מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm# אני שוקל לרכוש את הלוח הזה, מכיוון שהוא עומד בשני קריטריונים: NFORCE3 ומחיר סביר איכשהו. בסך הכל אני מעוניין בביצועים נורמליים ושלא תהיה התחממות יתרה. אני לא אעשה אוברקלוק לזכרונות.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ועשיתי קצת מחקר על הרכיבים השונים שאני צריך. הדבר היחידי (פחות או יותר) שנשאר לי לבחור, זה לוח האם. הבעיה היא, שאני לא מכיר מספיק טוב את התחום הזה, ואת החברות בו. השאלה היא, האם אתם יכולים להמליץ לי על לוחות אם, שתומכים בפיצ'רים הבאים: תמיכה בפנטיום 4, 3 Ghz זיכרון פנימי DDR הארד דיסק SATA כרטיס רשת On Board - יתרון USB On Board - יתרון לא חייבים כרטיס קול/מסך On Board בעיקרון, אין לי מגבלה על המחיר, אז תציעו כל מה שאתם יכולים לחשוב עליו. תודה מראש, ירון
-
- 12 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקיי אני מת לקנות כבר תמחשב שלי ובקיצור נתקע לי הכל בגלל הזכרונות אני רוצה לקנות את המחשב מKSP ובעצם כבר עשיתי משם הזמנה אבל הבעיה היא שיש בעיה עם היבואן ויש לו בעיה להביא את הזכרונות A-DATA DDR 500 512mb וזה מעכב לי את קניית המחשב בחודש לפחות אז אני לא יודע מה לעשות? היתרון של KSP שהזכרונות האלה אצליהם עולים 610 שקל ולכן אני דיי לחוץ לקנות מהם ובכל מקום אחר זה עולה 800-900 וכמובן שאני קונה 1024 אז זה כבר יוצא 1600 שקל וזה הרבה מידי אז מה אני אמור לעשות ? האם יש משהו של חברה אחרת בבערך אותו מחיר ובאותו רמה ? אני רוצה DDR500 כי אני עושה OC ... עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להשקיע עוד את ה400 שקל הפרש האלה ולקנות את זה בחנות אחרת ? והאם בכלל כדאי לקנות תמחשב במקו…
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
השאלה בנושא ;D ???
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
hi im buying a new pc and i want to know wich procecor is best for gaming and a good motherboard for this procecor please and thank you ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש אחרי שהקודם שירת אותי נאמנה במשך לא פחות מ-6 שנים. המחשב החדש בהחלט עשוי לשמש אותי לתקופה דומה. נעבור נושא (זה ישתלב בהמשך). הבנתי שאני משתייך לסוג האנשים הדי נדיר שאשכרה עדיף להם מחשב שיתן כוחות הסוס של אינטל מאשר הלוליינות של AMD. ועכשיו לבעיה - אני חושש שעוד 3-4 שנים העולם יעבור ל-64 ביט וישאיר אותי מאחורה עם מחשב מדור הפלמ"ח (ולא סתם אותו-דבר-פחות-מהר כמו שהסתדרתי עם PII עד היום). האם זו סיבה מספיק טובה להשקיע כבר עכשיו בדור המייסד של ארכיטקטורת 64b?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טוב אז הנה הסיפור. לאחר שסבלתי חודשים רבים מטמפרטורות גבוהות במיוחד (עד 67 מעלות במאמץ) ב- P4 2.8C שלי (לא פרסקוט), הבנתי שזה בגלל הפאד הטרמי המעפן הזה, כאשר הוצאתי את ההיטסינק מהמעבד ראיתי שאין שום דבר המפריד בין הגוף קירור לפיסת האלומיניום שעל המעבד, רק קצת שחור מהפאד שנשחק לחלוטין. לאחר כמה זמן החלטתי לקנות משחה טרמית, ובאמצעות המדריך שלכם באתר למרוח על המעבד והגוף קירור. קניתי היום את המשחה, ואלכוהול, עשיתי הכל לפי המדריך לאט ובזהירות שלא לפגוע במעבד או בשום דבר אחר (הוצאתי אותו מהסלוט כמובן). ולאחר שסיימתי את מריחת המשחה, שמתי את המעבד בסוקט, הוא התלבש כרגיל כמו שצריך (כלומר הפינים החסרים איפה שיש מרווח בפינה של המקום למעבד), וללא טיפת מאמץ סגרתי את הידית. שמתי את ה…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד עומד על 45 מעלות והלוח על 38 לפי תוכנה שקיבלתי עם הלוח... לחישוב אמיתי אני צריך להוסיף מעלות ? ואם כן אז כמה ?
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרפו 2 קבלים בלוח וכמובן הלוח הפסיק לעבוד... הוא מבקש לוח אם למעבד אינטל 1.8 ג'גה הרץ (לא יודע עוד פרטים,אף פעם לא בדקתי תמחשב שלו..) עד 600 שקל אבל עדיף כמה שפחות כי הוא לא יתעסק עם אוברקלוק.הוא לא צריך כרטיס מסך מובנה ולא צריך firewire . תמליצו על משהו יציב ואמין לשימוש פשוט. תודה
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כל העוצמה והשקט של האתלון 64 מקופלים לתוך לוח קטן. בדרך כלל לוחות כאלה גם זולים יותר מלוחות ATX רגילים ב 100 שקל בערך. קשור לאתר היצרן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=622 מארז מיוחד ללוחות mATX, האנטק אריה: http://www.antec-inc.com/us/productDetails.php?ProdID=15130 אבל כמובן שגם כל מארז ATX רגיל יתאים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לוח NF3 EPOX KDA3J וקחבלתי דיסק עם דרייברים ללוח משהו 4.25 וממתי לוח צריך התקנה של דרייברים? עכשיו שאלתי השניה זה אילו מהדרייברים להתקין יש שם IDE שמשום המליצו לי לא להתקין כי הם יעשו את המערכת איטית יותר יש שם ERTNET שזה הכרטיס רשת הבנתי GATAR משהו כזה.. וSOUND.. האם להתקין את זה אם על הלוח יש כרטיס קול אחר משל נבידיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לשדרוג בסכום 2500 שקלים. אני צריך לוח אם , מעבד , וזיכרון. את כל השאר כבר יש לי. אני מתכוון להריץ על המחשב הזה לינוקס, ווינדוס ומשחקים כבדים. אני לא יודע עם ללכת על AMD או אינטל?? ואיזה לוח אם מומלץ ?? תודה מראש על העזרה tryf
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה דעות ותגובות על הזכרונות האלו זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ כי באתר (Com4u) לא ראיתי שום מידע נוסף =( תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
Asus A7N8X-E Deluxe nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR,5.1 D-Sound,SATA RAID,1394,G-LAN,WiFi,USB 2) אני מחפש אם יש לוח אם יותר טוב מזה ויותר זול אם קיים כזה דבר תעזרו לי בבקשה תודה....
-
- 7 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום , אני הורדתי הת התוכנה מהאתר שלכם PCMark2002 בלה בלה קיצר זה בודק את מהירות המחשב בסוף ראיתי את נתונתי המחשב שלי והכל היה מצוין עד שפתאום אני שם לב שהמידע שהם נתנו על המעבד היה מוזר: Manufacturer: AMD Family: Duron Internal Clock: 2.04 GHz Internal Clock Maximum: 2.04 GHz External Clock: 166 MHz Socket Designation: Socket A Type: <unknown> Upgrade: ZIF Socket Capabilities: MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version: AMD Athlon XP CPUID: 0x000006a0 Version AMD Athlon, Family Duron? what the fuck is going on? help.
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולכם, לפני זמן מה כמה מהמשתתפים בפורום ציינו את זה שעדיף לשים את ה CAS# בזכרונות מ7-8 ל-11 במערכות AMD Athlon64 , האם זה נכון ? ומה ההבדל שזה עושה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אחרי יום שלם שהרכבתי לי ת'מחשב הוא מזהה לי ת'מעבד כ K7... גם אם שם11X166.. למרות שה FBS של המובייל הוא 133 (266)... למה הוא לא מזהה אותו כבארטון
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
איך אני מוצא את השם של לוח האם שלי? נכנסתי ל"מנהל ההתקנים" אבל אני לא מבין משם, מה זה הלוח אם שלי. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מי מהלוחות הבאים עדיף לAMD בסוקט 754? EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin AMD-64 Socket 754, nVIDIA nForce3 250Gb, 3 x DDR400, AGP x8, 6 x PCI, Gigabit LAN, 2 x S-ATA-150, 4 x S-ATA-150 RAID 0,1,10, 8 Channel Sound 960 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6639 MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin AMD-64 Socket 754, nVIDIA nForce3 250Gb, 3 x DDR400, AGP x8, 5 x PCI, Gigabit LAN, 2 x S-ATA-150, 4 x S-ATA-150 RAID 0,1,10, FireWire, 8 Channel Sound 919 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 אשמח לתשובה ;D
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ KSP והיום אמרו לי שהמשלוח של Epox יגיע ביום שני או שלישי. אני יכול לקחת עכשיו את ה ?KV8 Pro sata,GBL? איזה לוח מהם עדיף (האיפוקס ?8KDA3J S-754 sata, gbl?) אין לי בעיה לחכות עד שיגיע האיפוקס דרך אגב
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
רשום שבחבילת ה Powerpack ישנם 8 mini heatsinks ... מישהו יודע במה מדובר.. כי אני לא מצאתי אותם
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חשבתי על משהו ואני לא בטוח נגיד שאני מפעיל את המחשב והווינדוס עלה אם אני יוציא את הזיכרונות המחשב לא יוכל להשתמש בזיכרון וירטואלי בלבד?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של LEADTEK שהלך לעולמו ... ואני מחפש לו מחליף ... עברתי על המפרטים באתר ובכל חשבתי לשאול גם כאן בהנחה שיש סיכוי שאני אמצא לוח אם שיתאים לי יותר... חשוב לי שתהיה ללוח 3 שנים אחריות ... שיהיה זול (עד 400) ושהיה לו כרטיס מסך מובנה ... וכמובן שיתאם לAMD 1800. תודה מראש. רון ;D
-
- 6 תגובות
- 463 צפיות
-
-
בסופו של דבר עשיתי עדכון ביוס דרך utility שהגיע על הדיסק שהגיע עם הבורד (משהו מאוד נחמד שרץ תחת וינדוס). בכל אופן, עבדתי לפי ההוראות בספר, עדכנתי, אני עושה restart, וחשכו עיניי! המסך שחור (למרות שעובד, הוא לא ב standby) לא קורה כלום, והלוח מודיע לי (בהודעה קולית - feature מאוד מגניב אגב...), "system failed due to CPU overclocking" אני לא עשיתי שום אוברקלוקינג ושום בטיח! אין לי מושג מה הוא רוצה ממני. הנחתי שההגדרות הבסיסיות נדפקו אז עשיתי reset ל Cmos לפי ההוראות, הפעם גם המסך לא נדלק בכלל (הוא נשאר ב standby) והCdrom מהבהב בנורה שלו כל כמה שניות, וככה זה תקוע. עשיתי כמה פעמים reset ובאחת מהן הוא הציג לי על המסך את ההודעות של השחזור ביוס, והוא כביכול שחזר את הביוס הישן מהC…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-