עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MMi,

אני מתכוון לקנות ראם למחשב שלי בארה"ב. הלוח אם שלי הוא Asus P4T ויש לי 2 סטיקים (2*128) של RDRAM שעובדים בDUAL (סה"כ 256Mb) אני מעוניין להוסיף עוד 2*128Mb שגם יעבוד בDUAL. פרטים על הראם מהתוכנה SiSoftware Sandra בקובץ מצורף אשמח לקבל לינקים מאתרים אמינים בארה"ב שאפשר לקנות מהם (לא צריך משלוח לארץ רק משלוח לארה"ב). תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  2. Started by mulderfox,

מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 הבנתי שתומך בSOUNDSTORM (שחשוב לי) מה התרשמותכם? האם הלוח עובד ביציבות? אף פעם לא התנסיתי עם לוח של אלבטרון, אז אני לא יודע למה לצפות. כרגע יש לי לוח NFORCE1 של MSI - ואני מאוד אוהב אותו, אבל המעבד שרכשתי בשבילו (AMD athlon xp 2600+) לא רץ עליו במהירות הרגילה שלו (אם מרימים את הFSB ל133 כמו שאמור להיות, מקבלים מסכים כחולים והמערכת נתקעת). אז אני שוקל לקנות לוח שיוכל להריץ את המעבד במהירות שבה הוא אמור לרוץ. האלבטרון זול, מציע הרבה, ונראה לא רע בביקורות. ובקשר להצעות לפתרון הבעיה עם הלוח הנוכחי שלי - אין צורך.. כבר ניסיתי הכול (עדכון ביוס, התקנת מערכת מחדש, החלפת ספק כוח לחזק יותר, ועוד ועוד) - הבעיה היא בלוח עצמו. תודה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  3. יש לכם הצעות ללוח אם זול (לא יותר 550 שח ואפילו פחות) שתומך בAMD 64BIT? אבל לא לוח מחורבן... בנתיים אני כנראה לוקח את Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard שהוא עולה 660 שקל אבל אתם לא מאמינים בכמה עברתי את התקציב המקורי... אין יותר זול? או שעדיף פשוט לחסוך ולקחת AMD Athlon XP 2800+ עם הלוח ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboard?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by JediMaster,

אני הולך לקנות מחשב מאייבורי עם מפרט שלי ורשמתי במפרט זכרון שלkingmax ואני יודע שאייובורי מחליפים רכיבים עם רכיבים של חברות אחרות אז רציתי לשאול איזה חברה לא לגעת בזכרונות שלה בכלל או איזה כדי לקנות

• 1 תגובה
    • 400 צפיות
  5. Started by HellBoY,

איזה ציפסט יותר טוב? VIA K8T800 או NVIDIA nForce3 250Gb תודה לעוזרים!!

6. טוב אני עומד בפני קניית שילוש חדש...ועומדת בפני תהיה... עכשיו ככה מכיוון שהמחשב שלי חלש מאוד אני לא מצליח לעבוד עם שום דבר שהוא מעבר לאינטרנט בסיסי ואייסיקיו... עכשיו השאלה שלי היא ככה... אני עומד לקנות מחשב חדש...עכשיו רוב זמן העבודה יהיה בעבודה "משרדית" הטקע הוא שכשאני פותח תוכנת הורדה מדיה פלייר...חלונות אקספלורר אייסיקיו ומסן אני צריך להשתמש בקונטרול טאב בשביל לעבור בין חלונות...וכל דף אינטרנט נטען בצורה מזעזעת...ואי אפשר לעבוד ואני צריך לכבות את רוב הדברים הפעילים (פעולה שיכולה לקחת כ-5 דק' בגלל עומס על המעבד) אני רוצה למנוע את זה... עכשיו תגידו לי "קנה AXP או איזה סלרון D" ואני לא רוצה...אני רוצה ביצועים חזקים למשחקים (כי עוד מעט אני אחליף כ"מ) עכשיו השאלה היא...האם…

7. Started by Kululu,

היי קניתי מעבד חדש בצירוף המאוור הזה: GH-PCU21-VG (3D Cooler-Pro כרגע הטמ' במצב מנוחה של המעבד (כלומר שאני מדליק את המחשב ונכנס לביוס) עומדת על 81 מעלות. האם זה נורמאלי? או גבוהה מידי? ואיך אני יכול לסדר את זה אם זה לא בסדר. תודה.

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  8. רצ"ב ידיעה לגבי בעיות של nForce 4 בגרסה הראשונה עם hypertransport http://www.theinquirer.net/?article=19313 אני חשבתי לחכות ללוחות עם NF4 אבל, מאחר ו- PCI EXPRESS לא ממש נותן יתרון ממשי היום, אולי עדיף ללכת על בטוח ולקחת פשוט NF3? האם מניסיונכם לוחות עם chip set חדש חשופים לבעיות? אני עומד להזמין כרטיס מסך השבוע וצריך להחליט אם זה יהיה AGP או PCI EXPRESS כך שעבורי זו החלטה חשובה מאד דרך אגב, חזרתי מחו"ל השבוע והבאתי שני חלקים למחשב החדש WD RAPTOR 74G 1GB OCZ Platinum series PC3200 מאחר ומדובר בגרסה ישנה יותר, ולא גרסת Revision 2 - מישהו אמר לי שיתכן וזה עם ה - winbound chips - מישהו יכול לאשר? תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם אני מתלבט בין AMD ל-INTEL יש לי תקציב באזור 1500 ש"ח לקנייה של מעבד+פאן, לוח וזכרון. המחשב אמנם לא אמור לשמש כמעט בכלל למשחקים, אלא בעיקר לאפליקציות כבדות של בורסה. על כל מקרה על המחשב להיות חזק. מחכה להצעות והערות תודה ויום טוב

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2256

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by EPRO,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האחד של אסוס והשני של אביט. הדגמים המדוברים הם:ASUS P4P800 E DELUXE ו- ABIT IS7 (G/E?? קראתי איזשהו מאמר שהשווה בין רב הלוחות הנפוצים כיום ובשורה התחתונה הוא המליץ על ABIT IS7 ואחריו על ASUS ? הלינק למאמר היה מפורום זה ל-ANANDTECH.COM עד עכשיו הייתי די נעול על אסוס ולאחר קריאת המאמר התערערה החלטתי נכנסתי ל-KSP וראיתי שמבחינת מחירים האביא עולה כמעט חצי מחיר השאלה האם באמת האסוס טוב יותר ולכן עולה יותר או שעולה כך רק בגלל השם ואיזה לוח באמת טוב יותר אם להציא את המחיר החוצה אני באמת מבולבל אשמח אם תיתנו לי תשובה

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by אוריפ,

לא רק ביפן! קישור Intel Xeon 3.2GHz Nocona w/ EM64T (604-pin) Box ב2,891 ש"ח בפנדה. בהנחה שמעבד עם מהירות שעון דומה עולה 1400 ש"ח, אז אותו מעבד עם 64 ביט, ושאר הפיצ'רים, יעלה בסביבות 1500-1600 ש"ח. זה יקר בכ200 ש"ח מה3200 של AMD, אבל אולי זה יהיה שווה... נ.ב. רק רצית ילהזכיר שכשAMD השיקה את קו ה64 ביט שלה, אינטל טענה שלמשתמשים ביתיים אין צורך ב64 ביט והוא יסתפק ב32 ביט...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by oh-da,

הייתי מעוניין בהמלצות אם ידוע לכם על לוחות אם עם 2 תושבות 754, אשר מאפשרות לעבוד בצורה דואלית (או לא? o_O) ערב טוב

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  14. בבקשה תגיבו רציני ובלי לצחוק, יש לי את החלקים הבאים: כמה לדעתכם לבקש על כל אחד? מעבד סלרון (אין לי מושג כמה מגה הרץ אבל כמו פנטיום 2) סוקט 370 כרטיס לסלוט 1 שאפשר לשים עליו מעבד של סוקט 370 לוח של פנטיום 2 עם כל הכבלים הישנים, של המסך שמתחבר ללוח, המדפסת, הכרטיס קול הישן... מארז של פנטיום 2

15. Started by אוריפ,

היי! כידוע לכם (או שלא), רכשתי לאחי מחשב חדש. עכשיו הסתכלתי בביוס, וראיתי שיש אפשרות להעלאת המכפלה של המבד מ11.5 ומעלה (או מטה). רציתי לשאול אם זה פיצ'ר שיש לבארטון הרגיל? כי אם לא, יכול להיות שמכרו לי 2600 מובייל?

• 12 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by 69,

שמעתי שכשמחברים מחשב נייד לחשמל, חייבים קודם לחבר את הכבל למחשב, ורק לאחר מכן לחשמל, ובשום פנים ואופן לא להיפך. אמת ?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. Started by Vortex,

חדש, שווה 240 שקל?

18. Started by BedBoy,

אני צריך בבקשה הצעה ללוח אם בתקציב 300-400 ש"ח למעבד Celeron 1.7GHZ הטכנאי אייבורי המטומטם אמר שלתיקון המחשב זה 1200 שקל ורק לוח האם מקולקל אז אני צריך המלצות חברה תודה! עריכה: מה דעתכם על הלוח הזה? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 הוא טוב למעבד Intel Celeron 1.7GHZ ? אני גם צריך לדעת מה הזיכרונות ושאר הרכיבים?

• 23 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by NI4NI,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס אינטל בתקציב בינוני-נמוך (עד 6000 שקל) ואני צריך קצת סדר במעבדים. ראיתי שבגדול יש 4 סוגי מעבדים: P4-M רגיל, סנטרינו, דותן ו CELERON-M. מה בעצם ההבדלים ביניהם ? את הסנטרינו והדותן ראיתי רק במהירויות נמוכות של 1.3-1.5GHZ לעומת ה P4 שהגיע גם ב 2.4GHZ. מצד שני ה CACHE שלהם גדול יותר. במי כדאי יותר לבחור ? מה ההבדל בין דותן לסתם סנטרינו ? האם הסלרון הנייד עלוב כמו הסלרון הרגיל או שהוא שווה בדיקה ? יש לציין שאני הולך להשתמש במחשב בעיקר בבית כך שלא נורא חשובים לי חיי סוללה ארוכים. כמו כן אני רוצה להיות מסוגל להריץ על המחשב משחקים (גם אם לא מהדור הכי אחרון) וקומפילציות.

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  20. אהלן,, התחיל שלשום שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות מוזרות קרי: ריסט, ריסט באמצע ווינדוס בלי קשר לכלום, או ריסט סתם ככה לפני שהווינדוס עלה בכלל או אפילו ישר מיד אחרי "הצגת" הביוס. ומפה או שהוא עולה רגיל או רוב הסיכויים שמתרסט שוב ושוב או שפשוט נכבה, ושהוא נכבה קורה לפעמים שאני לא מצליח להדליק, אני חייב להוציא את החשמל והלכניס מחדש, ואז אם יהיה מזל הוא יעלה...כמו כן הכי מעצבן שהבאתי אותו לטכנאים בחנות (פעם ראשונה אחרי 6 שנים ) הם ראו את הבעייה ואז הבעייה הפסיקה כמו שעכשיו למשל הפסיקה ואני מדבר אתכם, איך שהחזרתי תמחשב הביתה לא הצלחתי להדליק אותו, הבעיה הכי מוזרה שקרתה לי, שהדלקתי אותו הכל טוב ויפה, שמעתי מוזיקה, בינתים הלכתי לקחת שוקולד מלמטה, עליתי למעלה והמחשב כבוי! שוב המח…

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by EmZoN,

לא ממש לאובר, חשוב שיהיו כמה שיותר פיצ'רים בקיצור משהו סטנדרטי + (עד 600 + -) המליצו לי על abit kv8 pro או Epox EP8HDA5J ועוד שאלה... ב64B ניתן לנצל DUAL DDR?! ואם כן... הלוחות אם האלו מתאימים לזה?! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by mniiii,

אני מבקש לדעת מה יתאים למעבד פנטיום 4 3.20 מגהצ פרסקוט אני מבקש לוח אם טוב שיתאים למעבד תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by NIRAN,

למי יש את הלוח K8N-E Delux? למי שיש תגיד לי בבקשה את התקנת את הכרטיס רשת שעל הלוח אם?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים אנשיםםםםם. קניתי מחשב חדש ואני צריך Driver לS-ATA ללוח אם EPOX 8KDA3J. אני יודע שאני אמור לקבל דיסקת מהחברה שקניתי או שיש על הדיסק של של הלוח אם... אבל לא מצאתי את הDriver על הדיסק של הלוח אם וגם לא קיבלתי מהחברה שום דיסקת... אשמח אם עזרו לי למצוא Driver מתאים. בתודה מראש אלדד כהן

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by mniiii,

אני מבקש המלצה לקנית לוח אם למעבד 3.20 גיגה1 פרסקוט. לוח שיתמוך ב3.6 גיגה תודה

דיונים חדשים בפורומים