עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן אנשים אני רוכש בינואר E8600 מוזל ואני מעוניין להוציא ממנו כל טיפת מיץ שהוא יוכל לספק. משמע, OC נפוח ושמח איני מעוניין בפיצ'רים למיניהם בלוח האם כגון RAID ותמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך.כלומר, לא משנה אם הוא יכיל כאלו או לא. חשוב שיבוא עם אחריות של מינימום שנתיים. אין לי הגבלת תקציב, כמה שיעלה, אשלם. כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ואני אהיה מאושר עד הגג אם תגידו לי שלוח ב-600 ש"ח מספיק (וראיתי כמה דגמים שבהחלט יכולים להתאים) אבל אין לי שום בעיה "לבזבז" פה כסף. חלק מה-OC די תלוי בזכרונות. אני צריך המלצה לקיט זכרונות בנפח 4GB במהירות מספקת (ה-CL לא משנה, אין הבדל בביצועים) בשביל ה-OC המדובר. חשבתי על ה-PQ של G.Skill אבל אני לא סגור על זה. גם פה אין הגבלת תקציב, אבל…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. לוח 965P DS3 והזכרונות G.skill 2GB PC6400 HK הולכים טוב ביחד או שהזכרונות טובים מדי והלוח לא יעמוד בקצב ואז זה סתם בזבוז על מחיר הזכרונות ? אם הזכרונות באמת טובים מדי, על איזה זכרונות כדאי ללכת עם הלוח הזה ? (או להחליף לוח למשהו בתווח מחירים שלו) תודה

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by gggilad13,

מה זה דואל צ'נל ולמה הוא תורם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז כמו שכתוב... הזמנתי 2 סטיקים של 512 זיכרון של Twinmos וקיבלתי במחשב שתי זכרונות של 512 של Pdp. מה לעשות? איזה זכרונות טובים יותר? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  5. רציתי לברר האם הלוח הזה המתקדם ביותר שנמצא היום בשוק? איך הוא ביחס ל-NEO2 של MSI ? מה ההפרשי מחירים והאם זה שווה ?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by nik55,

מעבד אינטל I530 טריי עולה 614 כולל מאוורר ארקטיק קולר ומעבד קופסה עולה 636 ..מה עדיף למערכת ביתית ממוצעת? העניין כאן הוא גם האחריות 3 שנים מול כל החיים...האם הטריי חדשים בדיוק כמו הקופסא? קראתי בסטיקי וזה לא ממש ברור

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. רציתי לדעת אם יש לו רק אופציה להכנסת כרטיס מסך של pci e אין לו AGP? ורציתי לדעת מה דעתכם הכללית לגביי הלוח אם הזה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  8. רציתי רק לדעת אם מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE מספיק טוב בשביל להריץ סרטים בHD 720P חלק ללא הפרעות לוח האם יהיה כמובן האסוס M2A-VM ואני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק אציין שהמחשב לא נועד להקלטה של שידורים אלא רק לניגון תכנים שונים, בעיקר HD האמת שהייתי אפילו מסתפק במעבד חלש יותר הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב הזה הוא שינגן 720P בלי הפרעות

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by buuhaa,

אהלן. כפי שתראו בתמונה מדובר במחשב לא משהו...אבל הוא משמש לצרכים משרדיים וקצת אינטרנט. אני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון (יש לו 64 SDRAM 100 ). אמרו לי שב SDRAM אין בעיה וכמעט כל סטיק עשוי להתאים - האם זה נכון ? בכמה כדאי להגדיל - האם 128 יהיה טוב ל"ריענון" מחשב כזה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by rander1,

כותרת תודה

11. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח שAMD הולכת להשיק את AM2 שלה בשבועיים מ 23 למאי עד ל6 ביוני,כנראה בגלל שהם חושבים שהקונרו יושק בזמן הזה וגם כנראה לנסות את אינטל . התוכנית שלה היא כזאת: מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1854 מקור: http://www.theinquirer.net/?article=31096

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mz155,

במעבד דואל... כשכתוב את המהירות שלו (ghz) .. זה המהירות הכללית? לדוגמא: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX המהירות פה היא 2.4 או 4.8? תודה מראש mz155

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by def,

אמא שלי נוסעת לUSA ואני צריך זכרון ככה שהבעיה היחידה שנשארה לי היא מה לקנות מה שיש לי כרגע זה 2100 256MB אז ככה הבעיה היא מה לעשות האם אפשר להוסיף 512 MB למה שיש כיום??? או שאני קונה 512 וזה יעבוד לבד?? זה הזכרון שנראה לי מה דעתכם הלוח שלי הוא ASUS P4B533 512MB DDR PC-3200 400MHz SAMSUNG במחיר של 70$

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by F430,

בגדול אני חושב שזה דיי מפגר שיש כבר משושי ליבות אבל מעניין אותי הביצועים שהם נותנים forums.techpowerup.com/showthread.php?p=1869266#post1869266‎‎

• 110 תגובות
    • 13.2k צפיות
  16. Started by spitzi,

היי, העברתי את המחשב למארז Cougar Solution עם USB3 קדמי מהסוג שמתחבר כפלאג USB רגיל. כלומר להבנתי הוא אמור להתחבר מאחור ללוח האם כמו כל מתקן USB (שזה די עקום). לוח האם שלי הוא בן 4 שנים ותומך רק ב-USB2. האם בטוח לחבר לו את ה-USB3 מאחורה ? http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 וחוץ מזה, יש איזה מתאם שמאפשר לי לחבר את ה-USB3 הזה לכניסה "פנימית" בלוח האם, זאת שנראית כמו 2X4 פינים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%93-%d7%a9-broadwell-%d7%99%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9e%d7%a2%d7%91/

18. Started by pixelsight,

שלום אני רציתי לשאול על טמפרטורה נורמלית לסלורון 2 הרץ טמפרוטורה במנוחה ובמאמץ ובמאמץ מקסימלי תודה לכם pixelsight תודה לכם על הלא תשובות

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by Red-AnGel,

יצאה גירסא חדשה: להורדה לחץ כאן תהנו נ.ב אני חושב שזה מתאים לכאן מאשר לפורום תוכנה כי זה נותן מידע על הלוחות אם, מעבדים, וזיכרונות, אם לא אז תעבירו

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. Started by Refaelo,

שלום לכולם . יש לי לוח אם :asus a8n sli deluxe ורציתי לדעת איך מעדכנים ביוס והאם כדאי לעשות זאת.(אם יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה הייתי שמח לשמוע חוות דעת)

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  21. שלום יש לי שאלה אם אני קונה היום לוח של חברה כל שהית אם הציף של I875P אני יוכל להתקין איתו את הpresscot ??

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

יש לי לוח אם של Gigabyte GA-K8NS-939 עכשיו הנה התמונה שלו http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_k8ns-939_big.jpg כמו שאתם רואים יש לי 4 סלוטים ויש לי שתי זיכרונות בהתחלה הכנסתי אחד בכתום ואחד בכחול ואז שמדליקים את המחשב ממש בהפעלה שלו כתוב לי במובלט memory not optimezd - check manual עכשיו בביוס הגדרתי לו defualt וגם top preforments וזה לא עזר ואז החלפתי תא המיקום של הזיכרונות שתיהם בכחולים ואז אני מדלךיק את המחשב וכתוב לי DDR dual is enabled עכשיו אני לא ממש יודע אם אני עובד עכשיו דרך הDUAL כי אני לא ממש מרגיש את השינוי שהוא אמור לעבוד דרך DUAL מה אני צריך לעשות?

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by Kenny,

ראיתי באתר בית של איפוקס שיצא הביוס החדש... 0204 אם אני לא טועה.. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? אם כדאי לעשות פלאש.. ומה בעצם הוא מסדר. (ראיתי שכתוב שם משהו על בקר סקאזי.. אין לי) תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. מעבד - 3GH רגיל (לא ליבה כפולה) לוח אם פשוט בערך מהשנה שנתיים האחרונות 2 זיכרונות של 512MB/1GB כרטיס מסך פשוט שיכול להריץ משחקים ברמה של הלף לייף/סטאר ווארס.. (גם מהשנתיים האחרונות, לא משהו מתקדם מי יודע מה) תודה

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  25. אז ככה לפני חודש אלה היו הטמפרטורות שלי: והנה הם עכשיו: למה יש שינוי כל כך קיצוני?, יש לציין כי בחדרי פועל מזגן על 22 מעלות קור למה לעזאזל הטמפרטורות השתנו כל כך? מעניין מה היה המצב בלי המזגן למען האמת אני לא רוצה לדעת.......

• 5 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.