עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nimrods,

איפה ניתן לקנות משחה תרמית למעבד..?? (באזור המרכז) תודה לעוזרים..!!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by morangal555,

?Celeron 3.06 Ghz 533FSB S-775 64 Bit? או ?Sempron 3000+ (Socket AM2) ואם אפשר עד כמה ההבדלים בינהם גדולים ושאלה נוספת האם הSempron בתושבת החדשה תומך בDDR2 וDUAL CHANNEL? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. אני מעוניין להחליף את הזכרון הקיים במחשב נייד ישן שנמצא אצלי (2X1GB), ולקנות במקומו 2X2GB. הזכרון הוא מסוג DDR2. השאלה שלי אם כדאי לקנות את הזכרונות הסיניים שנמכרים באיביי. האם ידוע לכם אם הם אמינים? האם ייתכן שהם בעצם מיוצרים אצל אחת מהחברות הגדולות (MICRON, HYNIX, SAMSUNG וכו') אך השם פשוט לא נמצא עליהם? הנה דוגמא: http://www.ebay.com/itm/New-4GB-KIT-2X2GB-DDR2-PC2-6400-800MHz-200Pin-Sodimm-Notebook-Memory-Low-Density-/151812111876?hash=item2358b4fe04 אגב, אני רוצה לקנות זיכרון כי המחשב נהיה איטי ובקושי מתמודד עם מולטיטסקינג. הזיכרון הפיזי הפנוי עומד על בערך 60-110MB כשפתוחות לי הרבה כרטיסיות בדפדפן. האם אלו ערכים המצביעים על כך שמומלץ להוסיף זיכרון?

4. שלום, איזה לוח אם מומלץ למעבד Q9550, תכנון עתידי בעוד כחצי שנה/שנה ל CF עם OC. הבנתי שיש איזה לוח של DFI שמאוד מומלץ? או שכדאי לדבוק באיזה לוח אם של GIGABYTE? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  5. ga-ex58-ud3r ga-x58a-ud3r P6TSE מה ההבדל בין אלה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by moskitos,

למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח שלי? יש לי אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק אז הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 ואז כשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווינדוס שלי שונה ויוצא החוצה אז אני עושה כפתור ימני ו-UPEN אבל הצלחתי להתקין רק את הדרייבר של NFORCE 2. האם אפשר להוריד את כל השאר(LAN וכו')?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by ZeppeliN,

שלום, יכול להיות שאבא שלי יכול להביא לי זכרון פנימי מארה"ב. התקציב שלי הוא 100$. DDR2 667MHz 2X512MB של חברה טובה לOC

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  8. האם כשאני קונה זיכרון ללוח DUAL CHANNEL אני צריך זכרון מיוחד שמותאם ? כי ראיתי כאן זכרונות שכתוב עליהם DUAL CHANNEL וכאלו שלא

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aquarius,

איזה ליבה יותר טובה קלוהאמר או ווניס

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. לקחנו לביקורת את ה-B510A Gaming Pro של MSI, לוח אם שבא לשלב מראה קורץ עם תמיכה במעבדים החדשים של אינטל. האם השקעה של מעל ל-600 שקלים שווה את הפסד התכונות? עם השקת התושבת החדשה של אינטל הקיץ, תושבת LGA1151 וסדרת המעבדים החדשה, צצים גם לוחות אם חדשים אשר מיועדים למלא את צרכיהם של המשתמשים. השוק מתפלג בעיקר לשני סוגים. האחד שזקוק ללוחות האם הפשוטים ביותר (הרוב) והשני שרוצה מעבר לכך בשל צרכים כאלה ואחרים. מדובר על שני שווקים שבהם לוחות האם באחד מתומחרים ב-280 עד 350 שקלים ובשני בדרך כלל צפונית ל-600 שקלים. מה שגורם ללוחות האם הזולים להיות באמת זולים הוא שימוש בערכות שבבים פשוטות וכמות מינימאלית של חיבורים. לצורך המשימה הפקידה אינטל את ערכות השבבים H110 ו-B150 ל…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. האם אחריות על זכרון.. נאמר לכל החיים מכסה בעיית אי תאימות שמזוהה חודשיים לאחר הקנייה? יש לציין שהזכרון בקופסא כמו חדש עם הכתב אחריות. וברצוני להחליף לזכרון אחד באותו מחיר . בבקשה רק מי שיודע.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. ל ocworkbench יש תשובה (להלן הפסקה האחרונה במאמר): Intel once again has launched a product that is big on hype but falls over at the last hurdle, while AMD strolls past to the finish line. Until that cheap Intel 945 Motherboard appears, AMD is your best choice. מי שרוצה להבין את המסקנה הלכאורה מפתיעה לאור המחיר הזול לכאורה של ה 820 (241$) שיקרא את הכתבה במלואה: http://www.ocworkbench.com/2005/articles/dualcore/p1.htm הערה: יש צורך להוסיף עוד הערה לגבי המאמר, הוא מתבסס על מחירים מוצהרים ולא על מחירי הושק, התמונה יכולה להשתנות לכאו או לכאן בהתאם לזמינות האמיתית של המעבדים בשוק.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by david11,

שלום לכולם מבקש את עזרתכם מעבד Athlon 64 X2 5000 לא עולה ( כלומר אני מתקין אותו והוא לא מפעיל את המחשב / מערכת ההפעלה / המסך בכלל לא נדלק , חשמל מגיע . ) מפרט : לוח אם GA-M51GM-S2G זיכרון קינגסטון DDR2 סטיק אחד 2G כרטיס קול M-AUDIO הרד דיסק של WD הסידרה הירוקה 160 G - עליו מצויה מערכת ההפעלה הרד דיסק WD 1 טרה מערכת הפעלה וינדוס XP פרו 32 ספק כוח ספיר 400 ואט המעבד נבדק ונימצא תקין כרגע המחשב עובד עם מעבד סמפרון 2800 גירסת ביוס F16A האם זו גרסת הביוס ? האם אלו חלקים שאינם תואמים ? האם המעבד תקול ? אשמח לתשובות http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2281#

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by lmlm,

הדגם P5B לא הדלוקס היה אמור להשתחרר בחודש יולי. אבל לא שומעים ולא רואים ממנו כולום . משהו יודע תאריך משוער/מדויוק מתי הוא יוצא? ושחררו כבר את מחירו? אם כן מהו?

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by kaspe-r,

יש לי עכשיו שתי זיכרונות 256 a data אני רוצה לקנות עכשיו עוד אחד של 512 ואחר כך עוד אחד של 512 איך כדי לשים אותם במחשב 512 +256 512 +256 הוא 256+256 512 +512

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) ומעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU שיהיה זיכרון של 512 MB

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  17. מה ההבדל בין מעבד אינטרל רגיל למעבד Centorino?

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by ofirterev,

יש לי שאלה אם אני קונה שני זכרונות של 2 גיגה מהירות 800 ddr 2 ויש לי win xp 32bit האם הוא יזהה לי את כל הארבע גיגה או שאני צריך להתקין win xp 64י ש לי לוח של אסוס p5k p35 מעבד e6750 כרטיס מסך 9800 gtx 512 ספק 500 w של אנמארקס ליברטי הלוח שלי תומך גם במהירות של 1066 בזכרונות האם אני יכול לקנות שני זכרונות של 2 גיגה במהירות ddr2 1066 ולא יהיה לי בעיה הוא יזהה לי את כל הארבע גיגה האם אני יכול לשים זכרונות שונים אצלי בלוח האם הלוח שלי תומך בזה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by ToMeRv32,

http://ksp.co.il/?uin=16375 כתוב בפרטים למטה את הצ'יפסטים הבאים: Z77 / P67 / Z68 / P55 / AMD7xx / 8xx / 9xx Series / FM1 אפשר הסבר למה הוא לא עובד באחרים? זה מהסיבה שאחרים לא יודעים לקרוא זכרון אחד של 8GB או שזה משהו בזכרון עצמו?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  20. במקסימום זה יצא 6 ג'יגה בכל מקרה אפשרי אם כרטיסי הזיכרון לא באותו נפח? אני לא עושה או משהו רק בשביל התאוריה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by cooper,

על המחשב שלי יש 4 גיגה זכרון [4 סטיקים של 1 גיגה ] .. מה שכן WIN XP לא מסוגל לזהות יותר ב3 , השאלה שלי אם אני צריך להוציא סטיק אחד .או שזה שהוא מחובר על הלוח אם ,לא יוצר בעיה .הן בחומרה והן בתוכנות. תודה לכל המבינים!

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  22. היי, אני רוצה לעשות OC וקודם כל רציתי לדעת מהי הטמפרטורה היציבה למעבד שיש לי: http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL66R.html המקסימום טמפרטורה ניתן לראות באתר שהוא: 68 מעלות צלזיוס אבל זה בטח לא הטמפרטורה היציבה תודה רבה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  23. קבלתי ביום שישי את המחשב ביום שישי... ורק עכשיו פניתי זמן להתקין עליו מערכת הפעלה... בינתיים לא התחלתי להריץ בדיקות אפילו.. רק לשחק FARCRY.. MSI P965 Platinum Intel CORE2 DUE E6400 OCZ GOLD KIT 1GB 667 MSI 7600GT WD SATA2 160GB התרשמות ראשונה שלי זאת ההתקנה המהירה מאוד מאוד (מאוד) של XP ושל המשחק... בגדול אין לי כל כך זמן להתעסק איתו.. אממ... \אני מקווה שהיה לי זמן היום להריץ לפחות 3DMARK 06.. נראה מה הוא נותן.. מעבד באמת מגניב ובינתיים זהו..

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by alonkl,

בעירון בניתי את המחשב למשחקים.. ועכשיו אני נכנס לשוק עריכת הוידאו חח.. הוא יהיה טוב גם לזה?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  25. יש לי שני לוחות ישנים שאני הולך להרכיב מהם מחשב פשוט. הלוח הראשון הוא ASUS P4S800D-X ואפשר למצוא עליו כאן: http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 הוא עם צ'יפסט של SIS. הלוח השני הוא של ASROCK דגם P4VM800 עם צ'יפסט של VIA http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VM800 אין ביניהם הבדל משמעותי בתכונות או בביצועים. השאלה היא מה נראה לכם לוח יותר טוב או יותר אמין לאורך זמן, במיוחד אם למישהו היה נסיון עם הלוחות הללו.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.