מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אותו דבר כמו בכותרת ואם החנות יכולה לדעת שעשתי OC למעבד תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD A64 3000+ עם סוקט 754. קניתי אותו לפני כיותר מחצי שנה. לפי מה שהבנתי פה בפורום ממה שקראתי, די נדפקתי עכשיו שיש לי 754 וגם לוח אם שרק תומך ב-754. בכל מקרה, יש לי 512DDR של סמסונג, ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון, שיהיה לי 1536. אני חייב זכרון של סמסונג? או של חברות אחרות? אפילו לא מצאתי זכרון של ג'יגה בזיגזג (של סמסונג), אז מה אתם מציעים לעשות? גם בזה נדפקתי עריכה: המחשב שלי למשחקים.
-
- 11 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת איך הלוח אם הזה GA-8I865GVMK ומה הכוונה VGA הכלול האם זה כרטיס OB או שזאת התוספת של אינטל שמאיצה Leveraging the Intel® 865GV chipset to support 3GHz+ P4 CPUs on 800MHz FSB, Intel Hyper-Threading Technology and revolutionary Intel® Extreme Graphics Engine 2, the GA-8I865GVMK delivers a full-value, outstanding performance solution for today's most demanding tasks. ואיך זה ב 875 אין את זה?של גיגהבייט 81k1100
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=392&MenuID=22&LanID=0 אני מאוד לא מחבב את החברה הזאת אבל אני צריך כמות גדולה של מחשבים למשרד ויש לי דיל מצוין דרך איזה ספק למחשב שכולל את הלוח הזה, מעבד סלרון 2667 מהסדרה החדשה (עזבו את AMD בצד), 256 זיכרון DDRAM 400, סי די רום של LG, מסך שטוח של PROVIEW, מארז וספק של TSUNAMI, הארד-דיסק 80GB של WESTERN DIGITAL, + כל הציוד הנלווה ב2300 שקל. האם לא הייתם נוגעים בלוח הזה בשום מקרה? מה החסרונות הבולטים שלו?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי כזה מתאם לפנטיום 2, יותר נכון סלרון 366MHZ http://home.san.rr.com/damn/slot1/card.jpg ורציתי לשאול, אם אני קונה מעבד פנטיום 3 1000MHZ הוא יתמוך בו? כי יש לי לוח לסלוט 1 והמעבד הוא סוקט 370 ועוד משהו האם זה כזה מעבד של סוקט 370? כי מה שיש לי על המתאם הוא לא הירוק הזה, משהו ישן לא יודע מה זה PPGA ו 2 וכל אלה אז תעזרו לי ו 200 שקל לפנטיום 3 1000MHZ (מעבד) זה נשמע לכם זול? כי אני חושש נראה לי שזה זול מדי
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
ראיתי שיש לוחות אם שבאים עם שני כרטסי רשת מובנים! למה הדבר משמש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הקשר בין השניים? אני הבנתי שקצב ההעברה במגה בייטים גדול בפי 8~ לעומת תדר הMHZ שלו. אבל איך הגיעו לזה? יש משהו נוסף להבין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כמו שכולכם כנראה יודעים, מחיר הזיכרון בKSP מאד מפתה. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, עם ג'יגה של DDR400. אם אקנה בKSP את הזיכרון, אחסוך כ400 שקל!
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תודת תודה רציתי בהבתחלה לקנות כמובן אינטל כמו כל נובי שחושב שאינטל יותר טובב מאז שקניתי אותו המחשב טס AMD 3500עושה צחוק מאינטל והכל בזכותכם תודה תודה עכשיו אני צרייך תעזרה שלכם חבר שלי רוצה לקנות מחשב כמו שלי והא רוצה לקחת אינטל 3200 מגהרץ בבקשה שלחו לי מבחני ביצועים של המעבד מולו תודה כדי להוכיח לו תודה
-
- 57 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
השילוש הוא: axp 3000+ (512kb,333fsb) epox 8rda3+ micron 512MB cl@2.5 וכ. מסך רדאון 9550 128MB 64BIT למטרת משחקים... מה אתה אומרים? מפרט זה מספיק למטרה זו? (כ. מסך אין אפשרות והצדקה לטוב יותר.) שווה להשקיע עוד סכום נוסף כדי לרכוש A64 (3000( ? תודה.. נ.ב תגובת ה"פסה" הייתה לכוון המעבד.. ולגביו השאלה. תודה. בנוסף יש לציין שרוב החנויות בקושי מחזיקות בארטונים והן עברו לסמפרון וA64
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין (על מחשב מפורמט) דרייברים ללוח אם NF7SL של ABIT, ללא הדיסק שמגיע עם הלוח? רק להוריד את הקובץ מNVIDIA.COM? אם כן, איזה קובץ (אם אפשר לינק זה יהיה חביב מצידכם) להוריד מהאתר של NVIDIA ? יש שם 2 סוגים ב"קבוצת" nforce תודה (:
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
חשבתי על אחד מהלוחות של אלבטרון - אבל אין לי מושג לגבי היציבות והאמינות שלהם. יש כמובן את הלוחות של גיגהבייט ואביט, אבל עם אביט דיי "אכלתי קש" בפעם האחרונה שקניתי לוח (גם תואם AMD) שלהם. הייתי צריך לעשות RMA אל היצרן, וכשקיבלתי לוח חדש (לא בדיוק חדש גם) - גם הוא היה תקול. אגב, נאלצתי לעשות RMA בגלל קבלים שהתנפחו והתפוצצו. בקיצור, על מה אתם ממליצים? בעיקר מבחינת אמינות וביצועים. אני מדבר על מחיר בסביבות 400 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך אונבורד, וגם כרטיס קול לא חובה (אלא אם כן זה מימוש של SOUNDSTORM שהוא לא AC97) אשמח להמלצות ותובנות! תודה!
-
-
יש לוח אם שנשרף (פשוט לא מוצא עליו את הדגם) עם זכרון שרשום עליו PC 2100 (זה 266 , לא?) ומעבד סלרון בסוקט 478. אם אני אקנה לוח פנטיום 4 חדש (800FSB), הזיכרון הישן יתאים לו?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ביבואן המחשבים מור לוי יש כבר את ATLON XP 4000 ב-4580 שקל ואת ה- FX-55 ב-5200 שקל. אלו המחירים שנועה יקנו אותם מהיבואן אז אל תצפו למחירים כאלה... בכל מקרה המחירים מחושבים בשער דולר של 4.5 שקל.
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הביאו לי כאן מחשב חדש. אני רוצה לבדוק את המהירות של הזכרון שלו (עדיף ללא מערכת הפעלה [אולי אפשר עם WINDOWS PE]) איך אפשר לעשות את זה? BIOS לא נותן לי את הנתונים האלו, גם תוכנות כמו SISANDRA מראים רק מהירות של BUS של לוח אם ולא של זכרון. אז איך אפשר לבדוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי מחשב ולקחתי 3500 אם אליי להחליף 3200 שעובד על 90 נו מטר או להשאיר משיהו יכול לביא לי מבחנים של ביצועי מעבדים תודה
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
-
שלום אז ככה יש לי כרגע 2X256 SAMSUNG ורציתי להוסיף עוד זוג עכשיו אני יודע שיש את המספרים האלו על הצי'פים ... מה הסיכוי שלא תיהיה התאמה בין שני הזכרונות ואני לא יקבל דואל ? תודה אהה ועוד משהו יש מצב שזה יפגע לי בOC הנוכחי או שאני יצטרך לשנות פרמטרים ?< בעצם ברור שכן אבל זה גם אומר שאני יהיה חייב לעשות את כל הטסטים מחדש, לא ? ...
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB. אין צורך בשום דבר של דואל צ'אנל\DDR2 וכו' . אם אפשר אז אני מעדיף CL2, אבל לא חובה. כמו כן, אני מניח שהמקסימום שאני צריך זה PC3200, שלפי הבנתי זהו הסטנדרט כיום. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לקבל הצעות. בתודה
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 64BIT אבל נתקלתי בכל מיני שמות של ליבות. הייתי רוצה לדעת מהם ההבדלים העיקריים ביניהם אם יש. - Newcastle , Sledgehammer, Clawhammer, Winchester, תודה...
-
- 18 תגובות
- 986 צפיות
-
-
זכרונות רגילים 512DDR 400MHZ PC 3200 Frequency : 133mhz 166mhz 200mhz CAS latency : 2.0 2.5 3.0 RAS to CAS 3 3 4 RAS precharge 3 3 4 TRas 6 7 8 זה מידע מתוכנת CPU-Z
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ABIT AV8-3RD EYE 939 או ה (av8(S-939 של abit ומה ההבדלים?
-
- 14 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם זכרונות של GeIL 512X2 במהירות 400Mhz... או זה מה שלפחות חשבתי, עד שהשתמשתי בתוכנה הבאה והזדעזתי. האם הנתונים בתמונה הבאה אומרים שהזכרונות שלי במהירות 208MHz בלבד?! וחשוב לציין שעוד לא עשיתי אף פעם OC...
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-