עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by T_A,

או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by amirxbox,

שלום אני חדש פה! ברצוני לשדרג את האטלון 1700XP +MSI K266 PRO2 + 512 DDR ל P4HT. אני מעוניין לקנות זכרונות + לוח אם + מעבד . התקציב 2300 שח. מטרת המחשב פתיחת RARים ו ISO גדולים (4 גיגה) דבר שמעט את המחשב הקיים שלי ולא ניתן לעשות עוד פעולה במקביל. ושאלה האם יורגש שיפור רציני בביצועים?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by tomer2004,

שלום יש שאלה- מה עדיף יותר - CL2.5 או CL3 - ומה זה בכלל ? ואיזה זיכרון יותר כדאי לקנות - Dual ?256MB Kingmax BGA?( DDR400, CL2.5) = 512 או ?512MB Kingston CL3? (DDR400) ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. Started by yair9_20,

יש לי שני לוחות אם לבחור בינהם: GA-K8NS עם nforc 3 250 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS.htm# או GA-K8N pro עם nforc 3 150 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Pro.htm כאשר ההבדל בינם הוא שלפרו יש : FireWire, gigabit lan, raid והוא עולה 100 ש"ח יותר. שאלה נוספת: ללוח GA-K8NS יש fsb של 1600 mhz לעומתו ל - GA-K8N pro יש fsb של 400 mhz מה זה אומר? זה נראה לי קצת מוזר. והאם שניהם תומכים במעבד AMD Athlon 64 3000 ?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by HypertreXx,

כדאי לעשות לו OC או משהו ? כי המחשב עובד דיי לאט ויש לי ABIT NF7 BARTON 2500+

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by moskitos,

למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח שלי? יש לי אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק אז הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 ואז כשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווינדוס שלי שונה ויוצא החוצה אז אני עושה כפתור ימני ו-UPEN אבל הצלחתי להתקין רק את הדרייבר של NFORCE 2. האם אפשר להוריד את כל השאר(LAN וכו')?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by ^Z^,

גיליתי שהלוח אם הנוכחי שלי לא יכול להעלות מתח למעבד, ולכן אני צריך לוח חדש, אבל רק בתנאי שהוא זול מאוד. כל הלוחות הבאים הם של אביט, והם זולים מאוד (בואו נאמר שאף אחד מהם לא עולה יותר מ300 ש"ח) יש סיכוי למצוא אפשרויות אוברלקוק יותר טובות מאשר בלוח שלי על אחד הלוחות האלא? Abit AA8 (925) s775 Abit AG8 (915) s775 Abit AS8 (865PE) s775 Abit AS8-V (865PE) s775 Abit IG-80 (915) s775 Abit IG-81 (915) s775 Abit LG-81 (945) s775

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by mrbig,

לא הרשים אותי במיוחד ... נראה את המחיר שלו ואז נדבר http://www.nordichardware.com/Reviews/?page=1&skrivelse=489

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  9. למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה ? הוא טוב לאובר ? וכו'

• 9 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by Shay0600,

למה במעבדים של AMD רשום מספר כזה גדול ולידו פלוס ענק(4500+) מישהוא אמר שלי שזה אומר שמעבד במהירות של המספר הזה של אינטל לא משתווה למעבד של AMD אם זה נכון אז מה עוזר לאינטל לעשות מעבדים במהירות של 3 ג'יגה הרץ אם במעבד של AMD רשום 3000+ והוא הרבה יותר זול

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by the godfather,

עד עכשיו הבנתי שאסוס עם ה-P5W DH DELUXE אבל עכשיו בנתי שיצא אחד של גיגה בייט האם הוא יותר טוב מישהו יכול להביא ל השוואה בינהם? ??? בבקשה אני מת כבר לקנוט וכל יום יוצא משהו חדש

12. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. לכל אלה שקראו את ההודעה שלי ויודעים במה מודבר, כבר יודעים מה הם צריכים לעשות. כמו מקודם רק שהפעם ההסבר מדבר על מעבדי כפולי ליבות באופן כללי ונחמד. לכל אלה שלא יודעים זה מה שאני מבקש: חבר שלי רוצה להיכנס לעולם החומרה. הוא רוצה להתחיל ללמוד קצת על מעבדים ואז על כרטיסי מסך והלאה והלאה. עכשיו הוא לא יודע הרבה יש לו ידע דיי עלוב במעבדים. אז אני החלטתי לעזור לו ולכתוב לו הסברים כדאי שלא יהיה לו קשה מידי. אז אני מבקש ממכם להגיד לי אם ההסבר הקצר והנחמד הזה שכתבתי על מעבדים כפולי ליבה הוא נחמד או שיש מה להוסיף/ לשפר בו (ההסבר כתוב כאילו שאני מדבר אליו אז תתעלמו מזה ותעשו כאילו זה דיבור באופן כללי). ש: מהו מעבד דו ליבתי, מדוע צריכים מעבדים מסוג כזה והאם מעבדים ישנים יות…

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by penny1,

שלום לכולם, בעיקרון אני רוצה לקנות AMD X2 3800 , אך כנראה שהתקציב לא יאפשר...איזה מעבד נמצא ברמה אחת מתחת למעבד זה?

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  14. 1.מה עדיף חברת ksp או ivory? מבחינת שירות ואחריות? אם למישהו היה תקל איתם נא לספר..! 2.לגבי זיכרון איזה חברה עדיף? starex ceon Kingston מה אתם אומרים על כל אחת מהחברות? 3.בחברת איבורי מציעים לי לוח אם כזה: ASUS - m2nmx ובקי.אס.פי מציעים לי לוח אם כזה: ABIT NF-M2s AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E מה עדיף? מישהו מכיר בכלל את חברת אביט? 4.לגבי ספק כוח:יש למישהו המלצה על חברה? ועל וואט מומלץ?(רק אל תביאו לי משהו יקר נראה לי מקסימום 200 שקל) האם מספיק הספק כוח שמספקים לי עם המחשב(אני חושב לקנות Athlon64 3800+ Socket AM2 ),או שזה בכלל לא קשור? והספק זה קניה נפרדת בכלל?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  15. סוף סוף ביצעתי את בדיקת ה 3DMARK ( אפשר ליראות במיפרט שלי שיש לי 2G זיכרון וכרטיס 7300 GT עם זיכרון DDR3 ) הינה התוצאות >>> מה דעתכם? האם תוצאה של 2204 היא חלשה בינונית או טובה? (כי לא יכול להיות שהיא תהיה מעולה...ביגלל כרטיס המסך) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by snird,

שמעו אני עוד שבועיים - שלוש קונה מחשב עם כנראה מעבד E6420.. עכשיו אני הולך לעשות לו OC עד ל 2.7GHZ.. לא משו רצחני... ממ אני ככל הנראה יחכה גם ללוחות אם עם צ'יפסט P35 אבל לא בטוח שאני אחכה.. בכל מקרה, יש לי התלבטות בין שני זיכרונות באותו טווח מחירים. אחד של OCZ ואחד של GSKILL, איזה מהם איכותי יותר וטוב יותר לOC? OCZ: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3190&Pname=OCZ GSKILL: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3208&Pname=Gskill מה טוב יותר? אגב, אני לא כל-כך מבין בOC אבל אם אני עושה OC ל2.7GHZ אז אני מעלה את הFSB לבערך עד 340.. זה יעשה גם OC לזיכרונות? דרך אגב, אם אני עושה OC עד לFSB של 340, גם זיכרונות 667MHZ יספיקו לא?

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by BlackAdder,

הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. הלוח שלי הוא P4SGX-MX ורשום : SDRAM and DDRAM COMBO P4SGX-MX has two DDR sockets and two SDR sockets that support up to 2GB non-ECC PC2100/PC1600, max. PC2700(Verified by ASUS) or PC133/PC100 SDRAM DIMMs. האם זה אומר שאפשר להשתמש בהם במקביל?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  19. Started by ITZIKAMSA,

אני רוצה להוסיף ללוח עוד זיכרון RAM. איזה סוג מתאים לו: DDR1 או DDR2. וגם איזה מהירות RAM מקסימאלית הוא תומך. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by commendor,

לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ איזה מהם טוב יותר? ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 530 530 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 580

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. Started by gameplan,

לפי מה שכתוב כאן: http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ ברבע הראשון של 2007 המעבד e6300 יעלה 183 דולר שזה בסביבות ה... 800- שקל אנחנו כרגע ברבע הראשון,ולא ראיתי ירידת מחירים... יש חודש משוער או מדויק?

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by Big_Guy7,

יש לי לוח אם של Asus מדגם: P4S800D. יש לי זיכרון 512 מגה בייט (2X256) מסוג DDR 200Mhz. רציתי לדעת אם אני אשדרג את הזיכרון שלי לג'יגה DDR2 הלוח אם שלי יעבוד איתו??? תודההה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by nec5e,

רכשתי לפני מספר ימים לוח אם gigabyte 965p-s3 ומעבד e6600. אני מעוניין לרכוש זכרונות אך קראתי בהרבה מקומות שללוח הזה יש בעיית תאימות גדולה של זכרונות. אשמח לדעת ממישהו שיש לו לוח כזה אם איזה שכרונות הוא עובד והאם הוא עושה OC. כמו כן שאלתי היא מה המכפלה שבה עובד המעבד הזה ומה מהירות הבאס והאם קל לעשות עם הלוח הזה והמעבד הזה OC, ואיזה מהירות כדאי שיהיו לזכרונות כדי לעשות |OC. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הלוח אם הבא : 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E ?GIGABYTE? מחירו כ- 580 ש"ח רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים ועבודות מחשב כגון אופיס וכדומה ...... מצורפת תמונה... תודה.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  25. איפה אני יכול ליקנות זכרונות לניידים?? ויש איזה בעיה מיוחדת בהתקנה??

• 5 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.