עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by orlupo,

http://www.amdboard.com/pic.html ועוד שאלה עליו, יש למישהו רעיון איך מחברים את המחשב הזה למסך, מקלדת, עכבר וכל אלה כי זה נראה די מצומצם בצילום...

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by Or3,

היי, אני רוצה לקנות זיכרון A-DATA 256MB מקייאספי, ושאלתי חבר והוא אמר לי שזה זיכרון במהירות PC3200, והזיכרון שאצלי במחשב הוא PC2700. אז הם ניתנים לשילוב? יש לי זיכרון 256MB מסוג DDR, והמודרבורד שלי לא תומך בדואל צ'אנל.

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by creative,

אני יודע שיצא NFORCE 4 עם ה SLI וכל שאר הטכנולוגיות של NVIDIA רציתי לדעת מה טומן לנו העתיד מבחינת לוחות האם והצ'פסט איך חברות כמו SIS VIA ATI מתכוונות להילחם בטכנולוגיות החדשות של ה NFORCE 4???????

• 11 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by CyberSpider,

שלום אנשים! יש לי מחשב ישן - PIII733 על לוח אם של אסוס וזכרון SDRAM האם אני יכול לשים בAGP סלוט כרטיס מסך שיש לו זכרון DDRAM או שיש עם זה בעיה מבחינת שוני סוגי הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. Started by gooz,

שלום יש לי שאלה : קניתי לוח אם של חברת Epox עם צ'יפסט של Nforce2 וכשאני בודק עם התוכנה cpuid בשם של היצרן לא מופיע לי כלום יש כזה blank מה זה אומר? זה זיהה את הצ'יפסט ואת הכל אבל איך זה לא זיהה את היצרן? מישהו נתקל בזה? האם יכול להיות שיש לי חיקוי? :[

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by Quellious,

(היום הוא יושב על לוח מעפן של אינטל, אז אי אפשר לעשות איתו כלום) אם יש פוטנציאל למעבד הזה, איזה לוחות אם הכי מומלצים היום בשביל OC לפנטיום 4? תודה....

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  7. ערכתי חיפוש בפורום לגבי ערכת/אריזת OEM למעבדי AMD, הבנתי ש: BOX - מגיע עם גוף קירור ומאוורר של AMD ויש לו 3 שנות אחריות. TRAY - אין קירור, שנה אחריות. ומה זה OEM? מעבד בלבד? ללא ספרות? בקיצור, מה אני לא מקבל באריזת OEM? תודה.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  8. יש לי מפר ט כפי שמתואר בחתימה אני משחק די הרבה משחקים (FPS בעיקר), אבל בעיקר עובד עם הרבה אפילקציות OFFICE פתוחות בו-זמנית וכן הרבה חלונות EXPLORER פתוחים בו"ז. המחשב ממש מקרטע בעומס הזה, ומבדיקה עם TASK MANAGER של XP עולה כי הAVAILALE PHISICAL MEMORY שואף ל0... מזה אני מבין שפשוט יש בעיה של חוסר זיכרון פנימי והוא נאלץ לעבוד הרבה עם הHD שזה איטי יחסית אני שוקל לקנות סטיק זיכרון נוסף של 256מ"ב 400MHZ או 333MHZ (כמו שיש לי כרגע) רק כדי להמשיך לעבוד בצורה נורמאלית, עד קניית המחשב הבא (כשיהיה תקציב). השאלה היא האם בכלל כדאי להשקיע כרגע בזכרונות שבכל מקרה לא ישמשו אותי במחשב הבא, ולחכות עד שאני אקנה את המחשב, או שכן כדאי לקנות זכרונות רק בשביל שיהיה אפשר להחזיק מעמד עד המחשב ה…

• 3 תגובות
    • 402 צפיות
  9. Started by PCguy,

מישהו יודע מתי יתחילו לשווק בארץ את הסדרה החדשה3200 AMD ולוחות 939 עם PCIE.? אם הם כבר ישנם איפה ניתן להשיג? ומה זה מחיר טוב עבור המעבד? תודה מראש

10. הלוח הזה: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-6VTXE-A.htm# יש לו עוד משהו OB חוץ מכ.קול? אני פשוט לא כ"כ מתמצא במושגים ובצורת הכתיבה הטכנית שלהם...

11. היי עברתי על הפורום לפני שפירסמתי את ההודעה, לא מצאתי תשובה... ברגע זה יש לי Geil DDR400 512mb שעובד בCL 2.5. אני מתכנן להוסיף עוד כ512mb של זיכרון (כמובן DDR400). השאלה שלי זה מה יקרה אם אני יקח זיכרון שעובד בCL 2. האם זה בכלל יעבוד? אם כן אז האם כל זיכרון יעבוד במהירות שהוא אמור לעבוד בא או ששניהם פשוט יעבדו ב2.5? יש לי את הלוח אם הזה: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800.htm עם מעבד AMD 64 3000.

12. Started by DOGMA,

דוגמית מעבדה של P4 עם EMT64 חלומו של כל פאן בוי של Intel. מענין איזה OC אפשר לעשות לפרסקוט עם מכפלה פתוחה אולי סוף סוף אפשר יהיה לנצל DDR2 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80143&item=6715663978&rd=1&ssPageName=WDVW

• 13 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by ccc,

1. XP2400 EPOX 8RDA 2.1 TWINMOS 512 PC4000 CHIFTEC TOWER BLUE 2. XP2500 ASUS A7N8X DELUXE TWINMOS 512 4000 GENERIC CASE 3. ATHLON 64 3200 GIGABYTE MOBO... GENERIC CASE 256MB RAM לבינתיים של סמסונג או משהו התייחסו לשאלה בלבד.. אני לא מחפש המלצה... זה מין מצב... תודה

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  14. Started by uri paz,

שלום ! אני משתמש ב AMD עם לוח אם של ASUS (DDR 400) אני עורך הרבה על המחשב (וידאו וסאונד) ורוצה לשדרג את הזכרון כרגע יש לי סמסונג 512 ואני רוצה לקנות 2 יחידות של A DATA של 512 החברה הזאת היא בסדר ? האם יש משהו שאני צריך לדעת ואתם יכולים לחדש לי ?

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by PCguy,

אני רוצה לקנות החודש או חודש הבא מחשב חדש אני לא יודע על מה לבסס אותו כיוון שגם אינטל וגם AMD הוציאו מעבד חדש שתומך בPCI-E ו S-ATA ו DDR2 אז מה כדאי? AMD 64 3500 SOCKET 939 או INTEL P-4 3G LGA775 דרך הגב המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אופיס ומשחקים דרך אגב שאר החומרה אני יחליט בהמשך אבל אשמח לקבל את הצעתכם תודה מראש

16. Started by shay-biker,

השאלה בכותרת... תענו לי בבקשה דחוף למה עוד כמה דקות אני הולך לקנות מחשב...

17. Started by bd,

יש לי פנטיום 3 בלי לוח שתומך SATA אם אני יקנה הרדיסק SATA הוא יעבוד?

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by idodos,

בין 2 אלו AMD 64 3000+ או P4 3000 מה טוב יותר למשחקים !?!? תודה

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  19. שלום אני לפני קניית מחשב ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים : זכרון : A-DATA או SAMSUNG או KINGSTON (ואגב מה ההדלים ב KINGSTON בין CL2.5 לבין CL3 ) מעבד : P4 2.8GH 800FSB 1MB האם עדיף PRESCOT או רגיל (מה ההבדל בין PRESCOT לבין LGA775) לוח אם : INTEL , ASUS ( עם CHIPCET 865) תודה שרון

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by R.W.P,

אני מתלבט איזה לוח אם לקנות ל AMD 64 תקציב מקסימום 700 ושיהיה טוב לאוברקלוק

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by Impreza,

Gigabyte GA-K8NS nForce 3 250? הוא עולה 570 שקל עם 3 שנים אחריות וחבר שלי לא עושה OC

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by NIRAN,

יש לי את הלוח אם : AMD K8N-E Deluxe והתקנתי ווינדוס וחיברתי את המודם ליציאת רשת בלוח אם וזה כל הזמן עושה לי שגיאה בהתחברות התקשרתי לתמיכה טכנית של האינטרנט והוא אמר לי שצריך להתקין driver של הכרטיס רשת בדקתי בדיסק של הלוח אם ולא מוזכר שם כלום על האינטרנט (במחשב הישן שלי גם לא מוזכר כלום על כרטיס רשת וזה עבד) מה לעשות? (חיפשתי באתר של asus ו nvidia ואין להם שם driver לכרטיס רשת של הלוח אם)

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by Nitro,

השאלה היא כזאת: האם כל זכרון 512 MB, DDR500 נראה "Vitesta", או שזוהי סדרה מיוחדת..? תודה, נדב.

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by B.D.B,

[ltr]well the AXP 1800+ is getting old and being HL2 is around the corner I figger it's upgrade time again. I was thinking about getting an S939 A64 3000+ (190$ @ newegg), considerring the 754 socket is almost dead. looked around and there isn't many s939 mobos. anyways, I need a recommendation for one with an AGP and a PCI E slot. or for an PCI-E to AGP adapter. I assume that all athlon 64 (s754,s939,s940) uses the same type of heatsink, because I also need a heatsink since it comes as OEM. nothing fancy, but better than stock, and most important in the 100-150nis range. thanks in advance. and please reply, because I've noticed people just don't reply to my threads.[/ltr…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by PCguy,

זו שאלתי ??? אם יש כאלו התומכים היכן אפשר למצא מידע עליהם?

• 15 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים