עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by IG,

אני עומד לקבל מחשב נייד בזמן הקרוב (של IBM, משהו טוב, אני מקווה) ורציתי לדעת אם אני אצליח להריץ עליו את UNREAL2 או משחקים אחרים באותה רמה...

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  2. לא יאמן ,זה ממש כמו המחיר בארה"ב : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1501

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל אני חושב שהוספה של 512 RAM נוספים יכולה לתת שיפור לא מבוטל לביצועים. האם זה נכון? אם כן אשמח אם תוכלו לומר לי מה סוג הזכרון שאני צריך. תודה!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  4. אני חושב שעשיתי את זה פעם אבל אני לא בטוח, אז אני רוצה לוודא - פשוט שולפים את הזכרון ממחשב אחד ותוקעים אותו בחריץ המתאים במחשב השני? לא צריך שהזכרונות שכבר יש לי במחשב יהיו מאותה חברה/אותו נפח/אותו ddr? (אם כי אני חושב שיש לי ddr2 ומה שאני רוצה להוסיף זה גם ddr2)

5. Started by hosham,

שלום וגמר חתימה טובה,מקווה שהיה צום קל לכולם. מתוכנן לקנות בניו יורק מחשב,חשבתי על הלוח ga-965p-s3 ולהתאים לו זיכרון 2X1G בתדר 800MHZ. הבנתי שיש בעיה עם זיכרונות שהמתח עבודה שלהם הוא מעל 1.8V כי זה מה שהלוח נותן ויכול להווצר מצב שהמערכת לא תעלה. מצאתי את הזיכרון החדש של G.SKILL : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231098 שרשום שהוא עובד בין 1.8V ל-2.0V,אני מקווה שהמתח הנומינלי שלו הוא 1.8V והמחשב יעלה בלי בעיות. מה דעתכם,יעבוד חלק?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by nir.b,

שלום רב, יש לי בעיה בנוגע למתח 5V השלילי. משום מה המתח הנמדד הוא מינוס 5.5 וולט. ולעיתים המתח אפילו עובר את הערך הזה לכמה שניות. השאלה שלי היא : האם זאת בעיית ספק, או שזאת יכולה גם להיות בעיה בחומרה שמסביב? בעקרון המחשב עובד ללא בעיות ספציפיות, אפילו די חלק...חוץ מבעיות שכל אחד מאיתנו חווה. בקיצור, מה הייתם עושים במקומי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  7. רכשתי והתקנתי היום שני זכרונות של TWINMOS. כל סטיק של 1GB. את שניהם חיברתי לסלוטים הירוקים בלוח אם, כמו שרשום בחוברת של הלוח כדי שיעבדו בדואל. אני ממש מבולבל, ולא נראה לי שהזכרונות עובדים לי בדואל....אני בטוח יותר נכון לומר... הנה תמונות, ויש גם את הדגם של הלוח אם שלי במפרט. האם מישהו יודע למה זה ככה? האם זה בגלל שהמעבד נמצא בOC?האם זה משנה את התדרים של הזכרונות? האם צריך לשנות משהו בביוס?,מישהו מכיר את הביוס של הלוח הזה?! מחכה לתשובה. הנה התמונות: http://www.pictor.co.il/lils22/185052/5811654.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/185052/5811653.jpg ??? ??? ??? :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  8. חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני להרכיב לו את המפרט. אני מעוניין בזיכרון 2 ג'יגה במהירות 800, לא הולך להיות OC לזיכרון וגם לא למעבד. המחשב ממש לא מיועד למשחקים. השימושים של המחשב הם ויסטה, תוכנות שיתוף קבצים, מדיה סנטר והכי חשוב מולטיטסקין כללי של המחשב. המעבד הוא E6600. התקציב הוא כאמור עד 670 שקל אבל אפשר כמובן יותר זול.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by yosisharaby,

אמרו לי שטווח המחירים שלו יהיה 1100-3000 ש"ח ואני רוצה לקמות מחשה חדש.. אמרו שהמעבד ב-1000 ש"ח יהיה 1.83 ג'יגה הרץ זה נחשב למהיר במעבדי הקונרו או שעדיף כבר פנטיום D ב200 דולר מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  10. יש לחבר שלי לוח אם MSI 651M-V VGA 64M OB פרטים על הלוח: http://www.motherboard.cz/mb/msi/651M-V.htm התקציב שלו 1000 שח לשידרוג: כרטיס מסך (ד"א יש מובנה בלוח??? אפשר להוציא כרטיס מובנה??), זיכרון, שיהיה תמורה טובה למחיר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. http://www.tomshardware.com/2006/03/24/navigating_the_memory_upgrade_jungle/index.html בקיצור הם מספרים פה על איכות ועל איך חבדוק שהזיכרון שלך איכותי. ואיך למצוא את סוג הזיכרון שלך ופרטים עליו.. נחמד מאוד, באנגלית.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by sella,

?????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי הזמנתי מחשב שמבוסס על מעבד AMD בסוקט 754 ורציתי לדעת אם עשיתי נכון שבחרתי את הלוח הזה: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo_Platinum&class=mb אם יש לכם הצעות ללוח טוב יותר במחיר הזה אשמח לדעת ואשנה את ההזמנה. תודה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  14. זכרונות עובדים טוב יותר כ4 סטיקים של גיגה או 2 של 2 ג'יגה?(בהנחה שאלו אותם זכרונות בדיוק וללוח יש אפשרות לעבוד בDC) חוץ מזה איזה משמעות יש לתיזמונים??זה משנה אם זה 4-4-4-12 או 5-5-5-15?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. Started by moshon,

שלום יש ברשותי מחשב p4 1.7 478socket ואני מעונין לשדרגו מבחינת לוח אם וזכרונות-- העניין הוא שאני רוכש מחשב חדש בימים אלה ובכוונה אני קונה כרטיס מסך 7300 בשביל לשדרגו בעוד מס' חודשים לכרטיס מסוג dx10 ואני אהיה מעוניין להעביר את הכרטיס מסך (ה7300)למחשב1.7 ולכן אני צריך לוח אם שתומך בpci -express. מבחינת זכרונות וכו' אני אהיה חייב לרכוש חדשים בכל מקרה כי יש לי כרגע rdram ולכן אין חשיבות לתאימות. איזה לוח אם יענה על הדרישות? תודה

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  16. מה ההבדלים בין הP5Q לבין הP5Q SE ולבין הP5Q SE2 ??? ובין הP5Q-L לסוגיו?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. יש ברותי את הלוח של MSI באתר שלהם רשום שהוא לא תומך בכל מעבד אחר מלבד הפנטיום 4 והסרון וה D עכשיו השאלה מה יותר חוזק פנטיום 4 -3GHZ או E2180? קיים אולי עדכון ביוס או משהו ללוח של MSI על מנת שיתמוך ב E2XXX? כרגע יש לי לוח של אסוס והכרטיס קול שלו נדפק טיפה וגם יש רק 2 סלוטים ל ראם. תודה למי שעונה...

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by oren13,

לזיכרונות של קינגסטון אני קונה סטיק אחד של 512 ddr pc400 ב - 488

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by Cilay,

קניתי 2GB DDR 400 KINGSTON ב550 - שווה ? ואני מחזיר סטיק אחד של DDR 400 256 , קיצר יצא לי לאחר הזיכוי 550 שווה או לא ? זה לאחי הרטן הבאתי לו מחשב אז אני רוצה שירוץ לו טוב ואני לא מתכנן לקנות לו מחשב בקרוב .. תודה ושבת שלום , אריק בן הרוש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by bazakaza,

שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. שלום, המחשב שלי די מיושן... פנטיום 4 עם כל החיבורים הישנים ללא יוצא מן הכלל... AGP, DDR1, SATA I, SOCKET 478... בקיצור, חיבורים ישנים בכל דבר שקיים. השאלה שלי היא כזו מאחר ואין לי כרגע כסף להשקיע במחשב חדש, חשבתי אולי לקנות חלק-חלק. אם אקנה לוח אם חדיש, האם הוא ייתמוך במעבד, בזכרונות, בכ.מסך וכו', אך כשאחליף את שאר הרכיבים לחדשים יותר, יתמוך גם בהם?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. היי, אני בדיוק קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני הלוחות הבאים: Asus P5B DX Abit AW9D-MAX אשמח לקבל חוות דעת מאנשי מבינים.. אם מישהו מכיר מקומות זולים שאפשר לקנות בהם את הלוחות זה גם יעזור.. שבת שלום..

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  23. אני חייב לדעת האם ה- AN8 ULTRA טוב לאוברקלוקינג חזק ?

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by rbu99fm,

אני יודע ששאלו את השאלה... אבל אני קונה מעבד Intel p.4 3 ghz 800 fsb ורציתי לדעת מה עדיף הנורטווד אוו הפרסקוט???? (השימוש שלי הוא מישחקים) תודה...

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  25. ההבדל בינהים ומה ממולץ לקנות תודה!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים