עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by שלמה הדג,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני מעבדים. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) BOX לבין AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX . ובכן, ההבדל במחירים שלהם הוא כמעט 300 שקל, ואני רוצה לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי מספיק בשביל להשקיע עוד כסף.

2. אני לא יודע איזה זיכרון לקנות אני מטלבט כבר חודש כי אני לא רוצה לקנות סתם יש לי שני אופציות A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 או .512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original יש לי צ'יפ של sis על הלוח אם והלוח חדש קניתי אותו לפני כמה ימים של msi ויש לי מעבד אינטל סלרון 2.8 מה יותר יתאים לי??? תודה מראש על העזרה שלכם!

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  3. Started by king ping,

יש לי לוח אם של גיגה בייט יש בו תמיכה ב mib רציתי לדעת איך אני יודע אם הזיכרונות שלי תומכים בזה יש לי 512כפול 2 של kingmax בכללי 1024 מגה עובדים על 400 הרץ ועוד שאלה יש לי שם אפשרות של cia שאפשר לשחק בביוס אפשר לשים על מוד של sports ו racing תסבירו לי מה הרעיון אם שווה לעלות את זה או אם ביכלל מותר

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  4. Started by q1234,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_902&products_id=4814 הוא יורכב על אחד המחשב שיש לי בבית , על לוח p4p800 ... הזיכרון טוב ? לא לאוברקלוק , אלא לביצועים .. ואני אקח 2 סטיקים.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  5. אהלן ברשותי p4 3000 prescott 1mb cache 800 fsb ve board asus-mx קיצר תחילה המחשב היה מיועד לאבא שלי ולכן לקחנו לו בורד עם כרטיס מסך מובנה. בכל אופן , משום מה , הבורד תומך ב 800 FSB אבל משום מה המעבד רץ על 1500 MHZ דהיינו חצי מהירות - 400 MHZ יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבבעיה ?

• 8 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by JUVE27,

צריך חוות דעת על לוח האם הנ"ל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  7. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש של nForce 2, ויש לי בעיה מסוימת איתו. קודם כל, כשאני שם הארד דיסק ריק, הוא מזהה אותו, אבל לא מצליח בסופו של דבר להתקין עליו ווינדוס XP בגלל בעיה כלשהי שהיא משתנה כל הזמן (IRQ, Anti-Virus - למרות שהמחשב חדש לגמרי). בסופו של דבר הוא גם לפעמים אומר איזה משהו גם NHDTL או משהו כזה. כשאני שם הארד דיסק שיש עליו כבר מערכת הפעלה, הוא לא מוכן להתחיל את המערכת ממנו. ניסיתי כל מני דברים שונים שהוא יפעל רק מההארד דיסק, אבל בכל זאת הוא לא מוכן להפעיל את המערכת ממנו (ניסיתי המון דברים כמו להחליף כבלים, לסדר בBIOS וכו'). אני עדיין חושב שיש בעיית BIOS או משהו, אבל מישהו אולי יכול לעזור לי לזהות ולתקן את הבעיה? יש סיכוי שהלוח אם עצמו פגום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. יש ברשותי את הלוח ASUS A7V133 . המאוורר על ה- chipset עושה רעשים וברצוני להחליפו . ניקיתי אותו ושימנתי אותו אבל זה מחזיק לתקופה מוגבלת . אם אינני טועה הוא בגודל של 40 מ"מ ומתחבר לצלעות הקירור עם שני ברגים ממש קטנים ושחורים . האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר שכזה ....אם זה חדש או אפילו משומש ..... העיקר שיעבוד ולא יטמטם לי את השכל !!! תודה מראש .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני יודע שהמעבדים של AMD מגיעים עם אנטי וירוס "מובנה" וגם לפני כמה ימים ראיתי באיזה אתר שיש לוח אם עם פייר ואל. איך זה הגיוני? איך המעבד יודע שהוא מפעיל וירוס? :s05: ואיך הלוח אם אמור להיות פייר ואל :s05:

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  10. אני מעוניין לבנות שרת המבוסס על לוח אם לשני מעבדים האם למישהו יש נסיון בבניית כזה שרת? אני צריך המלצות לסוג המעבדים (AMD, או INTEL) ודגמים ספציפיים, כנ"ל לגבי הלוח, זכרונות, ולא פחות חשוב מארז כל עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by avihaimar,

אנשים טובים אנא יעצו יש לי מחשב די חדש - 10 חודשים מפרט: לוח אם ASUS P4-533 512 זיכרון כרטיס מסך על הלוח מעבד סלרון 2.66 יש סרטים שקשה למחשב להציג והוא לפעמים מציג בחוסר סינכרון או שיש מדי פעם גאפ ביצועי המעבד מגיעים ל100 אחוז. אין תוכנות מיותרות ברקע אני לא משתמש במשחקים וכל מה שאני רוצה זה לראות סרטים שאלתי מה כדאי לשדרג? מעבד? כרטיס מסך ? תודה רבה אנא אל תגידו הכל

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by zodiac,

יש לי לוח שתומך בזיכרון DDR 266 אני רוצהלהגדיל את הזיכרון במחשב, ואין להשיג במהירות הזו. במקום אחד היציעו לקחת זיכרון במהירות 333 (אם אני לא טועה) והוא אמר לי שהזיכרון יתאים את עצמו ללוח. בחנות אחרת המוכר אמר לי אם המהירות לא מתאימה זה לא יעבוד. מה אם אומרים יש , יש מצב שזה יעבוד ? אין לי כסף להחליף לוח כרגע הלוח שלי הוא P4B266-C ASUS

• 4 תגובות
    • 425 צפיות
  13. Started by dorish,

יש לי מעבד אתלון 2.2 או 2.4 אני לא זוכר והחלפתי לוח ועכשיו המעבד עובד על 1.5 או יותר נכון 1.31 איך אני משנה את זה בחזרה ל 2.2 או 2.4 ועל איזה מהירות המחשב שלי צריך לפעול 100 133 166 הלוח הוא של גיגה ביט GA-7VAXP תודה.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  14. Started by Red-AnGel,

שלום רב יש לי בעיה דחופה מאוד אני צריך עד יום שלישי שם של לוח אם שתוך ב Celeron 1.7 ושתומך DDR 400, AGPX8 זה ממש דחוף לי ואני אודה למי שיעזור ויתן לי דגם של לוח אם שמתאים למעבד הזה וכמובן תומך בכל מה שאמרתי תודה מראש לעוזרים נ.ב איך הלוח Asus P4S800 SIS 648FX הוא טוב לי? והלוח Asus P4V800-X VIA PT800 הוא גם טוב לי? תודה רבה רבה לעוזרים ומה ההבדל בינהם חוץ מהציפסט

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Snufkin,

מחפש לוח אם+ מעבד בסביבות 1000-1500 ש"ח, רצוי AMD.

• 13 תגובות
    • 734 צפיות
  16. מי מוכר זכרונות של PDP בארץ?

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  17. אני ממש יום לפני הזמנת המחשב (השני) שלי, ועכשיו אני מבולבל מעט. תכננתי לקנות- מעבד- פנטיום4 , 2.8 נורטווד (אם לא אמצא אז פרסקוט) לוח- p4p800 e delux. עכשיו יש את המעבדים 775. המחיר שלהם דומה. האם הם עדיפים ? אם כן,אני נעול על לוח של אסוס (ופנטיום). איזה לוח שלהם הכי דומה לp4p800 e delux, אך למעבד 775 ? (גם בתכונות וגם במחיר) ראיתי 2- Asus P5GD1VM Asus P5GD1 אחד מהם תומך בציפסט P, והשני ב G. מה ההבדל ? לחץ כאן הם דומים במחיר ללוח שרציתי, אך אני לא מכיר אותם טוב. אשמח לעזרה והבנה בנושא ,בהקשם האפשרי. (חיפוש לא מצאתי את מבוקשי) תודה ושבוע טוב

• 40 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. עד כמה שידוע לי מה שהולך הכי חזק כיום בשוק ל754 זה DFI Lanparty nForce3-250, והלוח של Asus K8N-E Deluxe.. מה עם לוחות 939? עד שיגיע nForce4 וישתקע, איזה לוחות עדיפים? יש את ה-Abit AV8 שהבנתי שאמור להיות מצויין, ואת ה-Gigabyte K8NS Ultra.. למישהו יש מידע על עדיפות בין השניים? יש גם את ה-MSI אבל המחיר שלו כבר קרוב לאלפיה.. האם בטוח שהם עובדים על ליבות 0.9nm? גם לאחר עידכון ביוס?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by le011,

שלום לכולם רכשתי ABIT IS7 לפני שבוע מעודכן עם הביוס האחרון-22. היחסים המוצאים לי בביוס הם: 1:1 4:5 וAUTO האם לא צריכים להיות שם יותר אפשרויות? או שזה תלוי בבאס של המעבד?שלי 533(P4 2800?) עם זיכרונות DDR400 האם יש ביוס אחר עם יותר אפשרויות תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by Bose,

מישהו יכול להסביר לי מה זה הC של הזיכרון? מה הכי טוב 2, 2.5 או 3. מישהו יכול להסביר לי מהם תזמונים טובים ולמה. תודה לעוזרים BOSE.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  21. Started by RayZ,

היי, רציתי לדעת. איזה לוח הכי מתאים לבניית אתרים,מסמכים רבים,משחקים ובעיקר מהיר במיוחד. כאילו,עד עכשיו שמעתי על כל לוח שמתאים לצרכים מסויימים. אני רוצה לדעת אם יש לוח שמתאים לכל הצרכים. תודה

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  22. Started by Hartley,

יש דבר כזה ? בלי gigabit lan , RAID ושאר מותרות לא שימושיים?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. Started by ward,

אני רוצה תשובה מוחלטת ואם אפשר עם סקירה nf3 250 ו nf3 250GB וישנו nf 3 ultra עכשיו מה ההבדלים והאם זה נכון ש VIA KT800 יותר טוב מה 250... שווה להשקיע 100 שח יותר ולקחת 6600 עם 256 מ'ב במקום 128 מ'ב והאם הוא משתווה ל 9600XT או טוב ממנהו ובכמה אחוזים ? עוד משהו לסוקט 939 K8NS-Ultra (s939 או את ה AV8 (s939) sata,GBL תודה...

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by guyyug,

socket A = soket 462 או שהם שני דברים שונים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by Mighty,

דבר ראשון מזל-טוב לנדב הגדול מכולם 18 מגניב ואחלה שיהיה לך :] אוהב אותך ועכשיו אחרי שבירכנו את השמן הזה :] אני רוצה שתעזרו לי במשהו חמוד יש לי לוח אם מדגם: Tyan - Trinity 400 model: s1854 ושזה לוח אם שיש בו 2 מעבדים slot1 + socket 370 עכשיו מחובר למחשב slot1 600 mgz פנטיום ולא סלרון ועובד אחלה... ואני רוצה להוסיף עוד מעבד סוקט 370 נגיד 1000 מגה הרץ או לא משנה.. העיקר שהמחשב ירוץ עם הוספת מהירות ניסיתי לחפש באתרים ובהורואת של הלוח אם (שלא קיבלתי עם הלוח) אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לחבר עוד מעבד אני מאוד אשמח.. שיהיה בהצלחה :] תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים