עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים לכולם. ;D קניתי מחשב חדש. שאלתי את המוכר בחנות אני צריך לקבל דיסקט כדי להתקין את הS-ATA על הלוח אם EPOX 8KDA3J הוא אמר לי שלא שזה כבר מוגדר אם מורכב דיסק קשיח S-ATA... רציתי לדעת האם זה באמת נכון? תודה מראש אלדד כהן... :xyxthumbs::

• 6 תגובות
    • 450 צפיות
  2. שלום אנשיםםםםם!!!! רציתי לדעת באיזו טמפרטורה אמור להיות מעבד של AMD A64Bit 3000? אודה לכם מאודד אם תענו לי. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by Thug Love,

שלום יש לי כרטיס זכרון של 512 MB עכשו בזמן האחרון המחשב עובד לאט כשאין תוכניות גדולות פועלות ברקע אז נראה לי שנשרף לי הזכרון יש דרך לבדוק כמה זכרון יש לי ויש איזו תוכנה שתגיד לי בדיוק את כול המפרט של המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by keypod,

יש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב שבוע הבא רכיבים למחשב החדש כאשר את שאר הרכיבים אני קונה בארץ. אני מתכוון להזמין מחו"ל: - A64 +3200 Socket 939 - OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 512 X 4 כמו כן יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך, האם לקנות PCI-Express ולחכות שבועיים בערך עד שגיעו לארץ לוחות nForce 4 או להזמין כרטיס AGP ולקנות בארץ לוח עם nForce 3 מדובר במחשב תותח שאני רוצה לעשות לו OC נורמלי (לא קיצוני) ושיחזיק הרבה זמן. השאלה שלי היא האם לחכות ל - nForce 4 כאשר מתשובות קודמות הבנתי שהשיפור היחיד מבחינת ביצועים יהיה PCI-Express או שמדובר בזמן רב עד שיצא ופשוט להזמין AGP וללכת על nForce 3 תודה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by yosizach,

טוב היה לי עד עכשיו 512 +2 בדואל צנאל אתמול הוספתי עוד 512 ... ועכשיו יש 1.25 גגה זיכרון הבעיה היא שיש לי שניים של של 333 ושניים של 2100 (אני מתכוון למהירות ) הייתי רוצה לדעת עם הזכונות 2100 גורעים . וכדי להחליף את כולם ועם אני יחליף לה 400 יהיה שינוי מדהים ? או להשאיר את מה שיש לי עכשיו ועוד משהו בלוח אם שלי סתם שאלה שאני מתעניין לא רשום לי אברקלוק לזכורנות רשום לי 3:2

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by ye_3333,

ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  7. קניתי נגן MP3 מדגם Foxda 6602 256MB וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב אז המחשב נתקע/לא מזהה כלום/עושה כאילו הוא מזהה אבל לא מראה שומדבר חדש. שיטוט ברשת הראה לי ת'רד של בנאדם עם אותה הבעיה בדיוק, המשותף הוא הלוח, NF7-SL. ממה שהבנתי יש לו בעיה עם מוצרי USB שלא תואמים לתקן מסויים. הנגן עובד פרפקט במחשב של חבר, וגם מזוהה במחשב ישן שלי (אבל לא מעביר קבצים, המחשב קצת מעפן). יש לפעמים גם בעיות עם המודם USB שלי, אולי גם זה באשמת הלוח... ניסיתי גם לבדוק בחיבורי USB שממוקמים במקלדת ובמסך אבל זה אותו דבר. יש אולי איזה עידכון קושחה לנגן או ללוח שמתקן את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  8. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יצאו הדרייברים החדשים מבית ATI - ה-CATALYST 4.10...השאלה היא - איזה מבין שתי תצורות הדרייברים שהם מספקים שם - אחד עם הקונטרול סנטר ואחד בלעדיו...הבנתי (ממה ששמעתי) שעדיף להתקין את הדרייברים בלי הקונטרול סנטר...כי שם האפשרויות טובות והביצועים עדיפים יותר...מה אתם אומרים? מה התקנתם? מה ההבדל בין שני התצורות? בתודה רבה מראש

9. אני עומד לבנות מחשב SOCKET 939 ואני דיי מתלבט לגבי הזכרונות, האם לקנות זכרונות טובים ל-OC או רגילים נניח שאני אעשה OC נורמלי, אפילו שמרני - יש למישהו הערכה כמה שיפור בביצועים (באחוזים) אני יכול לקבל? תודה

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  10. אני עומד לקנות SOCKET 939 עם זיכרון DDR400 השאלה שלי היא כיצד עדיף לבנות את המערכת מבחינת ביצועים טובים יותר - 4X512 או 2X1024 ? כמו כן, האם עדיין חייבים להתקין זיכרון בזוגות או שאני יכול לשים למשל רק מודול זיכרון אחד ועדיין לקבל ביצועים מושלמים ב- DDR400? תודה

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  11. המחיר לא כל כך רלוונטי , אני רוצה לדעת מה הם הטובים ואז לבחור הכי זול

12. אני דיי מתלבט אם לקנות היום A64 939 או לחכות ללוחות מבוססי nForce 4 chip se לא כל כך מפריע לי המחסור ב - PCI Express אבל מעניין אותי האם יהיה שיפור גם בביצועים ובכמה באחוזים?

13. Started by PCguy,

ככה: האים המעבד הזה של אינטל תומך במערכות 64 ביט? איך לדעתכם הכרטיס מסך הזה למישחקים אצל אדם ממוצע שלא ממש משחק כל היום? והחשוב מכולם זה האם הלונגהורן של מיקרוסופט זאת מערכת הפעלה שעובדת ב 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  14. Started by AnTiSh0ck,

אני חושב לקנות תוספת לזיכרון במחשב, ישלי עכשיו 256DDR מה יתן לי ביצועים יותר טובים עוד 2 סטיקים של 256 כלומר יהיו 3 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512? נב יש הבדל במחיר ביניהם ?

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by Impreza,

הלכתי עם חבר שלי ל 2 חנויות, לא זיגזג KSP וכאלה ובנינו מפרט, עכשיו שתמיד ביקשתי AMD בחנות הראשונה מה אמרו לי?? שאין למעבד הזה תמיכה בעברית אז שאלתי אותם מה הקשר אז הם אמרו שאם אני מתקין ווינדוס בעברית לא יהיה לזה תמיכה בעברית. נו באמת יש משהו בדבריהם? עוד חנות שהלכתי אליהם אמרו ש AMD נשרף אחרי 3 שנים ויש להם מלא לקוחות שנשרף להם ואינטל לא נשרף ויש להם אחריות "לכל החיים" מה הוא אומר לי? שהיה לו מעבד פנטיום 1 שנדפק והחליפו לו לסלרון 1000 חדש, סתם תחמן שקרן או מה? עכשיו חבר שלי סגור ונעול על אינטל בגלל שהמון אמרו לו שיש הרבה מקרים שAMD נשרף אחרי 3 שנים ללא OC.. הייתכן? או שכל החנויות חרא אחד גדול?

• 48 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. ל"ת

• 10 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by z1l,

שלום לכולם.. רציתי לעשות אוברקלוק (מחשב של חבר שלי) והיה חייב להחליף ביוס כדי לעשות טוב אז הורדתי ביוס מהאתר של אסוס שמתי על דיסקט והכל התחלתי להחליף רשם שזה סיים וזה עושה ריסט... אז חיכנו חיכנו יותר מ 10 דקות זה לא עשה ריסט אז היינו חייבים לעשות אם הכפתור אחרי זה המחשב לא פעל הזזנו ג'מפר אחד שנמצא ליד הביוס למקום אחר ופעל אבל עכשיו הווינדוס נדפק ואני לא יכול להתקין ווינדוס אני מנסה להתקין דרך הביוס וזה מתחיל תהתקנה ואז נעצר באיזשהו שלב אחד (במסך הכחול הזה של ההתקנה) עכשיו השאלה שלי אם שרפתי את הביוס או הלוח אם ואם אפשר לתקן את זה איכשהו? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  18. חוץ מהמהירות שעון שלו....

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. Started by integral,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2242&p=5

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  20. בבקשה עריכה:הכוונה לקירור שבא באריזת ה-box

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  21. Started by Impreza,

למה אין יותר מעבדים בסלוט 1? פעם אמרו לי עלויות וכל מיני דברים אבל לא קיבלתי תשובה סופית סתם מסקרן אותי כי יש לי אחד כזה של פנטיום 3 500MHZ ורציתי לדעת למה לא מייצרים מעבדים בשיטה הזאת

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  22. INTEL P4 3.0C

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי יש לי מארז של p4 עם החיבור הנכון ללוחות אם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4 השדרוג הוא בעבור משחקים וגרפיקה כמן פטושופ ודומים לה וכמובן אינטרנט וכו אני רוצה לקנות : לוח אם מעבד זכרונות כרטיס מסך את השאר יש לי על מה כדאי ללכת? שיתן לי את מירב הביצועים התקציב עד 3000 שח תודה

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by PCguy,

היי אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך לדעתכם ה-P4 3G LGA77והאם זכרונות DDR2 באמת מהירים יותר באופן ששוה את ההפרש במחיר? ומה עדיף לטווח הרחוק 3-4 שנים מעבד AMD 64 3200 או מעבד PENTIUM 4 3G LGA775 והאם יש לוחות של AMD שתומכים ב DDR2 ?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים