 משהו כזה לשניהם ביחד זיכרונות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6126 שתיים כאלה כדי שיעבוד בדיואל וכרטיס מסך תציעו לי רון ...
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה אני בימים אלה מתכנן לקנות מחשב וגם נעזרתי בחברכם בפורום מפרטים(אחלה אנשים).. יש לי שאלה בנושא מעבדי AMD נתנו לי שם כמה סוגי הצעות של AMD xp 3000(barton) ויש משהו שאני לא מבין מידע כללי בנושא אני הבנתי שמעבדי 64 ביט יותר טובים ויותר חדשים לעתיד וכוץץ אז מה בידיוק ההבדל בין AMD64 bit FX +3000 למעבד הנ"ל למעלה.. ומה יותר טוב. יש לי עוד שאלה גם אם אני אקנה את הסוג של 64 ביט כיצד אנצל את זה בצורה הטובה ביותר הרי כידוע לא יצאה מערכת ווינדוס 64 ביט רשמית והאם ה ווינדוס XP ינצל את המירב ממעב 64 ביט או שעכשיו עדיף להסתפק ב 32 ביט כמו כולם מכיוון שביצויע עדיפים למשחקים של היום ולמערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח לתשובה בנושא זה תודה רבה ??? ;D
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש האומרים שזיכרונות 333DDR יהיו יותר מהירים בכאחוז מזיכרונות DDR400 על מעבד AMD בעל ליבת ברטון. האם זה נכון? כי אם כן זה לא רק חוסך כסף זה גם יותר ביצועים (למרות שזה אבסורד) אשמח לתשובות.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי שווה לקנות ל AMD64 (בלי שום קשר לכסף) אני פשוט רוצה לדעת כי אני מתכוון לקנות מחשב כנראה :
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
ראיתי לינק לביוס שמישהו נתן בפורום אוברקלוקינג וקירור: http://planet.nana.co.il/luna10/d25cpconrev2d.zip אמרו שם שהוא טוב, אז אני רוצה להוריד אותו ולהתקין אותו על לוח אם ABIT NF7, במקום הביוס המקורי שיש לי עכשיו. רק רציתי לפני זה לשאול כמה שאלות: 1)איך מתקינים? 2) אם אני אתקין את הביוס הזה אני אשאר תקוע איתו או שאני אוכל להחליף אותו בעתיד? 3) יש סיכוי שילך לי כל הלוח אם אם תקרה תקלה במהלך ההתקנה? איזה תקלות יכולות לקרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות IC7-MAX III,raid,DDR128b,H-Threding,GBL 1 זכרונות? DDR 400 כמות 512MB A-DATA 2 כרטיסי מסך? MSI כמות RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 אגב הבנתי שמאורר מאוד רועש ... עדיף להחליף למשהו שקט...?
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
לי יש את הפנטיום 4 עם באס של 533MHZ, לחבר שלי את הAMD עם ליבת הבארטון. רציתי לדעת מי יותר טוב באופן כללי, ובמי כל אחד מתמחה (אני יודע שאינטל עריכת וידאו). האם האתלון XP שלו טוב יותר מהP4 שלי במשחקים? (לא חושב) תודה.
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קראתי פה די הרבה בעניין של האינטל והAMD, האמת התבלבלתי, בקיצור, שאלה של ניובי כמוני, איך ניתן להשוות בין מעבדי אינטל ואיי מ די, זתומרת איזה מעבד של איי מ די גובל לאיזה מעבד של אינטל?
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שיש דגם עם 1mb cache (2.2ghz), ואחד עם 512kb cache אבל עם 200mhz יותר. (2.4ghz) 1) האם יש הבדל משמעותי בינהם? 2) על מי מהם הייתם ממליצים? 3) האם ישנן השוואות בינהם? תודה רבה, יניב
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות מNEW EGG (יש לי איך להביא לארץ) ואני רוצה גיגה ראם DDR500MHZ בשני סטיקים של 512 התקציב שלי הוא עד 290 דולר מקסימום שבמקסימום. אני חשבתי על הראם הבא http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=1 אבל תרגישו חופשיים להמליץ על משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה או לחזק את הבחירה שלי כרגע. (לא חייב להיות מניו אג. רק שתיהיה חנות גדולה ואמינה אם מחירים זולים בUSA עדיף אם משלוחים חינם)
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-