מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על Q6700 ועבר כבר המון זמן יש מעבד יותר טוב ממנו באותו מחיר בערך ? שמתי לב שיצאו כל מיני מעבדים חדשים אני צריך מעבד למשחקים כבדים עם פוטנציאל אוברקלוק טוב כי אני שם קירור כנראה קירור נוזלי
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
זה מה שבחרתי למפרט שאני בונה.. לא ממש למשחקים ולא ממש ל OC ועם מעבד E8400.. הצחיר כ- 900 ש"ח.. הבחירה בצ'יפסט של P45 נכונה ? ה- X48 יהיה מיותר בשבילי ?? יש המלצה ללוח אחר שיוריד אולי בעלויות ??? אפשר לחברה אחרת אבל אני מעדיף של ASUS !!!! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי שלום לכם... אני מתלבט בין כמה זכרונות ואני צריך את עזרתכם... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3201 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4199 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3410 אילו זכרונות הכי טובים כאן ? האם כדאי לקחת דווקא את ה OCZ עם הגופי קירור ? המטרה של הזכרונות האלה OC קטנטן של 220-210 באס + משחקים.... תודה לכולם... נ.ב אני יודע שיש את הG.SKILL אבל אין אותם כרגע במלאי אז ירדתי מהם....
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. רציתי בבקשה אם תוכלו לקשר אותי ללינק שמראה את ההבדל בין דורון,סמפרון ל סלרון מבחינת ביצועי שולחן עבודה ( עבודות אופיס ) ועבודות כבדות יותר. ואת ההבדל בין האתלונים לפנטיום 4 .. ועוד משהו..אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לבניית מחשב. פשוט מצד אחד מעבד של AMD 754 הוא מצויין אבל הלוחות שמתאימים לתושבת שלו ממש מתקדמים ביחס למה שאני צריך לעצמי וללקוחות שלי. AGP מספיק לי כרטיס מסך OB מספיק לי אני לא זקוק ל PCIE וכו' , יש לוח של 754 שיש עליו כרטיס מסך OB שהציפסט שלו לא של VIA ? ועוד משהו היבואן שלי הציע לי מעבד AMD XP 2600 ב 84 $ לא כולל מע"מ שאחרי מע"מ בשקלים זה 433 ש"ח. *ללא צלעות קירור. בתוספת של לוח אם מתאים SOCKET A וזיכרון של 512 MB , דיסק קשיח של 40 או 80 גי…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מכל הבחינות בבקשה. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקי אני צריך עזרה ממש דחופה בין שתי לוחות אם שאני מתלבט. המחשב שאני קונה אותו הוא בשביל משחקים אז איזה לוח יהיה לי יותר טוב(אל תתיחסו למחיר) בין זה: INTEL TOPSFIELD P43 L1G + FW 1333Mhz לזה: Intel icedale g45 (משהו כזה לא יודע בדיוק איך רושמים תדגם ) זה ממש דחוף וחשוב תודה!(המחיר פה לא חשוב)
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי אופציה להחליף את חלקי הליבה של המחשב שלי מפנטיום 4 3.0C + לוח תואם למעבד אתלון 64 3200+תושבת 939 מבוסס NF4 (כרטיס מסך אני אשדרג בנפרד). ההחלפה לא תעלה כנראה כסף. מה דעתכם כדאי מבחינת ביצועים מעבד מול מעבד? נא לא לתת עצות מיותרות לשדרוג לכפול ליבה כלשהוא מאחר והן אינן רלוונטיות.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לבדוק ללא מערכת ההפעלה במבט בלבד האם המעבד שלי הוא Pentium D 2.88 2x2. ולאחר התקנת מערכת הפעלה איזה כלי יכול לאשר לי בוודאות שזה מה שקיבלתי? האם יש הבדל משמעותי בין 2x2 ל - 2x1 במעבדי D?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא P4SGX-MX ורשום : SDRAM and DDRAM COMBO P4SGX-MX has two DDR sockets and two SDR sockets that support up to 2GB non-ECC PC2100/PC1600, max. PC2700(Verified by ASUS) or PC133/PC100 SDRAM DIMMs. האם זה אומר שאפשר להשתמש בהם במקביל?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
רשום לי בביוס ככה system memory total : 4096mb appropriated : 1408mb available : 2688mb מזה לאן נלקחו 1408MB ולמה זה עוזר?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי זכרון כרגע במחשב: SpecTek 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון רגיל DDR 512 זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם אינני מתכוון לעבוד עם שני כרטיסי זכרון האם עדין יש יתרון ללוח תומך SLI ? ומה נותן לי הציפ של NFORCE 4 אני מעוניין להרכיב מחשב עם amd 939 ועם כרטיס מסך PCIE וכמובן dual chanel ddr האם אני צריך את ה nforce 4 +sli בשביל זה???!! והאם יש לכם מה להציע? השימוש הוא למשחקים {לא פריק} אינטרנט ומעט תוכנות בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 4000 ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מה אומר ה 512K במעבד AMD Athlon 2500 ? ומה מהירות ה FSB שלו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב המורכב מהרכיבים הבאים: מעבד - AMD תושבת Athlon 64 3500+ AM2 . זכרון - DUAL CHANNEL 1GB DD2 667Mhz. לוח אם -GIGABYTE GA-M55PLUS. דיסק קשיח -Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB כרטיס מסך - Leadtek PX7600 GT Geforce 7600GT 256MB. צורב PHILIPS DVD ומארז XTA W500. בעקבות ההתפתחות הגרפית הגדולה במשחקים החדשים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג תמחשב. לצורך העניין החלטתי להקציב 1000 ¤. השאלה היא במה להשקיע. חשבתי על שתי אופציות: 1.להשקיע את כל הכסף על כרטיס מסך. חשבתי על GeForce 8600 GTS. לא הכרטיס החזק ביותר בסכום הזה,(ה X1950Pro- חזק הרבה יותר). אבל ללא ספק הכי משתלם (תמיכה בDX10,HD ועוד). האופציה השניה להשקיע את הכסף במעבד חדש, (כפול ליבה כמובן). נגיד …
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שמעו אני עוד שבועיים - שלוש קונה מחשב עם כנראה מעבד E6420.. עכשיו אני הולך לעשות לו OC עד ל 2.7GHZ.. לא משו רצחני... ממ אני ככל הנראה יחכה גם ללוחות אם עם צ'יפסט P35 אבל לא בטוח שאני אחכה.. בכל מקרה, יש לי התלבטות בין שני זיכרונות באותו טווח מחירים. אחד של OCZ ואחד של GSKILL, איזה מהם איכותי יותר וטוב יותר לOC? OCZ: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3190&Pname=OCZ GSKILL: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3208&Pname=Gskill מה טוב יותר? אגב, אני לא כל-כך מבין בOC אבל אם אני עושה OC ל2.7GHZ אז אני מעלה את הFSB לבערך עד 340.. זה יעשה גם OC לזיכרונות? דרך אגב, אם אני עושה OC עד לFSB של 340, גם זיכרונות 667MHZ יספיקו לא?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול האם משהוא יודע אם יש לחברת Kingston זכרונות טובים שעובדים על DUAL DDR ואם כן מה הדגם ? אני מדבר על [ 1GB { 512X2 תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ככה: במחשב שלי יש 2 סטיקים של DDR 256 400MHZ הבעיה היא שהם מופיעים בביוס ובתוכנת AIDA32 כ200 מ"הצ אמרו לי שזה ככה שמהירות 400 מופיעה בהגדרות כ200 כמו שמהירות 266 מוגדרת כ 133 זה נכון? דרך אגב הזיכרון מופיע בAIDA32 כך: ddr {3200} 256mb 200mhz מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני קונה A64 המעבד עולה 1380 יש איתו את המאורBOX זה מאורר? טוב? משהו אמר לי לא ליקנות VENTEC 12 בגלל שה BOX לא צריך מאורר יותר טוב מי זה VENTEC זה לה OC. VENTEC 12 שווה את הכסף? אני קונה מי החנות.....
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
רצוי זול עד כמה שניתן, בתקווה לרדת מאזור ה900 שקלים. חשבתי על Gigabyte GA-8I945G Pro ועל ASUS P5LD2 עם נטיה קלה לכיוון ה ASUS. הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום חברה, התוכלו לרמוז לי איזה סטפינג אני צריך לשאול בחנות שיביאו לי את המתאים לאוברקלוק, ואיך אני בודק שזה באמת מה שהם הביאו לי? תודה, יאן.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני חושב מאוד לקנות זיכרון של קורסאיר. עכשיו אני מודאג שזה יהיה בזבוז כסף. יש לי כרגע טווין מוס 3200 זיכרון נחמד, קאז לייטנסי של 2 וחצי. לא משהו מיוחד עכשיו אני צריך ממישהו שבבעלותו קורסאיר לעשות את הבדיקה לממורי בנדוויץ' בסנדרה 04 אם אני אקנה את הקורסאיר יהיה כזה הבדל ענק? אני מדבר כאן בביצועים עם אובר קלוק,וגם בלי. אגב בלי הצעות לזיכרונות אחרים אלא אם כן יש לכם להציע לי קיט של פי סי 3200 מינימום, 512 מגה בייט, בפחות מ 700 שקל.
-
הזיכרנות הם Twinmos DDR2 667MHZ וזאת ההודעה שהוא נותן לי http://img151.imageshack.us/img151/8649/dsc01543fk4.jpg איך אני מסדר את זה? ??? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך המעבד הזה מבחינת מחיר כמעבד חזק אשר יהיה טוב במשחקים, עיצוב גרפי, ושאר השימושים כגון גלישה באינטרנט וכו'? האם הוא יהיה טוב לשימושים אלו וגם ייתן לי אפשרות לoc קל עד בינוני עם קירור סטוק? האם יש מעבד amd שעדיף עליו?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לנצל את הלוח-אם שלי הכי טוב יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D ואני רוצה לדעת אם אני צריך לשנות משהו כדי לשפר את הביצועים !! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-