עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Chymes,

אז לאחר שפנדה דפקו אותי ונשארתי בלי לוח אם, אני חייב לקנות לוח אם חדש. אני רוצה לוח אם מאד איכותי למעבד AXP 2500. לא כל כך אכפת לי מ-OC, אבל חשוב שללוח תהיה יכולת OC מסויימת. חשוב שעל הלוח יהיו 4 חורים ליד הסוקט, בשביל גוף קירור גדול במיוחד. חשוב שהוא לא יהיה גדול, כי אין לי הרבה מקום במארז. תקציב: 900 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  2. אני לא יודע למה לכוון כי בביוס אין אפשרות חדת משמש...יש AUTO .. MODE 0 ..MODE1 מוד 2 מוד 3....אוטו זה לא 50..

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Konchi,

היי, עקב יציאת דור החדש של המשחקי המחשב (דום3, האף לייף2 בקרוב ועוד) החלטתי להחליף כמה רכיבים במחשב משום שאין לי מצב שבו אני יכול לקנות אחד חדש עכשיו המצב הנוכחי של המחשב שלי הוא כזה - כרטיס מסך Radeon 9600 XT, זכרון של 512 מגה ומעבד של 1.5 ג'יגה הרץ של פנטיום 4. אני מעוניין להחליף את המעבד לאחד טוב יותר אבל אני לא יודע אם לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדים חדשים של 2.4 או 2.5 ג'יגה הרץ. הלוח אם הנוכחי שלי הוא Jetway I401-R/I401 שזו איזה חברה סינית או יפנית אז בעקרון, איך אני יכול לברר אם הלוח אם יתמוך במעבד חדש, אשמח אם מישהו יברר זאת ויגיד לי פה כי אני ממש לא מתמצא בנושא הזה אם הוא לא תומך, על איזה לוח אם סביר ולא יקר אתם יכולים להמליץ לי? ובכלל, על איזה מעבד אתם יכולים …

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by jeyjey,

יש הבדל גדול שהוא שווה את הכסף הזה?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by kingpin,

בדקתי כול מיני מחירים וזה בכמה אתרים וראיתי שעכשיו יש אתמעבדים החדשים של 64 והם עובדים על 1600 fsb אבל לא מצאתי לוח אם שעובד על המהירות מישהו יכול להסביר מה הולך פה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה בקרוב לשדרג את הזיכרון שלי ל 1 GB האם זה נכון לקנות עוד אחד של 512 במקום 2X256 (למען העתיד הרחוק שיהיה לי יותר קל להפתר מהקטנים)? (וגם כי אחד של 512 עולה פחות מ2X256). איך זה ישפיע על הDUAL ? והאם רצוי להשאר עם אותה חברה או שאני יכול להתפרע עם המשכורת וללכת על GeIL? תודה

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by albert,

היי, אני חייב לוח מעבד וזכרון חדש , שלי כבר ממש ישנים (P4 1700, לוח ישן מאוד ו640MB זכרון אבל SD) משהוא ממש ישן... יש לי 1800 ש"ח לא יותר, אל תגידו לי להוציא מההורים עוד 200 - 300 שקל כי את ה1800 בקושי הצלחתי וזה גם עם עזרה של "מבחוץ"... אז בבקשה תנו לי משהו שיסדר אותי לשנתיים הקרובות... תודה.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה למכור את הזיכרון שלי של GEIL PC4400 550MHZ הזיכרון בין חודש בערך ולא עבר שום OC ( הלוח הגביל אותי ב 480MHZ... ) שאלתי בפנדה ואמרו לי שהמחיר שלהם הוא 2600 שקל השאלה כמה כדאי לי לבקש אליהם ??? לזיכרון יש אחריות לכל החיים ואני יכול להחליף אותם לחדשים בלי בעיה במידה וזה עוזר במשהו...

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  9. Started by X1000P,

קניתי מחשב חדש! יש לי עכשיו בעיה בכרטיס מסך יש הרבה איבותים ויש לי בעיה עם העכבר אז יום שלישי אני נותן לחנות את המחשב!! אז בPCMARK04 קבלתי 1400 נקודות בערך זה בסדר לזיכרון הזה samsung 512 ddr 400mhz pc3200 :-[ רק תגידו לי כמה עם זיכרון כמו שלי אני צריך לקבל נקודות בערך ! :-[

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  10. Started by dani,

איך ה ABIT ?KV8 sata,GBL? לamd 64 3000+ ? הוא עדיף על ה Epox ?8HDA3J S-754 sata, gbl??

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by THE-MASTER,

אני רוצה לדעת מה זה מעבד על פרטיו אז החלטתי ללמוד עכשיו הבעיה שבכל הסבר יש מיפוי אחר של המעבד, כל מיפוי מחסיר דברים אחדים..... דבר זה מבלבל מאוד האם יש כאן מישהו שמכיר מיפוי מקיף למעבד רצוי בעברית שיכיל את כל ההסתעפות של המעבד לפרטיו.

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by omrij,

יש מה לעשות ? :'( :'( :'(

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ronin,

אני לפני רכישת מחשב הייתי די סגור בהתחלה על מע' 64 ביט של AMD אבל כעת אני לא כ"כ בטוח, ערכתי חיפוש מוקדם וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לעניין אני רוצה לדעת איזה מן המעבדים הכי טוב ולמה? ומהם ההפרשים ביניהם ? אני עדיין לא מצליח להחליט איזה מע' להרכיב ??? אני לא בטוח שיהיה שימוש ל64 ביט בשנתיים הקרובות ונראה לי שמבחינת ביצועים האינטל לוקח, לא?

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by giloman,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87022.0

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  15. יש לי סטיק של 256 של מיקרון ואני מתכנון עוד אחד של 256 של a-data בשביל 512 שניהם במהירות 3200 ועכשיו הmicron עובד במחשב הזה עם samsung 2700 בלי בעיות. אם אני ישים את הa-data והmicron ביחד לא יהיו בעיות נכון ? עוד שאלה : כדאי לשים גם את הsamsung 128 של ה2700 ולגרום למהירות לרדת ל2700 אבל לקבל עוד סטיק של 128 (עד להוספת עוד 512 למען ה1gb) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  16. Started by 111111,

המחיר שלהם הוא 690 שח אני מתכנן לקנות שתיים כאלה, המחשב בעיקר למשחקים כבדים וכל שאר הדברים האם זה בזבוז כסף אם אני לא מתכנן אוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 427 צפיות
  17. Started by 14renegade,

אני רוצה זיכרון שיהיה במיוחד טוב למשחקים אבל לא במחיר ממש גבוה...מקיסמום 600....עם יכולת אוברקלוק קטנה לעתיד...למרות שאני לא מתעסק בזה...פשוט שיהיה אני רואה שכולכם תמיד ממליצים על A-DATA רציתי לדעת אם חברות אחרות יותר ידועות לא יכולת להיות יותר טובות מבחינת משחקים...כי אני מעדיף חברה עם יותר מוניטין... תודה לעזורים

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  18. היי יש לי מעבד אינטל P4 3000 ועשיתי לו אתמול OC למהירות של 3300. בזמן רגיעה הוא נמצא בחום של 45 פלוס מינוס. אבל כאשר אני מאמץ אותו הוא מגיע גם ל-60 מעלות. שאלתי היא הטמרפטורה בה יש כבר נזק ממשי למעבד ואסור שהחום יגיע עליו? האם הנזק הוא נקודתי (אתחול מחדש או פריז) או נזק מצטבר לאורך זמן. יש אולי למישהו חומר בנושא. תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם ! אני רוצה בקרוב לשדרג את הזיכרון שלי ל 1 GB האם זה נכון לקנות עוד אחד של 512 במקום 2X256 (למען העתיד הרחוק שיהיה לי יותר קל להפתר מהקטנים)? (וגם כי אחד של 512 עולה פחות מ2X256). איך זה ישפיע על הDUAL ? והאם רצוי להשאר עם אותה חברה או שאני יכול להתפרע עם המשכורת וללכת על GeIL? תודה

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  20. הזיכרון תקין?+ קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט! SPD - frequencu [166mhz] [200mhz cas# latency [2.5] [3.0 ras# to CAS# [3][3 ras precharge [3][3 tras# [7] [8 ככה זה צריך להיות התזמונים בסדר? memory - frequency [166.4 mhz fsb:dram [1:1 cas# latency [2.5 colcks ras# to cas# delay [3 colocks ras# precharge [3colcks cycle time (tras) [7clocks הכול בסדר?

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  21. אני קצין בסדיר ולכן אין לי יותר מידי זמן ללמוד את העסק לעומק; קראתי את הכתבה שפורסמה ב - DEV ועכשיו אני עוד יותר מבולבל ולכן אני צריך את עזרת אלו שכן הצליחו להבין את הכתבה במלואה: יש לי כרגע במחשב זיכרון 512mb 2700 של חברה עלומה בני לפחות שנה וחצי (או אפילו יותר) באחרונה רכשתי Athlon XP 2500 Braton, Abit NF-SL אני רוצה גם לחדש את הזיכרון, אז ככה: האם עדיף כרטיס בודד של 512 או שנים של 256? מה משמעות ה - C2, C2.5, 3 (האם זה ה - latency?) האם עדיף לי לקנות זיכרון 512 3200 בעל "C" נמוך יחסית (2.5, 2) ושל חברה טובה או פשוט להוסיף עוד 512 2700 רגיל? [מבחינת מחיר מול ביצועים] לא מתוכנן OC והשימוש העיקרי הוא גלישה, הורדה צפיה בסרטים וצריבה ופחות במשחקים, אך מכיוון שאני שואף לעשות…

• 4 תגובות
    • 425 צפיות
  22. Started by אבי11,

אודה לכל מידע על אפשרות הרצת מעבד p3 866 133 על לוח אם ms6156 לוח עם slot1 תודה אבי

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  23. אני עומד לבנות מחשב דיי חזק על בסיס מפרט בכיוון של: - AMD A64 3000/3200 - 1GB עם תכנון ל - 2GH בעתיד הקרוב (שנה) - ATI 9600XT - SATA אני לא גיימר, אבל יתכן ואחזור להיות אבל השאלה שלי , האם כדאי להשקיע מעט יותר במחשב עם פוטנציאל OC (ספק כח, מעבד לוח אם זיכרון וכו') או שפשוט ללכת על מחשב חזק ולא לתכנן ל-OC. השאלה שלי, מעבר לאלו שאובהים להתעסק עם מחשבים ולסחוט את המקס' - האם OC באמת נותן כאלו יתרונות משמעותיים שאני ארגיש? תודה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by MasterGal,

מנהל פורום נכבד, מתי יצא הסקירה המקצועית שלך או של כמה משתמשים על המעבר הגדול. מבחינת יתרונות ביצועים,מחירים. אלו דברים נצטרך ואלו נוכל להשאיר מהמחשב הישן (כ.מסך, זכרונות...) תודה

• 18 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by X1000P,

קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט!

• 4 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים