עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shlomibandit,

יש ביידי את המפרט הנ"ל.. מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W ולחבר שלי יש לו מלא זיכרונות בבית , הוא אמר לי שהוא יביא לי שתי סתיקים של 512 של ibm ב200 שקל.. זה שווה?? ככה יהיה לי 2048 זיכרון .. ב4 סטיקים..2 שלי ועוד 2 שהוא יביא לי.. אבל שמעתי שזה מאת את המעבד או מה זה נכון? וזה עד כד…

• 11 תגובות
    • 590 צפיות
  2. 3000+ 939 gigabyte k8nf-9 - nforce4 4x gigabyte k8nf-9 ultra - nforce4 ultra pci-e: x600 pro 6600 gt אני לא רואה הבדל בין שני הלוחות חוץ מערכת השבבים, בכל לוחות ה NFORCE4 שנמכרים בארץ יש ULTRA בREVIEW של PCARENA לא ממש הקדישו זמן להסביר את ההבדל בין הערכות, אם יש הבדלי ביצועים.. מה ההבדל ביצועים בין הכרטים ואם הוא שווה את ההכפלת מחיר. חשבתי על 6200 (לא TC) אבל הוא חלש בטירוף, מזדחל מאחורי ה 9600PRO (משתווה ל NP). ה X600PRO נראה לי מינימלי, ובתקציב סבבה, למי שלא משחק במשחקים שווה להכפיל את התקציב ולקנות GT ?! בגלל שאני לא משחק משחקים אז אני לא צריך כרטיס חזק, אבל! מתי שאני כבר מריץ משחק (פעם בחצי שנה) אני רוצה שהוא יפעל סבבה לא יצלע בטירוף.. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by wow,

אני פשוט הול לקנות את אחד משני הלוחות הבאים : ASUS A8N32-SLI DELUXE- ATX או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by sgeva2001,

כעקרון בחרתי MB של גיגהבייט. GA-P55A-UD3 בגלל שהוא מכיל USB3 וגם SATA3. אולם אין לו ESATA ואז הציעו לי מהחברה את GA-P55A-UD3P שמכיל ESATA. או לוח אחר דומה שמכיל ESATA ועדיין באותה רמת מחיר. לא מצליח למצוא את הדגם בארץ. מישהו מכיר כתובת לרכישה? אחרת ארכוש כבל ממיר מ- SATA ל- ESATA. יש איתם בעיות? למיטב הננתי הלוחות עם CHIPSET של INTEL H55 H57 נותנים גרפיקה רק עבור I5 I3 ולא עבור I7. האם זה נכון? אחרת הייתי שמח לרכוש אותם . המחשב לא מיועד למשחקים. (למרות שבחרתי I7 ). בתודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. ולקנות בנפרד כ. מסך גם אם בסיסי ביותר? משיקולים של התחממות, קונפליקטים, וואטאבר...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by ofir_bl,

שלום, לצערי נשרף לי הלוח אם שבאחריות ומאחר והדגם כבר לא קיים הוצע לי להחליף ללוח אחר שאני רוצה, בהתחלה בחרתי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686000 המוכר אמר שהוא לא נמצא במלאי ואמר שיזמין לי את זה במקום: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714448 הסתכלתי על ההבדלים וראיתי שלשני יש כרטיס מסך מובנה - דבר שלא רלוונטי מבחינתי ושלשני יש קצת יותר כניסות USB2 גם לא מהותי, לפני שאני מאשר רציתי לשאול כאן לראות אולי יש דברים שלא שמתי לב שמהותיים לי לא להסכים לעיסקה? תודה אופיר

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by ag43,

האם GOLDEN DRAGON 2X256 400MHZ יעבדו עם GOLDEN DRAGON 2X256 500MHZ כמובן כל זוג בסלוטים המתאימים? והאם זה יפריע שהלוח תומך רק עד 400MHZ?

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  8. אם אני זוכר נכון המחיר הקודם היה 119$ או 115$, ירידת המחיר הזו הייתה צפויה עקב ירידת מחיר כללית של רכיבי הזכרון בתקופה זו. מקור: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by MAChaifa,

^כותרת^ מה ההבדלים? ושווה להשקיע 10 שקל יותר בUS3L במקום הDS3L?

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by zoloboy,

איזה תוכנה טובה נותנת לי אינפורמציה על הזכרונות והמעבד?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  11. ישרף? משהו ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tal_p,

יש למישהו מושג אם אפשר לקנות בארץPHENOM II X 3 ?? או אם יש חנות אמינה בחו"ל שאפשר להזמין, ולהחליף במקרה תקלה??

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. רכשתי מחשב חדש עם GTX 670 במטרה שיריץ משחקים בשנים הקרובות, המחשב כולל 8 ג'יגה זיכרון ראם מדגם KINGSTON HyperX. כעת הועלתה מכירה ב eBay של אותו דגם זיכרון במחיר יחסית זול, האם רכישה כזאת למטרה עתידית שווה לדעתכם או האם מדובר בבזבוז כסף. המטרה לשחק משחקים ברזלוציה 1920x1080 בשנים הקרובות (3-4 שנים בהם לא אשדרג מחשב). לדעתי יגיע שלב בו משחקים ידרשו יותר מ8 ג'יגה זיכרון ובשלב הזה DDR3 יהיה יקר לשדרוג (אותו מצב שקורה כרגע עם DDR2), האם כדאי לרכוש עכשיו ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tora,

בס"ד שלום מצאתי מחשב זרוק בפח אשפה ולקחתי ממנו את הכרטיס זיכרון בהנחה שיכול להיות שאולי הוא דווקא תקין אבל שאר החלקים מקוקלים ולכן זרקו אותו אך במידה וזיכרון לא תקין הוא יכול להזיק למחשב במידה ואחבר אותו? ויש דרך לבדוק תקינות של זיכרון מבלי לחבר אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Diamond8,

מהו הלוח הכי משתלם מבחינת OC ל E8400 לאזור של בערך 4Ghz מסדרת ה P35 או P45 ושל איזו חברה? (בלי RAID או יותר מדי FW ודברים כאלה. לא צריך PCI-E 2 ). התקציב הוא עד 600 שקל.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I (האם זה הלינק?) מעוניין ב 1GB. הכוונה זיכרון הכי טוב בתקציב עד 150 שח

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Corsair CMX512-3500C2PT 512MB DDR433 PC3500 XMS Memory או Corsair CMX512-3200LLPT 512MB DDR400 XMS3200 Low Latency SPD Memory

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by CrossFireX,

איזה מעבד יגיע יותר רחוק בביצועים I7 920/930? פשוט שמעתי שדגם -920 מעולה ל-OC עם קירור טוב, וללוח אם: Gigabyte X58-UD3R משהו כזה, תומך בעד כמה כרטיסיי ATI ועד כמה כרטיסי NVIDIA?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. Started by UNDERDOG,

האם יש הבדל בדדר 2 אם אתה שם על T1 לעומת T2 כשעושים אוברקלוק האם שמים אותו על T1 או על T2

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. Started by JellyBlast,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב עוד מעט ויש לי שאלה. עכשיו קונרו יצא וIntel מורידים מחירים, גם AMD מורידים מחירים כדי לא להישאר מאחור. אני רוצה לקנות את הAmd 3800+ dual core וראיתי בנתיים שהמחיר ירד בKSP (רק בKSP). עכשיו, מתי כדי לקנות את המחשב? מתי המחירים התייצבו? יש עוד הרבה לרדת בכלל? תודה.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by galigola,

אני רוצה להחליף את המעבד שלי(AMD2000) לבארטון 2500 ויש לי לוח אם של ג'יגבייט מסוג GA-7VAX האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by falcon76,

היי, יש לי לוח אם של גיגהבייט עם שבב של SIS 845 התומך ב-FSB של 400 או של 533 MHZ כרגע מותקן עליו מעבד אינטל פנטיום 4 במהירות 1.5 G קיבלתי מחבר מעבד 3.0G HT ורציתי לדעת אם אני יכול להכניס אותו ללוח אם שלי. המעבד כמובן עובד ב-FSB של 800 MHZ השאלה האם הוא יעבוד רק במהירות נמוכה או שעלול להגרם לו נזק? מישהו ניסה פעם לשים מעבד חזק יותר ממה שהלוח אם מסוגל לתמוך בו?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by demonshlomo,

אחותי גרה בניו יורק ולפני שנה בדיוק היא קנתה מחשב עם סלרון.... המהירות שלו היא 1.4 אז השאלה שלי היא אם הלוח אם הוא סוקט 478 ואז אני יוכל להתקין פנטיום 4? (לא אני כי אני בישראל אבל נגיד...) יש איזה דרך קלה לברר על ידי שעושים משהו במחשב אם אתם לא יודעים? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  24. שלום כולם, אני חדש בפורום, ובכל הקטע של מחשבי משחקים. אני קונה מחשב, בחרתי כבר כרטיס מסך Palit Radeon HD4870 dual Sonic 512Mb כרטיס קול אני חושב שבא עם לוח אם בא כרטיס קול ורשת לא? בינתיים לפי הכרטיס מסך נראה שאני צריך לפחות 500W ולוח אם תומך PCI-Express. אני מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים, החומרה היחידה שאני סגור עליה זה כרטיס מסך. כדאי ללכת על מעבד ליבה כפולה או מרובעת? אני יודע שהליבות המרובעות יעבדו יותר טוב במשחקים עתידיים אבל ההבדל כל-כך גדול? להשקיע בזיכרון מתקדם [DDR3] או ללכת על [DDR2] הבדלי מחיר משמעותיים אבל התמורה בהתאם? לוח אם חשבתי על DX58SO של אינטל אבל ירדתי ממנו כי אומרים שהוא סתם יקר וגם כי ויתרתי על I7 "מטעמי תקציב".. יש את הדור החדש של הSATA, שווה לחפש ל…

• 2 תגובות
    • 464 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.