מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, כולכם או רובכם, ממליצים בחום לקנות מעבדי AMD ולא INTEL, אני לא מיושן וחושב שבגלל שלINTEL יש שיווק טוב יותר אז צריך לקנות אותם, אבל השאלה שלי היא פשוטה: למישהו מכל אותם ממליצים יש באמת מעבד AMD64 שמותקן אצלו במחשב ויכול להבטיח לי עמידות כמו מעבדי INTEL (ואל זה אין וויכוח - אחריות לכל החיים....) אשמח לקבל תשובות.... ???
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי עד איזה מעבד הלוח אם הזה תומך EliteGroup דגם p4ibas תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון 512MB DDR 400.
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=203 יתרונות/ חסרונות??
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה. האם המהירות של הFSB צריכה להיות תואמת למהירות של הזכרונות?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DDR לDDR2? נגיד DDR2 במהירות 533MHZ לDDR 1 שעובד באותה מהירות. ממה שראיתי הDDR2 עובד בתיזמונים ממש רעים אבל צורך מעט מאוד מתח ויש לו 240 פינים (מה זה בכלל?) אז מה בעצם השיפור הגדול בין DDR 2 לDDR1?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
של nf-7 v2.0 לפי החוברת צריך ליצור דיסקט איתחול ולהעביר אליו את הקבצים של העידכון פעם ראשונה שאני הולך לעדכן ביוס... אז קצת עזרה לא תזיק
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS שתומך עד 333MHZ.התקנתי בו זכרון של 512 במהירות 400MHZ.הבעיה היא שאני רואה את המהירות בתור 200MHZ.הבנתי שזה ככה אמור להיות.זה נכון? ואם אחבר 512 במהירות 333 כמו הלוח שלי,אז כמה אראה את זה בפועל? גם 200?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים איפה אני מוצא באזור המרכז חנות שמוכרת זיכרונות DDR 512 266Z תקציב 650 ש'ח דחוף !!!!
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ציפסט לקרנל אני חושב שאני יודע אבל אני לא בטוח ציפסט זה סט של שבבים שמנהלים את העברת הנתונים בין הרכיבים המותקנים במחשב הקרנל הוא חלק ממערכת ההפעלה שמנהלת משאבים שונים במערכת ההפעלה ושולחת את בקשות התוכנה להתקן החומרה ישירות
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן עם המעבד הזה ושאני בודק בווינדוס את המעבד אז זה מראה לי שיש לי 1.48 מגהיירץ. זה אמור להיות ככה?
-
- 8 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני יודע ששאלו את השאלה... אבל אני קונה מעבד Intel p.4 3 ghz 800 fsb ורציתי לדעת מה עדיף הנורטווד אוו הפרסקוט???? (השימוש שלי הוא מישחקים) תודה...
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול, האם בלוח שתומך בדואל די די אר או בדואל אר די רם, כאשר יש 4 סלוטים, אם נגיד אני שם שניים במרווח של אחד, אז גם על השניים האחרים אני יכול לשים שניים במרווח של אחד וגם הם יעבדו בדואל? ועוד שאלה, יש לי לוח שתומך בזכרונות אר די רם 800\1066 מגהרץ, אבל הלוח תומך ב FSB 400\533 מגהרץ. השאלה היא האם המהירות של הסיסטם באס לא צריכה להיות כמו המהירות של הזכרונות כדי לנצל את המהירות הגבוהה שלהם?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקניה וראיתי שיש מעבדים שקוראים להם Dothan 715, במה הוא שונה מהסנטרינו? כדי לקנות מעבד כזה? או שהסנטרינו עדיף? חוץ מזה יש לכם המלצה למחשב נייד איכותי בין ה 7000 ל 8000 ש"ח? תודה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רב! אני מרכיב בימים אלו מחשב בתקציב צפוף מאוד (1800 ש"ח) בעבור המשרד של ההורים שלי (משרד אדריכלות). את עיקר העבודה שהמחשב החדש אמור לעשות עושה בימים אלו בצורה טובה למדי מחשב pIII 1000MHZ, עם 256 MB SDRAM וכרטיס מסך NVIDIA RIVA TNT 2 MODEL 64 עם 32 MB זיכרון. עברתי על המפרטים המומלצים והמליצו שם במפרט הבא : http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=33 על לוח האם epox 8kmm3i, שיש בו כרטיס מסך מובנה ועולה כ325 ש"ח. יש פה איזשהו catch? הלוח הזה ממש זול בהתחשב שהוא בא עם כרטיס גרפי מובנה... הביצועים של הכרטיס שעל הלוח אמורים להיות טובים יותר (אבל לא משמעותית) מהכרטיס הישן או שלא? תודה!
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ADATA 512MB PC DDR400 MICRON 512MB DDR400 מתחנן OC לעתיד ...... צריך משהו טוב עד סכום של 550 שקל.! מתחנן לקנות את כל המחשב מנעה או זיגזג
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצ'יפסטים החדשים של VIA שרואים בדף הראשי את הידיעה עם השני PCI E הם יגיעו גם לסוקט 478 ?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי EVEREST ושאני בביוס רשום לי Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! כדאי לעדכן א הביוס זה יביא לי יותר ביצועים?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ש-לום! אמממ רציתי בבקשה לדעת מהם הצ'יפסטים הבולטים היום בשוק ואם אפשר - נתונים קצרים על כל אחד מהם, מה ההבדלים וכו'. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אנשים אני יש לי את ה-X800 וזכרון 512... קיצר אני קונה עכשיו מעבד של AMD 64 3000 ואני לא יודע איזה לוח אם כדי לי משהו טוב.. המלצות בבקשה... נראה לי אני קח את ה- GA-A7N8X-E DELUXE 3000 NVIDIA® NFORCE2 Ultra 400 + MCP-T Chipset 400 MHz FSB AthXP/Ath/Dur Dual-Channel DDR400 Memory Dual LAN with Gigabit Dolby® Audio או שאתלוח אם GIGABYTE דגם GA-K8VT800M ATHLON 64 DDR400 AGPX8
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
בסביבות ה 2000-2500 ש"ח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-