עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobiperez,

שלום לפני כחודש קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים בעל מעבד I5 4590 וחבר הציע לי לקנות I7 4770 יד 2 ב600 ש"ח,בהנחה שאני מוכר את שלי האם ההחלפה כדאית ? וכמה המעבד שלי שווה עם קירור סטוק ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by arkadur,

אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. היי, אני עומד לקנות מחשב בקרוב... השלב הראשון שלי הוא להחליט האם המחשב יהיה מבוסס AMD או INTEL אני לא כ"כ מעודכן בחומרה הנוכחית בשוק, ראיתי שיש הרבה רעש סביב ה Q6600 אבל.... השאלה שלי היא מהו המעבד בעל היחס הטוב ביותר של ביצועים\מחיר כיום? האם זה אכן ה Q6600 ? המחשב יהיה למטרת משחקים בעיקר. תודה ולילה טוב!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eran1,

-צונזר-

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. אהלן, פתחתי תראד "במשחקים" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319189.msg2774915#msg2774915 על כך שמשחק רץ מהר מדי... רציתי לדעת אם ישנה תוכנה שמבטלת את אחד המעבדים ללא הפעלה מחדש של המחשב, כל פעם להפעיל מחדש בשביל להפעיל את הנסיך הפרסי לאחי הקטן זה קצת מטריד.. תודה!

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by tsvika,

מהו בדיוק הגשר הצפוני? למה הוא צריך קירור? האם יש עוד גשרים על הלוח אם? איך הם נקראים? על מה הם אחראים?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by Alex Kidd,

שלום חברים אני חדש בעסק ורציתי לדעת מהי מהירות fsb? ומהי מהירות הfsb הממוצעת שיש במחשב ממוצע כיום?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  8. אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לברר במה תומך הלוח הבא או מה יש בו מובנה... : Motherboards for AMD: nVidia nForce2 Abit NF7 Rev2 [608.00 nis המחשב הוא בעיקר למשחקים ...אז אולי יש לוח יותר טוב שאתם מכירים ויכולים להציע לי עליו (אבל שלא יהיה כל כך יקר). תודה על העזרה....זה נורא חשוב ;D ;D :asthanos: :AR15: :AR15:

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by shlomibandit,

יש ביידי את המפרט הנ"ל.. מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W ולחבר שלי יש לו מלא זיכרונות בבית , הוא אמר לי שהוא יביא לי שתי סתיקים של 512 של ibm ב200 שקל.. זה שווה?? ככה יהיה לי 2048 זיכרון .. ב4 סטיקים..2 שלי ועוד 2 שהוא יביא לי.. אבל שמעתי שזה מאת את המעבד או מה זה נכון? וזה עד כד…

• 11 תגובות
    • 606 צפיות
  10. 3000+ 939 gigabyte k8nf-9 - nforce4 4x gigabyte k8nf-9 ultra - nforce4 ultra pci-e: x600 pro 6600 gt אני לא רואה הבדל בין שני הלוחות חוץ מערכת השבבים, בכל לוחות ה NFORCE4 שנמכרים בארץ יש ULTRA בREVIEW של PCARENA לא ממש הקדישו זמן להסביר את ההבדל בין הערכות, אם יש הבדלי ביצועים.. מה ההבדל ביצועים בין הכרטים ואם הוא שווה את ההכפלת מחיר. חשבתי על 6200 (לא TC) אבל הוא חלש בטירוף, מזדחל מאחורי ה 9600PRO (משתווה ל NP). ה X600PRO נראה לי מינימלי, ובתקציב סבבה, למי שלא משחק במשחקים שווה להכפיל את התקציב ולקנות GT ?! בגלל שאני לא משחק משחקים אז אני לא צריך כרטיס חזק, אבל! מתי שאני כבר מריץ משחק (פעם בחצי שנה) אני רוצה שהוא יפעל סבבה לא יצלע בטירוף.. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wow,

אני פשוט הול לקנות את אחד משני הלוחות הבאים : ASUS A8N32-SLI DELUXE- ATX או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by sgeva2001,

כעקרון בחרתי MB של גיגהבייט. GA-P55A-UD3 בגלל שהוא מכיל USB3 וגם SATA3. אולם אין לו ESATA ואז הציעו לי מהחברה את GA-P55A-UD3P שמכיל ESATA. או לוח אחר דומה שמכיל ESATA ועדיין באותה רמת מחיר. לא מצליח למצוא את הדגם בארץ. מישהו מכיר כתובת לרכישה? אחרת ארכוש כבל ממיר מ- SATA ל- ESATA. יש איתם בעיות? למיטב הננתי הלוחות עם CHIPSET של INTEL H55 H57 נותנים גרפיקה רק עבור I5 I3 ולא עבור I7. האם זה נכון? אחרת הייתי שמח לרכוש אותם . המחשב לא מיועד למשחקים. (למרות שבחרתי I7 ). בתודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. ולקנות בנפרד כ. מסך גם אם בסיסי ביותר? משיקולים של התחממות, קונפליקטים, וואטאבר...

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by ofir_bl,

שלום, לצערי נשרף לי הלוח אם שבאחריות ומאחר והדגם כבר לא קיים הוצע לי להחליף ללוח אחר שאני רוצה, בהתחלה בחרתי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686000 המוכר אמר שהוא לא נמצא במלאי ואמר שיזמין לי את זה במקום: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714448 הסתכלתי על ההבדלים וראיתי שלשני יש כרטיס מסך מובנה - דבר שלא רלוונטי מבחינתי ושלשני יש קצת יותר כניסות USB2 גם לא מהותי, לפני שאני מאשר רציתי לשאול כאן לראות אולי יש דברים שלא שמתי לב שמהותיים לי לא להסכים לעיסקה? תודה אופיר

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by ag43,

האם GOLDEN DRAGON 2X256 400MHZ יעבדו עם GOLDEN DRAGON 2X256 500MHZ כמובן כל זוג בסלוטים המתאימים? והאם זה יפריע שהלוח תומך רק עד 400MHZ?

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  16. אם אני זוכר נכון המחיר הקודם היה 119$ או 115$, ירידת המחיר הזו הייתה צפויה עקב ירידת מחיר כללית של רכיבי הזכרון בתקופה זו. מקור: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by MAChaifa,

^כותרת^ מה ההבדלים? ושווה להשקיע 10 שקל יותר בUS3L במקום הDS3L?

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by zoloboy,

איזה תוכנה טובה נותנת לי אינפורמציה על הזכרונות והמעבד?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. ישרף? משהו ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tal_p,

יש למישהו מושג אם אפשר לקנות בארץPHENOM II X 3 ?? או אם יש חנות אמינה בחו"ל שאפשר להזמין, ולהחליף במקרה תקלה??

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. רכשתי מחשב חדש עם GTX 670 במטרה שיריץ משחקים בשנים הקרובות, המחשב כולל 8 ג'יגה זיכרון ראם מדגם KINGSTON HyperX. כעת הועלתה מכירה ב eBay של אותו דגם זיכרון במחיר יחסית זול, האם רכישה כזאת למטרה עתידית שווה לדעתכם או האם מדובר בבזבוז כסף. המטרה לשחק משחקים ברזלוציה 1920x1080 בשנים הקרובות (3-4 שנים בהם לא אשדרג מחשב). לדעתי יגיע שלב בו משחקים ידרשו יותר מ8 ג'יגה זיכרון ובשלב הזה DDR3 יהיה יקר לשדרוג (אותו מצב שקורה כרגע עם DDR2), האם כדאי לרכוש עכשיו ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tora,

בס"ד שלום מצאתי מחשב זרוק בפח אשפה ולקחתי ממנו את הכרטיס זיכרון בהנחה שיכול להיות שאולי הוא דווקא תקין אבל שאר החלקים מקוקלים ולכן זרקו אותו אך במידה וזיכרון לא תקין הוא יכול להזיק למחשב במידה ואחבר אותו? ויש דרך לבדוק תקינות של זיכרון מבלי לחבר אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Diamond8,

מהו הלוח הכי משתלם מבחינת OC ל E8400 לאזור של בערך 4Ghz מסדרת ה P35 או P45 ושל איזו חברה? (בלי RAID או יותר מדי FW ודברים כאלה. לא צריך PCI-E 2 ). התקציב הוא עד 600 שקל.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I (האם זה הלינק?) מעוניין ב 1GB. הכוונה זיכרון הכי טוב בתקציב עד 150 שח

• 11 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים