מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בליחה על הבורות אבל, מה ההבדל בין מעבד שהוא OEM למעבד שהוא BOX?
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
מטבלת ההשוואה לא ממש הבחנתי בהבדל למרות שמבחני השוואה מהללים את ה duraMAX. אז אולי מישהו יודע מה ההבדל בינהם? ובנוסף מישהו יודע איפה אפשר למצוא את duraMAX את 3rd EYE מצאתי ב KSP. ירון.
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לוח עם אפשרויות OC טובות אבל שלא יהיה דראק יש מישהו שמציע לי בתמורה ללוח אחר שיש לי 2 לוחות איזה לקחת? ד"א הוא מהפורום כאן הוא מציע לוח לפנטיום 3 סלוט 1 של PC PARTNER הוא אומר שקל לעשות עם הלוח OC כי זה דרך הביוס ויש לו עוד לוח של OCTEK שתומך בפנטיום 2 ו 3 במהירות 100 מגה הרץ אבל שם אפשר לעשות OC דרך הג'מפרים שעל הלוח מה לקחת? מצד אחד PC PARTNER גרועים אבל אפשרות OC דרך הביוס ומצד שני על OCTEK לא שמעתי ו OC דרך ג'מפרים זה ה PC PARTNER: http://www.pcpartner.com/support/layout/888.gif זה ה OCTEK: http://support.octek.com.au/Products/MainBoards/P23/intel/mb_p3_i_16.htm
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמעבד הזה או תמעבד 3400 של אינטל השאלה שלי מה כדי לי ללכת אמרו לי בחנות שאינטל הרבה יותר טוב לAND יש תקלות וכל זה שאוברקלוניג יהיה קטו לעומת אינטל בקיצור זבלו לי תמחו יש לטענות אלו בסיס ואם AMD יותר חזק
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
במעבד Athlon 64 3000+ אין תמיכה של פקודות SSE3 מה זה אומר מבחינתי? מה החשיבות של ה- 64 ביט בעצם? חוסר תמיכה ב - dual DDR האם זה כל כך קריטי? ובכלל סוקט 754 מתיישן האם זה אומר שאם אני קונה עכשיו מחשב אני בבעיה של חוסר יכולת שידרוג אלא אני אצטרך לעשות שידרוג גדול של מעבד+לוח אם? וכמה השדרוג הזה קריטי? אני מבחינתי רוצה מעבד שאני יוכל לעבוד איתו למשך השנתיים שלוש שנים הבאות לפחות. חבר'ה תודה מראש על התגובות.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש? עריכה: בטעות המחשב נתקע לי בזמן השליחה הוא עדכן לי את ההודעה פעמיים...אז לנעול
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי לוח p4xp-x seires, הוא תומך בזיכרונות של עד pc2100. פה אני בבעיה, האם מייצרים זיכרונות כאלה? כמה DDR הם? אני מחפש אחד כזה של 256 מגה, בהנחה שעדיין מייצרים כאלה זיכרונות כמה הוא יעלה לי? לינק ללוח פה: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4xp-x/overview.htm#
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איזה חברה של הלוח אם יותר טובה EPOX או ABIT? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לקנות מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton Box , אך מכיוון שהוא אזל הציעו לי לקחת את ה- XP 2500+ Tray עם מאוורר SPEEZE HawkStream ll Socket A/ 370 Heatsink ואחריות לשלוש שנים באותו מחיר של ה- Box . בחנות אמרו לי שהוא לא נופל מהמאוורר שמסופק ב- Box ואף טוב מממנו במקצת. מה דעתכם בנושא? האם אני יכול לישון בשקט? תודה!
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מחשב ובחנות שממנה אני אקנה יש את הזיכרונות של GEIL. זה הזכרונות : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0403151043 האם הם בסדר? אני לא מעוניין לעשות OC, לפחות לא עכשיו ( אולי בעוד שנתיים). הם יהיו יחד עם הלוח P4P800 E DELUXE של אסוס ומעבד אינטל פנטיום 4 3C. וכרטיס מסך SAPPHIRE R9800 PRO . תודה מראש. עריכה: שכחתי לשאול, איך אני אוכל לדעת שהמעבד שמוחרים לי הוא NORTHWOOD?
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מצטער שלא רשמתי נושא יותר נורמלי פשוט זה שאלות קצת מסובכות... הבעיה: יש ברשותי זיכרון של GEIL PC4400 זיכרון מעולה אבל שאני לא יכול לנצל אפילו עם הוולט מודים הכי חזקים שניסיתי... ראיתי בפנדס שמוכרים זיכרון MUSHKIN BH5 1GB ב 2100 שקל... והיום הלכתי וקניתי אותם ומישהו שאני מכיר בדק את הזכרונות האלו במתח של 3.4V והם עברו 24 שעות PRIME על באס 260 בתיזמונים 11-2-2-2 !!! הגעתי הבייתה דחפתי אותם לסלוטים ( אין לי וולט מוד לזיכרון ) הלוח מספק 3V והם לא פועלים אפילו על 220 ב 11-2-2-2 ואני יודע ש AXP מושפע הרבה מתיזמונים ובגלל זה לקחתי אותם... פנדס מוכנים למכור בשבילי את ה GEIL שלי וביקשתי מהם 2000 שקל וחשבתי לעצמי ש ב 2000 שקל האלו אני יקנה את הלוח החדש של DFI ל 64BIT שמספק לא פחות …
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי 2100 שח רוצה לקנות בהם לוח אם ומעבד 64 ביט אני כבר מבולבל קשות מהדגמים של amd .אני רוצה מעבד חזק ל oc ולמשחקים וכמובן לוח מתאים ואז נכנס ענין הליבות ניוקאסל וכאלה פתאום נכנס הסוקט החדש (939) לתמונה עכשיו אני לא יודע אם לחכות לסוקט החדש או לא מה עושים תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בהמשך לידיעה של מעבר הייצור של מעבדי AMD ל טכנולוגיית ייצור של 90 ננו-מטר, לקחו באתר TECH REPORT שני מעבדי A64, האחד 3800+ ב130 ננו-מטר שהאטו אותו לPR של 3500+ (2.2 GHZ) ומעבד 3500+ שרץ גם הוא במהירות 2.2GHZ, אך מיוצר ב90 ננו-מטר. אותם השוו למערכת מבוססת פנטיום 4 פרסקוט בסוקט 775 שרץ במהירות 3.4GHZ. הם בדקו את זלילת האנרגייה הכוללת של המערכת. בניגוד לאינטל, המעבדים ב90 ננו-מטר הראו ירידה של כ17% בצריכת החשמל בהשוואה לאותו מעבד ב130 ננו מטר, והפרש של 36%(!) ממעבד הפנטיום. הם נראים ממש אידיאליים לOC! http://techreport.com/onearticle.x/7417
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לחבר'ה ב-ASUS יש רעיון מקורי מאוד להגדיל את המוניטין שלהם בקרב ציבור העלית של משתמשי המחשב. הם פתחו בתחרות של DIY (ראשי תיבות של Do It Yourself) שלפי החוקים שלה עליכם: 1) לבנות מערכת מחשב המבוססת של לוח אם של ASUS אשר עושה שימוש בערכות השבבים i915/i925 החדשות של אינטל ולעשות לה אוברקלוק באמצעות הכלים ש-ASUS מספקת עם הלוחות שלה. 2) הריצו מבחנים עם אחת מהתוכנות המפורטות באתר התחרות ורשמו לעצמכם את התוצאות. 3) התוצאות חייבות לעמוד בסטנדרטים שהגדירו מהנדסי ASUS ומצויינים באתר התחרות. 4) שתפו את חבריכם באחד מהפורומים המועדפים עליכם ברשת בתוצאות שקבלתם. 5) שלחו את התוצאות שקבלתם, תמונות של חלקי המערכת עם הקופסאות המקוריות והמספרים הסידוריים שלהם ולינק לאשכול שפתחתם באחד מהפורומ…
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ערב טוב, רציתי לדעת אם אתם יודעים מה ההבדלים בין שני המעבדים? מה אומר ה G? זהו מעבד שהוא גם נורטווד, רק מה ההבדל לבין השני? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שאלתי היא האם ההבדל בינהם הוא רק במחיר? משום שאני רואה שאתם כל הזמן ממליצים על לוח אם זה שלמען האמת המחיר שלי נמוך בצורה מפחידה האם הוא לא נופל בביצועים מול לוחות אם במחיר של 860 שקל? תודה
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
למה יש הפרש גדול יחסית של כמעט 100 שקל בין הזיכרון הזה: A-Data 512 MB DDR 3200 Memory שעולה 600 לזה DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory שעולה 515 ??? יש הבדל משמעותי כ"כ בינהם? ומה זה ה-3200 הזה?זה המהירות כאילו כמו 400Mhz? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
האם יש איזה בעיה עם המעבד הזה ? האם קיים HT במעבדי P4 2.53 ? עידו
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי, קודם כל: Celeron Taulatin 1200@1600Mhz (133FSB) 384MB SDRAM לוח אם מסריח של PC Partner Radeon 8500LE HD 20GB @ 5200RPM וכל שאר השטויות. בקיצר, יש לי תקציב של בערך 1000 שקל ולוח NF7 בבית. האם שווה לי להחליף את המעבד ולהזיכרון (נגיד למשהו בסביבות ה AXP 2500+? למרות שאני מעדיף מאוד מאוד משהו יותר זול)? עד כמה אני אראה שיפור? או שעדיף לי להחליף את ההרד דיסק (20 גיגה בימינו זה בערך כלום והוא גם איטי) ולחכות שנה עד לשידרוג המעבד (ובנתיים לא לשחק בשום משחק חדש :\) ?
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ל
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי לוח די חדש NF2 שהפינים התעקמו של ה AGP על הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ממה שהבנתי מעבדי 3500 רק יצאו לאוויר העולם לא מזמן , עדיין אין חוות דעת רציניות עליהם ואם הם שווים את ההפרש במחיר (כפול ).. האם כדאי לי לקחת A64 3400 ולשפר דברים אחרים? כמה הבדל כבר אני ארגיש בין ה3400 ל3500?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין להוסיף למחשב שלי צ'יפ של 512 MB ואני צריך עזרה בבחירתו. כרגע יש לי את הזכרונות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_703&products_id=6788 אני מעונין,מן הסתם בזכרון שיתןן ביצועים טובים ביחד עם הזכרונות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-