עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dano,

שלום..נכנסתי לתוכנת AIDA שבודקת את המערכת שלי אז ראיתי בביוס שהוא ישן אז רשום לי הביוס כבר בן יותר משנתיים ומומלץ לעדכן אותו אז מה אני צריך לעשות כדי לעדכן?! צריך להוריד נכון? אז נכנסתי לאתר של אינטל והורדתי את הדבר המתאים וזה פותח לי את הדוס ואז מופיעה שגיאה שוינדוס לא תומך משהו... אז מה עושים? דרך אגב זה גם system וגם Video צריך לעדכן

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  2. הכותרת מובנת , המחשב נייד מיועד לעבודות משרדיות , קצת משחקים ואין הגבלת תקציב. תודה.

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by selon1,

תודה לכולם

4. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך הלוחות של ג'יגה ביט??? וגם האם הלוח שלהם הGA-8ANXP-D תומך גם DDR1 ועד שאלה מזה היציאה הזאת?? 1 x DPS slot ?? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Elninyo,

מחפש מעבד למכירה מי שמוכר שישים פה את מה שיש לו להציע אני יראה מה מתאים לי + מחירים.

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  6. Started by gooz,

הוולטז' של הMEM של הוא 2.75 :\ האם זה סביר? כי לפי התוכנה אנבידיה סיסטם יוטיליטי זה עובר לגמרי את הקו האדום ואם זה מוגזם מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. Started by EPRO,

שלום עדין בעיניין הלוחות של אם: 1. האם הסידרה IC7 עדיפה על הסידרה IS7 ןאם להיות ספציפיים יותר אז האם IC7-G עדיף על IS7 או IS7-G (אני יודע כי IS7 יצא אחרי IC7 2. שאלה נוספת, מה דעתכם על לוח אינטל אבלון 775? האם שווה לשים עליו יד ואיך הוא לעומת שני הלוחות של אביט ובעיקר איך הוא מול IC7-G למרות שזו טכנולוגיה אחרת תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מוכרח להודות שאני איש שמאד מאד אוהב מחשבים, ומחפש רק ללמוד כל הזמן. עכשיו תסלחו לי על בורותי אבל אין לי מה מושג מה קורה עם כל העניין הזה, או למה SOCKET כך וכך יותר טוב מ SOCKET אחר. הייתי רוצה לדעת מה קורה עם כל העניין הזה, אני יודה מאד למי שיסביר כאן בקצרה או אפילו יתן לינקים לכתבות. תודה רבה רבה לכולכם. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  9. Started by ronenlevi,

שלום רציתי לדעת איזה מחשב נייד עדיף לקנות של חברת IBM או של HP ואם יש דגם מסויים שכדאי תודה

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  10. האם AMD סוקט 754 תומך בשני סטיקים של זיכרון? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות כיום שתומך ב - RDRAM????? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  12. Started by selon1,

יש לי שתי הרדיסקים שלו ואני לא יודע איך אני יכול להסיג אותו עם תוכלו לעזור לי אני מאוד יודע לכם

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by sh_idan,

קניתי מחשב חדש לפני שבועיים לפי המלצתכם, עם לוח EPOX מעבד 64 ביט 2 זכרונות 512 של ADATA וכו... עכשיו גיליתי, שהלוח בכלל לא תומך בדואל DDR . האם זה נכון?! אם כן, איך זה ישפיע על OC ?? תודה

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  14. http://www.theinquirer.net/?article=19400 WHILE ABIT'S K8T890 board is almost ready, we have learned that it might take two more weeks until they ship to reviewers and a little bit later to customers. לפי מה שהם אומרים עוד כ חודש כנראה איזור סוף החודש הלוחות יתחילו להימכר... Retail Nforce 4 Ultra boards should show up at the same time and we expect to see some ATI RS480 motherboards - this will be a hard competition. כנל בקשר ל לוחות ה nforce 4 ו הלוחות מבית ATI rs480 שאומרים כולם לצאת כמעט באותו הזמן... זאת אומרת תחרות כבדה... היתרון לצרכנים מחירים אטרקטייבים ובמחר גדול חיסרון מבחר גדול (שהוא גם ביתרונות ) וקשה יהיה לדעת מה הכי טוב עד שלא יגיעו ביקורות שיעשו השו…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני קניתי זיכרון כזה ושילמתי 2600 שקל ועכשיו אני רואה אותם ביד שניה ( אחריות לכל החיים !! ) במחיר נמוך במאות שקלים מהמחיר המקורי... אני חושב שזה ממש ממש ממש משתלם !! כי מוכרים אותם יותר זול מזכרונות DDR 500MHZ ואילה 550MHZ ומהדגמי ה ULTRA של GEIL... מה אומרים שווה קניה ?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=257&products_id=7532

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ההתלבטות שלי אם לקנות או לא נובעת מכך שהבנתי כי עדיף לי לחכות עד שיצאו יותר מפרטים מבוססי AMD 939 השאלה היא אם הדבר באמת מוצדק ובאמת עדיף לי לחכות.. או לקנות עכשיו מחשב ? אם אכן עדיף לחכות, אני אודה לכם אם תתנו לי הערכה מתי המפרטים מבוססי ה AMD 939 יכנסו לשוק בצורה מאסיבית יותר ע"מ שתהיה לי הערכה - עד מתי לחכות תודה לכל העוזרים!

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by or_cool,

שלום! אני מזמן כבר לא מעודכן ,האם יש כבר לוחות או כרטיסי מסך עם pci express ואלוי כבר יש מהוא יותר טוב ועוד משהו איך קוראים לטכנולגייה שאפשרת לחבר 2 כרטיסי מסך תודה מראש אנשים י

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  18. Started by 14renegade,

היי רציתי לקחת את הלוח אם אפוקס kda3j. תציעו לי בבקשה תחליף ללוח אם הזה לא פחות טוב ובמחיר נמוך מ700 שקלים שאפשר להשיג בחנות. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by xgamer,

שלום לכולם! לפני כמה ימים החלה לי בעיה במחשב שהוא לא נתן לי לעלות אותו ואחרי עבודה של כמה זמן הוא היה מבצע ריסטרט . עשיתי סריקת וירוסים זה לא עזר. היום ניסיתי להתקין ווינודוס על הארד דיסק חדש והוא כותב לי שגיאה בהתחלה שהוא מנסה לפרמט מסך כחול כזה שכתוב בחלק ממנו את זה file:setupdd.sys page_fault_in_nonpaged_area מידע טכני stop 0x00000050(0xe5130ef8,0x00000000,0xf84c6e4c,0x00000002) Address: f84c6e4c base at f84a2000, date stamp 3b7d8507 עכשיו לפי מה ששמתי לב המתח של ה Vdd הוא בסביבות ה 1.4-1.7 והוא מסומן באדום (זה מופיע למטה במסך הראשון שעולה במחשב) למישהו יש מושג מהי התקלה? כי זה לפעמים עובד ולפעמים לא הכניסה לווינדוס אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by mx69,

המפרט שלי הוא: a64 3200 msi k8n neo platinum a-data pc4000 r9800pro wd 80gb 7200rpm 8m s-ata כמה אני אמור לקבל ב pcmark4 ומה התוכנה הזאת בודקת בעיקר?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  21. Started by drorsom,

אשמח לקבל ייעוץ בקשר למחשב נייד לשימוש לתוכנות גרפיות כגון פוטושופ, פלאש וכו.. תודה

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  22. אני מחפש לוח אם כמה שיותר קטן שיש בו כמה שיותר דברים כרטיס קול שזה הסטנדרט כרטיס מסך GE-FORCE4 נגיד אבל אני צריך יציאה לTV שיהיה תואם למעבדי AMD אטלון XP תודה מראש

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  23. Started by landmn,

במחיר של עד 500 ש"ח. עם כרטיס מסך, רשת, סאונד OnBoard. יציאת firewire ולא mATX. (עם יכולות הרחבה עתידיות). אגב - ראיתי שיש "מדרגת" מחיר בין Athlon XP 2400 ל-2500. יש לזה סיבה מיוחדת ?

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by AntiFlag,

שלום יש לי שאלה פשוטה על המחשב שלי יש זיכרון ומאפייניו : 128 mb sdram pc-133 ויש בידי עוד זכרון שברצוני לחברו למחשב ומאפייניו: mail memory 256 mb 133 pc m32m648yl-75 השאלה שלי האם אני יכול לחבר למחשב את שני הזכרונות ושינהם יעבדו ביחד כמו שצריך? ואם הם אינם יכולים לעבוד ביחד אז האם יש דרך לגרום לזה לעבוד? ואם גם את זה איאפשר לעשות אז איזה מבין הזכרונות יותר יועיל לפעילות המחשב ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by kotel,

The mainboard supports ATX power supply for the power system. Before inserting the power supply connector, always make sure that all components are installed properly to ensure that no damage will be caused. PIN SIGNAL 13 +3.3V 14 -12V 15 GND 16 PS-ON# 17 GND 18 GND 19 GND 20 Res 21 +5V 22 +5V 23 +5V 24 GND PIN SIGNAL 1 +3.3V 2 +3.3V 3 GND 4 +5V 5 GND 6 +5V 7 GND 8 PWR OK 9 5VSB 10 +12V 11 +12V 12 NC Pin Definition PIN SIGNAL 1 GND 2 GND 3 12V 4 12V JPW1 Pin Definition ATX 12V Power Connector: JPW1 This 12V power connector is used to provide power to the CPU. ATX 24-Pin Power Connector: ATX1 This connector allows you to connect an ATX 24-pin power supply. To connect the A…

דיונים חדשים בפורומים