עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by -LosNir-,

שלום אני רוצה להוסיף 2gb למה שיש לי עכשיו. יש לי שני סטיקים של 512mb 667Mhz של twinmos.. אני לא יודע ממש על אלו זכרונות ללכת, בחשש שהם לא יהיו תואמים לזכרונות שיש לי עכשיו. אני צריך סטיק בודד של 1gb 667 cl5 כדי שאקנה 2, או קיט של שני סטיקים 1gb 667 cl5.. לא כ"כ משנה לי.. רק שיעבדו ב DC. הינה רשימה שעשיתי: ====== SkyPc: G.Skill - F2-5400PHU2-2GBNT / 2GB KIT, 450 ש"ח G.Skill - F2-5300CL5S-1GBNJ / 1Gb, 247 ש"ח ====== Noa: G.Skill - F2-5400PHU2-1GBNT / 1GB, 230 ש"ח G.Skill - F2-5400PHU2-2GBNT / 2GB Kit / 425 ש"ח G.Skill - F2-5400PHU1-1GBNT / 1Gb , 210 ש"ח האם הזכרונות האלו יתמכו עם מה שיש לי עכשיו ולא יעשו בעיות? תודה כמובן שאפשר להציע זכרונות אחרי…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by SN מחשבים,

קודם כל שלום לכולם. רציתי בבקשה אם תוכלו לקשר אותי ללינק שמראה את ההבדל בין דורון,סמפרון ל סלרון מבחינת ביצועי שולחן עבודה ( עבודות אופיס ) ועבודות כבדות יותר. ואת ההבדל בין האתלונים לפנטיום 4 .. ועוד משהו..אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לבניית מחשב. פשוט מצד אחד מעבד של AMD 754 הוא מצויין אבל הלוחות שמתאימים לתושבת שלו ממש מתקדמים ביחס למה שאני צריך לעצמי וללקוחות שלי. AGP מספיק לי כרטיס מסך OB מספיק לי אני לא זקוק ל PCIE וכו' , יש לוח של 754 שיש עליו כרטיס מסך OB שהציפסט שלו לא של VIA ? ועוד משהו היבואן שלי הציע לי מעבד AMD XP 2600 ב 84 $ לא כולל מע"מ שאחרי מע"מ בשקלים זה 433 ש"ח. *ללא צלעות קירור. בתוספת של לוח אם מתאים SOCKET A וזיכרון של 512 MB , דיסק קשיח של 40 או 80 גי…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. Started by avi2705,

השאלה בכותרת, מכל הבחינות בבקשה. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. המותג של יצרנית השבבים שמוכר לנו בעיקר תודות לדורות רבים ומצליחים של מחשבים שולחניים קטנטנים ממשיך להתרחב - אל עולם הניידים בו החברה תתבסס על שירותיהן של שותפות שיווק על מנת להביא את מוצריה אל ההמוניםלכתבה

5. Started by crazydiamond,

יש לי אופציה להחליף את חלקי הליבה של המחשב שלי מפנטיום 4 3.0C + לוח תואם למעבד אתלון 64 3200+תושבת 939 מבוסס NF4 (כרטיס מסך אני אשדרג בנפרד). ההחלפה לא תעלה כנראה כסף. מה דעתכם כדאי מבחינת ביצועים מעבד מול מעבד? נא לא לתת עצות מיותרות לשדרוג לכפול ליבה כלשהוא מאחר והן אינן רלוונטיות.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by abarbotel,

מה הכוונה שאומרים 64 ביט? במה זה טוב איך זה מתבטא? מה ההבדל של זה מ32 ביט?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. Started by timont,

כיצד אני יכול לבדוק ללא מערכת ההפעלה במבט בלבד האם המעבד שלי הוא Pentium D 2.88 2x2. ולאחר התקנת מערכת הפעלה איזה כלי יכול לאשר לי בוודאות שזה מה שקיבלתי? האם יש הבדל משמעותי בין 2x2 ל - 2x1 במעבדי D?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by manbot,

אחד המחשבים במפרט שלי (p3 550) שבק חיים. עכשיו אני רוצה להוציא את הסינק של המעבד. איך פותחים את המנגנון המסובך הזה שאינטל עשו?

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by Timewalker,

האם יש לוחות שתומכים ביותר ממעבד Quad אחד? הלוח מיועד לשרת חזק ביותר בעבודה שלי שמותקנת עליו תוכנה שבאמת זקוקה לכוח עיבוד חזק ביותר (Multi Threaded).

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by barry,

אני משדרג את המערכת שלי רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת intel core2-duo E4300 GIGABYTE לוח אם - 965P-S3 או ‏945P-S3 זיכרון - 1GB DDR2 KINGBOX 667MHZ כרטיס מסך - Sapphire RX1950PRO 256MB מה שאני לא סגור זה כמה דברים 1. ללוח M כמובן אני רוצה מתכנן לעשות OC קראתי פה ת'מדריך ובפורום ונירא לי סביר לכן אני חושב שעדיך את הלוח 965 אבל אני לא מתכן ליקנות זיכרון 800 לכן אולי מספיק ה 945 בכלל תגידו עם אפשר בעלל לעשות OC הפקטיבי עם מערכת כזאת (המלצות לקירור למעבד התקבלו למראות שלא נירא לי שיהיה לי כסף גם לזה בזמן רק בסוף החופש ) 2. כרטיס מסך שמעתי על הגעת ה X2600 שצריך לעלות כמו ה 1950 ולהיות עדיף עלו עם תמיכה ב DX10 ו SM0.4 3. שמעתי דברים על כך שאינטל מוצאיה מעבדים חדשים …

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. מחפש תוכנה מעולה ונוחה לניהול זיכרון

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  12. אני צריך לוח אם, מעבד, וזיכרונות ב 3000 ש''ח שיתאימו למשחקים חדשניים כי את השאר כבל יש לי

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. Started by moradam,

יש מצבים שזיכרון לא מתאים ללוח אם או יש מצבים שהארדיסק לא מתאים ללוח אם וכו' ... עכשיו אני רוצה להבין למה זה...ואיך יודעים מה מתאים למה...אם תוכלו לענות לי בבקשה על זה.. תודה רבה לצוות הפורום ולמשתמשים פה..

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  14. בוקר טוב, אחרי המלצה שקיבלתי פה אני רוצה להוסיף שני כרטיסי זכרון של 512 DDR2 667 כרגע יש לי שניים של AENEON וראיתי שבKSP יש זכרון של חברת קינגסטון ושל סמסונג המחיר לא זהה.האם יש באמת הבדל בין החברות ששווה לשלם עבורו עוד כסף?(אני לא מתכוון לעשות OC)

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. Started by omer1234,

תראו הלוח אם שלי הוא של אסוס p4s8x-x והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600xt עם 256 מגה. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח אם העלוב שלי מנצל את מלוא יכולתו של הכרטיס מסך העלוב שלי. כי תראו רק עכשיו התחלתי לשחק פאר קריי ויש לי p4 2.6 giga ו 768 ראם ואני מריץ את המשחק ברזולוציה של 800 על 600 כשכמעט כל הפונקציות של הגדרות הגראפיקה הם על low. אחד אמר לי שאולי יש לי בעיה עם הדרייברים ואולי בגלל שפעם היה לי g4 mx ולא נמחקו לי כל הדרייברים שלו אז זה כאילו שהדרייברים של ה mx מפריעים לראדון שלי. מה אתם חושבים ואיך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  16. שמעו יש לי מחשב עם מעבד דפוק 1700 MHZ כן כן אתם חופשיים לצחוק...יש לי זיכרון עלוב של 256 מגהבייט וגם הכרטיס המעפן שלי הלך אז עוד אני משתמש על הכרטיס מסך המובנה....והוא ProSavageDDR חח והמחשב ממש מעצבן כי הוא איטי בקיצר לא נראה שזה יעזור לספר לכם היסטוריה שלמה חחח.. החלתטי לקנות 512 זיכרון ושל DDR אבל הקטע שאני לא יודע מה אני צריך לקנות כאילו מה מתאים DDR או DDR2 נוסף להכל בחנות אמרו לי שאני צריך להגיד להם איזה זיכרון אני צריך אמרתי להם DDR והם אמרו לא יש עוד איזה משהו שהם צריכים לדעת ,בקיצר הם אמרו שבמקום להסתבך אז אני אצטרך להביא לחנות ת'מחשב... אין לי כוח כי החנות רחוקה ואין לי איך להגיע לשם חוץ מברגל כי באוטובוס לא משתלם וגם לא בא לי בעיות שאמא שלי תבוא ולא תבין איפה ה…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by ofirhadad,

שלום לכולם. ברשותי מחשב המורכב מהרכיבים הבאים: מעבד - AMD תושבת Athlon 64 3500+ AM2 . זכרון - DUAL CHANNEL 1GB DD2 667Mhz. לוח אם -GIGABYTE GA-M55PLUS. דיסק קשיח -Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB כרטיס מסך - Leadtek PX7600 GT Geforce 7600GT 256MB. צורב PHILIPS DVD ומארז XTA W500. בעקבות ההתפתחות הגרפית הגדולה במשחקים החדשים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג תמחשב. לצורך העניין החלטתי להקציב 1000 ¤. השאלה היא במה להשקיע. חשבתי על שתי אופציות: 1.להשקיע את כל הכסף על כרטיס מסך. חשבתי על GeForce 8600 GTS. לא הכרטיס החזק ביותר בסכום הזה,(ה X1950Pro- חזק הרבה יותר). אבל ללא ספק הכי משתלם (תמיכה בDX10,HD ועוד). האופציה השניה להשקיע את הכסף במעבד חדש, (כפול ליבה כמובן). נגיד …

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אז ככה, מאז שקיבלתי את המחשב נתקלתי בבעיה עם הזכרונות שלי. המחשב שלי היה עושה מלא מסכים כחולים וריסטים. הצלחתי לעלות על הבעיה בעצמי למרות שהמעבדה של החברה שממנה קניתי לא הצליחה לעלות על זה. הזכרונות שלי תקינים ועובדים טוב כשהם עובדים לבד (2 סטיקים של 512MB ביחד ג'יגה), אבל כאשר הם עובדים ביחד הם גורמים למסכים כחולים, כנראה מתנגשים ביניהם. לכן החלטתי שאני רוצה להחליף את הזכרונות ולהשתדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard זכרונות: Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB …

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. Started by assafmag,

הכי זול שראיתי בנתיים זה ב ksp - ש"ח 790. מישהו מכיר חנות זולה יותר? שאלה נוספת: מה ההבדלים בין s3-965 ל s3-945? אני מתכנן oc קטן עד בינוני ל E6400 עם זכרונות 667. האם שווה בשביל זה לקנות את ה-965 על פני ה-945?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by antgold,

מחשב פנטיום 2.6 ליבת northwood עם לוח אם 800 FSB השאלה ( על סמך הכרות לאחור) של התנהגות השוק - האם אוכל לשדרג בעלות של 200 $ למעבד מהיר יותר המבוסס על אותה ליבה - בעתיד הנראה לעין ? או במילים אחרות - האם ליבה זו שהוחלפה לפני חודש ע"י prescot תישאר בשוק תוך כדי ירידת מחיר כך שאוכל לשדרג במחיר כלכלי , או שפשוט ליבה זו תעלם מהשוק ללא תהליך נוסף של ירידת מחיר ? לפי מה שהבנתי - עבור הסוקט שיש לי מסלול שדרוג לפרסקוט לא ישתלם מבחינת ביצועים גם אם יתנו לי מעבד כזה בחינם ....

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by shauli,

שלום כולם יש לי ארבע סלוטים של 256 מגה כפול ארבע, ואין לי מעבד וויניס, יש לי ווינצ'יסטר, מה שאומר לפי מה שהבנתי שהזכרונות אמורים לעבוד במהירות 333 מגהרץ, ושאין דואל צ'אנל. אז בדקתי סתם לראות לפני כמה שבועות, באוורסט, וכתוב שהזכרונות רצים במהירות 400 מגהרץ. אז שאלה ראשונה- איך זה? אם יש לי ארבע סלוטים ואין מעבד ווניס המהירות לא אמורה לרדת ל300? והשאלה השניייה: בדקתי היום באוורסט, וראיתי שכתוב ליד הזכרונות 'דואל'. זה אומר שהם עובדים בדואל צ'אנל? ואם כן, איך? בתודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by PCguy,

ככה: במחשב שלי יש 2 סטיקים של DDR 256 400MHZ הבעיה היא שהם מופיעים בביוס ובתוכנת AIDA32 כ200 מ"הצ אמרו לי שזה ככה שמהירות 400 מופיעה בהגדרות כ200 כמו שמהירות 266 מוגדרת כ 133 זה נכון? דרך אגב הזיכרון מופיע בAIDA32 כך: ddr {3200} 256mb 200mhz מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם(עדיף c2d). היום יש לי P4 3.0GHZ ולוח אם של MSI NEO PLATINUM ו2 סטיקים של זיכרון 533(512X2) אשר המלצה למעבד+לוח אם והאם אני יכול להשאיר את הזיכרון הזה או שכדי לקנותת 667 או להוסיף עוד זיכרון.... ודרך אגב אני לא בתחום הOC(אולי בעתיד).. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  24. אני מתכנן רכישת מחשב חדש, שיעודו יהיה עבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, Illustrator, InDesign). לא צפוי שימוש במשחקים (בטח שלא כבדים, אם כבר אז בסיסיים לגיל הרך) וכן לא מתוכנן OC. מעבר לכך שחשוב לי שיתמוך במעבדי QUAD, תהיה לו יציאת Firewire וכן באפשרות לשדרוגים עתידיים, האם יש סיבה להשקיע בלוחות HI-END למיניהם, או שאפשר ללכת גם על הדגמים הפשוטים יותר? ברור לי שכדי לקבל מוצר טוב עלי לשלם יותר, אבל השאלה היא האם ביחס לצרכי העבודה, אזדקק למשהו יקר מאד? תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  25. כותרת

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים