עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kotel,

איך בידיוק אני יודע מהם התיזמונים שלי בבקשה תעזור לי אני קצת חדש בעסק הביוס ואני מנסה ללמוד אותו אולי יש איזה מדריך על תיזמונים ? נ.ב אני מרכיב מחשב חדש ואני מזמין את החלקים לחוד יש לי כבר את הלוח MSI 925X Neo Platinum והזמנתי זיכרון DDR2 CORSAIR CM2X512A-4300C3PRO 512Mb 533Mhz אולי דרך השם תוכל להגיד לי בידיוק מה למלות במקום הזה של הביוס (בתיזמונים) איזה בעסה שאני לא מבין בזה כלום יאללה..!! טוב תודה לך...

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by IG,

לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  3. אפשר בבקשה תתוכנה שמראה אם הלוח שלי תומך בדואל צאנל

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. Started by Vortex,

הכוונה לסקטורים פגומים ע"ג הצ'יפים, מהירות שניתנה ע"י היצרן והמהירות הממשית, וכאלו. תודה.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  5. Started by fantax,

אני מעוניין לשדרג את המחשב ,כרגע יש לי P4 1.8 . לפי מה שקראתי ההמלצה לגבי מחשב חזק למשחקים הוא מבוסס על מעבד AMD ,רציתי לשמוע מה דעתכם על : מעבד -AMD ATHLON 3000 64 BIT 754 PIN לוח אם - EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 שנהם ביחד עולים כ-1700 ש"ח. שאלתי היא 1)האם כדאי לעבור ל-AMD או אולי לקחת מעבד של אינטל (P4 3.0 )? 2)האם הלוח אם מספיק טוב? 3)איזה זכרונות כדאי לקנות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  6. :s05: ??? :s05:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם רכשתי לוח אם לפנטיום 3 עם צ'יפסט של VIA 693 מצוין על הלוח ובביוס שהלוח תומך ב ultra dma 4 או ata 66 - שזה אותו דבר. אך בפועל חלונות XP מזהה את הדיסק הקשיח כ ultra dma 3 - נחות יותר מהמצוין בביוס או במפרט היצרן, התקנתי את כל הדרייברים כולל 4in1 של VIA הכי חדש ומעודכן אך ללא הועיל הדיסק עדיין מזוהה כ ultra dma 3 בנוסף לזה דיסק שאמור להיות ultra dma 2 - ata 33 מזוהה כ ultra dma 1, זה לא פעם ראשונה שנתקלתי בתופעה הזאת בלוחות עם צ'יפסט VIA לפחות ב 4 לוחות התופעה הזאת חזרה. וגם עדכון ביוס של הלוח לא עוזר. יש לציין שהכונן הקשיח שחובר הוא ATA 100 אז הוא לא מהווה בעיה. דרך אגב גם עם לוח שמבוסס על צ'יפסט 694X של VIA התופעה חזרה עם לוחות מסוימים אך עם לוח של ASUS הכונן ז…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! רציתי לדעת האם מישהו יודע מתי יגיעו לוחות מבוססים nforce 4 ? והאם כבר יש מידע על לוחות טובים/משתלמים. והשאלה השניה שלי היא מה עדיף , מעבד amd 3000-754 או amd 3000-939 כי לפי מה שאני מבין כל הנתונים זהים למעט מהירות השעון ,שדוקא גבוה יותר ב-754. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  9. ראיתי שבימים האחרונים התחילו כמה חנויות למכור את הדגמים החדשים של ה S939 (דירוג 3000 ו 3200) והם נמצאים במלאי... מה דעתכם ? שווה לרוץ לקנות ? המכירים בחלק מהחנויות הם מחיר זהה בדיוק לדגמי S754 ובחלק קצת יותר יקרים. מקווה שזה יגרום לייבוא ו/או הורדת מכירים של לוחות אם 939 או של הדגמים הישנים... מישהו יודע אם המעבדים החדשים הם כבר מייבוא רשמי או עדיין מיבוא שחור ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7870 http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=386 נראה לי כבר חודש הבא אני קונה מחשב חדש מבוסס איזה 3200 S939

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by hmjmvhcvh,

http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s800d/overview.htm איך הלוח הזה? עם המעבד הבא: http://indigo.intel.com/compare_cpu/showchart.aspx?mmID=863729&familyID=3 המלצות\טענות\הערות וכ'ו יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. Started by Impreza,

עכשיו, הוצאתי ממנו 8 סטיקים של זכרונות קטנים כאלה מעפנים (יש מצב שאפשר למכור אותם? חחח הם שווים משהו?) לקחתי משמה כרטיס מסך ששמים על היציאה השחורה הארוכה הזאת (שחכתי תשם) והשארתי שמה מודם שגם מתחבר לשחור הארוך הזה ועוד 2 כאלה של עכבר ומדפסת ישנים כאלה שמתחברים על ידי חוטים כאלה (אתם בטח מכירים את זה) כדאי לקחת את זה? המחשב לא עובד נראה לי חח את המעבד אני לא מצליח להוציא וזה מה שמבאס, ויש שם כונן לדיסקים המרובעים הגדולים האלה (יש לי כבר אחד כזה בבית אז השארתי את השני במחשב ההוא, כדאי לקחת? כמה שווה דבר כזה? אם אמכור חח) המחשב כרגע בחוץ אז אם לא אכפת לכם תענו כמה שיותר מהר שלא יקחו לי אותו חחח :

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kotel,

COM Port Select an address and corresponding interrupt for the first serial port. Setting options: [3F8/IRQ4], [2E8/IRQ3], [3E8/IRQ4], [2F8/IRQ3], [Disabled], [Auto]. משהוא יכול להסביר את זה? -אני בכלל לא הבאנתי את כל הקטע של ה IRQ הזה. אני רואה את כל כך הרבה ולא מבין מה זה אומר מה אני אמור לעשות עם זה משהו יכול בבקשה פעם אחת ולתמיד להביר בהרחבה מה זה הדבר הזה...? נ.ב מה זה ה-POWER ON Function? לא הבאנתי כל כך מה זה... POWER ON Function This controls how the PS/2 mouse or keyboard can power on the system. Setting options: [Password], [Hot KEY], [Mouse Left], [Mouse Right], [Any KEY], [bUTTON ONLY], [Keyboard 98].

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  13. שלום כפי שרובכם יודעים קניתי לוח בשם MSI 925X Neo Platinum ומארז כפי שראיתם בכותרת בשם Thermaltake V8000A . עכשיו אני לא מבין איך לחברו ללוח האם אין חיבורים מתאים בכלל שימו לב... קודם כל את זה לא הבאנתי בכלל לאיפה לחבר...: אלה לא הבאנתי איך לחבר ואיפה בידיוק...: והכי הכי חשוב מה שבאמת אם אני לא אחבר אותם המארז לא שווה כלום זה ה-USB ו-IEEE1394 זה את אלה: עכשיו שימו לב מה אני אמור באמת לחבר וקיבלתי עם הלוח: אם תשימו לב שחיבורי המארז של ה-USB AND IEEE1394 שונים מהחיבור של החלק שאני אמור לחבר... הוא מלבן כזה עם 9 פינים ולעומת זאת הכבל של המארז שונה הוא 4 פינים בשורה כזאת.. אני לא מבין מה לעשות איך בידיוק אני מחבר אותם חשבתי שיש עוד איזה תוספות על הלוח בשביל דב…

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  14. בשעה טובה!! :yelclap: http://computers.walla.co.il/?w=/4/622856

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אהלן יש לי חבר די טחון וכנראה יתנו לי 10K לקנות מחשב! אני ועוד כמה מתווכחים על אם כדאי לו לקנות 2 6800U ומעבד 3500+ (939) אווווווווו 6800U ומעבד 4000+ מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. משהו מאד מוזר. יש לי מחשב P3 733 , לוח אם MSI6309 היה מחובר כרטיס מסך VOODOO והחלפתי ל - GEFORCE 4 MMX440-8X והכל עבד כשורה. כנראה היתה איזשהי בעיה בחשמל והBIOS התאפס. מאז, רק ה - VOODOO מזוהה והGEFORCE לא. כלומר כשהמחשב עולה לא רואים כלום על המסך. ניסיתי את הGEFORCE במחשב אחר והוא מזהה אותו, כלומר הבעיה במחשב שלי ולא בכרטיס. ניסיתי לשחק עם הגדרות ב-BIOS ולא עזר. מה יכולה להיות הסיבה?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by OmerS,

שלום, בקרוב אני מרכיב למישהו מחשב "מולטימדיה ביתי" שמיועד בעיקר לילדים שלו למשחקים וכאלה.. המחשב לא(!!) צריך להיות מחשב של גיימרים אלא מחשב ביתי ממוצע שיריץ משחקים בצורה יפה.. רוב המפרט שלי בנוי כבר אבל רציתי לשאול אתכם באיזה מעבד ולוח אם כדאי לבחור.. אני חשבתי על ה- AMD ATHLON XP 2800+ עם ה- NF7 מה דעתכם? להזכירכם המחשב הוא לא של גיימר ולא צריך להיות משהו מפוצץ. תודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. Started by kobi_af,

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099855144,9849, לאיזה מעבד הוא מתאים??תגידו תשם הספציפי

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  19. קמתי בבוקר. היה ריח של שרוף. המחשב היה דלוק (כרגיל) ושהזזתי את העכבר וכלום לא הגיב. כיביתי בלחיצה ארוכה ואז הדלקתי ואין כלום. המנורה של הסידירום ושל הרד דיסק דולקת כל הזמן. איך אני יודע מה שרוף? AMD 1800+ 13 מיקרון

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by RazorJunior,

אהלן אנשים, אני מחפש זכרונות מבית CORSAIR בעלי צ'יפים BH6. מישהו יודע איפה אפשר לקנות? איזה חנות מוכרת? או אפילו יד שנייה? מכירים מישהו שיש לו ו\או מעוניין למכור? כל מידע יעזור לי תודה.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by fantax,

האם במעבדי AMD יש DUEL וכדאי לקנות 2 זיכרונות של 256 או זיכרון 1 של 512? תודה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  22. Started by NI4NI,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של עד 6000 שקל. לאחר מחקר די מעמיק ברשת עלו לגמר שתי ההצעות הבאות שלדעתי נותנות את היחס הטוב ביותר של מחיר/ביצועים. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1329 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1302&p=0 היתרונות של הגייטויי: 512MB זכרון, כרטיס רשת אלחוטי מובנה, (מעבד חזק ?), מחיר זול יותר. חסרונות: מוצר מחודש, משקל טיפה גבוה. היתרונות של ה clevo: מעבד דותן (זמן סוללה ארוך), משקל נמוך. חסרונות: 256MB זכרון בלבד, ללא רשת אלחוטית, מחיר גבוה יותר. בשיקול של כל זה הם יוצאים די שווים ואני לא מצליח לבחור... האם ללכת על הגייטווי, שנראה די מציאה, או ללכת על השני שהוא עם מעבד קצת יותר מתקדם אבל בגדול המחשב יותר חלש ? אולי בסוף …

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  23. נכון בדרישות מינימליות של משחקים כתוב (למשל) : Intel 2GHZ Or AMD Athlon 1GHZ ? אז מה יקרה אם יהיה לי מעבד AMD 64 Bit 3000 בעל 2GHZ , ובאותו זמן יצא משחק שדורש יותר מ 2GHZ למעבד? הרי ל A64 3000 אין יותר מ- 2GHZ ! האם המעבד יריץ את המשחק? מישהו יכול להסביר לי?

• 57 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by BattleMan,

שלום לכולם קניתי זכרון GEIL Golden Dragen Dual Kit 2x256 וכאשר שמתי אותו בלוח שלי(P4P800E-Delux) אז שום דבר לא הופיע לי על המסך לא הצלחתי להיכנס אפילו לBIOS, יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים