עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Kenny,

היי , אבא של חבר שלי נמצא ביפן כרגע. בכל מקרה , הוא ביקש ממנו שיביא לו מעבד פרסקוט 3.4 gb קיצר , שאלתי אותו למה הוא לא לקח 64 ביט , ושהפרסקוט לא ממש מוצלחים. קיצר הוא אמר לי משהו שזה מעבד שונה , ואין אותו בארץ , והוא ממש אבל ממש חזק... והוא שונה משאר הפרסקוטים שלפניו. למישהו יש איזה מושג איזה מעבד זה? ואם יש באנץ-מארקים שלו , כנגד 64 ביט? או כל מידע עליו. (וזה נכון שאין אותו בארץ ?) תודה.

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by Dano,

שלום אז אני מתכוון לקנות במחשבי החדש מעבד AMD 3000 סוקט 754 ווהלוח החדש נ-פורס 4 שיותאם לסוקט שלי... עכשיו השאלה שלי היא: א. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 6600gt והוא צריך חיבור PCI-E לכן אני לוקח את הכרטיס הנ"ל, אני הבנתי שיש אפשרות לSLI אם תוכלו להסביר לי מה זה והאם כדאי ומשתלם לי לקחת לוח שהוא Nforc4-SLI... ב. האם כדאי לי לעבור לסוקט 939? האם זה משפר המון בביצועים? ואם לא אז אני יישאר עם הסוקט הרגיל שלי.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  3. MSI K8N Neo PLATINUM AMD ATHLON 64 3200+ BOX או AMD ATHLON 3500 S-939 64 BIT ABIT AV8 S-939 SATA GBL MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MG או MSI RADEON 9600 XT 256 MG

• 9 תגובות
    • 454 צפיות
  4. Started by poltergeits,

היי יש לי שני סלוטים של 256 והם עובדים בדואלי הבעיה היא שאין לי כסף לקנות ישר עוד שניים נוספים ורציתי לדעת אם אפשר לשים עוד אחד רק והמחשב יעבוד בצורה תקינה כלומר ינצל טוב את הזיכרון או שמא אני חייב שיהיה זכרון תואם בכל צד וזה יכול להיות רק עוד הרבה זמן

5. אינטל אשרה רשמית: מעבדי הזיאון החדשים שלה (הנוקונה) ישתמשו בסטפינג המחודש E-0 שייצור מעבדים קרירים יותר עם ניהול חשמל טוב יותר, הרחבת 64 ביט עם תאימות מלאה לאחור של 32 ביט - EM64T והNX - למניעת הצפות באפר במעבד שנגרמות ע"י תולעים ווירוסים. כעת שהעסק אושר שמית זה עניין של כחודש, לדעתי, עד שאינטל תאשר רשמית את העניין לגבי הפנטיום 4 הביתיים. מקור: http://www.digitimes.com/news/a20041012A7052.html

6. Started by dtechno,

שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש ויש לי שאלה. כגרע יש לי את 128mb rdram ורציתי לשפר ל512mb ddr אז השאלה אם הלוח אם שלי יקבל את הזכרון החדש זה הלוח אם שיש לי:

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by Impreza,

הלכתי עם חבר שלי ל 2 חנויות, לא זיגזג KSP וכאלה ובנינו מפרט, עכשיו שתמיד ביקשתי AMD בחנות הראשונה מה אמרו לי?? שאין למעבד הזה תמיכה בעברית אז שאלתי אותם מה הקשר אז הם אמרו שאם אני מתקין ווינדוס בעברית לא יהיה לזה תמיכה בעברית. נו באמת יש משהו בדבריהם? עוד חנות שהלכתי אליהם אמרו ש AMD נשרף אחרי 3 שנים ויש להם מלא לקוחות שנשרף להם ואינטל לא נשרף ויש להם אחריות "לכל החיים" מה הוא אומר לי? שהיה לו מעבד פנטיום 1 שנדפק והחליפו לו לסלרון 1000 חדש, סתם תחמן שקרן או מה? עכשיו חבר שלי סגור ונעול על אינטל בגלל שהמון אמרו לו שיש הרבה מקרים שAMD נשרף אחרי 3 שנים ללא OC.. הייתכן? או שכל החנויות חרא אחד גדול?

• 48 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, פתחתי את אחד המחשבים בביצפר וראיתי שם זכרונות קטנים כאלה מוזרים אז לקחתי אותם הבייתה 4 כאלה שהם 2 זוגות בעצם ... ורציתי לשים בפנטיום 1 שלי שיעבוד קצת יותר טוב.... אז ראיתי שאצלי בפנטיום 1 יש SDR רגיל של 32 מגה כמו בפנטיום 3 ועוד שניים קטנים כאלה אז שמתי עוד שניים מתוך ה4 שלקחתי.. מה הם עושים? בספירת RAM בהתחלה המחשב סופר רק 32 אז מה הם עושים בעצם? תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by kknd,

שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by josephu,

אני מחפש לוח אם ל-SFF. ראיתי שיש היום לוחות אם עם גרפיקה מובנית שכוללת TV OUT. השאלה שלי היא האם האיכות של ה TV OUT בצ'יפסטים היא מספקת והאם הלוחות ברמה סבירה ללא קשר. 2 לוחות לדוגמא: KM18G PRO ALBATRON A350DMS JETWAY

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים. היתה לי בעיה במחשב החדש בזכרונות החזרתי אותו לחברה וככה: במקום הזכרון של KINGSTON 512MB DDR 400MHz CL2.5 בסלוט אחד שמו לי TWINMOS 256Mb DDR 400MHz CL2.5 כפול 2 (כלומר 512Mb) רציתי לדעת איזה זכרונות יותר טובים TWINMOS או KINGSTON (לי לא משנה סלוט אחד או שניים)??? זה דחוף לי אנשים תודה...

• 6 תגובות
    • 452 צפיות
  12. Started by alon22,

שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  13. אם כן - מהן ההגבלות ובאלו תנאים?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  14. יש לי וויכוח עם חבר. אני טוען שכבר שנתיים שלוש אינטל מייצרים עבור שרתים מעבדי 64 ביט. האם זה נכון? (הוא לא מאמין לי )

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  15. טוב אז ככה... כרגע יש לי p4p800s se שהוא לא תומך dual וזה כמובן מוריד בביצועים כמה אחוזים טובים ממה שאני יכול לנצל. chipset - i848p intel שאלתי בחנות איפה שקניתי, והוא מוכן להחליף לי... אני מחפש לוח אם טוב, במחיר של עד מקסימום של המקסימום 600. Msi,abit and ect`.. מצאתי לוח של abit is7-e הוא טוב בכלל? שאלה נוספת היא, האם ההבדל בביצועים בין הלוח שלי ללוח שאני מתכוון להשיג רציני??...? בזכות הdual וכו'...

16. Started by smit,

ברשותי שלושה סטיקים של Twinmos 256MB DDR PC3200 עכשיו כרגע שלושתם מחוברים, ככה שיש 768MB DDR בהרצה של המחשב בהתחלה הוא כותב, Dual DDR Channel Enabled. השאלה שלי היא, האם כדאי לי להוציא סטיק אחד ושהיה לי 256X2 שיעבוד ב DUAL אבל יהיה סה"כ 512 או שכרגע, הזיכרונות עובדים ב DUAL, כי זה שני סטיקים ועוד סטיק אחד. אז 2 מהם עובדים ב DUAL, והשלישי בודד. והאם יש אפשרות, להוסיף עוד סטיק אחד זהה, ואז יהיה 1GB זיכרון, כאשר יהיו 4 סטיקים של 256 ויעבדו ב DUAL כל שתיים. או שזה בלתי אפשרי, ועדיף לי להוציא סטיק אחד ולהשאיר 2 סטיקים של 256 שיעבדו ב DUAL או שלהשאיר את זה ככה, כי הם כבר עובדים ב DUAL והסטיק השלישי לא מפריע. קצת מבלבל, אבל תודה

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by PCguy,

אני חייב לדעת מה ההבדל מין DDR ל- DDR2.? נא לפרט עד כמה שאפשר במונחים בסיסיים תודה מראש לכל האלופים

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  18. Started by gal1,

מה ההבדל בין ddram rdram ו sdram?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אחרי מחקר ארוך שגזל הרבה שעות שינה הגעתי למסקנה שABIT הוא הלוח הכי מוצלח (אלא אם מישהו יכול להראות לי אחרת) השאלה איזה מעבד לקחת איתו. הכי חשוב לי המחיר וכמות החום שהוא פולט, פחות הביצועים חוץ מזה חשוב לציין שיש לי זיכרון 2100 שאני לא מתכוון להחליף אז השאלה אם כדאי לקנות מעבד בFSB מתאים או ביותר גבוה?

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by IG,

בחודשיים האחרונים אני הייתי די מנותק המעולם ואני רוצה להתעדכן בחידושים האחרונים בשוק המעבדים, לוחות אם והזיכרונות. אני רוצה לדעת בעיקר דגמים חדשים והיעוד שלהם, מעבדים חדשים שיצאו/ עומדים לצאת, מה קורה עם הDDR2 והPCI-E וכל שאר הטכנולוגיות החדשות (או שכבר לא :-[) אני מודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  21. בדקתי ב winXP manager ורשום שמה שיש לו 32 זיכרון וכשאני עושה חיפוש בגוגל רשום 64 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

22. Started by siin,

ראיתי לוח אם של אסוס עם ציפסט של VIA ו-SIS איזה מהם טובים יותר? איך הציפסט של SIS661? לא יודע איזה דגם של אסוס לבחור ועם איזה ציפסט?! מינוסים פלוסים -יש? צריך להיות עם פנטיום 4 2.4 או 2.8 או שבכלל המפרט 'מיושן' ? ???

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  23. אני עומד להזמין מחו"ל מעבד 3200+ SOCKET 939 ו- 2GB זיכרון אבל, אני לא בטוח שאני מבין נכון את צורת העבודה של A64 SOCKET 939 אני הולך על זיכרון TOP OF THE LINE עם תזמונים של 2-2-2-5 עם יכולות OC טובות אבל, עדיין לא הבנתי כיצד מומלץ ליישם 2GB ב- SOCKET 939 אופציה אחת היא 4X512 ויש זיכרונות מעולים בתצורה הזאת כגון OCZ PLATINUM REV.2 אופציב שנייה היא 2X1024 וכאן יש פחות אפשרויות בזיכרונות השאלות שלי: 1. האם אני אשיג DDR 400 עם T1 בקונפיגורציה של 4X512? ללא שום פגיעה בביצועים וביכולות ה - OC? זו הקונפיגורציה שנראתה לי הכי מעשית אבל אני לא בטוח ש DUAL CHANNEL עובד גם ב - 4 זיכרונות כמו ב - 2 2. אם מומלץ יותר לעשות 2X1024 - אז בגלל שאין MATCHED PAIRS, אפשר לקחת שני מודולים של 10…

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by guy124,

רציתי לדעת אם יוצא פנטיום 5 ? ואם כן אז מתי כי אני רוצה לקנות ישר כשיוצא !

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  25. וגם איזה מאוורר אני יכול לשים לסוקט הזאת

• 6 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים