עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yolh4f,

מעבד - Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo 325 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 280 זה מה שאני רוצה לקנות יש אפשרות להחליף תלוח והמעבד באותו סכום מחיר ובצועים לא פחות טובים ? פשוט אני אוהב את AMD יותר

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על nForce, על הביצועים שלו (גרפיקה, רשת, וכמובן לא פחות חשוב גם הסאונד) ומה אתם חושבים עליו בהשוואה למחיר שלו? והאם יש כבר לATI מוצר דומה משלה? ואיפה אפשר להשיג בארץ במחירים סבירים (או יותר נכון, לא מופקעים) ? והאם עם מעבד חדש ומספיק זיכרון, זה יתן מענה למשחקים שמשחררים היום...?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV4 1030EJ מעבד p8400 2.26~2.3 ghz core 2 dou זיכרון 3gb ddr2 800mhz נאמר לי שאם היה לי 4 GB החלוקה של המעבד לזכרונות הייתה יותר טובה זאת אומרת אם כל ליבה צורכת 1 וחצי ג'יגה מהזיכרון ומשתמשת בה לעצמה אז הפיצול של 3GB הוא יותר מסובך למחשב מאשר פיצול של 4 GB שמתחלק יותר טוב בין הליבות עכשיו לשאלה יש משהו בדבר?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by ZeppeliN,

אני צריך 2 לוחות אם. אחד בגודל מיקרו ATX והשני בגודל ATX רגיל כל אחד עד 500 ש"ח (רצוי פחות) שיהיה כ.ק מובנה טוב (זה יהיה בתוך HTPC) אם אין כרטיס קול טוב אז לציין, אם חסר כרטיס רשת אז גם לציין. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by Discreet,

טוב אז ככה יש לי 1.5GB 400DDR ושאני מדליק את המחשב רשום שהזכרונות עובדים על 400DDR @ 112Mhz. זה מה שאוורסט מראה לי שהם בכלל גם עובדים על T1 Memory Bus 113.0 MHz Command Rate (CR) 1T Memory Timings 2.5-2-2-5 (CL-RCD-RP-RAS) DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) DIMM2 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) DIMM3 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) איך אני עושה שהזכרונות יפעלו על 200MHZ כולם ועל T2 ??

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by koshoro,

שלום ...יש לי מספר שאלות לגבי רכישת נייד המחשב שאני מחפש הינו לצרכים בסיסיים (לימודים) 1. האם משהו מכיר את המעבד AMD ATHLON XP-M 2800 כיצד הוא יחסית למעבדים של אינטל מסידרת הסנטרינו ואיזה מהם עדיף לנייד ?(מעבד CENTRINO הוא שם נרדף ל CELERON M ) 2. יש צורך באפשרות הרחבת זיכרון עד ל 2G או ש 1G מספיק ? 3. שאלה כללית - כיצד יודעים מהו צואר הבקבוק של המחשב מבחינת ביצועים , הזיכרון או המעבד ? 4. אני צריך מחשב עם אחריות בין לאומית יש כזה דבר ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. שלום חברה, ב TMS מוכרים זיכרון מאוד זול של Corsair שהפך למאוד פופולרי בפורום המפרטים. אך אינני מצליח למצוא לגביו אינפורמציה (גם לא באתר של corsair). לדוגמה, טבלת ה SPD שלו, מתח וכו'. ב TMS קוראים לו: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by shat,

האם קיים מעבד AMD Athlon 64 3200 AM2 האם הוא מעבד טוב לשימוש משחקים אינטרנט ותוכנות ואיזה לוח הכי מתאים לו שכולל בתוכו כרטיס מסך כרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס קול?? והאם אפשר יהיה לשחק איתו משקים כגון פיפא 2007???? תודה וסליחה אם זה כבר מופיע באתר פשוט אני רוצה לקנות מחשב וזו ההתלבטות שלי תודה!!!!

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by weber_d,

יש לי מחשב P4 3.0GHZ HT עם לוח אם די מאפן של MSI)865PEM2) .הסלוט של הAGP תומך בAGP*8 אבל במתח של 0.8 V וכרטיס המסך חזק מדי בשבילו (7600 GT-LEADTEK)וצריך 1.5 V .האם אני צריך לוח אם חזק יותר ואם כן איזה?? ראיתי רק שני דגמים של ASROCK ואני לא בטוח לגבהם!! אני לא יודע אם המעבד שלי מתלבש עליהם והזיכרונות (TWINMOS 200DDRII)??

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by snop,

אם יש לי שני כרטיסי זכרון שכל אחד מהם 1GB והמספר שלהם זה 667 - אני יכול לרכוש כרטיס זכרון 1GB נוסף אבל במהירות 800 או שאסור ואני חייב רק של 667 ? תודה רבה על העזרה ושיהיה ערב טוב.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

אז ככה מה הדריידברים הכי חדשים של ה nfroce ואיפה אני יכול להשיג אותם? ומה ה bios הכי חדש או הכי טוב ל NF7 (rev2) ואיפה אפשר להשיג אותם? מצטער על השאלות האלו אני פשוט חדש עם ה nforce הזה היה לי כך הזמן הזה via:)

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  12. היי יש לי עוד מחשב לא חדש אבל משופץ... ומשופץ לא רע!! מפרט: P4 2.4 רגיל ASRocK P4i65G 2GB DAUL 400HZ HD WD 160 SATA 16MB ATI HD2600 512MB DDR2 AGP DVDR Optiarc מפרט מאד נחמד! (יחסית כמוובן!.. הרבה משחקים רצים.ואם לא על FULL גרפיקה אז על בינוני). גם הכרטיס עושה את העבודה יופי!! רק שהמעבד גורם לצואר בקבוק מאוד דק ומרגישים את זה ממש!!! אני יכול להשיג מעבד נוסף 3GHZ HT ב100 שקל!! ופה השאלה שלי... אין לי בעיה לשלם זה גם לא יקר! אבל אם אני ירגיש שיפור ניכר בFPS במשחקים וגם בעבודה הכללית ושאני אומר שיפור ניכר אז לצורך העניין משחקים כמו: Call Of Duty 4 Call of Juarez Need For Speed Pro Street Tomb Raider Anniversary ועוד.. עומדים על סביבות ה 14~20FPS שזה מא…

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by dd7,

אחרי שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי את הווינדוס אני לא יודע איזה דרייברים אני צריך להתקין, מחשב ישן אין לי שום סידי של דרייברים. מה שכן אני יודע שבתוכנה SiSoftware Sandra זה מראה לי שיש לי את הלוח הזה: Mainboard : ECS M863 לא מצאתי את הדרייברים של הלוח הזה תודה

14. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים על הלוח GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4? איך הוא? איך הביצועים והתכונות שלו? אני לא עושה אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. Micron 256mb PC3200 צ'יפים 46V32M8 צ'יפים בהם משתמשים בזיכרונות קרוסיאל בליסטיקס האיכותיים. Hynix 256mb PC3200 צ'יפים D43 BH5

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by shlomibandit,

איך הלוח הזה חבר שלי שואל אותי איך הוא הוא מחשב עם הלוח הזה לפני שבוע והוא רוצה לדעת אם הוא עשה את הקנייה הנכונה MSI 775 INTEL915P COMBO-F ATX מי שיודע שיגיב תודה חברה

17. Asus P5B-DELUXE = 1180 GIGABYTE GA-965P-S3 = 780 או דגם אחר שתציעו מה עדיף? אני אישית אוהב את Asus, אך מהם ההבדלים המהותיים ביניהם והאם הם מצדיקים תוספת של 400 שקל למחיר?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by gerdamen,

שלום אני לומד בקורס A+ ביקשו ממנו לכתוב כמה מילים על SLOT 1 ואיניי מוצא שום דבר באיטרנט וגם אל בספר שקניתי.. אם אפשר עזרה קטנה אשמח מאוד תודה.. אינני בטוח שזהו המקום לפתיחת הנושא אם זה לא מבקש את סליחתכם..

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. מה שיקצר את ה "חגיגה" של AMD עם מרובע הליבות שלהם שיוצג מעט מוקדם יותר. ה - Yorkfield יהיה עם זכרון L2 משותף ן FSB של 1333Mhz. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060930234444.html

20. Started by ClleG,

שלום לכם. רציתי לדעת מה מייחד לוחות אם של אינטל (לטוב ולרע) מול שאר היצרנים ולמה מרוב התגובות והפרסומים שאני קורא כאן, כמעט ולא ממליצים על לוחות אם שלהם אלא תמיד מפנים לGIGABYTE או MSI או ABIT או ASUS או או או.... אני מבין שיש אולי פיצ'רים לOC ולגיימרים שהחברות האחרות מכניסות לדגמי ספינות הדגל שלהן, אבל במה שקשור ללוחות האם ה"בסיסיים" (אם אפשר לקרוא להם ככה בכלל) אני לא מבין את ההבדל בין אינטל לאחרות. אם אני היון מחפש לבנות מפרט על בסיס הE6300 או E6400 ומעוניין בלוח עם צ'יפסט 965 (או שאין לי צורך בזה בכלל?) האם שווה לי לבחון לוחות של אינטל? היישומים העיקריים שלי הם גרפיקה ועיבוד תמונה (לא OC ומשחקים קצת אבל לא באופן כבד) אשמח לקבל פרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by LiranT,

איזה זכרון עדיף יותר dual channel או ddr2? ומה זה בכלל Dual channel???

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס והתוכנה נקראת ASUS PC PROBE

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by manbot,

אחד המחשבים במפרט שלי (p3 550) שבק חיים. עכשיו אני רוצה להוציא את הסינק של המעבד. איך פותחים את המנגנון המסובך הזה שאינטל עשו?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by ilansery,

GIGABYTE GA-965P-S3 או GA P35C

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  25. סוף סוף ביצעתי את בדיקת ה 3DMARK ( אפשר ליראות במיפרט שלי שיש לי 2G זיכרון וכרטיס 7300 GT עם זיכרון DDR3 ) הינה התוצאות >>> מה דעתכם? האם תוצאה של 2204 היא חלשה בינונית או טובה? (כי לא יכול להיות שהיא תהיה מעולה...ביגלל כרטיס המסך) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים