מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף רק את הלוח במערכת שלי ואם כבר אני מחליף אז זה ל PCI-E אז אני רוצה לדעת אם יהיו לוחות לסוקט 478 שיהיה להם PCI-E או שכבר יש? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מעבד של amd, דגם 2000+ , כמה זה בghz? האם הוא בעל אותה יכולת כמו intel p-4 2000?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב אז מהו הלוח הכי משתלם וטוב שאני יכול למצוא עד 550 שקל למעבד athlon XP 2600+ barton אני לא מתכוון לעשות OC אז שזה לא יהיה פאקטור להחלטתכם אגב אמרו לי שהכי טוב במחיר הזה הוא הabit nf7-SL מה אתם אומרים? אין יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8C ואני לא מצליח לעבור אותי 3.36Ghz אז חשבתי לעצמי בטח אני אמצא מישהו שרוצה להביא לי את הPrescott שלו בעד nw שלי ... אבל השאלה אם זה שווה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי מעבד lga775 3.0 ויש לי כרטיס מסך radeon 9800xt אני צריך לח שיתמוך בשניהם ואני לא רוצה לוח שיתמוך רק בagp כי אני ירצה לשדרג בעתיד
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי נייד T20 P3-700 של IBM, והוא מתיישן, אם לא להגיד שהוא כבר זקן מאוד. הייתי רוצה להחליף לו מעבד, אם ניתן מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דבר? אם בכלל אפשר להשיג מעבדי INTEL לניידים שנמכרים בנפרד? ואם בכלל בדגמים האלה של IBM אפשר להחליף מעבדים? תודה
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח ASUS A7V133 . המאוורר על ה- chipset עושה רעשים וברצוני להחליפו . ניקיתי אותו ושימנתי אותו אבל זה מחזיק לתקופה מוגבלת . אם אינני טועה הוא בגודל של 40 מ"מ ומתחבר לצלעות הקירור עם שני ברגים ממש קטנים ושחורים . האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר שכזה ....אם זה חדש או אפילו משומש ..... העיקר שיעבוד ולא יטמטם לי את השכל !!! תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני יודע ששאלו את זה כבר אבל עוד לא ראיתי תשובה.. אז מישהו יודע איך אני יכול לחבר\לבנות\לקנות מקלט לשלט רחוק שיתחבר ליציאת IR שיש לי בלוח ? אני מכיר את המדריך של HeetSeekerz אבל אמרתי אם כבר יש לי את כל הרכיב הלוח אז אני ינסה לנצל אותו לפני שאני בונה אחד חדש. אם אני לא ימצא תשובה אז באמת אני יעשה אות לפי המדריך ושיתחבר ל COM אבל הייתי מעדיף לחבר ללוח קיצור מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות שרת המבוסס על לוח אם לשני מעבדים האם למישהו יש נסיון בבניית כזה שרת? אני צריך המלצות לסוג המעבדים (AMD, או INTEL) ודגמים ספציפיים, כנ"ל לגבי הלוח, זכרונות, ולא פחות חשוב מארז כל עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2_v5_plus.html ויש לי אליו עכשיו זיכרון sd-ram והוא מיושן לכן אני רוצה להחליף לחדש איזה מהחדשים והמהירים יעבדו בלוח שלי? איזה לקנות? המעבד שברשותי p4 1.8 והתקציב עד 550 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם בסיסי לAMD לא משהו לאובר קלוקינג משהו שיעבוד טוב ..ובמחיר טוב האם הלוח אם הזה מתאים..? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הלוח למעבד לא ברטוןXP2100 ולXP2500 ברטון אני לא ראיתי על הABIT חיבור ATA רגיל יכול להיות דבר כזה שיש רק SATA ? http://www.abit-usa.com/images/products/nf7-s2-lg.jpg למשהו יש ניסיון עם האלבטרון עם מעבדים ישנים יחסית כי באתר שלהם אין פרוט של מעבדים נתמכים בXP
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של זכרון עם CL2.5 במהירות 266MHZ, ועוד סטיק אחד במהירות 400MHZ (שכמובן עובד ב266MHZ) עם CL3. הבנתי שזה לא טוב שיהיו זכרונות שיפעלו עם CL שונה. האם יש אפשרות לגרום לסטיק עם הCL3 לפעול בCL2.5? מצטער אם טעיתי במושגים, אני לא כ"כ מבין בזה.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ערב טוף.. כרגע יש לי במחשב שני סטיקים של 256MB כ"א (לינק) שרצים בדואל, וחוצמזה יש לי עוד זיכרון 256MB של סמסונג (שחיפשתי באתר החברה אבל לא מצאתי אותו.. אבל אני יודע שהוא PC2100 אם זה עוזר..) שסתם שוכב בבית.. בזמנו רציתי להוסיף אותו למחשב אבל שאלתי פה וממה שבהנתי זה יבטל לי את הדואל ובסופו של דבר זה לא ישתלם לי.. עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני אקנה עוד זיכרון של 256MB ויוסיף עם ה-256 הישן, אני אקבל דואל 512X2? (קיצור ג'יגה שפועל בדואל?) מה שרציתי לדעת גם אם זה לא משנה איזה חברה אני אוסיף?.. או שאני חייב את אותם זיכרונות בדיוק?.. כי אם אני יכול לקנות ב-300 שקל בערך סטיק של 256MB ולקבל בעצם 512, זה יהיה סבבה (: מצטער שסיבכתי ותודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה שילוב אני יקח מיועד לקידוד עריכה משחקים וכדומה. הדגשה במשחקים שאני לא גיימר או משהו בכיוון , ואני לוקח לוח עם PCI EXP..ו6600GT ואז בקשר למעבד אני לא יודע מה לבחור, אני לא רוצה שהמעבד יתפחלץ לי בדברים שהוא לא מיועד אליהם. הבנתי ש AMD טוב למשחקים וINTEL לקידודים עריכה ועבודה בתחום הזה זמן קידוד או עריכה לא ישנו לי כל כך אם זה יקח שעה או שעה ועשרים דקות אני רוצה מחשב יציב , אמין, וללא כל חששה שמשהו יקרה לו, לא מתוכנן OC וכאן אני לא יודע מה לקחת AMD 64 3000 )939 או INTEL P 4 3GHZ .. תעזרו לי אני מיוווווואש בגלל זה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח של EPOX דגם 8RDA3+ REV2.1 עם מעבד אטלון XP 2500 בארטון. עם זיכרון 256 מגה של NCP. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד זכרון של סמסונג או A-DATA, חשבתי על לקנות סטיק אחד של 512. האם אני יכול להכניס אותו ביחד עם הזיכרון הזה? או כדאי להוציא אותו ולמכור ולהכניס רק את סמסונג? שאלתי השניה היא אם אני מוציא את ה NCP אז לקנות שני סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512..? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכורונת 400MHZ , והמעבד הוא 333MHZ. עכשיו כמובן שהלוח מפעיל את הזכרונות כ 333MHZ, ורציתי לדעת עם כדאי לי לעלות אותם ל 400MHZ (ה DEFAULT) שלהם או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו ? או מה הכי מומלץ לשים אותם כדי לקבל ביצועים מירבים ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין שני מעבדים שעומדים בדרישות המחיר שלי.... 1.·מעבד + AMD Mobile Athlon XP2800 2.CELERON M 1.4 G המחשב שאני מחפש לא צריך להיות חזק במיוחד ....( לצורך ישומי OFFICE ) שאלת בונוס האם משהו מכיר את המחשבים הניידים של חברת FUJITSO SEIMENS ....?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3000 שאלתי היא באיזה סוקט כדאי לי.. אם אני יקח בסוקט 754 אז אני יקח את הלוח GIGABYTE K8NS ואני יקח שתי זכרונות A-DATA 512MB. אם אני יקח בסוקט 939 אז אני יקח את הלוח ABIT AV8 ואני יקח זכרון אחד A-DATA 512MB. אני רוצה מחשב למשחקים..מה הייתם ממליצים לי יותר? החבילה עם הסוקט 754 עולה ב250 ש"ח יותר מה939
-
- 10 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
לוחות האם הבאים: nVIDIA nForce3-250GB - Epox 8KDA3J - 3Y Warranty nVIDIA nForce3-250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty מה עדיף למשחקים, ולמה. מה ההבדלים העיקריים בינהם? הבנתי שההבדל במחיר הוא לא גדול ושני אלה הם המומלצים
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
אני רוכש מעבד AMD 64 3000 S939 לגבי הזכרונות עוד לא החלטתי בין ה GEIL ל KINGSTON (נאמר לי שה GEIL יותר זולים וטובים ואני מחכה לתשובה מהספק) ועכשיו השאלה המרכזית, אני מתלבט בין שני דגמי לוחות של ג'יגה בייט ההפרש במחירים הוא פי 2 בין אחד לשני ואני רוצה לדעת אם ההשקעה כדאית ? http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את המחשב שלי למערכת חזקה למשחקים. אני מחפש רק שלושה חלקים שזה הלוח אם , מעבד וזכרון , לגבי כרטיס מסך יש לי ati 9800pro ביררתי קצת בחנויות והמליצו לי על לוח אם של asus p4800se מעבד של intel p4 3giga 1m 800fsb זכרון שני יחידות של 256 DDR . ההצעה נעה פחות או יותר בין 2100- 2600 עכשיו השאלה שלי היא קודם כל אלו מפרטים של מחשב חזק ? שנית , מה לגבי ה ATHLON 64BIT ? באחת החנויות אמרו לי שלא כדאי לי ללכת על זה מאחר וזה מוצר חדש בשוק ועדיין לא ידוע מה הבעיות של זה. שלישית , במידה ומה שנאמר לי זה שטויות , האם ה athlon 64bit הוא מחשב חזק למשחקים ובמה אני ירגיש הבדלים בין ה אינטל לבינו ? תודה רבה מראש,
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית מחשב חדש. קראתי כאן הרבה חומר על מעבדים ולוחות ויצאתי קצת מבולבל מכל העסק והייתי רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני מתכוון לקנות מעבד AMD 64 3000, עד כאן הכל טוב. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מעט משחקים מעט סרטים ואולי אולי קצת OC כמה שאלות: 1. האם יש הבדל בין AMD 64 3000 ל +AMD 64 3000 (אם כן אז מה הוא)? 2. איזה לוח הכי טוב לקנות למעבד הזה (שהמחיר יהיה בגבול הטעם הטוב)? 3. מה זה PCIE? 4. האם הזכרונות של GEIL מומלצים 5. Thermaltake Volcano 12 - מתאים למעבדי AMD 64? תודה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-