עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gogober,

יש לי קונקטור כפי שמתואר בתמונה האם ניתן להוציא את הגיד שנמצא בצד(בצבע הירוק) ולהעביר אותו למקום הריק האמצעי (למקום שהחץ מראה)? [glow=red,2,300]תודה לעונים[/glow] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  2. יש לי לוח של איבט יש הגדרה של המהיריות ויש מצב טורבו שם המעבד הופך ל2400 מהגרץ ומתחים משתנים הלוח אם אוטמטית זה בסדר? ואיזה טמפ זה בתווך הנורמלי כי שלי 50_60 עד שישים במחשקים פשוטים יחסית תודה

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by wallax2,

גלשתי לי באתר של ג'יגה בייט וראיתי חיבור חדש (בשבילי) שהוא קטן יותר מPCI! בקובץ המצורף הוא מסומן במלבן אדום. אני רוצה לדעת הכל על החיבור הזה: אלו כרטיסים קיימים בשבילו היום, מתי צפוי להחליף את הPCI (אם בכלל), איך נקרא וכל מידע אחר. תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  4. AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 466MHZ EB PLATINUM DUAL CHANNEL

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by BlackDiablo,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=47627 אפשרות לSLI בלוח nForce 4 ULTRA חחחחח 200 נקודות הפרש ב3DMARK05 לדעתי מצאו פה פתרון ממש שימושי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחליף לוח אם ובלוח הקודם החיבורים של speaker, hdd led וכו' (חיבורי מארז)היה סימון של פלוס ומינוס כך שהיה ניתן לזהות היכן באים החיבורים בלוח הנוכחי ע"י כל חיבור שכזה רשום מספר 1 מה פשר הדבר מי הוא הפלוס ומיהו המינוס דוגמא מצורפת. ???[ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. Started by tehnodrom,

צריך מעבד ולוח אם עד 700 שקל עדיף אינטל...

• 17 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור מעבד ווילימט(כנראה) שעובד במצב טוב??? תודה

• 15 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by -Sky_Lord-,

איך הזכורונות האלו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-332&depa=0 והגרסה הבודדת: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-331&depa=0 כאילו רואים שהם נותנים תיזמונים טובים בסטוק, אבל איך הם בOC, מישהו יודע? עריכה - מישהו כתב שם בהודעות שהוא עבר את ה270 ב2-3-3-6

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  10. חברים, חברות, עוברי אורח, אני עומד להחליף את המחשב האומלל שלי, שעבר איתי רבות (כבר 4.5 שנים, לא מעט). לצערי וצער כיסי, שום דבר אחר מלבד Dual לא בא בחשבון (כרגע זה Dual Celeron, על Abit BP6 לותיקים מביניכם). הבחירה שלי הייתה בין הAthlon MP לOpteron, אבל בגלל שהצ'יפסטים והלוחות של הMP עתיקים, החלטתי ללכת על השני (חוצמזה שיהיה מעניין לראות מה 64 ביט יכולים לעשות למעני). קניה בארץ לא באה בחשבון, ולפני שאני הולך להתעסק עם דברים כמו Mustop, הייתי שמח לשמוע על חנות בחו"ל שתשלח ישירות לארץ. אני מעוניין בעיקר במעבדים ולוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  12. Started by guyyug,

החלפתי לוח אם לABIT NF7 2S ועכשו המעבד מזוהה ל1500+ במקום 2100+ והזכרונות מזוהים כמהירות 166 ולא 333 הכרטיס רשת עובד מתקשר לרשת אבל אי אפשר לעשות שום דבר (עם כרטיס רשת חיצוני אפשר להיתחבר וגם לעבוד) הביצועים חוץ מזה שהLANלא בסדר, רגילים.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by TrancEnergY,

יש לי מחשב של (AMD 3000+ (2000GHz אבל בכמה תוכנות הוא מראה לי רק 1005GHZ למה זה ככה?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  14. Started by YOU123,

זוכרים שקנתי מחשב המכור מציע לקחת מעבדי אינטל במקום AMD 3500 הוא אמור שיש פגם ביצור או משהן הוא הראה לי בזה אתר אחד אצלו AMD 3500 היא סדרתה דפוקה יש משהו בדבריו להחליף? ותעשו לי טובה שלחו לי מבחני ביצועים של AMD מול אינטל תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by PCguy,

אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sxs,

כנראה אני קצת לא מעודכן... הבנתי שזה סוג של DDR מהם זיכרונות TCCD? מה מיוחד בהם? אילו מהירויות הם באים? כמה הם עולים? איפה אפשר להשיג בארץ? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Jack_g,

הרכבתי את המערכת החדשה שלי מעבד 3200 S939 ולוח K8NSULTRA של GIGABYTE אבל שמתי לב שהברירת מחדל בלוח לתת VCORE למעבד של 1.4V איך זה הגיוני אם המתח שהמעבד אמור לעבוד בו הוא 1.5V?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by oriel,

שלום לכולם..... רציתי לדעת איזה חלק במחשב הוא בעצם הפנטיום?...כלומר המעבד הלוח האם??.. וגם איזה סוג פנטיום הכי טוב קיים היום בשוק????.... תודה מראשש וחג שמח

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בס"ד amd sempron 2400+ socket a asus motherboard a7v400-mx-uayz מה ערכם המוערך בשוק?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  20. Started by SamurAchzar,

לוח לDual Opteron, או Athlon 64 בודד. זול יחסית, 210 דולר (בהשוואה לTyan-ים שעולים מעל 440). מישהו מכיר את הלוח? אם הוא תומך באוברקלוקינג כלשהו?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by lion03,

אם אני עושה CLRCMOC ועידכנתי את הביוס אז הוא מחזיר לי את הגרסה הקודמת

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  22. Started by Electric Boom,

זהו זה,x800 PE נויס טייקר של 425 וואט בדרך,הכל זועק לשדרוג. עליתי עם שתי אופציות. אחת זה לחסוך,לחכות ללוחות החדשים,בתקווה שAGP לא יהייה בגדר דינוזאור,לחסוך,לקנות אחד+A64 ,לא 775....+זיכרון טוב של 512 והוספה בהמשך. שתיים,ליהיות יותר אמיץ,ולכייף יותר->לקנות לוח ממש ממש טוב לOC וזול(זול) ולהתחיל לסחוט(אולי גם נחליף ת'סטיקים הזקנים והמסכנים שלי לpc3200 זול וטוב,מה יש לי בהמשך). אז מה שיש לי : p4 s 478 2.4 A 512K northwood as cool as the arctic (ד"א האם הסטפינג הזה ידוע כאוברקלוקר טוב,הוא עובד כמובן על 533 בבאס,שמעתי אי שם מעבר לאופק שהכי טוב במשפחה הוא סטפינג B...) stick A pc 2100 266mhz 256 mb -hunday stick B pc 2700 333mhz 512mb-spec tec LOL לוח שאני מתבייש להזכיר את שמו…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  23. Started by giloman,

קניתי את הלוח הנ''ל ורשום עליו תומך סמפרון אבל צרבתי לו ביוס d26 marlin ?(או משהו כזה ) אז אני שואל האם סמפרון יעבוד ? ? ? ? כי לפי דעתי הוא יעבוד כי הלוח תומך בT-BRED B אז האם הוא יעבוד ?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. Started by WebRIPPER,

לוח אם של INTEL D915GAV שידרגתי את הזכרון מ500 ל -1000 (הוספתי עוד STICK אבל עכשיו מחשב בכלל לא עולה לאחר BIOS מסך שחור וזהו! כל STICK בנפרד עובד יפה, שניהם בדיוק אותו סוג ויצרן, ניסיתי גם DUAL וגם SINGLE CHANNEL (4 סלוטים 0-2 או 0-1) שום דבר לא עוזר חברה - מישהו ראה דבר כזה אני כבר שעתים עם זה ולא זזתי מילימטר..... BIOS מזהה את שני הזכרונות ולטח תומך עד 4G עזרוווו לי..... :s05:

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. קנתי מחשב לפני כמה ימים ולקחתי את הלוח הזה בהתחלה רצתי של גיבטי אבל אמרו לי שהן לא משהו ושזה לוח מציון הוא כולל הרבה דברים משיהו יכול לעזור אם זה נכון תענו בבקשה מהר כי מחר אני מקבל תמחשב וזה היום אחרון שאני יכול לעשות שיניו למרות שלוח האם נראה לי טוב ועוד שאלה קטנה הוא טוב לOC תודה הינה פרטי המערכת שלי מעבד 3500 AMD כרטיס מסך XFX 6800 הרגיל והשאר כמו שאתם ממלצים תודה

• 7 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים