מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מעבד נורמלי, ובמחיר סביר. לום אם כנ"ל. וכרטיס מסך שיהיה עמיד וטוב. לא חובה משהו מפציץ, משהו שיחזיק לי שנה, יש מחירים, אני רוצה כל חלק שלא יעלה על ה-120 דולר.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המפרט: Cpu: Celeron 2.4 @ 3.0 Mobo: Asus Combo P4S533-X Vga: ATI Radeon 9600 Mem: infineon 512mb - ddr 333 אני צריך לציין שהלוח שלי לא תומך מעבר ל 333מגהרץ של זכרונות האם שווה לי להשקיע כסף ולהוסיף עוד חצי גיגה זיכרון? האם יהיה הבדלים משמעותיים בין חצי גיגה זיכרון ובין גיגה זיכרון ? רועי.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ABIT NF7 V2 או MSI K7N2 או EPOX 8RDA3I מצטער על ההפגזה בהודעות אבל אני קונה היום מחשב אז אני חייב לדעת את זה...
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב באוברקלוק ? למעבד E2140
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם אני מנצל את המעבד כמו שצריך עם הלוח p5kpl-cm
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב אבל אני שוקל אם כדאי לחכות עד שיכנס לשוק הDDRII הPCI-E והמעבדים החדשים של AMD... זה אמור לקרות בחודשים הקרובים, בנתיים אני משתגע בציפיה למחשב חדש. הם זה נכון לקנות היום מחשב או טעות שאני אצטער עליה עוד שנה שנתיים אם אני ארצה לעשות שיפורים, או שבכלל באותו בחיר בעוד כמה חודשים יהיה אפשר להשיג ביצועים טובים בהרבה מהיום... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני הולך לקנות ב-KSP את המעבד: ?Celeron D 3.06Ghz, FSB533Mhz, s775? ואת הלוח-אם: ?Abit SG-80 (661FX), s775, AGP, VGA, SATA? אתם חושבים שזה שווה 700 שח בכללי???
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום יש שאלה- מה עדיף יותר - CL2.5 או CL3 - ומה זה בכלל ? ואיזה זיכרון יותר כדאי לקנות - Dual ?256MB Kingmax BGA?( DDR400, CL2.5) = 512 או ?512MB Kingston CL3? (DDR400) ? תודה לעוזרים.
-
תראו עד היום (אני כבר שבוע שעבר התחלתי לקנות את כל החלקים למחשב) חשבתי לקנות את הכרטיס של ג'יגה בייט ה-GA-P35C-DS3R שתומך בDDR 3 ואז חשבתי... שעד שזה יכנס לשוק יקח עוד מלאאאא זמן.. אבל יותר מזה וזה מה ששינה את החלטתי שעד שזה יכנס הצ'יפסטים כבר ישתנו.. לדברים הרבה יותר טובים ככה שמתי שאני ירצהלהחליף זיכרון אז כבר יההי שווה להחליף את כל הלוח.. אז עכשיו מה שאני רוצה זה לוח שיהיה טוב גם לאובר קלוק יש לי מעבד 6750 ו8800 GTS 640M ושיהיה טוב למשחקים עם היט פייפס ושיהיו לו כמה חריצי PCI לקרוס פייר או לפחות לכרטיס פיזיקה מתי שזה באמת ישתלם.. בכל מקרה התקציב הוא עד 1100 שקלים אם אני יחרוג מזה בעוד חמישים אני לא ימות... בכל מקרה תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לא יאמן ,זה ממש כמו המחיר בארה"ב : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1501
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ASUS Exclusive EPU Saves Up to 80.23%CPU Power מה המקבילה בלוחות היום . והאם כולם פחות או יותר אותו דבר ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה ללוח אם עד 600 שקל(עדיף פחות) אני צריך אותו למעבד E6300(לא יהיה שידרוג עתידי או OC) ל2 סטיקים 1G DDR 667 ושתיהיה אפשרות שדרוג ל800MHZ ולפחות 2 סטיקים של 2G(תמיכה עד 4G ואפילו עד 8G) שיהיה כמו הGIGABYTE GA-965P-S3 רק אם אפשר זול יותר של חברה אחרת תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הזיכרנות הם Twinmos DDR2 667MHZ וזאת ההודעה שהוא נותן לי http://img151.imageshack.us/img151/8649/dsc01543fk4.jpg איך אני מסדר את זה? ??? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם מעבד מעבד: AMD Athlon II X2 250 יתאים לכרטיס מסך 5770 האם הוא יתאים ולא יצור בעיה המטרה משחקים ובעיקר סרטים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום! יש לנו בבית מחשב נייד שאנו מעוניינים למכור. הוא מדגם COMPAQ PRESARIO 1200. זה המפרט שלו: מעבד: Intel Mobil Celeron II 766MHz. זכרון: 128MB SDRAM. כרטסי מסך: Trident CyberBlade i1 - AGP. לוח אם: VIA Apollo VT8601 ProMedia. הארד-דיסק: Toshiba 10GB 4200 RPMץ כונן דיסקים רגיל (פלופי). כונן דיסקים: LG X24. כרטיס רשת אלחוטי: D-Link AirPlus G+ DWL-G650+. בא עם WINDOWS XP SP2. המסך הוא 14". יש כמובן רמקולים ויציאות כמו בכל מחשב, LAN, USB LPT וכו'... כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום , אני עובד עם לוח אם של asus דגם : p5vd2-mx . עד היום עבדתי עם זיכרון ddr2 667 בגודל 1 GB . לאחרונה קיבלתי זיכרון ddr2 667 , בגודל 2 GB , המחשב עובד מצויין עם כל אחד מהזיכרונות , אבל כשהם מחוברים במקביל אז המחשב לא נדלק. האם הזיכרונות חייבים להיות זהים ( בגודל ? ) ? , האם הלוח לא תומך ב 3 GB של זיכרון ? אשמח לקבל ממכם מידע בנושא ..
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש מצב שאני קונה BOX אז אני יקבל מאוורר לא מקורי של AMD וגם מה ההבדל בין גרסאות אחרות ששונות מ- BOX מה יש כאלה שבאים רק כמעבד בלי קופסה?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ואם לא אז איפה אני יכול להשיג DDR3 ?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי קצת על Dual Core? מה זה בהרחבה, וגם מתי זה נחוץ ושטויות תודה אנשים גם לינקים יתקבלו בברכה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני נתקע במילה הזאת (וירטואליציה ) במעבדים כאלו שיש וכאלה שאיין ורציתי לדעת אוליי מישו יודע\מתמצא שיוכל להסביר לי בבקשה מה זה ובמה מועיל אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני לא מתמצא כ"כ בנושא הזה, על איזה צ'יפסט כדאי שלוח האם יהיה מבוסס? אני רוצה תמיכה במרובעי ליבה ובמעבדי 45NM , ככה שאוכל לשדרג בעתיד. אולי גם DDR3 בשביל אפשרות לשדרג זיכרון. תמיכה בHD. כרטיס קול ורשת מובנים. SATA 2 כמובן, PCIE, USB2 וכל הדברים הבסיסיים. כדאי עם כרטיס מסך מובנה? יש לי כרטיס מסך סביר שגם אותו אשדרג מתישהו, יש צורך במובנה? תודה
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
E6850 3GHz 1333MHz 4MB G0 ליבה כפולה Q6600 2.4GHz 1066MHz 8MB G0/B3 ארבע ליבות או שאתם ממליצים על משהו אחר עד 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-